- 17 Mart 2013
- 5.095
- 14.270
- 448
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #158.241
Ahh canim kardes ozlemimi basti oyy yok yok gecti kuzumOnu Kardeşime Diyoruz Biz Bide Kepcuk Diyorum Azıcık Kulakları Büyükyaa özledim ben kardeşimi
Anammm yesinler senin gibi babaanneyi yaaaa
Aynen kuzuAa bendede var kiz aynisi
Canim yaa seneye zayif olcam ya arycam seni pesindeyim kahkenin tadina bakmadan yakani birakmamYaaaaa hatırladım şimdiii kız sana feda olsun kahkeler göndermem mi not alıyorum şimdi.
Daha dün beraberdik ama yakın olmadığımız için sürekli göremiyorum canımAhh canim kardes ozlemimi basti oyy yok yok gecti kuzum
Kopa kopa uyuyamadim bi türlüKoptaa gell yiwruum
Yardımci olalım sen tut biz camdan atarik şaka bi yana ona da maşallahOda benim kardeşim oluyor ablabildiğin bi oturusta sıcak tüm ekmek yer yanında bi litre kolayla ama hala zayıf. Suikast duzenlicem ona uyuz ediyor beni
Adını duydum yemedim merak ediyorum kalorisi çok mu bunuunYaaaaa hatırladım şimdiii kız sana feda olsun kahkeler göndermem mi not alıyorum şimdi.
Uzakmisinz canimDaha dün beraberdik ama yakın olmadığımız için sürekli göremiyorum canımözlüyorum yaa
Gitme kizzzBenim cenem dustu gidiymmi artik
Ay ablaaaa yaaaauyyy bende anlamdam
Bide annem ne derdi biliyonmu iskelotor
Kızlar bu gece iyiydik inşallah sabah ta costurucaz cook guldurdunuz beni Allahta sizi güldürsun Eki Görüntüle 1869375
Valla Masallah Fena MetoVar Onda Yattığı Yerden YakıyorKopa kopa uyuyamadim bi türlü
Yardımci olalım sen tut biz camdan atarik şaka bi yana ona da maşallah
Adını duydum yemedim merak ediyorum kalorisi çok mu bunuun
Kumburgazda oda canım. rAnnemlere ne zaman gidersem o zaman görüyorum isteUzakmisinz canim
Bak bizde 4 kardesiz en cok betulu goruyorm hic ozlemeye firsat vermem ablamiz var bi tane onunla 2yildr gorusmuyom bide oglan kardesm var onuda pek ozlemem hep goruyom cunku
Anacım bu adamların çoğu böyle yaaOda benim kardeşim oluyor ablabildiğin bi oturusta sıcak tüm ekmek yer yanında bi litre kolayla ama hala zayıf. Suikast duzenlicem ona uyuz ediyor beni
Amin CanımKızlar bu gece iyiydik inşallah sabah ta costurucaz cook guldurdunuz beni Allahta sizi güldürsun Eki Görüntüle 1869375
niye yapmamislar kız bi kardeşAglaticak misiniz siz beni ye aaama benim kardeşim yok kii bende ozel emek istedim şimdi
Abla benimkisi dişi ama yaaAnacım bu adamların çoğu böyle yaa
Ne yapalım kasları fazla
Iyi geceler cano sabah ararım seniBu aksam menu vermeyen kalmadi sanirim bende yatabilirm artik esimde daha gelmedi yaw sizle konusurken adami unuttumdu bi ariyim nicin ewe gelmiyormus acaba
Ole deme canim ya bende uzuldum simdi kardes candir annen sana demekki o yuzden bu kadar sariyo baska sarck kimse yok yapaydi ya bi tane dahaAglaticak misiniz siz beni ye aaama benim kardeşim yok kii bende ozel emek istedim şimdi
Tamam canim fatşaptan yaz bebisim eklerm burayaIyi geceler cano sabah ararım seni
Wp ye neyle giricem kizzzTamam canim fatşaptan yaz bebisim eklerm buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?