Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

inşallah ortak :) ayy Allah yardimcin olsun ya burda okurken ben kötü oluyorum geçecek ama bunlarda dayan ortak
Yoğurtlu kabak salatası düşünüyorum bugün kabak topladım bahçeden
Kabak mi mmm bayılırım :)
burda daş gibi gacılar var sinir oluyooomm

valla ver cezanı pro günü yap

evet şeydam :/

mangal kilo yapmaz ekmekle mi yedin canım?

iyi fikir ohh bahçe miss

ay darısı başımaa
Ne var biz de kaya gibi gacilariz hem hirsliyiz valla ufalanirken kirariz bi yerleri

Kızlar merhaba dün annemler istanbula eşim de denizliye gitti bizde kızımla anneannemde kaldık dayım ve teyzemler de geldi yazamadım hiç sabah da temizlik yaptık şimdi vakit bulabiliyorum kusura bakmayın
Bugün anneannemde tartıldım farklı marka tartısı. O yüzden doğruluğundan emin değilim ama 65,7 geldim.yarın eşim gelecek artıl evde tartılıp net sonuç söylerim cumaya. Şimdi kızımı yıkayacağım sonra yine gelip dünkü menüöü yazarım

burda daş gibi gacılar var sinir oluyooomm

valla ver cezanı pro günü yap

evet şeydam :/

mangal kilo yapmaz ekmekle mi yedin canım?

iyi fikir ohh bahçe miss

ay darısı başımaa
Yok Buse cim ekmekle yemedim ama çok yedim tuvalete de çıkamıyorum ya ben içimde taş gibi oturdu yediklerim hala ac degilim düşün artık

Akşama etli nohut var yiyebilirim de miii

canım başka bi alternatifin varsa onu yemeni tavsiye ederim yoksa da ekmeksiz 4 5 yemek kaşığı kadar yiyebilirsin eksi çıktığın için ama yarın tartılma kesinlikle şişlik yapcaktır kurubaklagillerin diyet sırasında akşam değil öğlen yenmesi taraftarıyım yanında yoğurtla ben öyle yapardım yeşil mercimek falan yerken ki çok severim baklagilleri ama şeker oranı yüksek karbonhidrat aslında baklagiller o yüzden kesinlikle yanında ekmek yememelisin zaten ama genel olarak akşmları protein ya da sebze tercih etmelisin kilo vermene aşırı yardımcı oluyor böyle ufak şeyler ki ben bu diyet dönemi ne kadar uzarsa o kadar sıkılır insan kanısındayım o yüzden sağlıklı beslenerek ufak tüyolarla hızlıca verip kurtulabilirsin bu kilolardan

Başka şansım yok kaptancim kahvaltim ve öğle iyi benim akşamda çoğunluk yogurtla yerim teşekkürler bilgilendirme için :)

İşte geldiiiim :))
Dünkü menüm
Sabah 10.30 1 kl peynir domates salatalık 1 yumurtadan omlet
Ara 2 incir
Akşam 20.00 2 kalem pirzola 2 et köfte orta boy közlenmiş patlıcanın yarısı
Su 3 lt yi geçmiştir
Spor yok ama misafir peşinde pervane olmak vardı :))

Bu arada da ben diyete başlayalı 6 gün oldu ama şu an bulunduğum yerde tartı olmadığı için eve gidince tartılacağım artık çok merak ediyorum herhangi bir ilerleme var mı

canım incir 1 tane yeterli çok şekerli bir meyve zaten
diğerleri iyi afiyet olsun sporda olsaydı keşke

Evet canim soldakiyim 1 senedr kapaliyim esimin icme aliskanligi hic degismedi ozel gunlerde icer bende icerdim aslinda ama artik icmeme karari aldim yakismiyor turbanli olunca

masal3487 gel cani. Kurtulalim bu paketlerden:/
Kusum iki tane meyve var zaten listede:)
Huu huu inmis olabilir odemler canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…