- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #158.981
Oyyy kuzummm gecebilirim evetSende bana yaklastin hilalim ne kaldiki beni bile gecersin sen kiz
Niye yoksuntembel popisi kaldiramiyon dimi
Bende gecen hafta oyke hissediyodum canim pes etme noktasina geliyor insan bazen ama mezun olup karne alarak gitmek istedigim aklima geliyo kendime geliyom hemen sende sakin pes etme hepberaber basaricazOyyy kuzummm gecebilirim evetama sende bu ara baya veriyorsun gözümden kaçmadı
Valla kaldiramiyorum yaa bu ara çok usengecim sıkıldım sanki
Ya ne bilim geçen hafta artı çıkmak çok canımı sıktı. Bide gündüz giremiyorum buraya uzak kalmış hissediyorum. Boşlukta gibi. Bi an önce net olayını halletmem lazim daha 3 gun varBende gecen hafta oyke hissediyodum canim pes etme noktasina geliyor insan bazen ama mezun olup karne alarak gitmek istedigim aklima geliyo kendime geliyom hemen sende sakin pes etme hepberaber basaricaz
Bende gecen hafta oyke hissediyodum canim pes etme noktasina geliyor insan bazen ama mezun olup karne alarak gitmek istedigim aklima geliyo kendime geliyom hemen sende sakin pes etme hepberaber basaricaz
Ya ne bilim geçen hafta artı çıkmak çok canımı sıktı. Bide gündüz giremiyorum buraya uzak kalmış hissediyorum. Boşlukta gibi. Bi an önce net olayını halletmem lazim daha 3 gun var
Tebrikler fatmacim
yok canım kutu olurmu bi adet canım çekti bitanecik yedim
şimdi geldim kaptanim
Kızlar hep arti cikmissiniz
Tebrikler canım ınş doğrudur sonuç
busecim Sende mi
Sağol kuzu
Tuvalet sıkıntısı varsa ondan dir elifim
afiyet olsun canım
olmamış busecim çok kh olmuş
bu hedefi zor görürüm bence
afiyet olsun mervem
Afiyet olsun canım o kadar kötü bi menü değil bence
Afiyet olsun betusummm
afiyet olsun canım sabah nasıl yedin tavuk pilavı
geçmiş olsun canım. Sen sadece kendini düşün yeyincekiloların gitmeyeceğini düşün canım
afiyet olsun canım
Sabah olmamış canım ama zamanla toparlarsin menunu
Afiyet olsun canım incir fazla olmuş onun harici iyi
Iyi geceler canim
Iyi geceler fatmacim
Cuma 72.8
Bugün 72.5
Daha yeni yazıyorum kusura bakmayın
Menum
Sabah 11
Bir bardak süt
Kk peynir
Yarım domates
Çok az patatesle 2 yumurtadan omlet
Akşam 19
Bir kase yoğurt
Bir kepçe tavuk çorbası
Bi tanecik mantı pismismi diye tadına baktım
Su 1.5 litre
Spor yok
Doğru diyorsun Can'ım valla hırs iyidir ben hırslanmak için mesela Bi beden küçük kıyafet alırdım içine girebilmek için
Bu cuma hedefim 70su 7lerden kurtulmak istiyorum artik 4 senedr yapisti mubarek gitmiyorr
Ayyy kızlar eger bu cuma 70.2 gelisem toplamda 10 kilo vermis olucam inanamıyorum
Dileyin benden ne dilersiniz
Nerde bu millet sevincimi yasayamiyrimbise diyoz burda herhalde
İnşallah yarın spor yapabilirim ya bu akşam uzanayim dedim kalkarken belimi incittim neyse bütün gün ayakta olacağım gerçi arada leslie yaparım
Canım 5 saat havuzda kalmana bu menü çok değil bence güzel hatta. Tostta illa sünen peynir istiyoruz bana dyetisyenim antep peyniri ye dedi bim de satılıyor hrm daha az yağlı hem de sünüyor kaşar gibi. Afiyet olsun canımmenüm
sabah 10.00
1 fincan şekersiz sütlü nescafe
1 kuru kayısı
11.00
1 kepçe bugdaylı tarhana çorbası
14.30
tost ekmeğine kaşarlı tost
akşam 17.00
avuç içi kadar bazlama ekmek arasına parmak kadar katkısız doğal fermente sucuk
spor
5 saat havuzdaydım kaydırak yüzme bacak hareketi vs.
su henüz 1,5 lt ama 3 e tamamlıycam
wc hala yok
GüZel menü olmuş afiyet olsun canımMenum
Sabah 11
Bir bardak süt
Kk peynir
Yarım domates
Çok az patatesle 2 yumurtadan omlet
Akşam 19
Bir kase yoğurt
Bir kepçe tavuk çorbası
Bi tanecik mantı pismismi diye tadına baktım
Su 1.5 litre
Spor yok
Canım 5 saat havuzda kalmana bu menü çok değil bence güzel hatta. Tostta illa sünen peynir istiyoruz bana dyetisyenim antep peyniri ye dedi bim de satılıyor hrm daha az yağlı hem de sünüyor kaşar gibi. Afiyet olsun canım
Üst bacağı kalınlaştırıyormuş diye duydum doğru mu ki doğru değilse ben de varım
esmazc eminecim nasilsin tatlim kiz ozledim seni ne zaman bitiyor iznin hadi gel artik kilo durumun nasil merak ediyorm seni
Mrb mervecim. Kilom almis basini gidiordu bende su siralar dur dedim. Simdi biraktigim kilodan yarim kilo fazlam var. Gelmem biraz daha surecek sanirim. Valla merve ya burasi olmayinca kilo vermesi de baya zor oluyo. Sen masallah 71 olmussun. Artik sana yetisemem sanirim. Neyse sen mezun olmadan gelirim ins. Cok optum
Sen niye izine ayrılmıştın tatlımMrb mervecim. Kilom almis basini gidiordu bende su siralar dur dedim. Simdi biraktigim kilodan yarim kilo fazlam var. Gelmem biraz daha surecek sanirim. Valla merve ya burasi olmayinca kilo vermesi de baya zor oluyo. Sen masallah 71 olmussun. Artik sana yetisemem sanirim. Neyse sen mezun olmadan gelirim ins. Cok optum
Hoşgeldin cnm Bende bu takımdan mezun oldum şimdi arada takılıyorumÜst bacağı kalınlaştırıyormuş diye duydum doğru mu ki doğru değilse ben de varım
Günaydın fıstıkGunaydin citir bayanlar.bol eksili ve neseli bi gun olsun hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?