- 14 Aralık 2012
- 6.167
- 6.595
- 148
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #158.301
Artiyim caniim 200 bn bu haftaa daha cok arti gelrm die bekliodm bu halde byleysm bunada sukurr:)vay kinciiiiburda kilo vermek zor değil bana zor anlat anlat bitmez ama her şey bahane gibi geliyor yaşamayana.
bundan sonra aç bile kalsam cıs yemiycem. ayran içerim gerekirse hep
benim -300 ümü beğenmedin hele bir artı gel bak sana neler ediyorum
aha burda bekliyooomm
Kizlarrr +200 um ama hala cok sancim varrr daha fazla dayanamyp kahwati yapicm dunden beri cok acim
Artiyim caniim 200 bn bu haftaa daha cok arti gelrm die bekliodm bu halde byleysm bunada sukurr:)
Insallahh canim insallah 2.4 versem keskeeee
al sanaaa al al alll
gördün dimi reçelli ekmeğiiiyakıştı mı hiç senin gibi tatilde bile 1.4 veren hatunaaa noldu nolduuı evinde yimeğin mi yohduuu nolduu
neysee haftaya en az 1.4 bekliyom senden
Bomba gbi geliyo ablaam :)KumraL_KrakeR vee @erdemhilal çabuk gelin bakem eksisinizdir inş hele mervee sen beni bütün hafta haşladın hele bi eksi gelme heleee
Wc ye cikabilseydm bu sabah eksi bile olurdm ben1000 ip atlama seni bekler betüüşş geçmiş olsunvee bugünki ödül yemeğinde iptaaal @seydan94 öyle dediydiii
Wc ye cikabilseydm bu sabah eksi bile olurdm ben
Gazsizda veriom canim bn sen sknti yapmaa
Cok yapmadim recelli ekmekte benm ogle yemegimdi ki dunnbu telden çok zor oluyor alıntı vs. sen kaçamak yaptın mı bu hafta? yapmadıysan dünki reçel harici ödemdir :)
Yine kopardiniz kızlar beniKumraL_KrakeR vee @erdemhilal çabuk gelin bakem eksisinizdir inş hele mervee sen beni bütün hafta haşladın hele bi eksi gelme heleee
Gazsizda veriom canim bn sen sknti yapmaaSenin gbii suda kulac atip aerobik harektler yapsaydmm ohooo ne kilolr verdydm bu hafta full yattm nerdysee
Yine kopardiniz kızlar benimaşallah
Regl olmak üzereyim daha bir şey yok. Ağrılar iyice ilerledi. Ve bugün yine kendimi suya vuruyorum hemde bir şey yemeden içmeden öyle bir halsizlik var ki kahvaltı edemedim. Annem biber dolması dolduruyor o olana kadar anca kendime gelirim. İçi bulgur pirinç karışık yanına bol biber koyar yogurtla yerim hazır cuma günü.. akşam yine hafif yemeyi dusunuyorum bu hafta daha iyi veri cem inşallah. Sabah sabah 20 yan hareketi yaptımbugün bacaklarim agridigindan yürümeyi düşünüyorum bakalım bugün bir süre yazamayacagim kızlar haberiniz olsun
Gunaydin canim iyi bir baslangic olmus supersinGünaydın :)
75.7 ile tekrar Günaydın :)
76.9-75.7=1.2 fark ile Günaydın :)
1.6 yüzde ile Günaydın :)
Mutluyum mustlusun mutluyuz.
Mutlu Günaydınlar herkese
Gunaydin canm Sen eski kilonami donmeye calisiyodn canim kacla ayrlmstinGunaydin kizlar 72.3 geldim sabah 10 gunde 2 kilo vermisim ins. Aynen bole devam eder aksam menumi filn yazarim gunduzde isten firsat buldukca giricem
Ayy cok sevindim inanki senden arti bekliyodum cok iyi oldu bu afferin kizEki Görüntüle 1869407
efendiiim işitmediiim bana bir şey mi dediiin 2 orta 1 saade e haydi eksilere müsadeee müsadee müsadeee-300
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?