- 15 Haziran 2016
- 669
- 1.149
- 28
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #158.201
Ayy yokki bendee yaaa uffanneme sorsana ne iyi geliyodu ya uzum suyumu
Azmis canım yanlış anlamisim ben
Ayyy ben sindi bi ogunde yiyecegimi bir gündemi yedimatın beni camdan yaaa
Valla sorma mervem. Her koltuğun yanından geçtiğimde tüylerim dikiliyor resmen. Bide en sevdiğim koltuktu hep orda oturuyordum
Yikattirma imkanin varmi canimAzmis canım yanlış anlamisim ben
Ayyy ben sindi bi ogunde yiyecegimi bir gündemi yedimatın beni camdan yaaa
Valla sorma mervem. Her koltuğun yanından geçtiğimde tüylerim dikiliyor resmen. Bide en sevdiğim koltuktu hep orda oturuyordum
Evde kurumeyve varsa ne olursaBen bu kabızlıktan nasıl kurtulucaaaamm karnım tass gibii yapamiyoruuum
Ay kizz aci yiyemem ki benAcı yeşil biber ye canım ayyy ben bu ara acayip dadandım wc den çıkamıyorum ayıptır söylemesi
Tıngır mıngır gülom ya sen nasılsın sende izindeymişsin heralde yanlış okumasıydam. Özledim sizi yahuBayankokosh kız kübra hoş geldin Naber nasıl gidiyor.
Anacım ben tarihmi aklımda tutuyom29 temmuzda cikmis mefkusum sen cikarmisin hatta
Kuru kayisim var hemen islatiyiimm saol ablacimEvde kurumeyve varsa ne olursa
2-3 Kayısı, erik 2 hurma 1 incir
Şimdiden 1 bar sıcak suya ıslat sabah suyunu iç meyvesini ye
Tabi dediklerimdem birini seç
Hepsini birden değil
Kahvaltıyıda yarım saat sonra yap
Bide hersabah Kalkınca 2 bar ılık su içilir içine biraxda Limon sıkarsan iyi olur
Ben antepliyim ya canım bende acısız yiyemiyorumAy kizz aci yiyemem ki ben
Aman iyi ol ya. Tabi ya nasıl motive olmussundur senden kaçar mi mefkusum verirsin gerçi birsey aldığını sanmıyorum da.Sağol cnm şu 2 -3 gündür bende toparladım
Yarışmaya katıldığım ilk mesajları okumak iyi geldi bana tekrar azimlemdim
Tatlım izine çıktıktan sonraki 3.cuma listeye girebilirsin
Sen ne zaman çıktın ben hatırlamıyom
betusum elifede söylemiştim acı çehre kullanabilirsin. Yada hergün bir bardak kefir iç. Oglumda kefir çok ise yaramıştıBen bu kabızlıktan nasıl kurtulucaaaamm karnım tass gibii yapamiyoruuum
Valla acikmadim canım. Zaten benim menulere baktiysan fazla yiyen biri değilimTokluk durumun nasıldı
Nazar duasi okuyak :) hem sana hem takımaçok güldürdün beni gece gece
Bi de temizlik miii bravo valla..
durumunu sende biliyorsun zaten canım menüye yorum yapmak istemiyorum şefkat damarlarım kabardı su an keşke yanında olabilsemde başında beklesem geçmiş olsun
hemen ekran aldımkenarda bulunsun bilgi teşekkürler
sagol kuzuu
Aynen öyle oldu canım ınş sabit cikarim :)okudum ya sonradan gördüm zuhal ablanın yazdıklarını. Neyse canım tartı öncesi kar kalmış yanına :))
Suan yok canim taşındıktan sonra kumasini değiştirmeyi planlıyorum. O zaman sungerde değişirYikattirma imkanin varmi canim
Zeytinyağı bilirim bende :) ama hiç sevmem annem 1 bazen 2 yk sayar ağzımaBen bu kabızlıktan nasıl kurtulucaaaamm karnım tass gibii yapamiyoruuum
Acıda iştah açar dikkat etAcı yeşil biber ye canım ayyy ben bu ara acayip dadandım wc den çıkamıyorum ayıptır söylemesi
Yaslandinmi kiz yoksaAnacım ben tarihmi aklımda tutuyom
Bakın işte 3.cuma listeye girebilir tabi eksi olursa
Mervee allah seni napmaya yaa kurugabcik nedir yaaMutfakta spagetti var suan kendimle savasiyorumaciktim keske kurugabcık olsamda herseyi yesem okuz gibi
Kubos bana sozun vardi hatirladinmiBen antepliyim ya canım bende acısız yiyemiyorum
Hepimizin duasiMutfakta spagetti var suan kendimle savasiyorumaciktim keske kurugabcık olsamda herseyi yesem okuz gibi
Maşallah :)betusum elifede söylemiştim acı çehre kullanabilirsin. Yada hergün bir bardak kefir iç. Oglumda kefir çok ise yaramıştı
Valla acikmadim canım. Zaten benim menulere baktiysan fazla yiyen biri değilim
sagol kuzuu
Aynen öyle oldu canım ınş sabit cikarim :)
Suan yok canim taşındıktan sonra kumasini değiştirmeyi planlıyorum. O zaman sungerde değişir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?