Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Senin gibi neneye can kurban
Baston yoksa terlikte olur yabancisi degilim
beni yorma cnm şöyle kafana bi terlik atıver

Okuz gibi yiyerek zayif kalan insanlar varya onlardan olmak istiyom mesela erkek kardesim var gece ekmek arasi patates kizartmasi yerdi kurugabcik gibi dolaniyodu evde dimii betul
Benimde hayalim hep yiyip yiyip zayıflamaktı
Denedim ama olmuyor

bla benimkisi dişi ama yaa
O zaman bişi diyrmicimmm
Şans işte

Off canım ya Allah yardımcın olsun benimde omuzdan tendon intihaplanmasi var elımden de iki kez tendon kılıfı tümörü alırdım ağrısı Yaman ayak kimbilir nasıldır geçsin hemen inşallah.

Tıngır mıngır gülom ya sen nasılsın sende izindeymişsin heralde yanlış okumasıydam. Özledim sizi yahu
Bende özledim tatlım.

Anacım ben tarihmi aklımda tutuyom
Bakın işte 3.cuma listeye girebilir tabi eksi olursa
haftaya o zaman insallah. eksiyim canım tabisi

eliya elifim nasıl gidiyor kv ile özledim seni de yaa
Guzel güzel pohpohluyor beni altından birsey çıkmazsa )

beni yorma cnm şöyle kafana bi terlik atıver

Benimde hayalim hep yiyip yiyip zayıflamaktı
Denedim ama olmuyor

O zaman bişi diyrmicimmm
Şans işte
Aynen Abla
Inş çıkmaz elifim. Belki siz yokken saksı filan düşmüştür aklı başına gelmiştir

Amin Canım iyi geceler

niye yapmamislar kız bi kardeş

Abla benimkisi dişi ama yaa
Canım küçükken istemem diyordum ama olsun da istiyordum anladım ki kendileri uğraşmak istememiş
Bu aksam menu vermeyen kalmadi sanirim bende yatabilirm artik esimde daha gelmedi yaw sizle konusurken adami unuttum du bi ariyim nicin ewe gelmiyormus acaba
kız o unutulur kuyu
Ole deme canim ya bende uzuldum simdi kardes candir annen sana demekki o yuzden bu kadar sariyo baska sarck kimse yok yapaydi ya bi tane daha
Artık bende sıra kardeş olursa daha zor olur artik

Bebegim hatirladin mi beni 13. Takimdaydim ayni donem yaristik ben nickini hatirliyoe gibiyim

Hep burdayim cnm artik. Seninde sorunun ins. Duzelir bosanmak en kokay is onemli olan yurutmek evlendigimde ilk 3 ay bende ole dusunuyordum hayatimin hatasi gibi gelmisti ama simdi sukr

Menum
sabah 9.00 2 yumurta
Ogle 1 buyuk kase yogury 1.5 kofte
su 2 litre
spor 35+25 yuruyus(avm gezmesi degil avm icinde yurumek icin yuruyus yaptim bebek arabasiyla)bir de an itibariyle 4ten beri kosturuyorim karakol avm arasi.yeni oturdum.
Menu guzel cnm

Harika bi menu

Menum
Sabah 10
Bir haşlanmış patates
Öğle 14
Bir haşlanmış patates
Akşam 18
Bir haşlanmış patates
Su 2 yi gecti
Spor bir saat yürüyüş

Vaow hizli diyet candir

Günaydın :)
75.7 ile tekrar Günaydın :)
76.9-75.7=1.2 fark ile Günaydın :)
1.6 yüzde ile Günaydın :)
Mutluyum mustlusun mutluyuz.
Mutlu Günaydınlar herkese
Gunaydiiinn eksileri goruncee nasil mutlu oluyooruzz. Keske bnde eksi gorseeemn tebril ederim caniim

Canım hatirlayamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…