Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kızlar buse uyur çünkü acıktı

iyi geceler :)
Acken uyuyabilmek güzel meziyet
Menum
Sabah 13
Bir dilim tb ekmeği
Kk peynir
5 zeytin
Bir bardak süt
Bir bonibon
Akşam 19
Bir bardak ayran
Bir pişmiş domates
Avuç içi büyüklüğünde ızgara tavuk
Su 2 litre
Spor yarım saat yürüyüş
Bonibon olmasa 10 numara 5 yildizmis.4 yıldız da güzeldir :)
Eki Görüntüle 1870568

yapan yapıyor sıra bizdeee!!

kib bye
Vısssss sagdaki aynı ben
Kizlaar su 2.5 oldu ikinci leslie mi de yaptım birazdan bilgisayarı açıp biraz takilacagim burda olan varsa dedikoduya da akabilirim
Kızım benim uyudugum vakit geliyorsun sen. Akamiyoruz şaril şaril. Sabaha dayak yeriz valla çok konuşmaktan :))))
Gunaydin guzel hatunlar.herkeslere bol eksili guzel bi hafta diliyorum.
cuma 84.9
P.tesi 84.7 fark -200.
Maşallah. Günaydın :)
adanalar pideler normal cnım lütfen toparla kendini

sakın bak yemin ediyorum kabusun olur çökerim sana
lütfen güzelim biraz daha gayret bu hafta cumaya eksş ol öyle sabit kalmak gibi bi hedef olmaz
Olcam Olcam. Söz :)

ayrıca artık listedesin güzelim unutmaaaaa
Unuturmuyum her kaçamak için 100 ip atlicam ekstradan.
Gunaydin kizlarrr uzun bir aradan sonra yine sizinleyim +5 kiloyla tabikendi basima bogazima hakim olamiyorumbugunden itibaren ben de menulerimi yazicam belki dikkat ederim
Merhaba.ben ayşe :)
Hosgeldin canim verirsn uzulme..paylas menuleri biz seni doveriz daha yiyemezsin
Sen kendi başına tüm takımı döversin ayol.karistirmasan da olur bizi :))))
Helalll kh savasina hos geldin
Ben yenicem bu hafta da. :) allah allah diyip çektim kilicimi :)

masal3487 kizz valla dun tam senii gecirdim aklimdann bu kiz bayadir gelmio buraya girmeyince tekrr kilo almadi demekk ne guzeeel demstimkii sabah senide aramzda gorduumm

Merhaba canim ben de zeynep daha once 12 kilo verip mezun olmustum bir kac ay once,fakat kendi basima koruyamiyorum o nedenle yine burdayim:)

masal3487 kizz valla dun tam senii gecirdim aklimdann bu kiz bayadir gelmio buraya girmeyince tekrr kilo almadi demekk ne guzeeel demstimkii sabah senide aramzda gorduumm
Canim cok yogundum kardesimin dugunu vardi,memlekete gittik evimde olmayinca dikkat edemiyorum malesef 57 den 62 ciktim

Topladim cnm merak etme temizligimi yapayim kizi alip cikacam disari. Carsambada kaynanam gelio o kizla parkta oynarken bende yuruyus yapicm

Hadi inşallah güzelim

aynen öyle güzelim bunun sorumluluğunu bilirsek çok daha rahat veririz kilocukları

git bi tavuk al fırında yap ye canım eğer vaktin yoksa daha kolay olur yanına da yoğurt ya da bi ton balıklı salata yapabilirsin böyle basit şeyler de olabilir ama cısslardan uzaaaaak dur

Kizlarrr bugun ben gruba gireli 2 ay oldu ve bu surede 6 kilo verdiiim cook az dimiii

aslında çok az değil canım ama daha iyi olabilir ve bünyen senin müsait sadece tutsan kendini verebilirsin neden + 500 oldu bakayım?

amann sonunda güzel haber tebrikler kuzucuk hep aynı tartılıyorsun dimi kıyafet vs açısından bide tuvalet su durumu da etkilemiş olabilir böyle devam hadi bu hafta mükemmel olsun senin için

Evet kıyafet olarak hep aynı tartiliyorum dediğin gibi wc ve su etkisi var sanırım teşekkürler :)

Ayy bilmiiomm bnde anlamadim aksam tarildigim kiloda ciktim sabah cok ilginncc bide gece yatmadan spor yaptim yesil cay ictiim karnm cok acti yarim salatalik yedim ama yine artiyimm

Canim cok yogundum kardesimin dugunu vardi,memlekete gittik evimde olmayinca dikkat edemiyorum malesef 57 den 62 ciktim
Olsun caniim verirsiiin tkrr toparlarsn kendini bi kosturmaya girince insan kendini unutuo zaten. Kardesinede omur boyu mutluluklarr insallahhh

günaydın kızlaaarr

olacağı belliydi hala wc ye çıkmadım sadece +100 üm. kesinlikle kilo aldığımı düşünmüyorum çabalarım ortada
Yaaa wcye cikamamaakk insani gerckten cok etkilio gecen haftada bn oyleydim sanki karnmda tas var nasl sanciliydim annemin uzum suyu fayda etti cok sukur

Menum
Sabah 13
Bir dilim tb ekmeği
Kk peynir
5 zeytin
Bir bardak süt
Bir bonibon
Akşam 19
Bir bardak ayran
Bir pişmiş domates
Avuç içi büyüklüğünde ızgara tavuk
Su 2 litre
Spor yarım saat yürüyüş

sabah geç olduğu için 2 öğün mantıklı olmus. bonibonda nazarlık olsun sen kaçamakçı değilsin menülerin genelde güzel çünkü

Kız dikkat ettim de bunlar aynı kişi değil. Omuz yapısı kaş şekli farklı

yok kız aynı kilo verince hatın kendine bakmış evrime evrim katmış

Kizlaar su 2.5 oldu ikinci leslie mi de yaptım birazdan bilgisayarı açıp biraz takilacagim burda olan varsa dedikoduya da akabilirim

ohh maşallah

Eki Görüntüle 1870591 bunu bulabildim bilin bakim hangisi benim

kız sen soldakisin tabiki dimiii :)) eşin falan içiyor ya ben senin kapalı olduğunu hiç düşünemedim niyeyse :) süper görünüyorsun göbek falan yoookkkk

Gunaydin guzel hatunlar.herkeslere bol eksili guzel bi hafta diliyorum.
cuma 84.9
P.tesi 84.7 fark -200.

tebrikler fatmam

Günaydın hatunlarım kilo bildirimleriniz nerde bakayım çıtır adaylarım :)

Gunaydin kizlar malesef +500 deyim

al sana adanaaa hiç ağlama yersin şamarı hemen toparlan burcuuuu yakışmıyor bak

ayşee buna şükür bencede ama lütfen artık toparlan sakın kaçamak falan yok. geçen hafta battık zaten biliyorsun bu hafta 1. olmalıyız listedesin unutma sorumluluğumuz vaaar

Gunaydin kizlarrr uzun bir aradan sonra yine sizinleyim +5 kiloyla tabikendi basima bogazima hakim olamiyorumbugunden itibaren ben de menulerimi yazicam belki dikkat ederim

ay zeynepp iyiki 5 kiloyla döndün ya hemen toparlarsın burda buna şükür. bence senin boyuna 55 olman lazım en az. boylarımız aynı 55 hatta 53 burda dur daha da ver bnce cünkü alma payın olsun biraz :))

Gunaydin kizlar
Cuma:71.2
Bugun:71.3
Fark +100 geceden beri cok su ictim gıcık tuttu surekli 100 gram sudan kaynakli diye düşünüyorum

ahaa benim gibi +100 daha. benimkide kesinlikle kilo değil imkansız yani resmen açım ben 2 gündür wc tok

Kahvaltya arkadsm geliyomus simdi aradi guzell bi sofra hazrlym doncem ben size

amaann dikkat merveem

yaa kayısıda işe yaramaz oldu wc yok hala merkeze inersek şu çaydan alcam bi de fatmanın dediği lipton kira sapı alcam
çok güzl kilo vermişsin hedefe az kaldı ayşe ha gayret

su kız kübranın gözünü korkutma kaçırcan mı kızı sus

zor oluyor ama uyuyorum. ona rağmen +100

şeyda yazmış canım tavuk al :) tonlu salata falan aynen katılıyorum

+500 nie boyle oldum ben yaa regl vaktim geldi acaba ondan mii

hamburger wc mi çıkamıyon sende? ben 2 gündür wc yok ve niyeyse karın ağrımda yok

Kizlarrr bugun ben gruba gireli 2 ay oldu ve bu surede 6 kilo verdiiim cook az dimiii

yok kız bence iyi vermişsin inş ben de veririm

evet süper ama salma

kardeşine mutluluklar tatlım :)

Yaaa wcye cikamamaakk insani gerckten cok etkilio gecen haftada bn oyleydim sanki karnmda tas var nasl sanciliydim annemin uzum suyu fayda etti cok sukur

kız nerden bulam üzüm suyu yandım anam yandımm o kadar aç kal + gel

Ya akşama kızartma varmış ne yapayım ben

canım yoğurt ye hiçbir şey yoksa ne kızartması lütfen ama. bi çatal al aklın cok kalacaksa ama zaten istediğin kiloya ulaşınca onları yiyebilxeksin abartmadan. bi de cuma günleri sabah ya da öğlen ödül öğünü yapıyoruz istediğimiz bir şeyi yiyoruz abartmadan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…