Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Oyyy kuzummm gecebilirim evet ama sende bu ara baya veriyorsun gözümden kaçmadı
Valla kaldiramiyorum yaa bu ara çok usengecim sıkıldım sanki
Bende gecen hafta oyke hissediyodum canim pes etme noktasina geliyor insan bazen ama mezun olup karne alarak gitmek istedigim aklima geliyo kendime geliyom hemen sende sakin pes etme hepberaber basaricaz

Bende gecen hafta oyke hissediyodum canim pes etme noktasina geliyor insan bazen ama mezun olup karne alarak gitmek istedigim aklima geliyo kendime geliyom hemen sende sakin pes etme hepberaber basaricaz
Ya ne bilim geçen hafta artı çıkmak çok canımı sıktı. Bide gündüz giremiyorum buraya uzak kalmış hissediyorum. Boşlukta gibi. Bi an önce net olayını halletmem lazim daha 3 gun var

Ya ne bilim geçen hafta artı çıkmak çok canımı sıktı. Bide gündüz giremiyorum buraya uzak kalmış hissediyorum. Boşlukta gibi. Bi an önce net olayını halletmem lazim daha 3 gun var

3 gün dediğin nedir ki kuzum geçer hemen
Can'ım artı çıkınca moral bozmak yapıcağın en büyük hatan olur sen çokta güzel veriyorsun yine vericeksin olur öyle nazar boncuğu olsun o artı da Bi daha da mezun olana kadar hiç olmasın inşallahhh

CurukElma cancazim moral bozmak yok.hic umursamadan yedigimiz aylarca oldu.bi hafta gayret ettigin halde arti cikmissin olabilir.yilmadan devam canim.
KumraL_KrakeR merve bizi tiskoya goturrr:):)hadi ins 6lar seni bekler.bu arada evet kabiz oldum.pronun yogun hali bana hic iyi gelmiyormus yani:/

günaydın kızçeleeerrrr

karnına taş oturdu tartıldım 68.3 çok sevindim. bi wc yapsam eksideyim bunu anladım ama bugun iyice şiştim valla sonum hayır değil yani böyle giderse tedirginleşmeye başladım

evet canım yaa bugun 3 gün oluyor hemde wc yok artı olmamam gerek yoksa çok dikkat ettim perşembeden beri. bi tek dün akşam biraz olmadı

Cuma 72.8
Bugün 72.5
Daha yeni yazıyorum kusura bakmayın

ay olsun kız eksisin en azından

Menum
Sabah 11
Bir bardak süt
Kk peynir
Yarım domates
Çok az patatesle 2 yumurtadan omlet
Akşam 19
Bir kase yoğurt
Bir kepçe tavuk çorbası
Bi tanecik mantı pismismi diye tadına baktım
Su 1.5 litre
Spor yok

menü güzel ama spor yok su da az olmus kuzu

Doğru diyorsun Can'ım valla hırs iyidir ben hırslanmak için mesela Bi beden küçük kıyafet alırdım içine girebilmek için

kız bnim bürün kıyafetlerim 34-36 beden. ben 3-5 parça kıyafetle geçiriyorum bu süreci kıyafet falan almıyorum yediremiyorum

Bu cuma hedefim 70 su 7lerden kurtulmak istiyorum artik 4 senedr yapisti mubarek gitmiyorr

Ayyy kızlar eger bu cuma 70.2 gelisem toplamda 10 kilo vermis olucam inanamıyorum
Dileyin benden ne dilersiniz

Nerde bu millet sevincimi yasayamiyrim bise diyoz burda herhalde

vaay bee harikasııın

darıaı başımıza inşallah!!!

Yarin squata baslicam kizlar kim bana katilmak ister bakim
Eki Görüntüle 1870998

ben varım corç! ama mezure yok burda ölçü alamam

İnşallah yarın spor yapabilirim ya bu akşam uzanayim dedim kalkarken belimi incittim neyse bütün gün ayakta olacağım gerçi arada leslie yaparım

kız dur bi belimi incittim diyon sakatlık cıkarma basımıza iyi olmazsan spor falan yapmaa aaaa ne dozunu bilmez takım olduk yaaa

KumraL_KrakeR kızzz benim popom suan tank gibi bunu squarla iyice füze olmasın kız ne diyon zayıflayınca mı yapsam? ama toparlanmaya çok ihtiyacı var gerçi yapim dimi? foto ekle tam olarak hangi şekilde yaptıgını başlayalım

Canım 5 saat havuzda kalmana bu menü çok değil bence güzel hatta. Tostta illa sünen peynir istiyoruz bana dyetisyenim antep peyniri ye dedi bim de satılıyor hrm daha az yağlı hem de sünüyor kaşar gibi. Afiyet olsun canım

kızlaar ben birazdan havuza gidicem. erken gidip öğleden sonraya kalmadan geleyim odaya diyorum sonra acıkıyorum. bugun makarna var evde ama yağsız onu havuzdan gelince yoğurtla yesem olur mu kızlar 5 kaşık falan? akşamda bugdaylı tarhana içerim 1 kepçe.

Menum
Sabah 11
Bir bardak süt
Kk peynir
Yarım domates
Çok az patatesle 2 yumurtadan omlet
Akşam 19
Bir kase yoğurt
Bir kepçe tavuk çorbası
Bi tanecik mantı pismismi diye tadına baktım
Su 1.5 litre
Spor yok
GüZel menü olmuş afiyet olsun canım

aa çok iyi oldu bu bilgi canım cok sağ ol. canım bn wc çıkamıyoım bu 3. gün çatlarım artık bugunde cıkmazsam

esmazc eminecim nasilsin tatlim kiz ozledim seni ne zaman bitiyor iznin hadi gel artik kilo durumun nasil merak ediyorm seni

Mrb mervecim. Kilom almis basini gidiordu bende su siralar dur dedim. Simdi biraktigim kilodan yarim kilo fazlam var. Gelmem biraz daha surecek sanirim. Valla merve ya burasi olmayinca kilo vermesi de baya zor oluyo. Sen masallah 71 olmussun. Artik sana yetisemem sanirim. Neyse sen mezun olmadan gelirim ins. Cok optum

Sen niye izine ayrılmıştın tatlım
Hatırlıyamadım
Peki niye gelmiyosun tekrar

Üst bacağı kalınlaştırıyormuş diye duydum doğru mu ki doğru değilse ben de varım
Hoşgeldin cnm Bende bu takımdan mezun oldum şimdi arada takılıyorum

Eğer kilo vermeden squat yapılırsa hem dizler için iyi değil hemde bacaklar sıkılaşsa bile kalın kalabiliyor

Gunaydin citir bayanlar.bol eksili ve neseli bi gun olsun hepimize
Mefkurem zuhal abla sana da gunaydin.squat icin olan bilgi iyi oldu.ben 6li rakamlara inince bu tarz ozel calismalara girmeyi dusunuyorum.yani son 15de:)su an duzenli orta tempo yuruyus iki defa 40 dk iyi.sen ne dersin

Iyi zuhal ablacim.ne olcak buyukler musafirler aynen devamyok malesef.azar azar gidiyor ama surekli.kilo fazla oldugu icin bana bu sekil daha iyi geliyor.bitmez bu is vs tarzi dusunmuyorum.azar geldigi gibi gitcek diye inaniyorum bakalim:)sen nasilsin ablacim?torun geliyomu hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…