- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #158.261
beni yorma cnm şöyle kafana bi terlik atıverSenin gibi neneye can kurban
Baston yoksa terlikte olur yabancisi degilim
Benimde hayalim hep yiyip yiyip zayıflamaktıOkuz gibi yiyerek zayif kalan insanlar varya onlardan olmak istiyom mesela erkek kardesim var gece ekmek arasi patates kizartmasi yerdi kurugabcik gibi dolaniyodu evde dimii betul
O zaman bişi diyrmicimmmbla benimkisi dişi ama yaa
Off canım ya Allah yardımcın olsun benimde omuzdan tendon intihaplanmasi var elımden de iki kez tendon kılıfı tümörü alırdım ağrısı Yaman ayak kimbilir nasıldır geçsin hemen inşallah.CurukElma sen yazmışsın süt dokuldugunu.yanlış alintilamisim.bim de satılan Bing marka yeşil renkte bulasik mak.parlatticisi dok. Inan 5 dkda bişey kalmıyor. Mis.gibi.de kokuyor.
Kızlar affiniza sığınarak iyi.geceler diyorum.ayağımda 6 milyonda 1 görülen bi hastalık çıktı. Tendom iltihaplanmasıymis derdim.iğne vurdular tabandan.dusmanima vermesin ne aciydi anlatamam.ellerim morarmis isirmaktan.zonkluyor şu an.bazen bıçak girer gibi hoplatiyor. Zor bi gece olacak. Yatıyorum ben.
Sabaha çok güzel tartılar görmek dileğiyle. ...
Bende özledim tatlım.Tıngır mıngır gülom ya sen nasılsın sende izindeymişsin heralde yanlış okumasıydam. Özledim sizi yahu
haftaya o zaman insallah. eksiyim canım tabisiAnacım ben tarihmi aklımda tutuyom
Bakın işte 3.cuma listeye girebilir tabi eksi olursa
Guzel güzel pohpohluyor beni altından birsey çıkmazsaeliya elifim nasıl gidiyor kv ile özledim seni de yaa
Nasıl yapcez yoğurt gününü hep yoğurtmu yiyikEksi olursan haftaya girebiliyosun cnm
Kızlar artıdaydıya ben yoğurt günü yaptığımı söylemiştim
Çok zor olmasın diyede sabahda yumurta olabilir dedim
Şeydagilde biraz tartışmış
Aynen Ablabeni yorma cnm şöyle kafana bi terlik atıver
Benimde hayalim hep yiyip yiyip zayıflamaktı
Denedim ama olmuyor
O zaman bişi diyrmicimmm
Şans işte
Inş çıkmaz elifim. Belki siz yokken saksı filan düşmüştür aklı başına gelmiştirOff canım ya Allah yardımcın olsun benimde omuzdan tendon intihaplanmasi var elımden de iki kez tendon kılıfı tümörü alırdım ağrısı Yaman ayak kimbilir nasıldır geçsin hemen inşallah.
Bende özledim tatlım.
haftaya o zaman insallah. eksiyim canım tabisi
Guzel güzel pohpohluyor beni altından birsey çıkmazsa)
Ben önceden bazen perşembe leri yapıyodumNasıl
Nasıl yapcez yoğurt gününü hep yoğurtmu yiyik
Bende ısınamıyorum bugün kış geri geldiDondum kızlar ben yatıyore yün yorgani çekim kafaya anca isinirim :))))) muckkķk
Atın bakalım Kv lerin arkasındannş çıkmaz elifim. Belki siz yokken saksı filan düşmüştür aklı başına gelmişti
Ayy kafa isteeeWp ye neyle giricem kizzz
Canım küçükken istemem diyordum ama olsun da istiyordum anladım ki kendileri uğraşmak istememişAmin Canımiyi geceler
niye yapmamislar kız bi kardeş
Abla benimkisi dişi ama yaa
kız o unutulur kuyuBu aksam menu vermeyen kalmadi sanirim bende yatabilirm artik esimde daha gelmedi yaw sizle konusurken adami unuttumdu bi ariyim nicin ewe gelmiyormus acaba
Artık bende sıraOle deme canim ya bende uzuldum simdi kardes candir annen sana demekki o yuzden bu kadar sariyo baska sarck kimse yok yapaydi ya bi tane daha
hoşgeldiin
İnşallah canım bende öyle olur diye düşünüyorum sadece daha çok yeniyiz o üzüyor beni
Hayırdır güzelim
Ayyy aman maşallah şimdi yine verebilirsin Can'ım şüphem yok
Can'ım lütfen burda olmaya çalış gelip gidiyorsun hafı yarından itibaren burda görmek istiyorum seni güzellik
Kesinlikle öyle şekil a ben :)
Hahahah ben hiç doğurmicam kesin çözüm
Maalesef canım
Menu guzel cnmMenum
sabah 9.00 2 yumurta
Ogle 1 buyuk kase yogury 1.5 kofte
su 2 litre
spor 35+25 yuruyus(avm gezmesi degil avm icinde yurumek icin yuruyus yaptim bebek arabasiyla)bir de an itibariyle 4ten beri kosturuyorim karakol avm arasi.yeni oturdum.
Kızlar bugün diyetisyene gittim 66,6 geldim çok şükür inşallah en kısa zamanda listedeyim. Diyet listesini yarın paylaşırım çünkü eve uğrayıp anneme geldim liste evde kaldı. Hala annemlerdeyiz atamıyorum o yüzden
Menüme gelince
Sabah 10.30 3 incir
Öğle işlerim vardı yemeği unutmuşum
Akşam 20.00 1 kupa domates çorbası
Ara 2 porsiyon meyveli yoğurt
Su 3 lt
Spor 2 saat kan ter içinde temizlik ve 1 saat normal tempo yürüyüş
Menum
Sabah 10
Bir haşlanmış patates
Öğle 14
Bir haşlanmış patates
Akşam 18
Bir haşlanmış patates
Su 2 yi gecti
Spor bir saat yürüyüş
Gunaydiiinn eksileri goruncee nasil mutlu oluyooruzz. Keske bnde eksi gorseeemnGünaydın :)
75.7 ile tekrar Günaydın :)
76.9-75.7=1.2 fark ile Günaydın :)
1.6 yüzde ile Günaydın :)
Mutluyum mustlusun mutluyuz.
Mutlu Günaydınlar herkese
Tebrik ederiim :)Günaydın :)
75.7 ile tekrar Günaydın :)
76.9-75.7=1.2 fark ile Günaydın :)
1.6 yüzde ile Günaydın :)
Mutluyum mustlusun mutluyuz.
Mutlu Günaydınlar herkese
Canım hatirlayamadimBebegim hatirladin mi beni 13. Takimdaydim ayni donem yaristik ben nickini hatirliyoe gibiyim
Hep burdayim cnm artik. Seninde sorunun ins. Duzelir bosanmak en kokay is onemli olan yurutmek evlendigimde ilk 3 ay bende ole dusunuyordum hayatimin hatasi gibi gelmisti ama simdi sukr
Menu guzel cnm
Harika bi menu
Vaow hizli diyet candir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?