Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Öyle yapayım bari :)

Aynen canim, benim asil hedefimde zaten 53 bana en yakisan kilo.Ben yaz doneminde hep kilo alirim zaten insallah veririm hemencecik:)

Kizlarrr bugun ben gruba gireli 2 ay oldu ve bu surede 6 kilo verdiiim cook az dimiii
Haftada 500-1000 gr normal diyorlar. Inis çıkışları sayarsan normal(ki geçmişini bilmiyorum aldığın haftalar olduysa diye dedim)ayda 4 6 kg ideal olan diye okurum hep.bende 11 mayısta başlamıştım diyete.3.5 ayda 7.300 vermişim.haftada 520 gr falan gitmiş ortalama.en düşük seviyeden gidiyorum ben.tabi ilk hafta 2.6 vermiştim. Bayramda 1.6 almıştım. Sondaki hafta 1.3 vermiştim vs vs.
Ortagima bak sen.ne güzel gitmiş. Inşallah üstüne eklersin cumaya kadar 500 800 gr daha :)
Merhaba canim ben de zeynep daha once 12 kilo verip mezun olmustum bir kac ay once,fakat kendi basima koruyamiyorum o nedenle yine burdayim:)
Bende dogurdum.sonra yedim yedim bi daha yedim.olmadı yedim.acikmadim yedim burdayım :)
Marketi göze alamadım. Oğluma evde yetisemiyorum ishalden.halıya alez serdim o derece su gibi.bi de yapar yapmaz ağlıyor canı yanıyor pisikten. Buzluktan tavuk çıkardım aksama.şimdi de konserveyle gecistirdim. Bi acayip hal var bende.burnuma kadar tokmusum hissi.3 yk yedim az önce 2 tabak gibi oldu sanki. Soda içiyorum üstüne
Ya akşama kızartma varmış ne yapayım ben
Yogurt ayran salata çorba.kurtarıcı 4 lü :)
Kaçamaklarım için kendime ceza vericem bu hafta. Yoksa sonu yok bunun güzel olacak bu hafta :)

günaydın kızlaaarr

olacağı belliydi hala wc ye çıkmadım sadece +100 üm. kesinlikle kilo aldığımı düşünmüyorum çabalarım ortada

bende hiç kilo aldığını düşünmüyorum canım kesinlikle çaban ortada kasların şişmiş olabilir protein tüketmeye çalış yağsız kızartma vs olmadan tavuk ya da et tüketebilirsin akşam cumaya eksi olucağına inanıyorum ben senin

Ayy bilmiiomm bnde anlamadim aksam tarildigim kiloda ciktim sabah cok ilginncc bide gece yatmadan spor yaptim yesil cay ictiim karnm cok acti yarim salatalik yedim ama yine artiyimm

spor yaptığın için akşam olabilir wc durumun ne ki tatlım ondan da olabilir

Ya akşama kızartma varmış ne yapayım ben

yemiceksin tabi güzelim başka bişey ye hiç bişey bulamazsan salata yap içine peynir doğra yada ton balığı koy onu ye onu da mı bulamadın haşlanmış yumurta peynir tarzı kendine bişeyler hazırla kolaydan da olsa sağlıklı ye kızartma maalesef iyi değil

havuza gidiyom kızlar gideyim kalori yakayım :))

git git güzellik benim yerime de git valla

canım çok geçmiş olsun ya iyi yapmışsın stresten olabilir yüksek ihtimalle o iştahsızlığın allah miniğine sağlık versin bir an önce iyileşsin inşallah

@seydan94 tatlım aranızdaki buzları ermesine çok sevindim inşallah hep mutlu olun.
KumraL_KrakeR kız Merve seninki ni B8 dr a göster öyle şey yapılırmi çok geçmiş olsun. Ev konusunda Rabbim gön lune göre versin.
S sumelegi tatlım hoş geldin bol azim ve kararlılık diliyorum. Ben Elif burda zayifliyorum izindeyim bu hafta dönüyorum inşallah.

Teşekkürler Can'ım inşallah

Cikamamistim canim az once ciktiim wcye

Hadi yak yağları:) ne demekmiş sana bağlanmak görsünler

burda daş gibi gacılar var sinir oluyooomm

valla ver cezanı pro günü yap

evet şeydam :/

Kizlar Dun trabzon a gittik dolaşmaya dönüşte Zigana da meşhur et mangal yerleri var oraya girdik biraz fazla olmuş sanırım +200 çıktım

mangal kilo yapmaz ekmekle mi yedin canım?

Yoğurtlu kabak salatası düşünüyorum bugün kabak topladım bahçeden

iyi fikir ohh bahçe miss

Cikamamistim canim az once ciktiim wcye

ay darısı başımaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…