- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #158.821
Acken uyuyabilmek güzel meziyetkızlar buse uyur çünkü acıktı
iyi geceler :)
Bonibon olmasa 10 numara 5 yildizmis.4 yıldız da güzeldir :)Menum
Sabah 13
Bir dilim tb ekmeği
Kk peynir
5 zeytin
Bir bardak süt
Bir bonibon
Akşam 19
Bir bardak ayran
Bir pişmiş domates
Avuç içi büyüklüğünde ızgara tavuk
Su 2 litre
Spor yarım saat yürüyüş
Vısssss sagdaki aynı ben
Kızım benim uyudugum vakit geliyorsun sen. Akamiyoruz şaril şaril. Sabaha dayak yeriz valla çok konuşmaktan :))))Kizlaar su 2.5 oldu ikinci leslie mi de yaptım birazdan bilgisayarı açıp biraz takilacagim burda olan varsa dedikoduya da akabilirim
Maşallah. Günaydın :)Gunaydin guzel hatunlar.herkeslere bol eksili guzel bi hafta diliyorum.
cuma 84.9
P.tesi 84.7 fark -200.
Olcam Olcam. Söz :)adanalar pideler normal cnım lütfen toparla kendini
sakın bak yemin ediyorum kabusun olur çökerim sana
lütfen güzelim biraz daha gayret bu hafta cumaya eksş ol öyle sabit kalmak gibi bi hedef olmaz
Unuturmuyum her kaçamak için 100 ip atlicam ekstradan.ayrıca artık listedesin güzelim unutmaaaaa
Merhaba.ben ayşe :)Gunaydin kizlarrruzun bir aradan sonra yine sizinleyim +5 kiloyla tabi kendi basima bogazima hakim olamiyorum bugunden itibaren ben de menulerimi yazicam belki dikkat ederim
Sen kendi başına tüm takımı döversin ayol.karistirmasan da olur bizi :))))Hosgeldin canim verirsn uzulme..paylas menuleri biz seni doveriz daha yiyemezsin
Ben yenicem bu hafta da. :) allah allah diyip çektim kilicimi :)Helalllkh savasina hos geldin
Hosbuldum canim:)hoşgeldin güzelim verirsin bende aynı durumdayım
Dovun valla hak ettimHosgeldin canim verirsn uzulme..paylas menuleri biz seni doveriz daha yiyemezsin
Merhaba canim ben de zeynep daha once 12 kilo verip mezun olmustum bir kac ay once,fakat kendi basima koruyamiyorum o nedenle yine burdayim:)Acken uyuyabilmek güzel meziyet
Bonibon olmasa 10 numara 5 yildizmis.4 yıldız da güzeldir :)
Vısssss sagdaki aynı ben
Kızım benim uyudugum vakit geliyorsun sen. Akamiyoruz şaril şaril. Sabaha dayak yeriz valla çok konuşmaktan :))))
Maşallah. Günaydın :)
Olcam Olcam. Söz :)
Unuturmuyum her kaçamak için 100 ip atlicam ekstradan.
Merhaba.ben ayşe :)
Sen kendi başına tüm takımı döversin ayol.karistirmasan da olur bizi :))))
Ben yenicem bu hafta da. :) allah allah diyip çektim kilicimi :)
Canim cok yogundum kardesimin dugunu vardi,memlekete gittik evimde olmayinca dikkat edemiyorum malesef 57 den 62 ciktimmasal3487 kizz valla dun tam senii gecirdim aklimdann bu kiz bayadir gelmio buraya girmeyince tekrr kilo almadi demekk ne guzeeel demstimkii sabah senide aramzda gorduumm
Topladim cnm merak etme temizligimi yapayim kizi alip cikacam disari. Carsambada kaynanam gelio o kizla parkta oynarken bende yuruyus yapicm
Acken uyuyabilmek güzel meziyet
Vısssss sagdaki aynı ben
Kızım benim uyudugum vakit geliyorsun sen. Akamiyoruz şaril şaril. Sabaha dayak yeriz valla çok konuşmaktan :))))
Günaydın :)
Sabah 4te uyandım.başım kazan gibi.kahvaltı. bile istemedi canım. Dolapta sebze de kalmadı. Napsamki ben bugun öğlen ve aksama.oglus ateslenmese micmasa don paça da bişeyler alıp gelsem marketten.
Son 4 gün kızlar. Oculerden uzun duralım hadi :)
Kizlarrr bugun ben gruba gireli 2 ay oldu ve bu surede 6 kilo verdiiim cook az dimiii
Günaydın kızlar:)
75 çıktım tartı da
Cuma 76.5 göstermişti tartı çeşitli nedenlerle o gün fazla gelmis olabileceğimi düşünüyorum3 günde -1.5 rahatlığına girmek istemiyorum birazben yine hastayım siz biraz kaynatın ben gelip okurum canlar :)
Evet kıyafet olarak hep aynı tartiliyorum dediğin gibi wc ve su etkisi var sanırım teşekkürler :)Hadi inşallah güzelim
aynen öyle güzelim bunun sorumluluğunu bilirsek çok daha rahat veririz kilocukları
git bi tavuk al fırında yap ye canım eğer vaktin yoksa daha kolay olur yanına da yoğurt ya da bi ton balıklı salata yapabilirsin böyle basit şeyler de olabilir ama cısslardan uzaaaaak dur
aslında çok az değil canım ama daha iyi olabilir ve bünyen senin müsait sadece tutsan kendini verebilirsin neden + 500 oldu bakayım?
amann sonunda güzel haber tebrikler kuzucuk hep aynı tartılıyorsun dimi kıyafet vs açısından bide tuvalet su durumu da etkilemiş olabilir böyle devam hadi bu hafta mükemmel olsun senin için
Ayy bilmiiomm bnde anlamadim aksam tarildigim kiloda ciktim sabah cok ilginncc bide gece yatmadan spor yaptim yesil cay ictiim karnm cok acti yarim salatalik yedim ama yine artiyimmHadi inşallah güzelim
aynen öyle güzelim bunun sorumluluğunu bilirsek çok daha rahat veririz kilocukları
git bi tavuk al fırında yap ye canım eğer vaktin yoksa daha kolay olur yanına da yoğurt ya da bi ton balıklı salata yapabilirsin böyle basit şeyler de olabilir ama cısslardan uzaaaaak dur
aslında çok az değil canım ama daha iyi olabilir ve bünyen senin müsait sadece tutsan kendini verebilirsin neden + 500 oldu bakayım?
amann sonunda güzel haber tebrikler kuzucuk hep aynı tartılıyorsun dimi kıyafet vs açısından bide tuvalet su durumu da etkilemiş olabilir böyle devam hadi bu hafta mükemmel olsun senin için
Olsun caniim verirsiiin tkrr toparlarsn kendini bi kosturmaya girince insan kendini unutuo zaten. Kardesinede omur boyu mutluluklarr insallahhhCanim cok yogundum kardesimin dugunu vardi,memlekete gittik evimde olmayinca dikkat edemiyorum malesef 57 den 62 ciktim
Yaaa wcye cikamamaakk insani gerckten cok etkilio gecen haftada bn oyleydim sanki karnmda tas var nasl sanciliydim annemin uzum suyu fayda etti cok sukurgünaydın kızlaaarr
olacağı belliydi hala wc ye çıkmadım sadece +100 üm. kesinlikle kilo aldığımı düşünmüyorum çabalarım ortada
Menum
Sabah 13
Bir dilim tb ekmeği
Kk peynir
5 zeytin
Bir bardak süt
Bir bonibon
Akşam 19
Bir bardak ayran
Bir pişmiş domates
Avuç içi büyüklüğünde ızgara tavuk
Su 2 litre
Spor yarım saat yürüyüş
Kız dikkat ettim de bunlar aynı kişi değil. Omuz yapısı kaş şekli farklı
Kizlaar su 2.5 oldu ikinci leslie mi de yaptım birazdan bilgisayarı açıp biraz takilacagim burda olan varsa dedikoduya da akabilirim
Eki Görüntüle 1870591 bunu bulabildim bilin bakim hangisi benim
Gunaydin guzel hatunlar.herkeslere bol eksili guzel bi hafta diliyorum.
cuma 84.9
P.tesi 84.7 fark -200.
Günaydın hatunlarım kilo bildirimleriniz nerde bakayım çıtır adaylarım :)
Gunaydin kizlar malesef +500 deyim
Günaydın
Onca pastaya,hala devam eden kabizliga,aksama doğru olan kacamaklara rağmen sabit kalmışımzaten bu haftaya - çıkmak niyetiyle değil sabit bari kalma korkusuyla başladım.
Kötünün iyisini seçip sevinmek de garip ama o masadan + kalkmamak da bi başarı benim için. Ki hala tehlike devam ediyor. Mutfağım khlar tarafından işgal edildi.8 çeşit tuzlu,3 çeşit tatlı var.meyvesuyu,şekerleme ve atistirmaliklar hariç.
Olmusum ben olmuşum :)
Oğlumu uyutup geliyorum geçmişi okumaya
Gunaydin kizlarrruzun bir aradan sonra yine sizinleyim +5 kiloyla tabi kendi basima bogazima hakim olamiyorum bugunden itibaren ben de menulerimi yazicam belki dikkat ederim
Gunaydin kizlar
Cuma:71.2
Bugun:71.3
Fark +100 geceden beri cok su ictim gıcık tuttu surekli 100 gram sudan kaynakli diye düşünüyorum
Kahvaltya arkadsm geliyomus simdi aradi guzell bi sofra hazrlym doncem ben size
1.7 kg vermek mucize olur kız 5 günde. Hatta 4 kaldı. Haftasonunu sabit atlattım ya o bana en güzel mucize :)))) evde yoktu kayısı bende de ise yarar.bugün oğlum iyi olursa çıkar alırım.hala tık yok :/
Oooh mis. Ne güzel eglenmissin. Göbek havası candir :)
Sabah 4 e kadar 37 de kaldi ateşi sonrası 38+ hep. Şimdi düştü uyuyor
Kayısılı form çayı bana da iyi geliyor.sahi.niye aklıma gelmedi dün. Iceyim şimdi bende.
Maşallah maşallah. Allah bozmasın yuvanizi.
Aaaa verilmiş sadakan varmış. Benim eşim de seninkine benzer.kafaya taktı mı vurulacaksa vurur arabasına falan.bi de eski boksör kendine güven full. Benim de tirstigim kafasına darbe almaması gerek ameliyatlar yüzünden. Mecbur her seferinde araya girer bas bas bagiririm çingene karilari gibi.e napıyım tokusmak uzereyken iki sinirli adam kenarda duramiyor insan. Hep de kavga ederiz böyle gerginlikten sonra ama nafile
Hoşgeldin :) takimimiz canlıdır dinamiktir superdir. Kendini icimizde bulursun hemencecik. Basarilar şimdiden :)
Ben ayşe 2 kuzucugum var.14 kg fazlami vermek için geldim.kaldı 5.7 :)
Alttan almış adam özel günde gerginlik çıkmasın diye. Allah yardimcin olsun senin
Vuuuuu hadi bakalım kurugabcik adayı :) bende cumartesi olumlu tepkiler aldım uctum :)))
Ahanda bi tane daha Ünv. Maduru. Biz yiyelim dusmanlarimiz sismanlasin yağ baglasin lop lop innnsalllaahhhhhh.
Bende hep yikiyorum ılık suyla.10 dk bekliyoruz açık olarak.el bezi ile kuruluyorum.hametan bebanten trosyd karışımı yaptım onu sürüyorum her bezde. Günde 20 kere falan oluyor.bazen daha fazla.söndü bugün baya kızarıklık.
Canim ya. Kayisili çay dene sende.bende ise yarar.icecegim şimdi.
Allahım hayırlı helal bi kazancla satilsin inşallah. Rabbim.gönlünüzce versin.
Bende giydim ctesi korse.son diye diye giydim ama
Yalaaaaaannnnn yalan söylüyorsun (Türk filminden replik) :))) kız ben sadece 2 gün bakamadim 35 sayfa olmuş. Oku.oku beynim sulandi.benim tavsiyem 5 saatten fazla ara verme. Çene buzusesicelerdeniz biz.:))))))
Ateş hala 38den yukarda. Popis de söndü biraz ama hala oturamiyor
Ayy ben de sarjim az pc aciyim yetmez şimdi bizim kızların cenesine diyorum :)))))
Sondurdum sondurdum püf :))
Acken uyuyabilmek güzel meziyet
Vısssss sagdaki aynı ben
Günaydın :)
Sabah 4te uyandım.başım kazan gibi.kahvaltı. bile istemedi canım. Dolapta sebze de kalmadı. Napsamki ben bugun öğlen ve aksama.oglus ateslenmese micmasa don paça da bişeyler alıp gelsem marketten.
Son 4 gün kızlar. Oculerden uzun duralım hadi :)
+500 nie boyle oldum ben yaa regl vaktim geldi acaba ondan mii
Kizlarrr bugun ben gruba gireli 2 ay oldu ve bu surede 6 kilo verdiiim cook az dimiii
Günaydın kızlar:)
75 çıktım tartı da
Cuma 76.5 göstermişti tartı çeşitli nedenlerle o gün fazla gelmis olabileceğimi düşünüyorum3 günde -1.5 rahatlığına girmek istemiyorum birazben yine hastayım siz biraz kaynatın ben gelip okurum canlar :)
Canim cok yogundum kardesimin dugunu vardi,memlekete gittik evimde olmayinca dikkat edemiyorum malesef 57 den 62 ciktim
Yaaa wcye cikamamaakk insani gerckten cok etkilio gecen haftada bn oyleydim sanki karnmda tas var nasl sanciliydim annemin uzum suyu fayda etti cok sukur
Ya akşama kızartma varmış ne yapayım ben
Insallah canim bayrama kadar toparlarimOlsun caniim verirsiiin tkrr toparlarsn kendini bi kosturmaya girince insan kendini unutuo zaten. Kardesinede omur boyu mutluluklarr insallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?