- 17 Mart 2013
- 5.095
- 14.270
- 448
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #158.321
Sen o zaman superdin betsum o ayriEksi 300 cuk muuuu tatliiimmm aa bn tatile gttiim menumu batirdigim halde eksi 1.4 hic yakistramadiim caniimmmneyseee yinede tebrikk tabikiii
Kizlarrr +200 um ama hala cok sancim varrr daha fazla dayanamyp kahwati yapicm dunden beri cok acim
@burnfat55 olsun fatma hiç yoktan iyidir ben de Allaha şükür -300 geldim bu hafta yediklerimden sonra büyük başarı benim için :))
1000 ip atlama seni bekler betüüşş geçmiş olsunvee bugünki ödül yemeğinde iptaaal @seydan94 öyle dediydiii
Haftaya verirsn canim tuvalet sorununda cozulms olur hem karnin acsa ye gtsnKizlarrr +200 um ama hala cok sancim varrr daha fazla dayanamyp kahwati yapicm dunden beri cok acim
Cok pis geliyorum bekleKumraL_KrakeR vee @erdemhilal çabuk gelin bakem eksisinizdir inş hele mervee sen beni bütün hafta haşladın hele bi eksi gelme heleee
Evettt kizlar kilo bildirimim
Gecen hafta: 72.5
Bu hafta:71.2
Fark:1.3(% 1.80)
gelsin 70ler hoppa cuppa tey tey tey
Ayy cok sevindim inanki senden arti bekliyodum cok iyi oldu bu afferin kiz
abartma sakın kahvaltı da :)
ama şimdi çok ödül yapmıyoruz ki sonra bu eksi kalıyor
eveeeeeet artı çıkanlarAlinin_Annesi canım 1000 ip ve ödül yok güzelim hadi bakalım bu hafta 1 kilo üstü bekliyorum senden
Evettt kizlar kilo bildirimim
Gecen hafta: 72.5
Bu hafta:71.2
Fark:1.3(% 1.80)
gelsin 70ler hoppa cuppa tey tey tey
Pehh 300 vermissskilo bildirimim
geçen hafta 68,3
bu hafta 68
fark -300
yüzdesi %0,44
mesaj +60
Caniim yaa yorma kendni bencee bosuna cabalarinnhavuza gidiom kızlar
muckk
Kincimii ask olsuuunnn hic yakistiramadimkız anam bend o kadar sevindim de kinci betüş kursağıma soktu 300 cük mü diyerektenneyse bu hafta cokdaha iyi olcak inş çünkü 68 im tam 67 kere incemm oleeeyyy :)))
dondurma yedim demin 2 top ödül olarak çok abartı değil bence
vuhuuu tebrik tebrik tebriiikk :))
Interneti yok ya canim ondan giremiyor@erdemhilal kız nerelerdesinnn acaba
vermişsin Şeyda Tebrikler.günaydınnnlar bu aradaaaa sizlere güzel haberim var sabah tartıldığımda 63.9 idim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?