Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Formülümüz şu şekilde:
[(Etap başlangıç kilosu - Etap bitiş kilosu) / Etap başlangıç kilosu] x 100
Örnek: Yarışmacı 61 kilo. Bir hafta sonra 60,5 kiloya düşmüş olsun.
61-60,5 = 0,5
0,5 / 61 = 0,008196721
0,008196721 x 100 = %0,82

ballikayfe alıntı yaptım ilk sayfadan.

Günaydın :)
75.7 ile tekrar Günaydın :)
76.9-75.7=1.2 fark ile Günaydın :)
1.6 yüzde ile Günaydın :)
Mutluyum mustlusun mutluyuz.
Mutlu Günaydınlar herkese

Tebrikler canım maşallah

Ayy ilk cuma bildirimim çok heyecanlandimm 76.5 :) 77 ile başladım
77/76.5/0.5/%0.65

Güzelim ilk Bi kaç hafta daha iyi verebilirsin dikkat edersen genelde diyetin ilk haftaları daha çok gider bilirsin aende ama Tabiki güzel tebrikler canım

Az ama eksi olsun yine de tebrikler canım

Eki Görüntüle 1869407

efendiiim işitmediiim bana bir şey mi dediiin 2 orta 1 saade e haydi eksilere müsadeee müsadee müsadeee -300
Eksi 300 cuk muuuu tatliiimmm aa bn tatile gttiim menumu batirdigim halde eksi 1.4 hic yakistramadiim caniimmm neyseee yinede tebrikk tabikiii

Evet canım biliyorum tabi ki, regl olmak üzereyim inşallah biter gider bu hafta hemde kaçamak yapmadan ben.. İnşallah bu hafta daha iyi olacağım

inanmıyoruuum tüm geçmişi okuyum alıntıladım tel beni siteden attı hepsi gitti hepsiii

B burnfat55 fatmaa canım kilo almamak için benim tavsiyem ideal kiloya gelincede burda kalmak ve kendini salıp zayıfım diye herşeyi yememek ve hatta sporu bırakmamak. ve mutlaka fazla yenilen gün sonrası pro günü ya da benzeri yapmak yoksa benim gibi git gitde şişiliyor

semplice_signora ayşe canım niye iğne vurmuş ya geçmişte seni etiketleyip yazmıştım benim durumumu gözünden mi kaçtı. benimde ayak bileğimin iç tarafı yeşil olmustu şişti ağrıyordu zonk zonk basamıyordum. spor ayakkabısız evde spor yapıyordum cok yüklenmişim iltahap olmuş tendom ilt. sanırım. dr bana antibiyotik vs hap ve krem verdi 10 güne geçti canım.

Eksi 300 cuk muuuu tatliiimmm aa bn tatile gttiim menumu batirdigim halde eksi 1.4 hic yakistramadiim caniimmm neyseee yinede tebrikk tabikiii

kız betüül sen benim yediklerime bakıyon mu geçmişi takip edemedim mi anam seeenn ben burda bulgur ye patates salatası ye hafta içi 69,7 kiloyu gördüm ve sizden gizledim tabiki buna inanabiliyon mu anam seeenn

-300 benim için 3 kilo demek bu hafta

Aaa ama 3 kilo vercektn tatilde caniim walla oralarda kilo vermek cok zor deil miii amaaa yaaa ama yazmassam catlardiiimm lutfeeennn

Ben suan kilo bildirimi yapmiyorumm mefkuremin dedigini yaptim sabah kayisi suyu ictim ve kayisi yedim beklioruum wcye cikmayiii

Aaa ama 3 kilo vercektn tatilde caniim walla oralarda kilo vermek cok zor deil miii amaaa yaaa ama yazmassam catlardiiimm lutfeeennn

vay kinciiii burda kilo vermek zor değil bana zor anlat anlat bitmez ama her şey bahane gibi geliyor yaşamayana.

bundan sonra aç bile kalsam cıs yemiycem. ayran içerim gerekirse hep

Ben suan kilo bildirimi yapmiyorumm mefkuremin dedigini yaptim sabah kayisi suyu ictim ve kayisi yedim beklioruum wcye cikmayiii

benim -300 ümü beğenmedin hele bir artı gel bak sana neler ediyorum
aha burda bekliyooomm

Gunaydin kizlar 72.3 geldim sabah 10 gunde 2 kilo vermisim ins. Aynen bole devam eder aksam menumi filn yazarim gunduzde isten firsat buldukca giricem

Günaydın :)
75.7 ile tekrar Günaydın :)
76.9-75.7=1.2 fark ile Günaydın :)
1.6 yüzde ile Günaydın :)
Mutluyum mustlusun mutluyuz.
Mutlu Günaydınlar herkese

Ayy ilk cuma bildirimim çok heyecanlandimm 76.5 :) 77 ile başladım
77/76.5/0.5/%0.65

kızlaar tebrik ederim kuzulaar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…