- Konu Sahibi Handandandan
-
- #158.221
Bende koptum onaMervee allah seni napmaya yaa kurugabcik nedir yaa
Eksi olursan haftaya girebiliyosun cnm28 temmuz cuma mefkusum haftaya mi girebilirim ki gerçi netim cok kotu menü paylaşırım kilo bildirimi de yaparım yorumlara elimden geldiğince katılım yaparım. Bu arada şu patates yumurta yoğurt mevzusunda aydınlat beni yafff catliycam. Bide Şeyda da bir durum mu var kübra birseyler yazmış gecmisi okuyamiyorum.
sagol canimHepimizin duasi
Maşallah :)
Iyi geceler canim aminnnCanlarım yarın yine iş güç var. Hepinize iyi geceler. Rabbim hepimizin evine huzur mutluluk sağlık versin iyi geceleeeer
Anne atasözü aa bilmiyonmuMervee allah seni napmaya yaa kurugabcik nedir yaa
Doğru diyorsun ablam eskiden üstüne illa tatlı bişeyler arardım çok şükür o huyumu bıraktım :)Acıda iştah açar dikkat et
Ama varsa Şimdiden Form çay iç Belki sabaha etkisi olurKuru kayisim var hemen islatiyiimm saol ablacim
gece gece güldüm vallaBende koptum ona
Hiç duymadım valla canım. Benim annemde az yeyince can bogazdan gelir cok yeyincede kız kısmının boğazı kırk bogum olur seninki bir bile degil derAnne atasözü aa bilmiyonmuaz yemek yiyince ye kizim ye kurugapcik oldun gittin derler bizim koylerde
Öküz gibi yiyen ne gibi oluyorMutfakta spagetti var suan kendimle savasiyorumaciktim keske kurugabcık olsamda herseyi yesem okuz gibi
Dur kız bişey gönderecektim baklava mıydı anaaaa dur yarın bulacamKubos bana sozun vardi hatirladinmi
gece gece güldüm valla
Hiç duymadım valla canım. Benim annemde az yeyince can bogazdan gelir cok yeyincede kız kısmının boğazı kırk bogum olur seninki bir bile degil deranlamini hala çözemedim
Heee yaşlandımYaslandinmi kiz yoksaay aksam aksam dayak yicem korkuyomda he yazarken citir hatunum benim
Askolsun unutmusun ipucu vereyimmi seneye ramazanda istiyorumDur kız bişey gönderecektim baklava mıydı anaaaa dur yarın bulacam
Oda benim kardeşim oluyor ablaÖküz gibi yiyen ne gibi oluyor
Senin gibi neneye can kurbanHeee yaşlandım
Ben babaanneyim artık
Saygılı olun bakayım
Öpün nenenizin elinden
Ayy benim bastonum Nerde şu kıza bi fırlatayım
Onu Kardeşime Diyoruz Biz Bide Kepcuk Diyorum Azıcık Kulakları Büyükuyyy bende anlamdam
Bide annem ne derdi biliyonmu iskelotor
Anammm yesinler senin gibi babaanneyi yaaaaHeee yaşlandım
Ben babaanneyim artık
Saygılı olun bakayım
Öpün nenenizin elinden
Ayy benim bastonum Nerde şu kıza bi fırlatayım
Okuz gibi yiyerek zayif kalan insanlar varya onlardan olmak istiyom mesela erkek kardesim var gece ekmek arasi patates kizartmasi yerdi kurugabcik gibi dolaniyodu evde dimii betulÖküz gibi yiyen ne gibi oluyor
Aa bendede var kiz aynisiOda benim kardeşim oluyor ablabildiğin bi oturusta sıcak tüm ekmek yer yanında bi litre kolayla ama hala zayıf. Suikast duzenlicem ona uyuz ediyor beni
Yaaaaa hatırladım şimdiii kız sana feda olsun kahkeler göndermem mi not alıyorum şimdi.Askolsun unutmusun ipucu vereyimmi seneye ramazanda istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?