Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Artiyim caniim 200 bn bu haftaa daha cok arti gelrm die bekliodm bu halde byleysm bunada sukurr:)

Kizlarrr +200 um ama hala cok sancim varrr daha fazla dayanamyp kahwati yapicm dunden beri cok acim

al sanaaa al al alll
gördün dimi reçelli ekmeğiii yakıştı mı hiç senin gibi tatilde bile 1.4 veren hatunaaa noldu nolduuı evinde yimeğin mi yohduuu nolduu
neysee haftaya en az 1.4 bekliyom senden

Regl olmak üzereyim daha bir şey yok. Ağrılar iyice ilerledi. Ve bugün yine kendimi suya vuruyorum hemde bir şey yemeden içmeden öyle bir halsizlik var ki kahvaltı edemedim. Annem biber dolması dolduruyor o olana kadar anca kendime gelirim. İçi bulgur pirinç karışık yanına bol biber koyar yogurtla yerim hazır cuma günü.. akşam yine hafif yemeyi dusunuyorum bu hafta daha iyi veri cem inşallah. Sabah sabah 20 yan hareketi yaptım bugün bacaklarim agridigindan yürümeyi düşünüyorum bakalım bugün bir süre yazamayacagim kızlar haberiniz olsun

Gazsizda veriom canim bn sen sknti yapmaa Senin gbii suda kulac atip aerobik harektler yapsaydmm ohooo ne kilolr verdydm bu hafta full yattm nerdysee

kuzucuk sen en büyüksün senden fazla kimse kilo veremiyor zaten

hadi bakalım bu kadar konuştun o zaman bunun arkasını getir bakalım. göreyim seni bu hafta eğer veremezsen dilimden kurtulamazsın boş konuşanlar kraliçesi ilan ederim seni haberin ola betüş hanımmm

Yine kopardiniz kızlar beni maşallah

ilahi ben yaa

oo hadi bakalım tamam tatlış sporuna kuvvett :)) ben de dondurma patlatıcam ödül. burda bi maraş dondurmacısı var oof diyorumm böyle bi şey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…