- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #158.501
günaydın beybitolar kalktım hemen kuru kayısımı yedim 1 adet vee motora gaz verdim
kolay gele motora o zaman
Ben aksam diye dusunmedim hiç cunku onlari yedikten sonra 1 dakika oturmadim kaptanim alisveristeydik cok yururuk ordan kinaya oynadik surekli erittigimi dusunurekten 6da yedimCan'ım kaçamakları sabah Veya öğlen yapmalıyız akşam yapılan direk kilo olarak dönüyor sabah yapsan şunu gün içinde eritiyorsun lütfen ayrıca bir de karbonhidrat zaten yarın spor yap güzelim ve protein tüket derim :) lütfen ayrıca sen örnek olmalısın menülerinle güzelim herkese bu hafta çok güzel verdin haftaya da aynısı olsun hadi inşallah
kız böyle dedin de aklıma geldi bende cuma sabahı dahil 2 gündür çıkamıyorum neden aklıma gelmedi acaba dün sabahgeldi geldihepimizin motoruna kuvvet gariii kabızlar sökülsün şişkinlikler gitsin gariii
Amin cumlemize :)Allahııım sen bana şişmemeyi kabız olmamayı kaçamak yapmamayı haftaya 67 leri görmeyi nasip et yarabbiiimmm
AMİİİİNNNNN
Biyolojik saatte önemli tabii canım normal bir akşama göre biraz daha kabul edilebilir ama yinede akşam meto gündüze göre daha yavaş bu hafta için hırs olur destek olur bari :)Ben aksam diye dusunmedim hiç cunku onlari yedikten sonra 1 dakika oturmadim kaptanim alisveristeydik cok yururuk ordan kinaya oynadik surekli erittigimi dusunurekten 6da yedim
Ben aksam diye dusunmedim hiç cunku onlari yedikten sonra 1 dakika oturmadim kaptanim alisveristeydik cok yururuk ordan kinaya oynadik surekli erittigimi dusunurekten 6da yedim
kız böyle dedin de aklıma geldi bende cuma sabahı dahil 2 gündür çıkamıyorum neden aklıma gelmedi acaba dün sabahbir şeyler denerdim
Amin cumlemize :)
Biyolojik saatte önemli tabii canım normal bir akşama göre biraz daha kabul edilebilir ama yinede akşam meto gündüze göre daha yavaş bu hafta için hırs olur destek olur bari :)
Gunaydin kizlar ben bugunde kacar dugunumz var ve coook isim var aksamda giremem cunku sabaha kadar eglencezumarim hava duzelirse tabiki erken gelirsem yazarm yine cok optm mucks
Ayy bu güzel gaz için teşekkürlerGünaydınnnlar tombiş kekebekler
Yepyeni bi haftaya hazırmısınız
Haftasonu kaçamak yapmayalımki hafta içi artılarla uğraşmıyalım
Bence bu hafta bize iyi bi ders oldu
Her düşüşün bi kalkışı olduğu gibi 9.takım bu hafta Kendini 1. Liğe fırlatacak demektir
Ama bu demek değilki az yiceksiniz bu hatayı yspmayın boşuna açlık çekmiş olursunuz
Yağ yakacak doğru şeyleri yeterince yiyin
Akşamları kh almayın
Bol yeşillik yiyinki asitleri atalım vücuttan
Tabi proyuda eksik etmeyin
Sıcak havalarda suyu fazlalaştırın
Normalde içilmesi gereken su kilo *35 ml
Bu oran sıcak hava ve sporda artar
Sporada ağırlık verelim
En az 45 dk cardiyo +15 dk bölgesel
Hadi bakalım gitsin yağlar gelsin eksiler
Günaydınnnlar tombiş kekebekler
Yepyeni bi haftaya hazırmısınız
Haftasonu kaçamak yapmayalımki hafta içi artılarla uğraşmıyalım
Bence bu hafta bize iyi bi ders oldu
Her düşüşün bi kalkışı olduğu gibi 9.takım bu hafta Kendini 1. Liğe fırlatacak demektir
Ama bu demek değilki az yiceksiniz bu hatayı yspmayın boşuna açlık çekmiş olursunuz
Yağ yakacak doğru şeyleri yeterince yiyin
Akşamları kh almayın
Bol yeşillik yiyinki asitleri atalım vücuttan
Tabi proyuda eksik etmeyin
Sıcak havalarda suyu fazlalaştırın
Normalde içilmesi gereken su kilo *35 ml
Bu oran sıcak hava ve sporda artar
Sporada ağırlık verelim
En az 45 dk cardiyo +15 dk bölgesel
Hadi bakalım gitsin yağlar gelsin eksiler
Eki Görüntüle 1869932 Kızlar geç oldu ama haftasonu başlarken bunu da unutmayalim.. her ne sebeple olursa olsun bizi üzen insanlar yepyeni hayatımıza imrenerek bakacaklar.
Oh mis bende akşama kabak yesem diyorum bakalım :)ağzına sağlık zuhal ablaa yehuuu uçalım gariii gitsin kilolaaar :))
ay çok gazlayıcııı
bu gazlarla içimdeki yağlar erimeye başladı. havuzdan cıktım odaya gidiyorum şimdi. su içcem türlü yemeği yaptı annem yağsız. onu yiycem. sonrada yoğurt yerim acıkırsam bi şey yemem daha :)
Oh mis bende akşama kabak yesem diyorum bakalım :)
tombiş değilde gurumusuz gııı o zaman burda ne işiniz varAyy bu güzel gaz için teşekkürlerama tombiş kelebek değiliz ki artık biiiz her geçen gün eriyoruz. Şöyle bir baktimda aynaya doğru galiba uyarılar içinde ayrıca teşekkürler :)
Hem içindeki hem dışındaki yağlar erisin fıstıkağzına sağlık zuhal ablaa yehuuu uçalım gariii gitsin kilolaaar :))
ay çok gazlayıcııı
bu gazlarla içimdeki yağlar erimeye başladı. havuzdan cıktım odaya gidiyorum şimdi. su içcem türlü yemeği yaptı annem yağsız. onu yiycem. sonrada yoğurt yerim acıkırsam bi şey yemem daha :)
kabak çok güzel yağ yakıcıOh mis bende akşama kabak yesem diyorum bakalım :)
hafta sonuya bebeknerdesiniz kızçeler yaaa
tombiş değilde gurumusuz gııı o zaman burda ne işiniz var
Hem içindeki hem dışındaki yağlar erisin fıstık
kabak çok güzel yağ yakıcı
hafta sonuya bebek
Millet gezmelerde
Bende evde pinekliyom
Birazdan alışverişe gidecem
Kimseler yok bende gidiyom
Akşam görüşükkk gari
Hoşbulduk takım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?