- Konu Sahibi Handandandan
-
- #158.541
Yok buraya niyetlenmeden önce çok kötü şeyler depoladım da ondanNedennnnn
Daha akşam olmadı
Yoksa stokmu yapıcan
Ben aksam diye dusunmedim hiç cunku onlari yedikten sonra 1 dakika oturmadim kaptanim alisveristeydik cok yururuk ordan kinaya oynadik surekli erittigimi dusunurekten 6da yedim
Kızzz yine sizin misafirler başladı deseneMefkurem zuhal abla acayip gaza eldim:).bi de abla atmaca gibin masallah.kapmissin hemen
Dual burcin canim hosgeldin.ben de fatma.insallah kurtuluruz bu kilolardan hep beraber
ballikayfe canim annemler dondu tatilden.bu h.sonu artik gelen giden bitmez:)elemeyisim o yuzden
Akşam güzelde tatlişim sabah öğlen hiç olmamış çok yetersizGunun ilk menüsü benden gelsin erken yatacagim geldiği kadarıyla yorum almış olurum.
13.08.2016
07.15: sabah- az mısır ununa 1 yumurta
10.30:ara- sütlü tarcinli türk kahvesi
13.00:2 bardak yy süt
16.30: akşam- koca bir tabak maydonozlu kabak yogurtlu
19.30: ara- 2 badem 1 armut
Spor: 100 mekik, 100 ip atlama (ama ipsiz), 50şer 5 lt siseyle yan hareketi
Su 3 litre (su an 2.5)
Not: toktum tokum
Yok yok gitcektimde oğlan tlf etti onlar uğradı yeni gittiler bende çıkıcam şimdi gitmeden bidaha buraya bakıyım dedimAnam sen alışverişe gitmiycek miydin ben mi uydurdum su an
Kolay gelsin canim
Nerde çalışıyosun tatlımYok buraya niyetlenmeden önce çok kötü şeyler depoladım da ondanneyse ki ara öğünden sonrasını düzelttim akşam da inşallah iyi olacak
Bu arada evde değilim çalışıyorum 1 hafta sonra evde olacağız şuanda Ankara dayız
Yok be abla.hoseldinde var ama hazir yemek oluyor buyuklerin oldugu yerde:):)misal bugun mercimek corbasi etli patatesli yemek ve pilav yaptim koca tencerelerde.kim gelirse yesin bol bol diye:):)Kızzz yine sizin misafirler başladı desene
Her seferinde hoşgeldine gelmek zorunda değillerki
Akşam güzelde tatlişim sabah öğlen hiç olmamış çok yetersiz
Bide meyveleri gün içinde tükelim akşama kalmasın
Kız sen gençsin çık 1 saat falan yürüyüş yapsana Yada Leslie
Yok yok gitcektimde oğlan tlf etti onlar uğradı yeni gittiler bende çıkıcam şimdi gitmeden bidaha buraya bakıyım dedim
Nerde çalışıyosun tatlım
Inşallah işe başlayınca katılım sorunu yaşamazsın
Çünkü ilk kural düzenli paylaşım
Yarından itibaren düzenli menülerini bekliyoruz
Hoşbulduk takım
Okudum canım 2 hafta deneme süresi var anlaşılan. Bu arada cuma bildirimi yapmıyorum sanırım. Ama ben size takılmaya başlıyorum bakalım ne kadar zamanda ne vereceğim
Bu arada yaşım 32.
Boy 1.65
Kilom 75.7
2 çocuk var. Küçük sıpam 20 aylık emiyor (gerçi yerli yersiz ve zamanlı zamansız emmeye çalıştığı için artık bıraktıracağım)
Eşimle iddeaya girdik hedefim 62 kg
Bildirimi gördüğüm de dedim 44 dakikadır kapmislardir güzelim üyeyiMefkurem kapmış meğer pek mutlu oldum
buseb buseeee nabiyon kız :)
Hem cuma hem pazartesi tartılıp bildirim yapıyoruz ok..ben yarından başlıyorum bugün menü paylaşmayım
Adım Burçin
Aslen sivaslıyım
Samsun'da okudum
şuanda eşimin memleketindeyim
Herkese merhabaaaa
Gunun ilk menüsü benden gelsin erken yatacagim geldiği kadarıyla yorum almış olurum.
13.08.2016
07.15: sabah- az mısır ununa 1 yumurta
10.30:ara- sütlü tarcinli türk kahvesi
13.00:2 bardak yy süt
16.30: akşam- koca bir tabak maydonozlu kabak yogurtlu
19.30: ara- 2 badem 1 armut
Spor: 100 mekik, 100 ip atlama (ama ipsiz), 50şer 5 lt siseyle yan hareketi
Su 3 litre (su an 2.5)
Not: toktum tokum
Yok buraya niyetlenmeden önce çok kötü şeyler depoladım da ondanneyse ki ara öğünden sonrasını düzelttim akşam da inşallah iyi olacak
Bu arada evde değilim çalışıyorum 1 hafta sonra evde olacağız şuanda Ankara dayız
Ohhh kahve iciyorum musait olan gelsin canlar.meto calistiralim oturdugumuz yerden
buseb cancazim bu haftaya super baslamissin.menu su super.ozellikle spor 10 numara masallah.bu arada kizlar tel ekrani cok kucuk.alinti yaptigimda klavye aciliyor ve alintilar da girdiginde cok net okunmuyor hatali yaziyorum.daha net yazabilmek icin bundan sonra direk boyle cevap yazsam olur mu?
Yorum için teşekkürler. Ama yürüyüş imkanım yok annem ameliyat olduğunda belki olur ben de kendimi evde bölgesel e veriyorum menüyü gözden geçiririm bundan sonra :)
Akşam güzelde tatlişim sabah öğlen hiç olmamış çok yetersiz
Bide meyveleri gün içinde tükelim akşama kalmasın
Kız sen gençsin çık 1 saat falan yürüyüş yapsana Yada Leslie
Yok yok gitcektimde oğlan tlf etti onlar uğradı yeni gittiler bende çıkıcam şimdi gitmeden bidaha buraya bakıyım dedim
ayy olsun haftaya bomba gibi oluruz :) patates sana yaramadı canım bi daha yapma bence :)
canım menüler güzel olacak bence bugun sarı kartı gördük dersimizi aldık sonuötakolay gelsin canım
haftaya derecede olucaz diye düşünüyorum. regller çözülmüş olcak herkes eksi olcak bence :)
burcuu kızartma olmamış ve zeytinlerin çok fazla olmuş azalt canım sabahki ekmeği de 1 dilime düşür
hamburgere de mi bi şey demiyelim o zaman betüş
menü güzel hilalcim miden de tez zamanda düzelir inş
Süt ü bitirmek için içtim 3. Günüydü bugün başka kimse içmiyor çünkü. Bozulmasindansa içmeyi tercih ettim teşekkürler
kız niye 2 bardak birden içiyon sütü ondada yağ var bi de laktoz var doğal şeker o da. tek bardak yeterli anam babam yy bile olsa tek olsun bencee :)
akşam az tabi ama öğleni geç yapmışsın ondandır.spor ve su güzel. beğendim tatlış afiyet olsun :)
Güzel olmuş tebriklerbeybitolar menüm
sabah 9.15
1 kuru kayısı
kahvaltı 10.00
1 dilim çavdar ekmeği
3 zeytin
yarım kk peynir
10 adet çiğ yerfıstığı
11.00
1 kepçe mercimek çorbası
öğle 15.30
1 tabak yağsız türlü yemeği
2 yk yoğurt
akşam 19.30
2 yk yoğurt
2,5 lt su
4 saat havuzdaydım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?