- Konu Sahibi Handandandan
-
- #158.521
Sağ ol tatlımafiyet olsun canım :)
kimseler yok üst üste konusmiyim kafa agritmiyim diye gelmiyom bendenerdesiniz kızçeler yaaa
Aslında kabagi severim ama tuzsuz falan hele maydanoz ile biraz zorluyor daha mi yanmasıntombiş değilde gurumusuz gııı o zaman burda ne işiniz var
Hem içindeki hem dışındaki yağlar erisin fıstık
kabak çok güzel yağ yakıcı
hafta sonuya bebek
Millet gezmelerde
Bende evde pinekliyom
Birazdan alışverişe gidecem
Hoşbulduk takım
Okudum canım 2 hafta deneme süresi var anlaşılan. Bu arada cuma bildirimi yapmıyorum sanırım. Ama ben size takılmaya başlıyorum bakalım ne kadar zamanda ne vereceğim
HoşgeldinBu arada yaşım 32.
Boy 1.65
Kilom 75.7
2 çocuk var. Küçük sıpam 20 aylık emiyor (gerçi yerli yersiz ve zamanlı zamansız emmeye çalıştığı için artık bıraktıracağım)
Eşimle iddeaya girdik hedefim 62 kg
Takıma dahil olduğun için bütün kurallara uyman gerekiyor cnmHoşbulduk takım
Okudum canım 2 hafta deneme süresi var anlaşılan. Bu arada cuma bildirimi yapmıyorum sanırım. Ama ben size takılmaya başlıyorum bakalım ne kadar zamanda ne vereceğim
Siz uyuyun bakalımBildirimi gördüğüm de dedim 44 dakikadır kapmislardir güzelim üyeyiMefkurem kapmış meğer pek mutlu oldum
Evet cnmArkadaşlar menülerin hepsini akşam toplu şekilde mi paylaşıyorsunuz? Ben şimdi memleketteyim yavaş yavaş buradayken başlayacağım diyetime
sürekli takipteyimSiz uyuyun bakalım
Paylaş canım paylaş ki yorumları kabullenmen erken olsun ne kadar erken kabullenir degistirirsen yaşam tarzını o kadar çabuk alisirsin :)Hem cuma hem pazartesi tartılıp bildirim yapıyoruz ok..ben yarından başlıyorum bugün menü paylaşmayım
NedennnnnHem cuma hem pazartesi tartılıp bildirim yapıyoruz ok..ben yarından başlıyorum bugün menü paylaşmayım
Neyseki haftasonuda pusuda kimse yoksürekli takipteyimgelemediğimde geç görüyorum canım mecburen
Ben gibiNeyseki haftasonuda pusuda kimse yok
Ne güzel ismin varmış burçinnnAdım Burçin
Aslen sivaslıyım
Samsun'da okudum
şuanda eşimin memleketindeyim
Herkese merhabaaaa
Anam sen alışverişe gitmiycek miydin ben mi uydurdum su anAnacım gitcem dedim daha burdayım
Kız Burçin yeni gelipte yalnızlık çekme diye bekledim
Kolay gelsin canimMefkurem zuhal abla acayip gaza eldim:).bi de abla atmaca gibin masallah.kapmissin hemen
Dual burcin canim hosgeldin.ben de fatma.insallah kurtuluruz bu kilolardan hep beraber
ballikayfe canim annemler dondu tatilden.bu h.sonu artik gelen giden bitmez:)elemeyisim o yuzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?