- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #158.281
Sana da tebrikler :) dalmaya damlaya göl olursemplice_signora ve @burcugncy
ballikayfe canlar masallah size.hayde gitsin yaglar gelsin eksiler.gunaydin hepinize.ben de adetin 4.gunundeyim eksi 200.az ama bana yeter.
Gecen hafta 85.1
Bu hafta 84.9
Fark -0.2
Yuzde % 0.23
Mesaj +40.
76.9-75.7=1.2semplice_signora Canım yüzdeyi yanlış yazmissjn sanırım yuvarlamayi ilk rakama mi yaptın
Bu yazdığın doğru canım önceki mesaj da 1.6 yaziyordu76.9-75.7=1.2
1.2×100/76.9=1.56
Böyle ogrendim ama ben.diğer takımda da böyle hesaplardim.bi daha bakiyim ilk sayfadaki hesaplama örneğine.
:)))) tartı heyecanı + günün telaşı + ayak ağrısı :) kusura bakma hesaplama değil de bildirim hatası olmuş :) SağolBu yazdığın doğru canım önceki mesaj da 1.6 yaziyordu
Estağfurullah kız :) ben sadece uyarmak istedim:)))) tartı heyecanı + günün telaşı + ayak ağrısı :) kusura bakma hesaplama değil de bildirim hatası olmuş :) Sağol
Günaydın :)
75.7 ile tekrar Günaydın :)
76.9-75.7=1.2 fark ile Günaydın :)
1.6 yüzde ile Günaydın :)
Mutluyum mustlusun mutluyuz.
Mutlu Günaydınlar herkese
Ayy ilk cuma bildirimim çok heyecanlandimm 76.5 :) 77 ile başladım
77/76.5/0.5/%0.65
semplice_signora ve @burcugncy
ballikayfe canlar masallah size.hayde gitsin yaglar gelsin eksiler.gunaydin hepinize.ben de adetin 4.gunundeyim eksi 200.az ama bana yeter.
Gecen hafta 85.1
Bu hafta 84.9
Fark -0.2
Yuzde % 0.23
Mesaj +40.
Eksi 300 cuk muuuu tatliiimmm aa bn tatile gttiim menumu batirdigim halde eksi 1.4 hic yakistramadiim caniimmmEki Görüntüle 1869407
efendiiim işitmediiim bana bir şey mi dediiin 2 orta 1 saade e haydi eksilere müsadeee müsadee müsadeee-300
Evet canım biliyorum tabi ki, regl olmak üzereyim inşallah biter gider bu hafta hemde kaçamak yapmadan ben.. İnşallah bu hafta daha iyi olacağımTebrikler canım maşallah
Güzelim ilk Bi kaç hafta daha iyi verebilirsin dikkat edersen genelde diyetin ilk haftaları daha çok gider bilirsin aende ama Tabiki güzel tebrikler canım
Az ama eksi olsun yine de tebrikler canım
Eksi 300 cuk muuuu tatliiimmm aa bn tatile gttiim menumu batirdigim halde eksi 1.4 hic yakistramadiim caniimmmneyseee yinede tebrikk tabikiii
Aaa ama 3 kilo vercektn tatilde caniim walla oralarda kilo vermek cok zor deil miii amaaa yaaa ama yazmassam catlardiiimm lutfeeennnkız betüül sen benim yediklerime bakıyon mu geçmişi takip edemedim mi anam seeennben burda bulgur ye patates salatası ye hafta içi 69,7 kiloyu gördüm ve sizden gizledim tabiki buna inanabiliyon mu anam seeenn
-300 benim için 3 kilo demek bu hafta
Aaa ama 3 kilo vercektn tatilde caniim walla oralarda kilo vermek cok zor deil miii amaaa yaaa ama yazmassam catlardiiimm lutfeeennn
Ben suan kilo bildirimi yapmiyorumm mefkuremin dedigini yaptim sabah kayisi suyu ictim ve kayisi yedim beklioruum wcye cikmayiii
Gunaydin kizlar 72.3 geldim sabah 10 gunde 2 kilo vermisim ins. Aynen bole devam eder aksam menumi filn yazarim gunduzde isten firsat buldukca giricem
Günaydın :)
75.7 ile tekrar Günaydın :)
76.9-75.7=1.2 fark ile Günaydın :)
1.6 yüzde ile Günaydın :)
Mutluyum mustlusun mutluyuz.
Mutlu Günaydınlar herkese
Ayy ilk cuma bildirimim çok heyecanlandimm 76.5 :) 77 ile başladım
77/76.5/0.5/%0.65
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?