Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bugün imkanım yok ama son iki gün akşam kabak yicem gündüz de ona göre olur zaten bakalım elimden geleni yapiyorum

Kabak yiye yiye bana da yaptirdiniz bugün :) yumurtalı yapıyorum hem. Az yağlı tabiki :) aksama baharatlı kür yapacağım için az yiyeceğim kabaktan.
Ay niye kimse yok bugün. Haftasonu gibi oldu bugün :/

Kabak yiye yiye bana da yaptirdiniz bugün :) yumurtalı yapıyorum hem. Az yağlı tabiki :) aksama baharatlı kür yapacağım için az yiyeceğim kabaktan.
Ben buradayım da kimseler yok diye konuşamıyorum afiyet olsun ortak

Berbat gidiyor canım ya sabah cis yedim leslie yaptım biraz daha da yapacağım ceza olarak sağ bacagim zorlanıyor ama yapacak bir şey yok bile bile yedim

ayy yapmasaydın keşkeee ben dahal dünki minik sucugun ızdırabındayım bacagını da zorlama aknspraspor yapamazsın bi şey olursa sağlıgına

buseb Sen ne yapıyorsun nasıldı bugün havuz

güzeldi canım erken gittim öğleni evde yemek için kaçamak olmasın dedim tost most

Ben vazgectim popoyu kaldrmak icinmis o benimki zaten yeterince kalkik

kız zaten bacaklar kalın kalıyomus ben ondan vazgeçtim 10 kilo sonra yapıcam :)

aman valla kabız olmada çalışsın motor daha iyi eve gideyim ben de yapıcam bana da fayda eder inş :))

ohh yumurtalı da daa bi süper ohh afiyet olsun hem pro da almıs oldun

Kızlar kinoa diye bişey duydum bilginiz var mı

canım ben de senin gibi duydum ama nedir ne işe yarıyor bilmiyorum

bugun ilk menü benden

sabah 8.40
1 kurukayısı

kahvaltı 9.00
1 dilim tb ekmeği
3 siyah zeytin
1 küçük boy domates
1 kk peynir

öğle 13.30
5 yk yağsız makarna üzerine 1 büyük konserve light yağsız ton balığı (tadı rezildi kimseye önermiyorum makarnalı )
üzerine 1 fincan sade t. kahvesi

akşam 18.00
1 kase cacık ya da 3-4 yk yoğurt yiycem

yatana kadar 3 lt su
4 saate yakın havuz cıpcıp

Canım miktarı abartmadim ama cis bir şey yani menü de görürsnz zopayi hazırlayın ve bacagimin alismaktan başka seçeneği yok canım mecburum spor yapmaya çok kötü olursa doktora giderim yine de ben biraz araştırdım iyi bir şeye benziyor ama takımda bilenler varsa daha iyi olur diye düşündüm kk nin linkini atayım sende bir oku canım http://www.kadinlarkulubu.com/portal/gurme/kinoa-nedir-17263.html

Canım salcali makarnayla denemistim ben güzel olmuştu ama sen yeme yeme makarna afiyet olsun

Kizlar kinoa keten tohumu gibi bi tohum.ozellikle yulaf kepegini pisirirken kullandiriyordu dietisyen.yanliz gunde max 1 tatli kasigi.fazlasi kilo verdirmekten cok aldiriyor.ben belli bi faydasini gormedim ama bilmiyorum.yeni duydugumuz bisey.tuketici kandirmacasi bos laf da olabilir.olmazsa olmaz olarak gormuyirum acikcasi

peki cnm alışma acısıysa sorun yok zaten.

tamam bakayım linke :)

Canım salcali makarnayla denemistim ben güzel olmuştu ama sen yeme yeme makarna afiyet olsun

kaptandan izinli yedim canım sabah sordum. yoğurtla yiycektim ama ton pro oldugu için diyete daha iyi olacagını düşündüm

Menu guzel kusum makarna gereksiz ve lezzetsiz kalori olmus sana:/ben ton baligi yanina 1 kk peynir az salca veya domates sosu koyuyorum ustune.baharatla 1 tb ekmekle cok guzel bi ogun oluyor:)

bence de canım olmazsa olmaz bir şey değildir. en önemlisi dengeli pro ve kh alımı bence :)

Menu guzel kusum makarna gereksiz ve lezzetsiz kalori olmus sana:/ben ton baligi yanina 1 kk peynir az salca veya domates sosu koyuyorum ustune.baharatla 1 tb ekmekle cok guzel bi ogun oluyor:)

canım hiç aklıma gelmedimonlar. cünkü ton da önce aklıma gelmedimtabaga aldım makarnayı yogurt koycakken ton balıgı oldugu aklıma gelince onu döktüm. ton balıgını öyle hiç düşünmemiştim 1 konserve daha var onu da senin gibi yapabilirim yarın yuppii :)) perşembede sabah yumurta sonrasında ayran günü yapcam yine

ışte ben bu yüzden sizlere soruyorum internete güven olmuyor insan düşünüyor ama düşünmediği kadarını tecrübeli olanlardan öğreniyor teşekkürler :)
peki cnm alışma acısıysa sorun yok zaten.

tamam bakayım linke :)

kaptandan izinli yedim canım sabah sordum. yoğurtla yiycektim ama ton pro oldugu için diyete daha iyi olacagını düşündüm
Canım alışma açısı değil ama kanımca yaptıkça alisacak bir sağlık durumumdan dolayı o acıyı hissediyorum daha öncede defalarca bu nedenle bıraktım sporu eğer kalıcı ağrı olursa doktora gideceğim ve bir çözüm isteyeceğim

öyleyse bence bacagını hiç daha zorlama ters bi durum olusmadan git önlemini al göster canım sonra cok kötü olabilir gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…