- 14 Aralık 2012
- 6.167
- 6.595
- 148
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #158.561
Canim.emzirdigim icin arada kacio
Selam kizlar bugun kizimla ilgilendik park piknik filan eve gelemedik daha ole bi bakim dedim
Ogle 13.00
1 yumurtadan omlet
5 zeytin
1 kk peynir
Salatalik domates
Aksam 19.00
6 yk kendi yagiyla kavrulmis et
Salata
2 litre su
30 dk yuruyus
Süt ü bitirmek için içtim 3. Günüydü bugün başka kimse içmiyor çünkü. Bozulmasindansa içmeyi tercih ettim teşekkürler
Kızlar ben yatıyorum iyi geceler herkese. Yarın gelemeyeceğim akşam girer menü yazarım bilginiz olsun suyu tamamladım ve akşam ara yapmadım bol eksili akşamlar herkese
Menum
8.30 sekersiz turk kahvesi
Sabah 9.30 1 yumurta.1 tb ekmek 1 kb peynir 5 zeytin
ogle 14.00 1 kase corba 2 kofte
ara 17.00 1.5 bardak sut 5 kuru kayisi
spor yok(acayip yagmur soguk disarsi evde kalabalik spor yatti malesef)
su 3 litre
Kızlar bu arada kabagin yanına ne yersem az ve çok olmaz yarın akşamda kabak var
Gencler iyi geceler.ben de misafirlerin yanina geciyorum.iyi geceler herkese.bol eksiler:)
Kızlar kızlar yüreğim sızlar bugünkü menümmmm
Sabah 10.40 6 kaşık nesfit 1 çay bardağı süt
Ara 3 kaşık nesfit 1 çay bardağı süt
Öğle 16.30 yarım kase yoğurt çorbası
Akşam 20.00 4 et köfte 2 bardak ayran
Su 3-4 lt olmuştur
Spor 1 saat yürüyüş
Hoşbulduk takım
Okudum canım 2 hafta deneme süresi var anlaşılan. Bu arada cuma bildirimi yapmıyorum sanırım. Ama ben size takılmaya başlıyorum bakalım ne kadar zamanda ne vereceğim
hoşgeldin canım bende hilal 24 yaşındayım. 3 yaşında oğlum var. 81.7 ile basladim suan 72.8 im :)Bu arada yaşım 32.
Boy 1.65
Kilom 75.7
2 çocuk var. Küçük sıpam 20 aylık emiyor (gerçi yerli yersiz ve zamanlı zamansız emmeye çalıştığı için artık bıraktıracağım)
Eşimle iddeaya girdik hedefim 62 kg
Afiyet olsun canımGunun ilk menüsü benden gelsin erken yatacagim geldiği kadarıyla yorum almış olurum.
13.08.2016
07.15: sabah- az mısır ununa 1 yumurta
10.30:ara- sütlü tarcinli türk kahvesi
13.00:2 bardak yy süt
16.30: akşam- koca bir tabak maydonozlu kabak yogurtlu
19.30: ara- 2 badem 1 armut
Spor: 100 mekik, 100 ip atlama (ama ipsiz), 50şer 5 lt siseyle yan hareketi
Su 3 litre (su an 2.5)
Not: toktum tokum
oo spor süper canım. Afiyet olsunbeybitolar menüm
sabah 9.15
1 kuru kayısı
kahvaltı 10.00
1 dilim çavdar ekmeği
3 zeytin
yarım kk peynir
10 adet çiğ yerfıstığı
11.00
1 kepçe mercimek çorbası
öğle 15.30
1 tabak yağsız türlü yemeği
2 yk yoğurt
akşam 19.30
2 yk yoğurt
2,5 lt su
4 saat havuzdaydım
Afiyet olsun canım güzel olmuş menunSelam kizlar bugun kizimla ilgilendik park piknik filan eve gelemedik daha ole bi bakim dedim
Ogle 13.00
1 yumurtadan omlet
5 zeytin
1 kk peynir
Salatalik domates
Aksam 19.00
Salata
2 litre su
30 dk yuruyus
Iyi geceler canimKızlar ben yatıyorum iyi geceler herkese. Yarın gelemeyeceğim akşam girer menü yazarım bilginiz olsun suyu tamamladım ve akşam ara yapmadım bol eksili akşamlar herkese
Afiyet olsun fatmacimMenum
su 3 litre
Yogurt ayran yada salata olabilir canımKızlar bu arada kabagin yanına ne yersem az ve çok olmaz yarın akşamda kabak var
Iyi geceler canimGencler iyi geceler.ben de misafirlerin yanina geciyorum.iyi geceler herkese.bol eksiler:)
Afiyet olsun canım güzel benceKızlar kızlar yüreğim sızlar bugünkü menümmmm
Sabah 10.40 6 kaşık nesfit 1 çay bardağı süt
Ara 3 kaşık nesfit 1 çay bardağı süt
Öğle 16.30 yarım kase yoğurt çorbası
Akşam 20.00 4 et köfte 2 bardak ayran
Su 3-4 lt olmuştur
Spor 1 saat yürüyüş
Bu dünkü menü ammaaa akşam yemeği beni benden aldı yazayım dedim kuşum anladın sen onu :)))Menum
Sabah10
1yk kadar kasarli yumurta
Zeytin
Kk peynir
Cay yarim dilm tb ekmk
Ogle14
1kase tarhana
1tabak yogurt
Akşam18
2dilim pizza 2 adet pastrmali ekmek 1ayran (kacamagim)
Su 2.5 litre
Spor bol bol mezdeke gobet atmaca
Çok iyi canımGunun ilk menüsü benden gelsin erken yatacagim geldiği kadarıyla yorum almış olurum.
13.08.2016
07.15: sabah- az mısır ununa 1 yumurta
10.30:ara- sütlü tarcinli türk kahvesi
13.00:2 bardak yy süt
16.30: akşam- koca bir tabak maydonozlu kabak yogurtlu
19.30: ara- 2 badem 1 armut
Spor: 100 mekik, 100 ip atlama (ama ipsiz), 50şer 5 lt siseyle yan hareketi
Su 3 litre (su an 2.5)
Not: toktum tokum
Güzel olmuş bence fıstıkbeybitolar menüm
sabah 9.15
1 kuru kayısı
kahvaltı 10.00
1 dilim çavdar ekmeği
3 zeytin
yarım kk peynir
10 adet çiğ yerfıstığı
11.00
1 kepçe mercimek çorbası
öğle 15.30
1 tabak yağsız türlü yemeği
2 yk yoğurt
akşam 19.30
2 yk yoğurt
2,5 lt su
4 saat havuzdaydım
Yaa burcu bende parka gidince kızımı ona bindir buna bindir dünyayı unutuyorum ne güzel ya :))güzel menü gülom hatta az bileSelam kizlar bugun kizimla ilgilendik park piknik filan eve gelemedik daha ole bi bakim dedim
Ogle 13.00
1 yumurtadan omlet
5 zeytin
1 kk peynir
Salatalik domates
Aksam 19.00
Salata
2 litre su
30 dk yuruyus
Akşam yemeği yok mu çok az olmuş kuşum yaMenum
su 3 litre
Güzel bence afiyet olsun canımmmmMenum
Sabah 11
Bir haşlanmış yumurta
Kk peynir
Bir bardak süt
Bir dilim tb ekmeği
Öğle 15
Bir kase yoğurt
Akşam 19:30
2 köfte 2 elma dilim patates (ızmir köfte yapmıştım )
Bir bardak ayran
Bir kepçe domates çorbası
Su 2 yi gecti
Spor bir saat yürüyüş
Canım 4 yk yoğurt vardı zaten.. yok ben v ras depresyondayim da ondan. Annem her seferinde kızıyor süt ü unutuncaa bugünde gaza getirdi 3 gün oldu diye içmiş bulundumtatlım dün zeytinler çoktu. bugunde menum cok zayıf. dengeyi tutturmaya calıs cidden az olmus. afiyet olsun canım
ecee kız bende önceleri öyle bitiriyodım sütü üstünde 2 gün yazıyo diye ama 4-5 güne kadar dayanıyo süt o yüzden kasma o kadar
tamam tatlım iyi geceler sanada. yarın nedn olmayacaksın yoksa annenin ameliyatı yarın mıydı?
fatmaa canım senin menülerin hep süper maşşallah. sporda nazarlık olsun. afiyet olsun :)
canım yoğurt ye
tamam tatlış kolay gelsin
iyi geceler :)
sağ ol canım :)Bu dünkü menü ammaaa akşam yemeği beni benden aldı yazayım dedim kuşum anladın sen onu :)))
Çok iyi canım
Güzel olmuş bence fıstık
Yaa burcu bende parka gidince kızımı ona bindir buna bindir dünyayı unutuyorum ne güzel ya :))güzel menü gülom hatta az bile
Akşam yemeği yok mu çok az olmuş kuşum ya
Güzel bence afiyet olsun canımmmm
sagol canimBu dünkü menü ammaaa akşam yemeği beni benden aldı yazayım dedim kuşum anladın sen onu :)))
Çok iyi canım
Güzel olmuş bence fıstık
Yaa burcu bende parka gidince kızımı ona bindir buna bindir dünyayı unutuyorum ne güzel ya :))güzel menü gülom hatta az bile
Fazla uykusuz kaldigin için uyuyamiyor olabilirsin canımAy ben uyuyamadim ki yasabah 05.30dan beri ayaktayım ama uyuyamadim
Valla egzersiz yapınca pek dikkat etmiyorum ben açıkçasıKızlar bu arada bu bölgesel zayıflama uygulamalarıyla ilgili ne düşünüyorsunuz? Ekimde spor salonuna gidebileceğim onda sıkıntı yok da bu konuyu 3 gündür soracağım unutuyorum bölgesel zayıflama uygulamaları iyi midir sizce?
büyük ihtimalle :)sagol canim
Fazla uykusuz kaldigin için uyuyamiyor olabilirsin canım
okuluma yakın bir yerde bir güzellik merkezi var bayağı uygundu daha çok diyet ve spora yönlendirmekle birlikte yardımcı bir uygulamaymış uygulamaların isimleri vardı bende kabettim araştırıyorum şimdi tekrarValla egzersiz yapınca pek dikkat etmiyorum ben açıkçası
Iyi geceler kızlar.
Şu an acilde oğlumun tahlil sonuçlarını bekliyoruz. Ateşi hiç düşmedi dün akşamdan beri. Min 38.2 hep.
Dis dışında bişey varmı diye telaslandik.popo da inanılmaz pisi ve yara içinde. Tüm gün ağladı .
Menüm söyle
09 kahvaltı
1 çay
2 dilim tt ekmek
1 kk peynir
13 öğle
150 ml yoğurt
16 ara
1 bardak oralet hazır granulden yaptım sekersizdi
2 çatal yaspasta
1/2 peynirli su böreği
1 çay
1 sade Türk Kahvesi
20 akşam
1 kepçe mercimek çorbası
2 yk bulgur.
1 çay
Su 2.5 lt
Spor yok 25 kişi ağırlama var :)
Bölgesel çalışmak Tabiki güzel cnm ama kilo vermek için mutlaka kardiyo yapılması lazımKızlar bu arada bu bölgesel zayıflama uygulamalarıyla ilgili ne düşünüyorsunuz? Ekimde spor salonuna gidebileceğim onda sıkıntı yok da bu konuyu 3 gündür soracağım unutuyorum bölgesel zayıflama uygulamaları iyi midir sizce?
Çok geçmiş olsun cnm yaaIyi geceler kızlar.
Şu an acilde oğlumun tahlil sonuçlarını bekliyoruz. Ateşi hiç düşmedi dün akşamdan beri. Min 38.2 hep.
Dis dışında bişey varmı diye telaslandik.popo da inanılmaz pisi ve yara içinde. Tüm gün ağladı .
Menüm söyle
09 kahvaltı
1 çay
2 dilim tt ekmek
1 kk peynir
13 öğle
150 ml yoğurt
16 ara
1 bardak oralet hazır granulden yaptım sekersizdi
2 çatal yaspasta
1/2 peynirli su böreği
1 çay
1 sade Türk Kahvesi
20 akşam
1 kepçe mercimek çorbası
2 yk bulgur.
1 çay
Su 2.5 lt
Spor yok 25 kişi ağırlama var :)
bu konuda yaptığım her açıklamada kendimi kötü hissediyorum gerçekten çünkü saçma durumlarda kalmış oluyorum ve anlatırken çekiniyorum bahane kullanmak istemediğim için de ayrıca üzülüyorum dışarı çıktığımda sevgilim var zannediyorlar içerde yaptığımda da babam dalga geçiyor ev biraz küçük. bundan sonra evde tek olduğumda leslie yaparım mutlaka kardiyoyuda eylülün son pazartesinden itibaren yapacağım zaten ama ben o hareketleri boş durmayayım sporsuz kalmayayım diye yapıyorum bölgesel zayıflama uygulamalarından kastım power plate, ozon sauna ve lenf drenaj uygulamalarıydı. diyet ve spora ek olarak uyguluyorlarmış istersem haftada 2 kere 4 hafta değilde haftada 1 kere 8 hafta gitme şansım var ama size bir danışayım ve araştırayım dedim. indirime denk gelirsem giderim belki. öncesinde deneme seansı var zaten bir deBölgesel çalışmak Tabiki güzel cnm ama kilo vermek için mutlaka kardiyo yapılması lazım
Yürüyüş Leslie bisiklet yüzme vs.
Sende dışarı çıkamıyosan evde Leslie vidiyolarından yapabilirsin
Hem yürüyüşe gitmenin annenle ne alakası var anlamadım göndermiyormu
tatlım dün zeytinler çoktu. bugunde menum cok zayıf. dengeyi tutturmaya calıs cidden az olmus. afiyet olsun canım
ecee kız bende önceleri öyle bitiriyodım sütü üstünde 2 gün yazıyo diye ama 4-5 güne kadar dayanıyo süt o yüzden kasma o kadar
tamam tatlım iyi geceler sanada. yarın nedn olmayacaksın yoksa annenin ameliyatı yarın mıydı?
fatmaa canım senin menülerin hep süper maşşallah. sporda nazarlık olsun. afiyet olsun :)
canım yoğurt ye
tamam tatlış kolay gelsin
iyi geceler :)
Bu dünkü menü ammaaa akşam yemeği beni benden aldı yazayım dedim kuşum anladın sen onu :)))
Çok iyi canım
Güzel olmuş bence fıstık
Merhaba ben yeni üyenizim mesajı görünce cevap yazmak istedimGeçmişi okuyamayacagim bu gece
Hastanede kaç saat kalırız bilmiyorum. Ateş hala 38.9. En fazla 38.2 oluyor.
Yarın Allah için verirse görüşürüz.
Iyi geceler hepinize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?