- 17 Mart 2013
- 5.095
- 14.270
- 448
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #158.801
Menum
Sabah 13
Bir dilim tb ekmeği
Kk peynir
5 zeytin
Bir bardak süt
Bir bonibon
Akşam 19
Bir bardak ayran
Bir pişmiş domates
Avuç içi büyüklüğünde ızgara tavuk
Su 2 litre
Spor yarım saat yürüyüş
Kizlaar su 2.5 oldu ikinci leslie mi de yaptım birazdan bilgisayarı açıp biraz takilacagim burda olan varsa dedikoduya da akabilirim
Gunaydin guzel hatunlar.herkeslere bol eksili guzel bi hafta diliyorum.
cuma 84.9
P.tesi 84.7 fark -200.
Gunaydin kizlar malesef +500 deyim
Günaydın
Onca pastaya,hala devam eden kabizliga,aksama doğru olan kacamaklara rağmen sabit kalmışımzaten bu haftaya - çıkmak niyetiyle değil sabit bari kalma korkusuyla başladım.
Kötünün iyisini seçip sevinmek de garip ama o masadan + kalkmamak da bi başarı benim için. Ki hala tehlike devam ediyor. Mutfağım khlar tarafından işgal edildi.8 çeşit tuzlu,3 çeşit tatlı var.meyvesuyu,şekerleme ve atistirmaliklar hariç.
Olmusum ben olmuşum :)
Oğlumu uyutup geliyorum geçmişi okumaya
Günaydın
Onca pastaya,hala devam eden kabizliga,aksama doğru olan kacamaklara rağmen sabit kalmışımzaten bu haftaya - çıkmak niyetiyle değil sabit bari kalma korkusuyla başladım.
Kötünün iyisini seçip sevinmek de garip ama o masadan + kalkmamak da bi başarı benim için. Ki hala tehlike devam ediyor. Mutfağım khlar tarafından işgal edildi.8 çeşit tuzlu,3 çeşit tatlı var.meyvesuyu,şekerleme ve atistirmaliklar hariç.
Gunaydin kizlarrruzun bir aradan sonra yine sizinleyim +5 kiloyla tabi kendi basima bogazima hakim olamiyorum bugunden itibaren ben de menulerimi yazicam belki dikkat ederim
Hosgeldin canim verirsn uzulme..paylas menuleri biz seni doveriz daha yiyemezsinGunaydin kizlarrruzun bir aradan sonra yine sizinleyim +5 kiloyla tabi kendi basima bogazima hakim olamiyorum bugunden itibaren ben de menulerimi yazicam belki dikkat ederim
HelalllGünaydın
Gunaydin kizlar
Cuma:71.2
Bugun:71.3
Fark +100 geceden beri cok su ictim gıcık tuttu surekli 100 gram sudan kaynakli diye düşünüyorum
Kahvaltya arkadsm geliyomus simdi aradi guzell bi sofra hazrlym doncem ben size
1.7 kg vermek mucize olur kız 5 günde. Hatta 4 kaldı. Haftasonunu sabit atlattım ya o bana en güzel mucize :)))) evde yoktu kayısı bende de ise yarar.bugün oğlum iyi olursa çıkar alırım.hala tık yok :/öyle deme bi bakarsın görmüşsün :)
ay bn kıyamam ona popişini yerimmm :)
pasta olmamış ama bazen böyle oluyor. onun dışında güzel. afiyet olsun canım. suyu da 2,5 yap yatana kadar.
o dert bendede var. kuru kayısıyla çözmeye çalışıyorum faydasını da görüyorum sanırım tavsiye ederim aç karnına sabahları 1-2 tane :)
Oooh mis. Ne güzel eglenmissin. Göbek havası candir :)Ben yatiyorum kalkiyorum bidaha yatiyorm tabanlarim aciyo sabah 7buckta geldik birde 10cm topukla ziplamaktam imanim gevrilmis..birde sabah donuste az daha gidiyoduk olumden dondukallah korududa bise olmadi yoksa betulden alirdiniz aci haberimi neyse menume gelince
Sabah15
3yumurtadan omlet
Domates
Peynir
1 dilim ekmk
17:00
1kase yogurt
19:00
Salata
Su 5litre olmustur sabaha kadar
Spor bol oryantal halay kasap roman pop caz ne varsa oynadim
Dun aksam biraz fazla kuruyemis yedim bugun az yedim o yuzden
Sabah 4 e kadar 37 de kaldi ateşi sonrası 38+ hep. Şimdi düştü uyuyorsemplice_signora aysem cok gecmis olsun simdi nasil yavrucak
Kayısılı form çayı bana da iyi geliyor.sahi.niye aklıma gelmedi dün. Iceyim şimdi bende.2 tane kayısı ye üstüne de su iç bana iyi geliyor valla ya da kayısılı form çayı falan iç
Maşallah maşallah. Allah bozmasın yuvanizi.Canlaaaarım bu arada biz dün gece itibariyle barıştık dün gece önümde ağladı ilk defa birbirimize çok güzel itiraflarda bulunduk..güzel bir geceydi ve sonunda barıştık yanı :)
Aaaa verilmiş sadakan varmış. Benim eşim de seninkine benzer.kafaya taktı mı vurulacaksa vurur arabasına falan.bi de eski boksör kendine güven full. Benim de tirstigim kafasına darbe almaması gerek ameliyatlar yüzünden. Mecbur her seferinde araya girer bas bas bagiririm çingene karilari gibi.e napıyım tokusmak uzereyken iki sinirli adam kenarda duramiyor insan. Hep de kavga ederiz böyle gerginlikten sonra ama nafileBenim esimin dengesizligi iste gelin arabasini suruyordu kendisi konvoyda bi arkadsyla surtusmus.. sonra sabah gelini eve birakirken ben o arkdasinin arabasina bindim arabayla bize vurdu yoldan atmak icin savrulduk zor toparladi arkadas az daha oluyodum diyom aa sende vardin dimi o arabada diyo bidekafalarda bi dunya tabii sabah dovdum ama esimi sonra uyudum
Hoşgeldin :) takimimiz canlıdır dinamiktir superdir. Kendini icimizde bulursun hemencecik. Basarilar şimdiden :)Geldim geldim ben de artık aranızdayım tabi kabul ederseniz. Bu kilolardan bıktım artık ve kurtulmak istiyorum birbirimize vereceğimiz destekle bunu başaracağıma inanıyorum
Bende kizdimda kizsan ne fayda benimkine kimse bise diyemez dedigim dedik caldigim duduktur
Alttan almış adam özel günde gerginlik çıkmasın diye. Allah yardimcin olsun seninO arabaya vurcaksa vurur gicik oldu ya bi kere
Birde gelin arabasinin arkasida göçtu ehh bi onun masrafida bizden ciksin bak napiyom seni dedim Allhtan adam sknti yok ben yaptirirm demis
Vuuuuu hadi bakalım kurugabcik adayı :) bende cumartesi olumlu tepkiler aldım uctum :)))Bu arada dugunde herkez ne kadar zayiflamissin dedi elbisem belimin inceligini dahada ortaya cikarms kurugabcik olmaya meyilliyim
Ahanda bi tane daha Ünv. Maduru. Biz yiyelim dusmanlarimiz sismanlasin yağ baglasin lop lop innnsalllaahhhhhh.Kuralları okudun kabul ediyorum
19 yaşında üniversite öğrencisiyim
Çocukluğumdan beri hep kiloluyum 5 yıl önce ergenliğin etkisiyle zayıflatır 62 kg olmuştum ama sonra tekrar almaya başladım herhangi bir hastalık ya da ilaçtan dolayı değil tamamen yemekten aldım bu kiloları geçen sene 8 kilo vermiştim fakat yurtta arkadaşlarla abur cubur derken yine aldım
Artık insanların bani bu yüzden küçük görmeleri iyice canımı sıkıyor eskiden gülüp geçiyordum mesela bir olaydan bahsedeyim arkadaşımla yolda yürürken o bir arkadaşıyla karşılaştı ne yapıyorsun falan diye konuşuldu arkadaşım (zayıftır kendisi) napalım yürüme çıktık biraz kilo vereyim dedi arkadaşıda gülüp keşke arkadaşının yanında öyle demeseydin ya dedi gayet benim duyacağım şekilde. İnsan ister istemez alınıyor. Ben de artık çıtı pıtı incecik bir kız olmak istiyorum
Bende hep yikiyorum ılık suyla.10 dk bekliyoruz açık olarak.el bezi ile kuruluyorum.hametan bebanten trosyd karışımı yaptım onu sürüyorum her bezde. Günde 20 kere falan oluyor.bazen daha fazla.söndü bugün baya kızarıklık.semplice_signora canimbenim oglusda pisik olunca sık sık yikayip kurulayip hakiki zeytinyagi suruyordum.ama az isitip asidini cikarip ilistirip sonra kullaniyorum haberin olsun.ins iyi gelir.cok gecmis olsun:/pasta harici menun guzel canim
Canim ya. Kayisili çay dene sende.bende ise yarar.icecegim şimdi.valla çok iyi adammış başkası olsa kesin ödetirdi yani :/ ne diyeyim canım Allah bi daha yaşatmasın
ooo süpersin bence kesin olacaksın merveee
canım boyun kaç? şuanki kilon ve hedef kilonu da söyler misin?
o zayıf arkadaşın bence kilo vermek falan diye saçmalamış. diğer kişi densizmiş ama ben asıl senin arkadaşında hinlik sezdim açıkcası.
ben buse 27 yaşındayım. 11 aylık evliyim. bebiş yok. nickimin yanında kilo bilgilerim yazıyor. sen de o şekilde yazabilirsin ayarlardan :)
evet yemeyi kıstım kıstım da bu wc sorunu çıktı başıma dünden beri. bi de fazla mı kıstım naptım sanki bacaklarım error veriyor ağrımaya başladı çünkü bugun
Allahım hayırlı helal bi kazancla satilsin inşallah. Rabbim.gönlünüzce versin.Kizlar bu arada evimi satiliga cikartmstm ya bugun alici geldi bi tane evimi dolasti dua edin nolurrr satilsin
Bende giydim ctesi korse.son diye diye giydim amaSagol fatmam..kiz degmezmi yaa dugunde herkez korse giymis kaburgalarim batiyo diye sizlanirken gogsumu gere gere dolastim vallahi korsede neymis dedim yaa
Bende ondan içiyorum. Haftada 3 4 için diyorlar.hem kabizliga hem yağ eritmeye faydali diye duydum bende.KumraL_KrakeR cancagizim ev konusunda hakkinda hayirlisi olsun.bosver daha guzel kapilar acilir insallah.
kizlar istagramda bi tupmideli takip ettigim var.o hep lipton slimin kiraz sapini kullaniyor.acayip ise yariyous.deneyin isterseniz.
Ooo tazecik fıstık gelmiş. Hoşgeldin tekrar.Adım Kübra
Boy: 163
Kilo:74
Hedef: 52
Aksam biraz ağır olmuş bence de.hem 1.5 hem pide. Afiyet olsun.Gecmisi okudum okudum hepsi silindi sinif oldum kizlar...
Sabah 10.30
2.yumurtadan omlet
Yarim kk peynir
5 zeytin
Domates salatalik biber
Ogle 14.00
Domates salatalik.biber
Aksam 18.30
1.5 adana
Salata
Ayran
1 dilim pide
2 litre su
30 dk yuruyus
Çok güzel menu.afiyet olsunMenum
Sabah 11.00: 2 kasik haslanmis biber yogurtlu+ 1 haslanmis yumurta+peynir+zeytin+salatalik + 1 dilim ekmek
Ara 14.00: 1 bardak uzum suyu ( komposto deil sekersz)
Ogle 16.00: 1 kucuk kase top peynir
Aksam 18.30: 2 haslanmis yumurta+ 1 kase yogurt
Su 3 lt
Spor yok malesef
Simdii gecmisee donuyorum insallahh
Meyve fazla mi olmus acaba.ben hep günde 2 meyve diye bilirim diyette.afiyet olsunMenum
sabah 9.00 sekersiz turk kahvesi
10.30 2 tb ekmegi
1 yumurta 2 kk peynir
oglen 13.00sulu kofteden 3 tane
ara 15.00 1 elma 1 seftali 1 bardak sut
ara 19.00 1 bardak sekersiz nescafe
ara 22.00 2 yk yogurt tarcinli zencefilli zerdecalli
su 3 litre
spor yok
Bazen sabirsizlik iyidir.enerji verir.motive eder :)Evet zamanla öğreneceğim her şeyi sabrımıza ihtiyacım var
merak etme tatlım burda herkes birbirine yardımcı oluyor. buarada gözün korkmasın sürekli böyle aktif değiliz burda akşamları genelde bu şekilde oluyor o yüzden gözün korkmasın canım. geçmişi takip edebilmek için fırsat buldukça gelmeye çalış çünkü birikirse okumak zor oluyor
Yalaaaaaannnnn yalan söylüyorsun (Türk filminden replik) :))) kız ben sadece 2 gün bakamadim 35 sayfa olmuş. Oku.oku beynim sulandi.benim tavsiyem 5 saatten fazla ara verme. Çene buzusesicelerdeniz biz.:))))))Haklısın elimden geldiğince okumaya çalışacağım
Ateş hala 38den yukarda. Popis de söndü biraz ama hala oturamiyorCok gecmiis olsun canim yaa duzeldimi oglusun smdi nasil
Ayy ben de sarjim az pc aciyim yetmez şimdi bizim kızların cenesine diyorum :)))))Yaaa cenesiiii dusuklerrr siziii gecmisi daha bitiremedim sarjim bitmek uzere bu kadr konusmayin yaaaa aaa cok ayiipp
Sondurdum sondurdum püf :))Ates seni cagiriyooooo
adanalar pideler normal cnım lütfen toparla kendini
sakın bak yemin ediyorum kabusun olur çökerim sana
lütfen güzelim biraz daha gayret bu hafta cumaya eksş ol öyle sabit kalmak gibi bi hedef olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?