Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

afiyet olsun canım :)
Sağ ol tatlım
nerdesiniz kızçeler yaaa
kimseler yok üst üste konusmiyim kafa agritmiyim diye gelmiyom bende
Aslında kabagi severim ama tuzsuz falan hele maydanoz ile biraz zorluyor daha mi yanmasın annem acıyarak baktı resmen o kabakta sevmez
Hoşbulduk takım
Okudum canım 2 hafta deneme süresi var anlaşılan. Bu arada cuma bildirimi yapmıyorum sanırım. Ama ben size takılmaya başlıyorum bakalım ne kadar zamanda ne vereceğim

Hoşgeldin artık en yeni ben değilim oleyy :))) bildirimi takım içinde yapıyoruz canım ben ece 22 yaşındayım daha önce bu yarışma da mezun olmuştum unv geri aldım şimdi 77 başlangıç ile buradayım :)

Hoşbulduk takım
Okudum canım 2 hafta deneme süresi var anlaşılan. Bu arada cuma bildirimi yapmıyorum sanırım. Ama ben size takılmaya başlıyorum bakalım ne kadar zamanda ne vereceğim
Takıma dahil olduğun için bütün kurallara uyman gerekiyor cnm
Cuma Liste için
Pazarteside takım içi kontrol için tartı günü
Akşam menünü saatleriyle- su ve Sporunu Liste halinde yazıyosun
Birbirimize yorumlar yapıp doğru yolu bulmaya çalışıyoruz
Kısaca bol paylaşım ve Kilo vermek

Ben Zühal bu takımın mezunlarındanım
45 yaşında 3 çocuk 1 torun var
Almanyada oturuyom konyalıyım

Mefkurem zuhal abla acayip gaza eldim:).bi de abla atmaca gibin masallah.kapmissin hemen
Dual burcin canim hosgeldin.ben de fatma.insallah kurtuluruz bu kilolardan hep beraber
ballikayfe canim annemler dondu tatilden.bu h.sonu artik gelen giden bitmez:)elemeyisim o yuzden

Son düzenleme:
Gunun ilk menüsü benden gelsin erken yatacagim geldiği kadarıyla yorum almış olurum.
13.08.2016
07.15: sabah- az mısır ununa 1 yumurta
10.30:ara- sütlü tarcinli türk kahvesi
13.00:2 bardak yy süt
16.30: akşam- koca bir tabak maydonozlu kabak yogurtlu
19.30: ara- 2 badem 1 armut
Spor: 100 mekik, 100 ip atlama (ama ipsiz ), 50şer 5 lt siseyle yan hareketi
Su 3 litre (su an 2.5)
Not: toktum tokum

Anacım gitcem dedim daha burdayım
Kız Burçin yeni gelipte yalnızlık çekme diye bekledim
Anam sen alışverişe gitmiycek miydin ben mi uydurdum su an
Kolay gelsin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…