- 15 Haziran 2016
- 669
- 1.149
- 28
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #158.781
Yogurt ye cınımmsağ ol tatlım :) az oldu ama sanırım bacaklarım ağrıyor
Kız spor salonu yurtta bedave yaniIndirr caniiim spora gtmedeende cok guzel harekler yapabilirsiin bn o kdr gttmde noldu ayni harektler yani bnce gerek bile yok bnce spor salonuna para wermeye
Ben icemiyorum yaaAfiyet olsun canim arttir arttir suyuu nasil icemion kiizzz su icilmezz mii
Nolcakkk hepsii icip kafayi yaptii kocasii karisinin oldugu arabaya bilerek arabanin arka tarfndan vurduu cilginlik olsun die ablamda sawrulmuss kunahhhKumraL_KrakeR kız yetişmeye çalışmaktan sormayı unuttum noldu kız çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış
Dogru adrestesin tatliimmGeldim geldim ben de artık aranızdayım tabi kabul ederseniz. Bu kilolardan bıktım artık ve kurtulmak istiyorum birbirimize vereceğimiz destekle bunu başaracağıma inanıyorum
Iyi marifet sanki onlarin yaptiklariYaa napim kaptanim tas gibi hatunlar hepsi almis sarap iciyo bende gerimi kalayim dedim kim anlicak visne suyu oldugunu
Ozmn gt kzz ne duruosuunKız spor salonu yurtta bedave yaniarada leslie de yaparım ama orayı da değerlendirmek lazım :)
Ben icemiyorum yaa2.5 oldu zaten zorladim biraz
Ekimde baslayabilirim anca o zaman açılıyor okulOzmn gt kzz ne duruosuunic icc yarasiiinn
Hoş buldum Allah anneli babalı büyütsünDogru adrestesin tatliimmhosgeldin ben betul 24 yasindaym 1 bucuk yasnda oglusum var
afiyet olsun betusum begendim menunu sporda varKizlaarr merhabaaa dün aksam girip menumu yazicaktim aslinda aksaam ablamin gittigi dugune gttiim gtmicektim aslinda son anda karar degistirip gttigim icim dun gece gelemediim. Ewe geldigimde de uyuya kalmiisim sabahta girmeye calistim tlfnm girmedi kk'ya noldu bende anlamadim.
Neyse dunku menumu yaziyim hemen
Sabah 7.30: tb ekmegi peynirli tost
Ara: 11.30: 1 haslanmis yumurta
Ogle 14.00: 1 bardak uzum suyu ( komposto deil sekersiz annem kaynatti)
Saat 16.00: 1 kepce tarhana corbasi
Aksam 19.00: 1 biber dolma+ 1 dilim domts+ 1 dilim salatalik+2 kasik yogurt
Su 3 lt
Spor 100 ip + 50 yan bacak +75 karin hareketi+ 100 yan hareket
önceden bende kizartiyordum canım. Ama artık böyle yapıyorum daha hafif oluyor ama patatesleri fazla haslama hem firindada pisiyor nasıl olsaGüzel tarifmis bende böyle yapayım. Kizartmayinca sevmiyorum patatesleri ben. O yüzden de pek.yapmam izmir köfteyi.ama senin tarif kulağa hoş geliyor. Sağolasınafiyet olsun.
Çok güzel menu.spor da öyle. Su da :) afiyet olsun :)
1 milden baslamistim ben.2 3 gün sonra 2 mile oldu.böyle arttırdım.3 ve 4 bikaç hafta sürdü.az geldiğini hissedince 5e geçtim :) 4 mil yapıyorum hala enerji var 5 yapıyım dedim. Zaten bi süre sonra hareketleri ezberliyorsun. :) ben şimdi bakmadan yapıyorum :)
Çok şükür canım atlatmissiniz tekrar çok geçmiş olsunKızımı gönderdim.
Oğlumun da ateşi düştü uyudu.
Eşim de ise gitti.
Bana da Türk Kahvesi düştü :)
spor süper busecim menü az ama afiyet olsunmenüm
sabah 8.40
1 kuru kayısı
1 fincan şekersiz sütlü nescafe
ara 12.30
1 kuru kayısı
akşam 16.15
7 yk yağsız etsiz türlü
1 yk yoğurt
1 dilim çavdar ekmek
2 lt su (yatama kadar 3 olur)
3 saat havuz
acıkırsam yoğurt ya da süt
Afiyet olsun canım begendim menunuBende günü kapattım yazayım menümü yorumları almış akşamdan kabullenmiş olurum :)
sabah.11.00 domates, 1,5 kk peynir, 1 çk bal, 1 dl etimek, 2 dal maydonoz
ara.13,00 13 leblebi
ara.14,45 1 kırmızı erik
akşam.16,30 1 tabak tavuklu kabak, 3 yk yoğurt (sade haşlama)
ara.20,00 tarçınlı süt
1,5 lt su (2 olur mu bilmiyorum çok zor içtim bugün)
2*15 dk.lık leslie, 30 yan hareketi
pasta olmasa çok guzel olurmuş canım ama oda bi çatal strestendir diyorumBugünkü menu
08.30 kahvaltı
1 haşlama yumurta
1 çatal peynir
3 zeytin
2 çay
11 ara
1 kupa çay
13 öğle yemeği
3 yk yoğurt çorbası yağsız
3 yk menemen
6 tk yoğurt evde çaldım
15 ara
1 Türk kahvesi sade
17 saçma ara
1 çatal yaspasta küçük bi çatal
19 akşam
2 bardak ayran
Su 2 lt. Fırsatım olmadı bugün.
Spor 100 ip atlama.İpsiz v şeklinde açıp kapama da denebilir.
Acikirsam ayran yada süt eklerim bugün.
Pasta için uzgunum
kizz azıcık olmuş afiyet olsun kuzumBen yatiyorum kalkiyorum bidaha yatiyorm tabanlarim aciyo sabah 7buckta geldik birde 10cm topukla ziplamaktam imanim gevrilmis..birde sabah donuste az daha gidiyoduk olumden dondukallah korududa bise olmadi yoksa betulden alirdiniz aci haberimi neyse menume gelince
Sabah15
3yumurtadan omlet
Domates
Peynir
1 dilim ekmk
17:00
1kase yogurt
19:00
Salata
Su 5litre olmustur sabaha kadar
Spor bol oryantal halay kasap roman pop caz ne varsa oynadim
Dun aksam biraz fazla kuruyemis yedim bugun az yedim o yuzden
çok sevindim seydacim ins hep böyle olursunuzCanlaaaarım bu arada biz dün gece itibariyle barıştık dün gece önümde ağladı ilk defa birbirimize çok güzel itiraflarda bulunduk..güzel bir geceydi ve sonunda barıştık yanı :)
ayy deli midir nedir yaa allahtan bisi olmamış mervem çok geçmiş olsunBenim esimin dengesizligi iste gelin arabasini suruyordu kendisi konvoyda bi arkadsyla surtusmus.. sonra sabah gelini eve birakirken ben o arkdasinin arabasina bindim arabayla bize vurdu yoldan atmak icin savrulduk zor toparladi arkadas az daha oluyodum diyom aa sende vardin dimi o arabada diyo bidekafalarda bi dunya tabii sabah dovdum ama esimi sonra uyudum
Geldim geldim ben de artık aranızdayım tabi kabul ederseniz. Bu kilolardan bıktım artık ve kurtulmak istiyorum birbirimize vereceğimiz destekle bunu başaracağıma inanıyorum
hoşgeldin canım ben Hilal 24 yaşındayım 3 yaşında bi oğlum var. 81.7 ile basladim suan 72.8 im 2 aydır burdayım :)Kuralları okudun kabul ediyorum
19 yaşında üniversite öğrencisiyim
Çocukluğumdan beri hep kiloluyum 5 yıl önce ergenliğin etkisiyle zayıflatır 62 kg olmuştum ama sonra tekrar almaya başladım herhangi bir hastalık ya da ilaçtan dolayı değil tamamen yemekten aldım bu kiloları geçen sene 8 kilo vermiştim fakat yurtta arkadaşlarla abur cubur derken yine aldım
Artık insanların bani bu yüzden küçük görmeleri iyice canımı sıkıyor eskiden gülüp geçiyordum mesela bir olaydan bahsedeyim arkadaşımla yolda yürürken o bir arkadaşıyla karşılaştı ne yapıyorsun falan diye konuşuldu arkadaşım (zayıftır kendisi) napalım yürüme çıktık biraz kilo vereyim dedi arkadaşıda gülüp keşke arkadaşının yanında öyle demeseydin ya dedi gayet benim duyacağım şekilde. İnsan ister istemez alınıyor. Ben de artık çıtı pıtı incecik bir kız olmak istiyorum
mervem ins satılır kuzum. Allah gönlüne göre versin canım benimKizlar bu arada evimi satiliga cikartmstm ya bugun alici geldi bi tane evimi dolasti dua edin nolurrr satilsin
aksam pide olmasa daha iyi olurmuş canım afiyet olsunGecmisi okudum okudum hepsi silindi sinif oldum kizlar...
Sabah 10.30
2.yumurtadan omlet
Yarim kk peynir
5 zeytin
Domates salatalik biber
Ogle 14.00
Domates salatalik.biber
Aksam 18.30
1.5 adana
Salata
Ayran
1 dilim pide
2 litre su
30 dk yuruyus
afiyet olsun betusum spor olsa güzel olurmuşMenum
Sabah 11.00: 2 kasik haslanmis biber yogurtlu+ 1 haslanmis yumurta+peynir+zeytin+salatalik + 1 dilim ekmek
Ara 14.00: 1 bardak uzum suyu ( komposto deil sekersz)
Ogle 16.00: 1 kucuk kase top peynir
Aksam 18.30: 2 haslanmis yumurta+ 1 kase yogurt
Su 3 lt
Spor yok malesef
Simdii gecmisee donuyorum insallahh
afiyet olsun fatmacim begendim benMenum
sabah 9.00 sekersiz turk kahvesi
10.30 2 tb ekmegi
1 yumurta 2 kk peynir
oglen 13.00sulu kofteden 3 tane
ara 15.00 1 elma 1 seftali 1 bardak sut
ara 19.00 1 bardak sekersiz nescafe
ara 22.00 2 yk yogurt tarcinli zencefilli zerdecalli
su 3 litre
spor yok
görüşürüz canımKizlar ben kaciyorum.misafir girla:/gece devam ederim
sagol kuzumAfiyet olsun lokumuum
Kız seni arıyor gözlerim kaçma biyeGeldim beybisii
Iyi geceler canimkızlar buse uyur çünkü acıktı
iyi geceler :)
Evrim Geçirmiş Yahuu
Sağol canım ınş burda hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırızCurukElma hoşbuldum gerçekten çok güzel kilo vermişsin darısı başıma
Kız dikkat ettim de bunlar aynı kişi değil. Omuz yapısı kaş şekli farklı
Nolcakkk hepsii icip kafayi yaptii kocasii karisinin oldugu arabaya bilerek arabanin arka tarfndan vurduu cilginlik olsun die ablamda sawrulmuss kunahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?