Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Indirr caniiim spora gtmedeende cok guzel harekler yapabilirsiin bn o kdr gttmde noldu ayni harektler yani bnce gerek bile yok bnce spor salonuna para wermeye
Kız spor salonu yurtta bedave yani arada leslie de yaparım ama orayı da değerlendirmek lazım :)
Afiyet olsun canim arttir arttir suyuu nasil icemion kiizzz su icilmezz mii
Ben icemiyorum yaa 2.5 oldu zaten zorladim biraz

KumraL_KrakeR kız yetişmeye çalışmaktan sormayı unuttum noldu kız çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış
Nolcakkk hepsii icip kafayi yaptii kocasii karisinin oldugu arabaya bilerek arabanin arka tarfndan vurduu cilginlik olsun die ablamda sawrulmuss kunahhh

Geldim geldim ben de artık aranızdayım tabi kabul ederseniz. Bu kilolardan bıktım artık ve kurtulmak istiyorum birbirimize vereceğimiz destekle bunu başaracağıma inanıyorum
Dogru adrestesin tatliimm hosgeldin ben betul 24 yasindaym 1 bucuk yasnda oglusum var

afiyet olsun betusum begendim menunu sporda var
önceden bende kizartiyordum canım. Ama artık böyle yapıyorum daha hafif oluyor ama patatesleri fazla haslama hem firindada pisiyor nasıl olsa
Kızımı gönderdim.
Oğlumun da ateşi düştü uyudu.
Eşim de ise gitti.
Bana da Türk Kahvesi düştü :)
Çok şükür canım atlatmissiniz tekrar çok geçmiş olsun
spor süper busecim menü az ama afiyet olsun
Afiyet olsun canım begendim menunu
pasta olmasa çok guzel olurmuş canım ama oda bi çatal strestendir diyorum
kizz azıcık olmuş afiyet olsun kuzum
Canlaaaarım bu arada biz dün gece itibariyle barıştık dün gece önümde ağladı ilk defa birbirimize çok güzel itiraflarda bulunduk..güzel bir geceydi ve sonunda barıştık yanı :)
çok sevindim seydacim ins hep böyle olursunuz
ayy deli midir nedir yaa allahtan bisi olmamış mervem çok geçmiş olsun
Geldim geldim ben de artık aranızdayım tabi kabul ederseniz. Bu kilolardan bıktım artık ve kurtulmak istiyorum birbirimize vereceğimiz destekle bunu başaracağıma inanıyorum

hoşgeldin canım ben Hilal 24 yaşındayım 3 yaşında bi oğlum var. 81.7 ile basladim suan 72.8 im 2 aydır burdayım :)
Kizlar bu arada evimi satiliga cikartmstm ya bugun alici geldi bi tane evimi dolasti dua edin nolurrr satilsin
mervem ins satılır kuzum. Allah gönlüne göre versin canım benim

Gecmisi okudum okudum hepsi silindi sinif oldum kizlar...

Sabah 10.30
2.yumurtadan omlet
Yarim kk peynir
5 zeytin
Domates salatalik biber

Ogle 14.00
Domates salatalik.biber

Aksam 18.30
1.5 adana
Salata
Ayran
1 dilim pide

2 litre su
30 dk yuruyus
aksam pide olmasa daha iyi olurmuş canım afiyet olsun
afiyet olsun betusum spor olsa güzel olurmuş
afiyet olsun fatmacim begendim ben
Kizlar ben kaciyorum.misafir girla:/gece devam ederim
görüşürüz canım
Afiyet olsun lokumuum
sagol kuzum
Kız seni arıyor gözlerim kaçma biye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…