- Konu Sahibi Handandandan
-
- #158.941
ay evde olurum hırsım olmaz burda hatunları göre göre fıttırdım. amin canım :/
napim şimdi yiyom o zaman k. kayısı?
Hmm ben 27sinde geldim ama deneme süresinde olunca giremedim hatırladım. 74.9u hedefim.az kaldı :)Sen o zaman yoktun canim 5agustosta yaptk bu listeyi istersen sende guncel kilonu ve hedefini yazabilirsn eklerim ben
Normalde içerim de 2 gündür bi iştahsızlık var su da.Afiyet olsun guzel olmus suyu icmekte neden bu kadar zorlaniyon canim..suyu sevmek icin kendine cici bi sise al yaninda olsun surekli baktikca icesin gelir bide ole dene istersen
Ogleden sonra kh ve şeker almamaya çalış. Patlicanlar kizartma değildir inşallah. Bir de listenin altina su ve spor ekle. Yapmasan da ekle ki yazmayi unuttugunu dusunmeyelin.Afiyet olsun.10.00 limonlu ılık su
10.30 kahvaltı
bir lokma poğaça
çeğreğin yarımı simit
salatalık
Közleme salatası 2 kaşık
maydanoz
kk dan küçük peynir
şekersiz çay
14.36
3 parça karpuz
Akşam
Yarım tabak patlıcan yemeği
Yoğurt
1 dilimin yarısı ekmek
Ye kuzum Bi tane dene bakalım Bi de su iç dediğim gibi üstüne
Can'ım valla ben sokaktaki hatunlara bakıp bakıp imrenirdim hep
Kusura bakmayın unutmuşum
Yarım 45 dk yürüyüş
500 tane ip atladım
2.5 lt su
Ben yatıyorum kızlar. Kitap okumayı özledim.
Güzel eskiler :)
Bi yemek atagini gecirdim sanirim:):)herkese iyi geceler.bol bol eksilerle uyanalim insallah
Canım diyet diyorum çünkü sağlıklı beslenme tamlamasi aklımdan çıkıyor kriz anındaballikayfe canim gecmis olsun.pes etme sakin.bi de diyet diye sartlandirma artik sagligima dikkat edecegim de.yoksa cok cekilmez olabiliyor bazen.su an misafir var evde arka arkaya.makarnalar kizartmalar yendi.simdi cerez donemi.yer fisrigi yeniyor ve bende de bi atak ani su an mesela.sonra kalkip bol su iciyorum ins gecer ve bu margarin paketlerinden kurtulucaz cancazim
S sumelegi canimcim hayirli olsun saglikli beslenme surecin.beyaz ekmek ve turevleri bizi cok daha cabuk aciktirir.tam bugdayli kullan ve gunde en fazla 2 dilim.
Bayankokosh menun
guzel bence canim.inciri max 2 seydam kaptanimin dedigi gibi.ev disinda olmana ragmen
KumraL_KrakeR canim ben gecen sene denwdim karatayi.hayatimda cok sayilidir bagirsak problemim.ama 4 gun cikamadim kiz:/:/benim bunye islenmis kh istiyi herhal:):)ne zaman ekmek yesem cikiyorum hemen
Tebrikler fatmacimGunaydin guzel hatunlar.herkeslere bol eksili guzel bi hafta diliyorum.
cuma 84.9
P.tesi 84.7 fark -200.
yok canım kutu olurmu bi adet canım çekti bitanecik yedimBonibon olmamış 1 derken kutu mu ?
İyi yapmışsın güzellik
Güzel Can'ım inşallah cumaya daha da eksi olur
şimdi geldim kaptanimGünaydın hatunlarım kilo bildirimleriniz nerde bakayım çıtır adaylarım :)
Gunaydin kizlar malesef +500 deyim
Günaydın
Onca pastaya,hala devam eden kabizliga,aksama doğru olan kacamaklara rağmen sabit kalmışımzaten bu haftaya - çıkmak niyetiyle değil sabit bari kalma korkusuyla başladım.
Kötünün iyisini seçip sevinmek de garip ama o masadan + kalkmamak da bi başarı benim için. Ki hala tehlike devam ediyor. Mutfağım khlar tarafından işgal edildi.8 çeşit tuzlu,3 çeşit tatlı var.meyvesuyu,şekerleme ve atistirmaliklar hariç.
Olmusum ben olmuşum :)
Oğlumu uyutup geliyorum geçmişi okumaya
Gunaydin kizlarrruzun bir aradan sonra yine sizinleyim +5 kiloyla tabi kendi basima bogazima hakim olamiyorum bugunden itibaren ben de menulerimi yazicam belki dikkat ederim
Gunaydin kizlar
Cuma:71.2
Bugun:71.3
Fark +100 geceden beri cok su ictim gıcık tuttu surekli 100 gram sudan kaynakli diye düşünüyorum
Kızlar hep arti cikmissiniz+500 nie boyle oldum ben yaa regl vaktim geldi acaba ondan mii
Tebrikler canım ınş doğrudur sonuçGünaydın kızlar:)
75 çıktım tartı da
Cuma 76.5 göstermişti tartı çeşitli nedenlerle o gün fazla gelmis olabileceğimi düşünüyorum3 günde -1.5 rahatlığına girmek istemiyorum birazben yine hastayım siz biraz kaynatın ben gelip okurum canlar :)
busecim Sende migünaydın kızlaaarr
olacağı belliydi hala wc ye çıkmadım sadece +100 üm. kesinlikle kilo aldığımı düşünmüyorum çabalarım ortada
Sağol kuzusabah geç olduğu için 2 öğün mantıklı olmus. bonibonda nazarlık olsun sen kaçamakçı değilsin menülerin genelde güzel çünkü
yok kız aynı kilo verince hatın kendine bakmış evrime evrim katmış
ohh maşallah
kız sen soldakisin tabiki dimiii :)) eşin falan içiyor ya ben senin kapalı olduğunu hiç düşünemedim niyeyse :) süper görünüyorsun göbek falan yoookkkk
tebrikler fatmam
al sana adanaaa hiç ağlama yersin şamarı hemen toparlan burcuuuu yakışmıyor bak
ayşee buna şükür bencede ama lütfen artık toparlan sakın kaçamak falan yok. geçen hafta battık zaten biliyorsun bu hafta 1. olmalıyız listedesin unutma sorumluluğumuz vaaar
ay zeynepp iyiki 5 kiloyla döndün ya hemen toparlarsın burda buna şükür. bence senin boyuna 55 olman lazım en az. boylarımız aynı 55 hatta 53burda dur daha da ver bnce cünkü alma payın olsun biraz :))
ahaa benim gibi +100 daha. benimkide kesinlikle kilo değil imkansız yani resmen açım ben2 gündür wc tok
amaann dikkat merveem
yaa kayısıda işe yaramaz oldu wc yok hala merkeze inersek şu çaydan alcam bi de fatmanın dediği lipton kira sapı alcam
çok güzl kilo vermişsin hedefe az kaldı ayşe ha gayret
su kız kübranın gözünü korkutma kaçırcan mı kızı sus
zor oluyor ama uyuyorum. ona rağmen +100
şeyda yazmış canım tavuk al :) tonlu salata falan aynen katılıyorum
hamburgerwc mi çıkamıyon sende? ben 2 gündür wc yok ve niyeyse karın ağrımda yok
yok kız bence iyi vermişsin inş ben de veririm
evet süper ama salma
kardeşine mutluluklar tatlım :)
kız nerden bulam üzüm suyu yandım anam yandımm o kadar aç kal + gel
Tuvalet sıkıntısı varsa ondan dir elifimKizlar Dun trabzon a gittik dolaşmaya dönüşte Zigana da meşhur et mangal yerleri var oraya girdik biraz fazla olmuş sanırım +200 çıktım
afiyet olsun canımİşte geldiiiim :))
Dünkü menüm
Sabah 10.30 1 kl peynir domates salatalık 1 yumurtadan omlet
Ara 2 incir
Akşam 20.00 2 kalem pirzola 2 et köfte orta boy közlenmiş patlıcanın yarısı
Su 3 lt yi geçmiştir
Spor yok ama misafir peşinde pervane olmak vardı :))
olmamış busecim çok kh olmuşmenüm
sabah 10.00
1 fincan şekersiz sütlü nescafe
1 kuru kayısı
11.00
1 kepçe bugdaylı tarhana çorbası
14.30
tost ekmeğine kaşarlı tost
akşam 17.00
avuç içi kadar bazlama ekmek arasına parmak kadar katkısız doğal fermente sucuk
spor
5 saat havuzdaydım kaydırak yüzme bacak hareketi vs.
su henüz 1,5 lt ama 3 e tamamlıycam
wc hala yok
bu hedefi zor görürüm bence2 EYLÜL HEDEF LİSTESİ
KumraL_KrakeR güncel 72.5 hedef kilo 69
Alinin_Annesi güncel 74.6 hedef kilo 70
erdemhilal güncel 72.2 hedef kilo 67
buseb güncel 68.3 hedef kilo 64
burnfat55 güncel 85.1 hedef kilo 82.5
seng güncel 77 hedef kilo 71
Huhuu kizlar listeyi hatrlatirim ona gore yiyinnn
afiyet olsun mervemMenum gelsin
Sabah11
3yk menemen
Kk peynir
5zeytin
2dilim tb ekmk
Cay (sekersiz)
17:00
1domates
18:00
1kase tarhana
2domates
Kk peynir (evde hic bise kalmams malesef )
Su 2.5 olmustur
Spor yok ama 8gibi yapmayi düşünüyorm
Menum
sabah 8.00 sekersz turk kahvesi
kahvalti 10.30 2 yumurta 1 kk peynir 10 zeytin
ara 13.00 1/2 avuc kavrulmamis kuruyemis uzum karisimi
oglen 16.00 100 gr tavuk 2 yk yogurt 1.5 dilim kepek ekmegi
ara 18.00 1 sb sekersiz nescafe
ara 21.00 1 kase yogurt(yiyecegim)
Su 2 litre(2.5 -3 olur)
Spor 30 dk yuruyus
Afiyet olsun canım o kadar kötü bi menü değil benceKizlar bugun kh yukledim resmen.arabanin muayenesi vardi.bi de oglanla gittim zordu ya:/herkes zaten erkek.bi ben bayan bi de yanimda bebe arabasi ile cocuk:):)kamyonlar tirlar ve soforleri cok garipti.Allahtan sacma sapan bisey olmadi aldim.lakin ordaki kafede sadece karisik yemis vardi ben ayran icmeyi planliyordum bitmis.sandvici de benzinlikten buldum.yarisini oglus yedi gerisini ben.aksam yemiycem ins dengelenir.dayilar burda.aksam misafir fasli malum.gelirsem bi gecmisi takibe gelirim.onun disinda dahil olmam zor.herkese bol eksili bi gece olsun citirrllarrrr
Afiyet olsun betusummmMenum
Sabah 7.30 : 2 yumrtadan omlet+peynir+zeytin+1 dl ekmek
Ara 11.00(ablama giittm kahwaltiya): 3 yk menemen+ az peynir+ 3 bardak sekersz cay
Ogle 14.30: 1 kase tarhana corbasi
Aksam 17.00: haslanmis biber domates+1 kase yogurt
Su 3 lt
Spor simdi yapicam insallah yapmadan oncede limonlu yesil cay icicem
afiyet olsun canım sabah nasıl yedin tavuk pilavıönce menüüü
10,30 1 yk tavuklu pilav (tavuk daha büyük bir parçaydı)
11,30 sabah domates, 1 yumurtayla salata, yarım dilim etimek, 1 kk peynir
14,00 ara yarım nektari, 2 fındık
16,30 ara 1 br yy süt, 1 kayısı kurusu
19,40 akşam 3 yk patlıcan, 2 yk nohut, 3 yk yoğurt
2 lt su
3 saat ağır tempo yürüyüş, yapabilirsem leslie yapacağım 2*15 dk
geçmiş olsun canım. Sen sadece kendini düşün yeyincekiloların gitmeyeceğini düşün canımbugün .ok agresifim biraz da kendimi çok kenara sıkışmış hissediyorum hastane durumları, anlayışsız insanlar, annem rahatsız diye hepten üstüme gelmeye başladı. pazarda da hava serindi ama kalabalıkta aradığımızı da bulamayınca bi an fenalaştım düştüm kaldım bir yere, yemekte de bir de babam karşımda cıssları yiyip bir de ye ye bişey olmaz annen bakmıyo falan diye söylenince koptu bende ipler söylenmeye başladım başım çatlıyor şu an kendimi berbat hissediyorum bünyem diyeti bırak diye bağırıyor diğer taraftan da kırık kalbim bunu engelliyor pes etmiycem ve çıtır olcam inşallah
afiyet olsun canımBugünkü Menum
09 kahvaltı
1 dilim tt ekmek
2 çay
Yarım kk peynir
2 zeytin
1 tane çilek recelinden çilek.
11 ara
Yarım ceviz
13 öğle
1 yumurtadan az yağlı omlet
Domates salatalık
Az yoğurt
17 ara
Yarım ceviz
18 akşam
1 bardak ayran
3 yk.yoğurt çorbası yağsız
Su 2 lt. Hiç içmek gelmiyor içimden artık
Spor 100 ip atlama
Sabah olmamış canım ama zamanla toparlarsin menunu10.00 limonlu ılık su
10.30 kahvaltı
bir lokma poğaça
çeğreğin yarımı simit
salatalık
Közleme salatası 2 kaşık
maydanoz
kk dan küçük peynir
şekersiz çay
14.36
3 parça karpuz
Akşam
Yarım tabak patlıcan yemeği
Yoğurt
1 dilimin yarısı ekmek
Afiyet olsun canım incir fazla olmuş onun harici iyiMerhabalar yine amneannemdeyim yine misafir var sabahtan beri çok yoruldum evimi özledimm
Menüm
Sabah 10.00 1 kk peynir donates salatalık 3 zeytin
Öğle 16.00 6 kaşık taze fasulye 3 kaşık pilav
Ara 3 incir (canım incir hakkında yazdıklarını şimdi gördüm bundan sonra dikkat ederim @seydan94
Akşam 20.00 1 bardak ayran 1 bardak yoğurt nane pulbiber karışımı
Su 3 lt
Spor 2 saat kan ter içinde temizlik yaptım
Iyi geceler canimBen yatıyorum kızlar. Kitap okumayı özledim.
Güzel eskiler :)
Iyi geceler fatmacimBi yemek atagini gecirdim sanirim:):)herkese iyi geceler.bol bol eksilerle uyanalim insallah
aksam yemesen çok guzel olurmuş canımGirtlagimi tutamiyorjm ben ya aksama kadar cok iyi gelip aksam yine batirdim pis bir sisman olarak kalmagk hakediyorum galiba offf misafirlige gittik aksam
Sabah 10.30
1.5 haslanmis yumurta
5 zeytin
1 kk peynir
1 dilim tb
Domates salatalik
Ogle 14.30
1 kaseye yakin tarhana corba
Salatalik
Aksam 18.00
Yarim kase tarhama corba
5 yk et sote
1 kasik pilav
Ara 20.00
5 yk patates piyazi
2 yk patlocan salata
1 dilim kek
2 litre su
Iyi geceler busecimkızlar hepimize iyi geceler acıkmadan yatayım bari sonra zor oluyo
Cok guzel menuu canim sporda war oh missBugünkü Menum
09 kahvaltı
1 dilim tt ekmek
2 çay
Yarım kk peynir
2 zeytin
1 tane çilek recelinden çilek.
11 ara
Yarım ceviz
13 öğle
1 yumurtadan az yağlı omlet
Domates salatalık
Az yoğurt
17 ara
Yarım ceviz
18 akşam
1 bardak ayran
3 yk.yoğurt çorbası yağsız
Su 2 lt. Hiç içmek gelmiyor içimden artık
Spor 100 ip atlama
Patatess miii amann gozunu sewiim uzak durr fenaaa geri tepio soraa seniiiMenum
Sabah 11
Bir bardak süt
Kk peynir
Yarım domates
Çok az patatesle 2 yumurtadan omlet
Akşam 19
Bir kase yoğurt
Bir kepçe tavuk çorbası
Bi tanecik mantı pismismi diye tadına baktım
Su 1.5 litre
Spor yok
Kiz cok az degilmi 73 yap bari 16 gun var dahaHmm ben 27sinde geldim ama deneme süresinde olunca giremedim hatırladım. 74.9u hedefim.az kaldı :)
Normalde içerim de 2 gündür bi iştahsızlık var su da.
Ogleden sonra kh ve şeker almamaya çalış. Patlicanlar kizartma değildir inşallah. Bir de listenin altina su ve spor ekle. Yapmasan da ekle ki yazmayi unuttugunu dusunmeyelin.Afiyet olsun.
Nasill kabizmi oldun karatayi yapinca canmballikayfe canim gecmis olsun.pes etme sakin.bi de diyet diye sartlandirma artik sagligima dikkat edecegim de.yoksa cok cekilmez olabiliyor bazen.su an misafir var evde arka arkaya.makarnalar kizartmalar yendi.simdi cerez donemi.yer fisrigi yeniyor ve bende de bi atak ani su an mesela.sonra kalkip bol su iciyorum ins gecer ve bu margarin paketlerinden kurtulucaz cancazim
S sumelegi canimcim hayirli olsun saglikli beslenme surecin.beyaz ekmek ve turevleri bizi cok daha cabuk aciktirir.tam bugdayli kullan ve gunde en fazla 2 dilim.
Bayankokosh menun
guzel bence canim.inciri max 2 seydam kaptanimin dedigi gibi.ev disinda olmana ragmen
KumraL_KrakeR canim ben gecen sene denwdim karatayi.hayatimda cok sayilidir bagirsak problemim.ama 4 gun cikamadim kiz:/:/benim bunye islenmis kh istiyi herhal:):)ne zaman ekmek yesem cikiyorum hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?