- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #158.881
Kabak pek bi gündemde bugünlerde. Benim de pek tercihim değildir aslında ama alasim geldi :)Yoğurtlu kabak salatası düşünüyorum bugün kabak topladım bahçeden
Afiyet olsun. Baya uzunmus aradaki süre. Iyi acikmamissin.İşte geldiiiim :))
Dünkü menüm
Sabah 10.30 1 kl peynir domates salatalık 1 yumurtadan omlet
Ara 2 incir
Akşam 20.00 2 kalem pirzola 2 et köfte orta boy közlenmiş patlıcanın yarısı
Su 3 lt yi geçmiştir
Spor yok ama misafir peşinde pervane olmak vardı :))
Zoppali Kızartma tarifi istiyorum bende. Zoppayi da kizartiyor muyuz efem? :)Yemicen güzelim yoksa zoppa yirsin
Hmmm Karatayı bende merak ediyorum ama uyamam diye ustunkoru bakıp geçtim listeye.nasıl uygulayabilir misin ?Benim evdede hic bise kalmams acil alisveris lazm poffbu arada karataya baslamayi dusunuyorum artik kizlar ekmegi tamamen kesip sabak aksam yemek istiyorum bugunku arkadsm tavsiye etti baya ise yaramis onda
Valla mi :/ ben 4 gibi hesapladım.ondan yazdım. Kusura bakma bi yandan ateşle uğraş bi yandan yorum yaz karışıklık olmuş@masal3487 gel cani. Kurtulalim bu paketlerden:/
Kusum iki tane meyve var zaten listede:)
Huu huu inmis olabilir odemler canim
inşallah ortak :) ayy Allah yardimcin olsun ya burda okurken ben kötü oluyorum geçecek ama bunlarda dayan ortak
Kabak mi mmm bayılırım :)
Ne var biz de kaya gibi gacilariz hem hirsliyiz valla ufalanirken kirariz bi yerleri
Yok Buse cim ekmekle yemedim ama çok yedim tuvalete de çıkamıyorum ya ben içimde taş gibi oturdu yediklerim hala ac degilim düşün artık
Bu arada da ben diyete başlayalı 6 gün oldu ama şu an bulunduğum yerde tartı olmadığı için eve gidince tartılacağım artık çok merak ediyorum herhangi bir ilerleme var mı
Evet canim soldakiyim 1 senedr kapaliyim esimin icme aliskanligi hic degismedi ozel gunlerde icer bende icerdim aslinda ama artik icmeme karari aldim yakismiyor turbanli olunca
Benim evdede hic bise kalmams acil alisveris lazm poffbu arada karataya baslamayi dusunuyorum artik kizlar ekmegi tamamen kesip sabak aksam yemek istiyorum bugunku arkadsm tavsiye etti baya ise yaramis onda
Uygularim diye umud ediyorum daha bakmadm zor degil dedi arkadas bakicam canm smdiKabak pek bi gündemde bugünlerde. Benim de pek tercihim değildir aslında ama alasim geldi :)
Afiyet olsun. Baya uzunmus aradaki süre. Iyi acikmamissin.
Zoppali Kızartma tarifi istiyorum bende. Zoppayi da kizartiyor muyuz efem? :)
Hmmm Karatayı bende merak ediyorum ama uyamam diye ustunkoru bakıp geçtim listeye.nasıl uygulayabilir misin ?
Valla mi :/ ben 4 gibi hesapladım.ondan yazdım. Kusura bakma bi yandan ateşle uğraş bi yandan yorum yaz karışıklık olmuş
Benim evdede hic bise kalmams acil alisveris lazm poffbu arada karataya baslamayi dusunuyorum artik kizlar ekmegi tamamen kesip sabak aksam yemek istiyorum bugunku arkadsm tavsiye etti baya ise yaramis onda
Tamam buralarda tartı bulmaya çalışayım o zamantahmini canım? cuma ve pazartesileri bildirim günümüz bu cuma bildirim yapmalısın sende çünkü o yüzden sordum
Eyvah o zaman yemiyorum kızartmaYemicen güzelim yoksa zoppa yirsin
Tamam buralarda tartı bulmaya çalışayım o zaman
buseb hangi gün gideceğim belli değil. Tamam sabah uyanır uyanmaz ilk işim tartılmak olacak
Kh alımını hep geç yapmışsın. Keşke 11deki çorbayla 1 dilim ekmek yeseydin diğerleri hele de akşamki sucuk ekmek olmasaymis.menüm
sabah 10.00
1 fincan şekersiz sütlü nescafe
1 kuru kayısı
11.00
1 kepçe bugdaylı tarhana çorbası
14.30
tost ekmeğine kaşarlı tost
akşam 17.00
avuç içi kadar bazlama ekmek arasına parmak kadar katkısız doğal fermente sucuk
spor
5 saat havuzdaydım kaydırak yüzme bacak hareketi vs.
su henüz 1,5 lt ama 3 e tamamlıycam
wc hala yok
Karatay az az sık sık yiyin lafina karsi leptin diye bi hormon varms onun calismasina izin vermemiz gerekiyoms ekmek yasakmis mesela bi bak inter etten bende simdi onu okuyodumne kayası ya dalgalı deniz gibiyiz valla lömbür lömbür
valla o kadar dikkat ettim bugün diyeti batırdım ben.
geçer canım o kuru kayısı at ağzına
hangi gün gidiceksin ben de merak ettim. sabah aç karna tartılman gerek
evet bence türbanlı olunca yakışmaz canımgayet normal görünüyorsun kilo olarak şişman değilsin bence artık :)
kız nasıl bu karatay ben de yapsam valla :/
Kh alımını hep geç yapmışsın. Keşke 11deki çorbayla 1 dilim ekmek yeseydin diğerleri hele de akşamki sucuk ekmek olmasaymis.
Inşallah havuzda yakmissindir. Afiyet olsun :)
Karatay az az sık sık yiyin lafina karsi leptin diye bi hormon varms onun calismasina izin vermemiz gerekiyoms ekmek yasakmis mesela bi bak inter etten bende simdi onu okuyodum
Ayni dert bendede var en kolayindan domates peynir corba yedim :))Ayh bayilcam şimdi. Pofff ne sıcak. Güneş benim eve batıyor resmen. 37 şu an evin içi. Banyodami otursam ki?
Daha çıkamadım wcye.kayisili çay da etkilemedi.nasıl doluysam artık
Tavuk kanat var tavada kizartcam yağsız. Yanına ne yapsam ki? Makarnayı 2 gün once yaptim.pirinç pilavı CIS,bulgur sisirir zaten davulum.sebze de yok.patates kızartiyim.Zoppali KızartmaKumraL_KrakeR :)))))
Aslinda evet bu soyledigin cok dogru aksam hafif yiyince ortada sorun kalmiyoda gel gelelim benimde sabah canim hic bise istemez aksam gozlerim doner ne yesem diyeValla Can'ım ben diyet boyunca sadece sabahları ekmek yedim ve çok hızlı kilo verdim karnemi gördüysen eğer sabah ve öğlen karbonhidrat aldım ama akşam almamaya özen gösterdim hep akşam sebze ya da protein tükettim bu çok işe yarıyor ve sonrasında koruma da da zorlamıyor insani hem herşeyi yediğin için ama düzenli saatlerine uygun yediğin için koruma da direk ekmek yiyince almıyorsun çünkü diyet boyunca da yemiş oluyosun ama zamanları çok önemli mesela bütün kaçamaklarım hep sabahtı kahvaltıda yanı
Kiz buse nerdeydin bugun sen eve gelmednmi daha canim bazlama ve tost ayni anda kh yuklemissin yarin toparla okismenüm
sabah 10.00
1 fincan şekersiz sütlü nescafe
1 kuru kayısı
11.00
1 kepçe bugdaylı tarhana çorbası
14.30
tost ekmeğine kaşarlı tost
akşam 17.00
avuç içi kadar bazlama ekmek arasına parmak kadar katkısız doğal fermente sucuk
spor
5 saat havuzdaydım kaydırak yüzme bacak hareketi vs.
su henüz 1,5 lt ama 3 e tamamlıycam
wc hala yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?