Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kiz buse nerdeydin bugun sen eve gelmednmi daha canim bazlama ve tost ayni anda kh yuklemissin yarin toparla okis

evet canım toparlıycam tostu havuzda yedim. eve geldim annem babam sucuk ekmek yapmış açtım tost incecikti dayanamadım canım

peehh hedef nerde ben nerde! puhh kendime rezilim reziiilll

Menum gelsin
Sabah11
3yk menemen
Kk peynir
5zeytin
2dilim tb ekmk
Cay (sekersiz)

17:00
1domates

18:00
1kase tarhana
2domates
Kk peynir (evde hic bise kalmams malesef )

Su 2.5 olmustur
Spor yok ama 8gibi yapmayi düşünüyorm

menü güzel sporda eklersen süper olur :) afiyet olsun kuzu

Kızlar gelebildi m sonunda geçmişi okudum ama cenem pek kapali su an pazarda fenalaştım hala da yemek yiyemedim arayla duruyorum hemen yiyip geleyim aklımda bu arada nohutu az yicem

Kızlar gelebildi m sonunda geçmişi okudum ama cenem pek kapali su an pazarda fenalaştım hala da yemek yiyemedim arayla duruyorum hemen yiyip geleyim aklımda bu arada nohutu az yicem

canım cok gecmiş olsun ne oldu? hadi ye hemen yanına da yoğurt ye

Sanırım karıştırdın canım ben öğrenciyi

ay canım kafa kalmadı kusura bakma

Tost olabilirdi belki ama akşam hiç olmamış güzelim sporun zaten fazla olduğu için ekstra ceza vermicem ama yarın kaçamaksız ve böyle sporlu olsun canım

Menum
sabah 8.00 sekersz turk kahvesi
kahvalti 10.30 2 yumurta 1 kk peynir 10 zeytin
ara 13.00 1/2 avuc kavrulmamis kuruyemis uzum karisimi
oglen 16.00 100 gr tavuk 2 yk yogurt 1.5 dilim kepek ekmegi
ara 18.00 1 sb sekersiz nescafe
ara 21.00 1 kase yogurt(yiyecegim)
Su 2 litre(2.5 -3 olur)
Spor 30 dk yuruyus

Kizlar bugun kh yukledim resmen.arabanin muayenesi vardi.bi de oglanla gittim zordu ya:/herkes zaten erkek.bi ben bayan bi de yanimda bebe arabasi ile cocuk:):)kamyonlar tirlar ve soforleri cok garipti.Allahtan sacma sapan bisey olmadi aldim.lakin ordaki kafede sadece karisik yemis vardi ben ayran icmeyi planliyordum bitmis.sandvici de benzinlikten buldum.yarisini oglus yedi gerisini ben.aksam yemiycem ins dengelenir.dayilar burda.aksam misafir fasli malum.gelirsem bi gecmisi takibe gelirim.onun disinda dahil olmam zor.herkese bol eksili bi gece olsun citirrllarrrr

Aslinda evet bu soyledigin cok dogru aksam hafif yiyince ortada sorun kalmiyoda gel gelelim benimde sabah canim hic bise istemez aksam gozlerim doner ne yesem diye

Can'ım bu tamamıyla alışkanlık meselesi bende öyleydim ilk günler akşam acıkıyorsun ama durursan bişey yemeden bünyen buna alışıyor

Menum gelsin
Sabah11
3yk menemen
Kk peynir
5zeytin
2dilim tb ekmk
Cay (sekersiz)

1domates

1kase tarhana
2domates

Su 2.5 olmustur

Olsun evde bişey olmasa da sağlıklı olmuş Can'ım afiyet olsun spor da yap kesinlikle

Noldu Can'ım ya hayırdır

lütfen artık ya wc diye dua edicem ya bu ne böyleee!!!

Tatlım bitki çayı falan iç bu 9 ki çaylar falan da işe yarıyor diyorlar ama bilemiyorum denemedim hiç

Afiyet olsun Can'ım güzel Bi tek akşam Kı ekmek fazla olmuş

canim liptonun form slip kiraz sapi acayip bagirsak calistiriyomus.denedin mi hic

merkeze inmedik burda bi kücük market var ordada yok canım :/

Tost olabilirdi belki ama akşam hiç olmamış güzelim sporun zaten fazla olduğu için ekstra ceza vermicem ama yarın kaçamaksız ve böyle sporlu olsun canım

sorma yaa annemle babam günlerdir yiyor burda bulmuslar bu sucugu istanbulda yok yerel bi marka en sonunda dayanamadım bn de ya. bi de öyle bi yiyolardıki görsen off yenildim yarın çok dikkat edicem

ben beğendim canım ya o kadar kötü değil menü. yarın pro alırsın biraz dengelersin.

iyi sohbeler canım. kolay gelsin bir de

ya baktım burda kücük bi market var ordada yok canım. haftaya evde olucam p. tesi akşamı. salı alışveriş yapıp alıcam lipton kiraz saplıdan alıcam fatma önerdi çok işe yarıyormuş :/ bugunde yapamazsam 2,5 gün olcak valla umudum yarına artık yoksa çatlarım sanırım. 3 günden fazla olmadı hiç yarından umutluyum :/

Kasarli tostt bazlamaaa zopaaa

Menum
Sabah 7.30 : 2 yumrtadan omlet+peynir+zeytin+1 dl ekmek
Ara 11.00(ablama giittm kahwaltiya): 3 yk menemen+ az peynir+ 3 bardak sekersz cay
Ogle 14.30: 1 kase tarhana corbasi
Aksam 17.00: haslanmis biber domates+1 kase yogurt
Su 3 lt
Spor simdi yapicam insallah yapmadan oncede limonlu yesil cay icicem

önce menüüü
10,30 1 yk tavuklu pilav (tavuk daha büyük bir parçaydı)
11,30 sabah domates, 1 yumurtayla salata, yarım dilim etimek, 1 kk peynir
14,00 ara yarım nektari, 2 fındık
16,30 ara 1 br yy süt, 1 kayısı kurusu
19,40 akşam 3 yk patlıcan, 2 yk nohut, 3 yk yoğurt
2 lt su
3 saat ağır tempo yürüyüş, yapabilirsem leslie yapacağım 2*15 dk

bugün .ok agresifim biraz da kendimi çok kenara sıkışmış hissediyorum hastane durumları, anlayışsız insanlar, annem rahatsız diye hepten üstüme gelmeye başladı. pazarda da hava serindi ama kalabalıkta aradığımızı da bulamayınca bi an fenalaştım düştüm kaldım bir yere, yemekte de bir de babam karşımda cıssları yiyip bir de ye ye bişey olmaz annen bakmıyo falan diye söylenince koptu bende ipler söylenmeye başladım başım çatlıyor şu an kendimi berbat hissediyorum bünyem diyeti bırak diye bağırıyor diğer taraftan da kırık kalbim bunu engelliyor pes etmiycem ve çıtır olcam inşallah

Kasarli tostt bazlamaaa zopaaa

valla zopaa betüşüm yaa

hadi sporu da yap tam olsun afiyet olsun

kız sabah sabah ilk nasıl yedin tavuklu pilav neyseki çok az ve sabah. onun dışında güzel canım. zaten yürümüşsün daha leslie yapmasan da olur bence zorlama kendini

canım yaa cok geçmiş olsun öncelikle uzan dinlen canım sen. sakın diyeti falan da bırakma. bırakıp da napcaz şişko mu kalıcaz havuzda çıtırları gördükçe deliriyorum. sapık gibiyim resmen gacıları kesiyorum dün bi kız gördüm poff resmen mankeeeennn çok imrendim çok fit di biz de istiyoz yaa

bugun benim menü de olmadı pek ama sporu iyi yapıom havuz sağ olsun. yarına toparlıycam ben de

Karatay az az sık sık yiyin lafina karsi leptin diye bi hormon varms onun calismasina izin vermemiz gerekiyoms ekmek yasakmis mesela bi bak inter etten bende simdi onu okuyodum
Bana da hep garip gelir 2 saate bi yemek yiyerek Zayıflamak. Acikmadan sürekli yemek garip.bende mi incelesem Karatay nineyi :)

Ben yok muyum
Menum gelsin
Sabah11
3yk menemen
Kk peynir
5zeytin
2dilim tb ekmk
Cay (sekersiz)

1domates

1kase tarhana
2domates

Su 2.5 olmustur
Güzel hafif bi gün olmuş. SPor da yaparsan gayet eksi olursun :)
Istikrarli menu yine akşam hafifin hafifi :) afiyet olsun
Kacamaksiz gün.Tebrikler. afiyet olsun.
Az az çok çeşit yiyince çok yemiş gibi oluyor menun.ama güzel bence.
Ah canım ya. Sıkışmış kalmissin. Patlamış vucutta stresten. (((( seni rahatlatan bişeylerle ilgilen bikaç gün. Mesela ben yurumeyi severim.yalnız başıma.

Bugünkü Menum
09 kahvaltı
1 dilim tt ekmek
2 çay
Yarım kk peynir
2 zeytin
1 tane çilek recelinden çilek.

11 ara
Yarım ceviz

13 öğle
1 yumurtadan az yağlı omlet
Domates salatalık
Az yoğurt

17 ara
Yarım ceviz

18 akşam
1 bardak ayran
3 yk.yoğurt çorbası yağsız

Su 2 lt. Hiç içmek gelmiyor içimden artık
Spor 100 ip atlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…