- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #158.921
Dün akşam misafirler yerken çok canım çekti bende en azından tavugundan yiyim dedim azıcık ondan da geldi :) bugün mayoları bikinileri görünce deli oldum zaten sanki yaptıklarım ise yaramayacakmis gibi hissettim ama su an iyiyim normal düşünüyorum evet canım gördüm menunu cis olmuş bayağı yanında havuza bir şeyler goturmelisin canım ara ogunlerimiz gayet elit olabiliyor :) hele hele akşam hiic olmamış sende farkindasin tabiikız sabah sabah ilk nasıl yedin tavuklu pilavneyseki çok az ve sabah. onun dışında güzel canım. zaten yürümüşsün daha leslie yapmasan da olur bence zorlama kendini
canım yaa cok geçmiş olsun öncelikleuzan dinlen canım sen. sakın diyeti falan da bırakma. bırakıp da napcaz şişko mu kalıcaz havuzda çıtırları gördükçe deliriyorum. sapık gibiyim resmen gacıları kesiyorum dün bi kız gördüm poff resmen mankeeeennn çok imrendim çok fit di biz de istiyoz yaa
bugun benim menü de olmadı pek ama sporu iyi yapıom havuz sağ olsun. yarına toparlıycam ben de
Evet canım öyle görünüyor :) bir kaç gün dinlenmem de mümkün değil canım yarın evde boya işleri falan var 2 gün sonra perşembe ya da cuma misafir var cuma dışarıda işimiz var haftasonu hastane hazırlıkları var haftaya ameliyat var var da varBana da hep garip gelir 2 saate bi yemek yiyerek Zayıflamak. Acikmadan sürekli yemek garip.bende mi incelesem Karatay nineyi :)
Ben yok muyum
Güzel hafif bi gün olmuş. SPor da yaparsan gayet eksi olursun :)
Istikrarli menu yine akşam hafifin hafifi :) afiyet olsun
Kacamaksiz gün.Tebrikler. afiyet olsun.
Az az çok çeşit yiyince çok yemiş gibi oluyor menun.ama güzel bence.
Ah canım ya. Sıkışmış kalmissin. Patlamış vucutta stresten.(((( seni rahatlatan bişeylerle ilgilen bikaç gün. Mesela ben yurumeyi severim.yalnız başıma.
Sabah sabah ruyandami gordun anacim tavuklu pilaviönce menüüü
10,30 1 yk tavuklu pilav (tavuk daha büyük bir parçaydı)
11,30 sabah domates, 1 yumurtayla salata, yarım dilim etimek, 1 kk peynir
14,00 ara yarım nektari, 2 fındık
16,30 ara 1 br yy süt, 1 kayısı kurusu
19,40 akşam 3 yk patlıcan, 2 yk nohut, 3 yk yoğurt
2 lt su
3 saat ağır tempo yürüyüş, yapabilirsem leslie yapacağım 2*15 dk
ya baktım burda kücük bi market var ordada yok canım. haftaya evde olucam p. tesi akşamı. salı alışveriş yapıp alıcam lipton kiraz saplıdan alıcam fatma önerdi çok işe yarıyormuş :/ bugunde yapamazsam 2,5 gün olcak valla umudum yarına artık yoksa çatlarım sanırım. 3 günden fazla olmadı hiç yarından umutluyum :/
Diyeti birakmakmi sakin haaaabugün .ok agresifim biraz da kendimi çok kenara sıkışmış hissediyorum hastane durumları, anlayışsız insanlar, annem rahatsız diye hepten üstüme gelmeye başladı. pazarda da hava serindi ama kalabalıkta aradığımızı da bulamayınca bi an fenalaştım düştüm kaldım bir yere, yemekte de bir de babam karşımda cıssları yiyip bir de ye ye bişey olmaz annen bakmıyo falan diye söylenince koptu bende ipler söylenmeye başladım başım çatlıyor şu an kendimi berbat hissediyorum bünyem diyeti bırak diye bağırıyor diğer taraftan da kırık kalbim bunu engelliyor pes etmiycem ve çıtır olcam inşallah
Bugünkü Menum
09 kahvaltı
1 dilim tt ekmek
2 çay
Yarım kk peynir
2 zeytin
1 tane çilek recelinden çilek.
11 ara
Yarım ceviz
13 öğle
1 yumurtadan az yağlı omlet
Domates salatalık
Az yoğurt
17 ara
Yarım ceviz
18 akşam
1 bardak ayran
3 yk.yoğurt çorbası yağsız
Su 2 lt. Hiç içmek gelmiyor içimden artık
Spor 100 ip atlama
Bugünkü Menum
09 kahvaltı
1 dilim tt ekmek
2 çay
Yarım kk peynir
2 zeytin
11 ara
Yarım ceviz
13 öğle
Domates salatalık
Az yoğurt
17 ara
Yarım ceviz
18 akşam
1 bardak ayran
Spor 100 ip atlama
Sen o zaman yoktun canim 5agustosta yaptk bu listeyi istersen sende guncel kilonu ve hedefini yazabilirsn eklerim benBana da hep garip gelir 2 saate bi yemek yiyerek Zayıflamak. Acikmadan sürekli yemek garip.bende mi incelesem Karatay nineyi :)
Ben yok muyum
Güzel hafif bi gün olmuş. SPor da yaparsan gayet eksi olursun :)
Istikrarli menu yine akşam hafifin hafifi :) afiyet olsun
Kacamaksiz gün.Tebrikler. afiyet olsun.
Az az çok çeşit yiyince çok yemiş gibi oluyor menun.ama güzel bence.
Ah canım ya. Sıkışmış kalmissin. Patlamış vucutta stresten.(((( seni rahatlatan bişeylerle ilgilen bikaç gün. Mesela ben yurumeyi severim.yalnız başıma.
Afiyet olsun guzel olmus suyu icmekte neden bu kadar zorlaniyon canim..suyu sevmek icin kendine cici bi sise al yaninda olsun surekli baktikca icesin gelir bide ole dene istersenBugünkü Menum
09 kahvaltı
1 dilim tt ekmek
2 çay
Yarım kk peynir
2 zeytin
11 ara
Yarım ceviz
13 öğle
Domates salatalık
Az yoğurt
17 ara
Yarım ceviz
18 akşam
1 bardak ayran
Spor 100 ip atlama
Dün akşam misafirler yerken çok canım çekti bende en azından tavugundan yiyim dedim azıcık ondan da geldi :) bugün mayoları bikinileri görünce deli oldum zaten sanki yaptıklarım ise yaramayacakmis gibi hissettim ama su an iyiyim normal düşünüyorum evet canım gördüm menunu cis olmuş bayağı yanında havuza bir şeyler goturmelisin canım ara ogunlerimiz gayet elit olabiliyor :) hele hele akşam hiic olmamış sende farkindasin tabii
Evet canım öyle görünüyor :) bir kaç gün dinlenmem de mümkün değil canım yarın evde boya işleri falan var 2 gün sonra perşembe ya da cuma misafir var cuma dışarıda işimiz var haftasonu hastane hazırlıkları var haftaya ameliyat var var da var
İnşallah güzellik valla büyük sıkıntı o gerçektennn tuvalete çıkamamak
bugün .ok agresifim biraz da kendimi çok kenara sıkışmış hissediyorum hastane durumları, anlayışsız insanlar, annem rahatsız diye hepten üstüme gelmeye başladı. pazarda da hava serindi ama kalabalıkta aradığımızı da bulamayınca bi an fenalaştım düştüm kaldım bir yere, yemekte de bir de babam karşımda cıssları yiyip bir de ye ye bişey olmaz annen bakmıyo falan diye söylenince koptu bende ipler söylenmeye başladım başım çatlıyor şu an kendimi berbat hissediyorum bünyem diyeti bırak diye bağırıyor diğer taraftan da kırık kalbim bunu engelliyor pes etmiycem ve çıtır olcam inşallah
kuru kayısı vardı yanımda ama annem elinde tostla geldi canımben de havuzda her gün görüyorum işte çıtırları :/ moralim epey bozuluyor ama pes etmiycez canım böyle olamayız
bu nedir ya ciddencanım yatmadan bi tane kuru kayısı yesem mi? ne zaman yesem?
önce menüüü
10,30 1 yk tavuklu pilav (tavuk daha büyük bir parçaydı)
11,30 sabah domates, 1 yumurtayla salata, yarım dilim etimek, 1 kk peynir
14,00 ara yarım nektari, 2 fındık
16,30 ara 1 br yy süt, 1 kayısı kurusu
19,40 akşam 3 yk patlıcan, 2 yk nohut, 3 yk yoğurt
2 lt su
3 saat ağır tempo yürüyüş, yapabilirsem leslie yapacağım 2*15 dk
Bence sabah ye üstüne de Bi ılık su iç
Tatlım çıtır Hatunlara ben özellikle bakardım ben niye olamayayım derdim sende olcaksınnn onları gördükçe hırs yap kendine
10.00 limonlu ılık su
10.30 kahvaltı
bir lokma poğaça
çeğreğin yarımı simit
salatalık
Közleme salatası 2 kaşık
maydanoz
kk dan küçük peynir
şekersiz çay
14.36
3 parça karpuz
Akşam
Yarım tabak patlıcan yemeği
Yoğurt
1 dilimin yarısı ekmek
her sabah yiyorum kurukayısı fayda etmedi 2 gündür o yüzden dedim acaba akşam şimdi açkende yesem mi diye :/
evet canım nasıl imreniyorum anlatamam yayok kesinlikle kurulcam canım böyle olacak iş değil duba gibi popo tank gibi bu ne ya ah bi eve geçeyim sen beni o zaman gör bak
10.00 limonlu ılık su
10.30 kahvaltı
bir lokma poğaça
çeğreğin yarımı simit
salatalık
Közleme salatası 2 kaşık
maydanoz
kk dan küçük peynir
şekersiz çay
14.36
3 parça karpuz
Akşam
Yarım tabak patlıcan yemeği
Yoğurt
1 dilimin yarısı ekmek
Bilemedim ki Can'ım dene istersen
İnşallah Can'ım benim olucak tabikiiiii kendine inan gerisi kolay
Merhabalar yine amneannemdeyim yine misafir var sabahtan beri çok yoruldum evimi özledimm
Menüm
Sabah 10.00 1 kk peynir donates salatalık 3 zeytin
Öğle 16.00 6 kaşık taze fasulye 3 kaşık pilav
Ara 3 incir (canım incir hakkında yazdıklarını şimdi gördüm bundan sonra dikkat ederim @seydan94
Akşam 20.00 1 bardak ayran 1 bardak yoğurt nane pulbiber karışımı
Su 3 lt
Spor 2 saat kan ter içinde temizlik yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?