Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sen o zaman yoktun canim 5agustosta yaptk bu listeyi istersen sende guncel kilonu ve hedefini yazabilirsn eklerim ben
Hmm ben 27sinde geldim ama deneme süresinde olunca giremedim hatırladım. 74.9u hedefim.az kaldı :)

Afiyet olsun guzel olmus suyu icmekte neden bu kadar zorlaniyon canim..suyu sevmek icin kendine cici bi sise al yaninda olsun surekli baktikca icesin gelir bide ole dene istersen
Normalde içerim de 2 gündür bi iştahsızlık var su da.
Ogleden sonra kh ve şeker almamaya çalış. Patlicanlar kizartma değildir inşallah. Bir de listenin altina su ve spor ekle. Yapmasan da ekle ki yazmayi unuttugunu dusunmeyelin.Afiyet olsun.

Ye kuzum Bi tane dene bakalım Bi de su iç dediğim gibi üstüne
Can'ım valla ben sokaktaki hatunlara bakıp bakıp imrenirdim hep

tamam bitane yiyorum elimde şişeyleyim zaten hep su içiyorum.

dışarda da çok imreniyorum ama havuzda çok kötü oluyor bi kendine bakıyorsun bir de onlara ama tabiki hırs yapıp vericem canım

Kusura bakmayın unutmuşum
Yarım 45 dk yürüyüş
500 tane ip atladım

2.5 lt su

güzelmiş canım tebrik :)

Ben yatıyorum kızlar. Kitap okumayı özledim.
Güzel eskiler :)

tamam ayşecim. iyi okumalar. iyi geceler :)

ballikayfe canim gecmis olsun.pes etme sakin.bi de diyet diye sartlandirma artik sagligima dikkat edecegim de.yoksa cok cekilmez olabiliyor bazen.su an misafir var evde arka arkaya.makarnalar kizartmalar yendi.simdi cerez donemi.yer fisrigi yeniyor ve bende de bi atak ani su an mesela.sonra kalkip bol su iciyorum ins gecer ve bu margarin paketlerinden kurtulucaz cancazim

S sumelegi canimcim hayirli olsun saglikli beslenme surecin.beyaz ekmek ve turevleri bizi cok daha cabuk aciktirir.tam bugdayli kullan ve gunde en fazla 2 dilim.
Bayankokosh menun
guzel bence canim.inciri max 2 seydam kaptanimin dedigi gibi.ev disinda olmana ragmen
KumraL_KrakeR canim ben gecen sene denwdim karatayi.hayatimda cok sayilidir bagirsak problemim.ama 4 gun cikamadim kiz:/:/benim bunye islenmis kh istiyi herhal:):)ne zaman ekmek yesem cikiyorum hemen

Girtlagimi tutamiyorjm ben ya aksama kadar cok iyi gelip aksam yine batirdim pis bir sisman olarak kalmagk hakediyorum galiba offf misafirlige gittik aksam

Sabah 10.30
1.5 haslanmis yumurta
5 zeytin
1 kk peynir
1 dilim tb
Domates salatalik

Ogle 14.30
1 kaseye yakin tarhana corba
Salatalik

Aksam 18.00
Yarim kase tarhama corba
5 yk et sote
1 kasik pilav

Ara 20.00
5 yk patates piyazi
2 yk patlocan salata
1 dilim kek

2 litre su

Canım diyet diyorum çünkü sağlıklı beslenme tamlamasi aklımdan çıkıyor kriz anında

Gunaydin guzel hatunlar.herkeslere bol eksili guzel bi hafta diliyorum.
cuma 84.9
P.tesi 84.7 fark -200.
Tebrikler fatmacim
Bonibon olmamış 1 derken kutu mu ?

İyi yapmışsın güzellik

Güzel Can'ım inşallah cumaya daha da eksi olur
yok canım kutu olurmu bi adet canım çekti bitanecik yedim
Günaydın hatunlarım kilo bildirimleriniz nerde bakayım çıtır adaylarım :)
şimdi geldim kaptanim
Gunaydin kizlar malesef +500 deyim

Gunaydin kizlarrr uzun bir aradan sonra yine sizinleyim +5 kiloyla tabikendi basima bogazima hakim olamiyorumbugunden itibaren ben de menulerimi yazicam belki dikkat ederim

Gunaydin kizlar
Cuma:71.2
Bugun:71.3
Fark +100 geceden beri cok su ictim gıcık tuttu surekli 100 gram sudan kaynakli diye düşünüyorum

+500 nie boyle oldum ben yaa regl vaktim geldi acaba ondan mii
Kızlar hep arti cikmissiniz
Tebrikler canım ınş doğrudur sonuç
günaydın kızlaaarr

olacağı belliydi hala wc ye çıkmadım sadece +100 üm. kesinlikle kilo aldığımı düşünmüyorum çabalarım ortada
busecim Sende mi

Sağol kuzu
Kizlar Dun trabzon a gittik dolaşmaya dönüşte Zigana da meşhur et mangal yerleri var oraya girdik biraz fazla olmuş sanırım +200 çıktım
Tuvalet sıkıntısı varsa ondan dir elifim
afiyet olsun canım
olmamış busecim çok kh olmuş
bu hedefi zor görürüm bence
Menum gelsin
Sabah11
3yk menemen
Kk peynir
5zeytin
2dilim tb ekmk
Cay (sekersiz)

17:00
1domates

18:00
1kase tarhana
2domates
Kk peynir (evde hic bise kalmams malesef )

Su 2.5 olmustur
Spor yok ama 8gibi yapmayi düşünüyorm
afiyet olsun mervem

Afiyet olsun canım o kadar kötü bi menü değil bence
Afiyet olsun betusummm
afiyet olsun canım sabah nasıl yedin tavuk pilavı
geçmiş olsun canım. Sen sadece kendini düşün yeyincekiloların gitmeyeceğini düşün canım
afiyet olsun canım
Sabah olmamış canım ama zamanla toparlarsin menunu
Afiyet olsun canım incir fazla olmuş onun harici iyi
Ben yatıyorum kızlar. Kitap okumayı özledim.
Güzel eskiler :)
Iyi geceler canim
Bi yemek atagini gecirdim sanirim:):)herkese iyi geceler.bol bol eksilerle uyanalim insallah
Iyi geceler fatmacim

aksam yemesen çok guzel olurmuş canım
kızlar hepimize iyi geceler acıkmadan yatayım bari sonra zor oluyo
Iyi geceler busecim

Cok guzel menuu canim sporda war oh miss

Menum
Sabah 11
Bir bardak süt
Kk peynir
Yarım domates
Çok az patatesle 2 yumurtadan omlet
Akşam 19
Bir kase yoğurt
Bir kepçe tavuk çorbası
Bi tanecik mantı pismismi diye tadına baktım
Su 1.5 litre
Spor yok
Patatess miii amann gozunu sewiim uzak durr fenaaa geri tepio soraa seniii afyt olsun caniim pismismi manti bari pismediyse bidaha alip bakmisindir cunkuu

Kiz cok az degilmi 73 yap bari 16 gun var daha

Nasill kabizmi oldun karatayi yapinca canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…