- Konu Sahibi Handandandan
-
- #158.841
Öyle yapayım bari :)canım yoğurt ye hiçbir şey yoksa ne kızartması lütfen ama. bi çatal al aklın cok kalacaksa ama zaten istediğin kiloya ulaşınca onları yiyebilxeksin abartmadan. bi de cuma günleri sabah ya da öğlen ödül öğünü yapıyoruz istediğimiz bir şeyi yiyoruz abartmadan.
Aynen canim, benim asil hedefimde zaten 53 bana en yakisan kilo.Ben yaz doneminde hep kilo alirim zaten insallah veririm hemencecik:)sabah geç olduğu için 2 öğün mantıklı olmus. bonibonda nazarlık olsun sen kaçamakçı değilsin menülerin genelde güzel çünkü
yok kız aynı kilo verince hatın kendine bakmış evrime evrim katmış
ohh maşallah
kız sen soldakisin tabiki dimiii :)) eşin falan içiyor ya ben senin kapalı olduğunu hiç düşünemedim niyeyse :) süper görünüyorsun göbek falan yoookkkk
tebrikler fatmam
al sana adanaaa hiç ağlama yersin şamarı hemen toparlan burcuuuu yakışmıyor bak
ayşee buna şükür bencede ama lütfen artık toparlan sakın kaçamak falan yok. geçen hafta battık zaten biliyorsun bu hafta 1. olmalıyız listedesin unutma sorumluluğumuz vaaar
ay zeynepp iyiki 5 kiloyla döndün ya hemen toparlarsın burda buna şükür. bence senin boyuna 55 olman lazım en az. boylarımız aynı 55 hatta 53burda dur daha da ver bnce cünkü alma payın olsun biraz :))
ahaa benim gibi +100 daha. benimkide kesinlikle kilo değil imkansız yani resmen açım ben2 gündür wc tok
amaann dikkat merveem
yaa kayısıda işe yaramaz oldu wc yok hala merkeze inersek şu çaydan alcam bi de fatmanın dediği lipton kira sapı alcam
çok güzl kilo vermişsin hedefe az kaldı ayşe ha gayret
su kız kübranın gözünü korkutma kaçırcan mı kızı sus
zor oluyor ama uyuyorum. ona rağmen +100
şeyda yazmış canım tavuk al :) tonlu salata falan aynen katılıyorum
hamburgerwc mi çıkamıyon sende? ben 2 gündür wc yok ve niyeyse karın ağrımda yok
yok kız bence iyi vermişsin inş ben de veririm
evet süper ama salma
kardeşine mutluluklar tatlım :)
kız nerden bulam üzüm suyu yandım anam yandımm o kadar aç kal + gel
Aynen canim, benim asil hedefimde zaten 53 bana en yakisan kilo.Ben yaz doneminde hep kilo alirim zaten insallah veririm hemencecik:)
Canım evdesin sanırım, domates vs yiyebilirsin yoğurt yiyebilirsin kızartma yeme ama canımYa akşama kızartma varmış ne yapayım ben
Insallah tatlimboyumuz aynı :) bana da en çok 52-53 yakışıyo :)) ayyy daş gibi oluyom daşş yine olcaz inş!
Tamam kızartma yokCanım evdesin sanırım, domates vs yiyebilirsin yoğurt yiyebilirsin kızartma yeme ama canım
Bu arada ben sana kendimi tanitmadim galiba :) adım ece 22 yaşındayım unv okuyorum daha önce yarışmadan mezun olmuştum unv geri aldım şimdi tekrar buradayım :)Tamam kızartma yok
Hadi yak yağları:) ne demekmiş sana bağlanmak görsünlerhavuza gidiyom kızlar gideyim kalori yakayım :))
Haftada 500-1000 gr normal diyorlar. Inis çıkışları sayarsan normal(ki geçmişini bilmiyorum aldığın haftalar olduysa diye dedim)ayda 4 6 kg ideal olan diye okurum hep.bende 11 mayısta başlamıştım diyete.3.5 ayda 7.300 vermişim.haftada 520 gr falan gitmiş ortalama.en düşük seviyeden gidiyorum ben.tabi ilk hafta 2.6 vermiştim. Bayramda 1.6 almıştım. Sondaki hafta 1.3 vermiştim vs vs.Kizlarrr bugun ben gruba gireli 2 ay oldu ve bu surede 6 kilo verdiiim cook az dimiii
Ortagima bak sen.ne güzel gitmiş. Inşallah üstüne eklersin cumaya kadar 500 800 gr daha :)Günaydın kızlar:)
75 çıktım tartı da
Cuma 76.5 göstermişti tartı çeşitli nedenlerle o gün fazla gelmis olabileceğimi düşünüyorum3 günde -1.5 rahatlığına girmek istemiyorum birazben yine hastayım siz biraz kaynatın ben gelip okurum canlar :)
Bende dogurdum.sonra yedim yedim bi daha yedim.olmadı yedim.acikmadim yedim burdayım :)Merhaba canim ben de zeynep daha once 12 kilo verip mezun olmustum bir kac ay once,fakat kendi basima koruyamiyorum o nedenle yine burdayim:)
Marketi göze alamadım. Oğluma evde yetisemiyorum ishalden.halıya alez serdim o derece su gibi.bi de yapar yapmaz ağlıyor canı yanıyor pisikten. Buzluktan tavuk çıkardım aksama.şimdi de konserveyle gecistirdim. Bi acayip hal var bende.burnuma kadar tokmusum hissi.3 yk yedim az önce 2 tabak gibi oldu sanki. Soda içiyorum üstüneHadi inşallah güzelim
aynen öyle güzelim bunun sorumluluğunu bilirsek çok daha rahat veririz kilocukları
git bi tavuk al fırında yap ye canım eğer vaktin yoksa daha kolay olur yanına da yoğurt ya da bi ton balıklı salata yapabilirsin böyle basit şeyler de olabilir ama cısslardan uzaaaaak dur
aslında çok az değil canım ama daha iyi olabilir ve bünyen senin müsait sadece tutsan kendini verebilirsin neden + 500 oldu bakayım?
amann sonunda güzel haber tebrikler kuzucuk hep aynı tartılıyorsun dimi kıyafet vs açısından bide tuvalet su durumu da etkilemiş olabilir böyle devam hadi bu hafta mükemmel olsun senin için
Yogurt ayran salata çorba.kurtarıcı 4 lü :)Ya akşama kızartma varmış ne yapayım ben
Kaçamaklarım için kendime ceza vericem bu hafta. Yoksa sonu yok bununsabah geç olduğu için 2 öğün mantıklı olmus. bonibonda nazarlık olsun sen kaçamakçı değilsin menülerin genelde güzel çünkü
yok kız aynı kilo verince hatın kendine bakmış evrime evrim katmış
ohh maşallah
kız sen soldakisin tabiki dimiii :)) eşin falan içiyor ya ben senin kapalı olduğunu hiç düşünemedim niyeyse :) süper görünüyorsun göbek falan yoookkkk
tebrikler fatmam
al sana adanaaa hiç ağlama yersin şamarı hemen toparlan burcuuuu yakışmıyor bak
ayşee buna şükür bencede ama lütfen artık toparlan sakın kaçamak falan yok. geçen hafta battık zaten biliyorsun bu hafta 1. olmalıyız listedesin unutma sorumluluğumuz vaaar
ay zeynepp iyiki 5 kiloyla döndün ya hemen toparlarsın burda buna şükür. bence senin boyuna 55 olman lazım en az. boylarımız aynı 55 hatta 53burda dur daha da ver bnce cünkü alma payın olsun biraz :))
ahaa benim gibi +100 daha. benimkide kesinlikle kilo değil imkansız yani resmen açım ben2 gündür wc tok
amaann dikkat merveem
yaa kayısıda işe yaramaz oldu wc yok hala merkeze inersek şu çaydan alcam bi de fatmanın dediği lipton kira sapı alcam
çok güzl kilo vermişsin hedefe az kaldı ayşe ha gayret
su kız kübranın gözünü korkutma kaçırcan mı kızı sus
zor oluyor ama uyuyorum. ona rağmen +100
şeyda yazmış canım tavuk al :) tonlu salata falan aynen katılıyorum
hamburgerwc mi çıkamıyon sende? ben 2 gündür wc yok ve niyeyse karın ağrımda yok
yok kız bence iyi vermişsin inş ben de veririm
evet süper ama salma
kardeşine mutluluklar tatlım :)
kız nerden bulam üzüm suyu yandım anam yandımm o kadar aç kal + gel
günaydın kızlaaarr
olacağı belliydi hala wc ye çıkmadım sadece +100 üm. kesinlikle kilo aldığımı düşünmüyorum çabalarım ortada
Ayy bilmiiomm bnde anlamadim aksam tarildigim kiloda ciktim sabah cok ilginncc bide gece yatmadan spor yaptim yesil cay ictiim karnm cok acti yarim salatalik yedim ama yine artiyimm
Ya akşama kızartma varmış ne yapayım ben
havuza gidiyom kızlar gideyim kalori yakayım :))
Haftada 500-1000 gr normal diyorlar. Inis çıkışları sayarsan normal(ki geçmişini bilmiyorum aldığın haftalar olduysa diye dedim)ayda 4 6 kg ideal olan diye okurum hep.bende 11 mayısta başlamıştım diyete.3.5 ayda 7.300 vermişim.haftada 520 gr falan gitmiş ortalama.en düşük seviyeden gidiyorum ben.tabi ilk hafta 2.6 vermiştim. Bayramda 1.6 almıştım. Sondaki hafta 1.3 vermiştim vs vs.
Ortagima bak sen.ne güzel gitmiş. Inşallah üstüne eklersin cumaya kadar 500 800 gr daha :)
Bende dogurdum.sonra yedim yedim bi daha yedim.olmadı yedim.acikmadim yedim burdayım :)
Marketi göze alamadım. Oğluma evde yetisemiyorum ishalden.halıya alez serdim o derece su gibi.bi de yapar yapmaz ağlıyor canı yanıyor pisikten. Buzluktan tavuk çıkardım aksama.şimdi de konserveyle gecistirdim. Bi acayip hal var bende.burnuma kadar tokmusum hissi.3 yk yedim az önce 2 tabak gibi oldu sanki. Soda içiyorum üstüne
Yogurt ayran salata çorba.kurtarıcı 4 lü :)
Kaçamaklarım için kendime ceza vericem bu hafta. Yoksa sonu yok bunungüzel olacak bu hafta :)
@seydan94 tatlım aranızdaki buzları ermesine çok sevindim inşallah hep mutlu olun.
KumraL_KrakeR kız Merve seninki ni B8 dr a göster öyle şey yapılırmi çok geçmiş olsun. Ev konusunda Rabbim gön lune göre versin.
S sumelegi tatlım hoş geldin bol azim ve kararlılık diliyorum. Ben Elif burda zayifliyorum izindeyim bu hafta dönüyorum inşallah.
Kizlar Dun trabzon a gittik dolaşmaya dönüşte Zigana da meşhur et mangal yerleri var oraya girdik biraz fazla olmuş sanırım +200 çıktım
Yoğurtlu kabak salatası düşünüyorum bugün kabak topladım bahçeden
Hersey var salkim saçak sabah maydanoz umu salata mi alıp geliyorum mutfağa İmmm missMantıklı Can'ım ayy ne güzel ya bahçeden toplayıp yapmak
Cikamamistim canim az once ciktiim wcyebende hiç kilo aldığını düşünmüyorum canım kesinlikle çaban ortada kasların şişmiş olabilir protein tüketmeye çalış yağsız kızartma vs olmadan tavuk ya da et tüketebilirsin akşam cumaya eksi olucağına inanıyorum ben senin
spor yaptığın için akşam olabilir wc durumun ne ki tatlım ondan da olabilir
yemiceksin tabi güzelim başka bişey ye hiç bişey bulamazsan salata yap içine peynir doğra yada ton balığı koy onu ye onu da mı bulamadın haşlanmış yumurta peynir tarzı kendine bişeyler hazırla kolaydan da olsa sağlıklı ye kızartma maalesef iyi değil
git git güzellik benim yerime de git valla
canım çok geçmiş olsun ya iyi yapmışsın stresten olabilir yüksek ihtimalle o iştahsızlığın allah miniğine sağlık versin bir an önce iyileşsin inşallah
Hadi yak yağları:) ne demekmiş sana bağlanmak görsünler
Haftada 500-1000 gr normal diyorlar. Inis çıkışları sayarsan normal(ki geçmişini bilmiyorum aldığın haftalar olduysa diye dedim)ayda 4 6 kg ideal olan diye okurum hep.bende 11 mayısta başlamıştım diyete.3.5 ayda 7.300 vermişim.haftada 520 gr falan gitmiş ortalama.en düşük seviyeden gidiyorum ben.tabi ilk hafta 2.6 vermiştim. Bayramda 1.6 almıştım. Sondaki hafta 1.3 vermiştim vs vs.
Ortagima bak sen.ne güzel gitmiş. Inşallah üstüne eklersin cumaya kadar 500 800 gr daha :)
Bende dogurdum.sonra yedim yedim bi daha yedim.olmadı yedim.acikmadim yedim burdayım :)
Marketi göze alamadım. Oğluma evde yetisemiyorum ishalden.halıya alez serdim o derece su gibi.bi de yapar yapmaz ağlıyor canı yanıyor pisikten. Buzluktan tavuk çıkardım aksama.şimdi de konserveyle gecistirdim. Bi acayip hal var bende.burnuma kadar tokmusum hissi.3 yk yedim az önce 2 tabak gibi oldu sanki. Soda içiyorum üstüne
Yogurt ayran salata çorba.kurtarıcı 4 lü :)
Kaçamaklarım için kendime ceza vericem bu hafta. Yoksa sonu yok bunungüzel olacak bu hafta :)
bende hiç kilo aldığını düşünmüyorum canım kesinlikle çaban ortada kasların şişmiş olabilir protein tüketmeye çalış yağsız kızartma vs olmadan tavuk ya da et tüketebilirsin akşam cumaya eksi olucağına inanıyorum ben senin
spor yaptığın için akşam olabilir wc durumun ne ki tatlım ondan da olabilir
yemiceksin tabi güzelim başka bişey ye hiç bişey bulamazsan salata yap içine peynir doğra yada ton balığı koy onu ye onu da mı bulamadın haşlanmış yumurta peynir tarzı kendine bişeyler hazırla kolaydan da olsa sağlıklı ye kızartma maalesef iyi değil
git git güzellik benim yerime de git valla
canım çok geçmiş olsun ya iyi yapmışsın stresten olabilir yüksek ihtimalle o iştahsızlığın allah miniğine sağlık versin bir an önce iyileşsin inşallah
Kizlar Dun trabzon a gittik dolaşmaya dönüşte Zigana da meşhur et mangal yerleri var oraya girdik biraz fazla olmuş sanırım +200 çıktım
Yoğurtlu kabak salatası düşünüyorum bugün kabak topladım bahçeden
Cikamamistim canim az once ciktiim wcye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?