Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızzz yine sizin misafirler başladı desene
Her seferinde hoşgeldine gelmek zorunda değillerki

Akşam güzelde tatlişim sabah öğlen hiç olmamış çok yetersiz
Bide meyveleri gün içinde tükelim akşama kalmasın
Kız sen gençsin çık 1 saat falan yürüyüş yapsana Yada Leslie

Anam sen alışverişe gitmiycek miydin ben mi uydurdum su an

Kolay gelsin canim
Yok yok gitcektimde oğlan tlf etti onlar uğradı yeni gittiler bende çıkıcam şimdi gitmeden bidaha buraya bakıyım dedim

Nerde çalışıyosun tatlım
Inşallah işe başlayınca katılım sorunu yaşamazsın
Çünkü ilk kural düzenli paylaşım

Yarından itibaren düzenli menülerini bekliyoruz

Yok be abla.hoseldinde var ama hazir yemek oluyor buyuklerin oldugu yerde:):)misal bugun mercimek corbasi etli patatesli yemek ve pilav yaptim koca tencerelerde.kim gelirse yesin bol bol diye:):)

Hoşbulduk takım
Okudum canım 2 hafta deneme süresi var anlaşılan. Bu arada cuma bildirimi yapmıyorum sanırım. Ama ben size takılmaya başlıyorum bakalım ne kadar zamanda ne vereceğim

hoşgeldin canıım :)
buse ben 27 yaşındayım 11 aylık evliyim. bebiş yok. kilo bilgilerim nickimin yanında hazıyor :)
hadi bakalım kazan iddiayı başarırız burda beraber

Bildirimi gördüğüm de dedim 44 dakikadır kapmislardir güzelim üyeyi Mefkurem kapmış meğer pek mutlu oldum

ay koptum

buseb buseeee nabiyon kız :)

geldim anam geldimm babaaaamm havuzdaydım sonra da merkeze indik ohh süt aldım sonunda

Hem cuma hem pazartesi tartılıp bildirim yapıyoruz ok..ben yarından başlıyorum bugün menü paylaşmayım

utanma kız paylaş daha ilk gün üstüne gelmeyiz çok

Adım Burçin
Aslen sivaslıyım
Samsun'da okudum
şuanda eşimin memleketindeyim
Herkese merhabaaaa

vay sivaslı cindy hoşgeldin demek çıtır anne olacaksın süperrr

kız niye 2 bardak birden içiyon sütü ondada yağ var bi de laktoz var doğal şeker o da. tek bardak yeterli anam babam yy bile olsa tek olsun bencee :)

akşam az tabi ama öğleni geç yapmışsın ondandır.spor ve su güzel. beğendim tatlış afiyet olsun :)

ben de anlaradayım burçin şuan 1 hafta sonra evime döncm istanbul a :)

Ohhh kahve iciyorum musait olan gelsin canlar.meto calistiralim oturdugumuz yerden

ohh yarasıınn tarçınım yok olsa bende içerdim valla şekersiz sevmiom

beybitolar menüm

sabah 9.15
1 kuru kayısı

kahvaltı 10.00
1 dilim çavdar ekmeği
3 zeytin
yarım kk peynir
10 adet çiğ yerfıstığı

11.00
1 kepçe mercimek çorbası

öğle 15.30
1 tabak yağsız türlü yemeği
2 yk yoğurt

akşam 19.30
2 yk yoğurt

2,5 lt su
4 saat havuzdaydım

buseb cancazim bu haftaya super baslamissin.menu su super.ozellikle spor 10 numara masallah.bu arada kizlar tel ekrani cok kucuk.alinti yaptigimda klavye aciliyor ve alintilar da girdiginde cok net okunmuyor hatali yaziyorum.daha net yazabilmek icin bundan sonra direk boyle cevap yazsam olur mu?

sağ ol fatmamm :) evet suda boş durmuyorum elimden geldiğince :)

tabiki olur böyle yap farketmiyor benim için :)

Yorum için teşekkürler. Ama yürüyüş imkanım yok annem ameliyat olduğunda belki olur ben de kendimi evde bölgesel e veriyorum menüyü gözden geçiririm bundan sonra :)

Canim.emzirdigim icin arada kacio

Süt ü bitirmek için içtim 3. Günüydü bugün başka kimse içmiyor çünkü. Bozulmasindansa içmeyi tercih ettim teşekkürler

Güzel olmuş tebrikler

Kızlar ben yatıyorum iyi geceler herkese. Yarın gelemeyeceğim akşam girer menü yazarım bilginiz olsun suyu tamamladım ve akşam ara yapmadım bol eksili akşamlar herkese

Menum
8.30 sekersiz turk kahvesi
Sabah 9.30 1 yumurta.1 tb ekmek 1 kb peynir 5 zeytin
ogle 14.00 1 kase corba 2 kofte
ara 17.00 1.5 bardak sut 5 kuru kayisi
spor yok(acayip yagmur soguk disarsi evde kalabalik spor yatti malesef)
su 3 litre

Kızlar kızlar yüreğim sızlar bugünkü menümmmm
Sabah 10.40 6 kaşık nesfit 1 çay bardağı süt
Ara 3 kaşık nesfit 1 çay bardağı süt
Öğle 16.30 yarım kase yoğurt çorbası
Akşam 20.00 4 et köfte 2 bardak ayran
Su 3-4 lt olmuştur
Spor 1 saat yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…