- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #159.021
Bugün imkanım yok ama son iki gün akşam kabak yicem gündüz de ona göre olur zaten bakalım elimden geleni yapiyorumWc içime kaçtı ne kız :)))))) ne güldüm ya.benimki de bugun bi açıldı şaril şaril mübarek(( ayakta duramiyorum takatsizlikten
Niye kız hayırdır ??
Yap yap.ben.çok faydasını görüyorum. Iyi de alıştım 1 hafta ara verince baya özlüyorum :) aşık mi oldum yoksa ben bu küre :))))))
Orti moral bozmak yok. Bak hatanı bilmiş telafi etmeye calisiyorsun. Sıkıntı yok
Ben buradayım da kimseler yok diye konuşamıyorum afiyet olsun ortakKabak yiye yiye bana da yaptirdiniz bugün :) yumurtalı yapıyorum hem. Az yağlı tabiki :) aksama baharatlı kür yapacağım için az yiyeceğim kabaktan.
Ay niye kimse yok bugün. Haftasonu gibi oldu bugün :/
Berbat gidiyor canım ya sabah cis yedimleslie yaptım biraz daha da yapacağım ceza olarak sağ bacagim zorlanıyor ama yapacak bir şey yok bile bile yedim
buseb Sen ne yapıyorsun nasıldı bugün havuz
Ben vazgectim popoyu kaldrmak icinmis o benimki zaten yeterince kalkik
Wc içime kaçtı ne kız :)))))) ne güldüm ya.benimki de bugun bi açıldı şaril şaril mübarek(( ayakta duramiyorum takatsizlikten
Niye kız hayırdır ??
Yap yap.ben.çok faydasını görüyorum. Iyi de alıştım 1 hafta ara verince baya özlüyorum :) aşık mi oldum yoksa ben bu küre :))))))
Orti moral bozmak yok. Bak hatanı bilmiş telafi etmeye calisiyorsun. Sıkıntı yok
Kabak yiye yiye bana da yaptirdiniz bugün :) yumurtalı yapıyorum hem. Az yağlı tabiki :) aksama baharatlı kür yapacağım için az yiyeceğim kabaktan.
Ay niye kimse yok bugün. Haftasonu gibi oldu bugün :/
Kızlar kinoa diye bişey duydum bilginiz var mı
Canım miktarı abartmadim ama cis bir şey yani menü de görürsnz zopayi hazırlayınayy yapmasaydın keşkeee ben dahal dünki minik sucugun ızdırabındayımbacagını da zorlama aknspraspor yapamazsın bi şey olursa sağlıgına
güzeldi canım erken gittim öğleni evde yemek için kaçamak olmasın dedim tost most
kız zaten bacaklar kalın kalıyomus ben ondan vazgeçtim10 kilo sonra yapıcam :)
aman valla kabız olmada çalışsın motor daha iyieve gideyim ben de yapıcam bana da fayda eder inş :))
ohh yumurtalı da daa bi süper ohh afiyet olsun hem pro da almıs oldun
canım ben de senin gibi duydum ama nedir ne işe yarıyor bilmiyorum
Canım salcali makarnayla denemistim ben güzel olmuştu ama sen yeme yeme makarnabugun ilk menü benden
sabah 8.40
1 kurukayısı
kahvaltı 9.00
1 dilim tb ekmeği
3 siyah zeytin
1 küçük boy domates
1 kk peynir
öğle 13.30
5 yk yağsız makarna üzerine 1 büyük konserve light yağsız ton balığı (tadı rezildi kimseye önermiyorum makarnalı)
üzerine 1 fincan sade t. kahvesi
akşam 18.00
1 kase cacık ya da 3-4 yk yoğurt yiycem
yatana kadar 3 lt su
4 saate yakın havuz cıpcıp
Canım miktarı abartmadim ama cis bir şey yani menü de görürsnz zopayi hazırlayınve bacagimin alismaktan başka seçeneği yok canım mecburum spor yapmaya çok kötü olursa doktora giderim yine de ben biraz araştırdım iyi bir şeye benziyor ama takımda bilenler varsa daha iyi olur diye düşündüm kk nin linkini atayım sende bir oku canım http://www.kadinlarkulubu.com/portal/gurme/kinoa-nedir-17263.html
Canım salcali makarnayla denemistim ben güzel olmuştu ama sen yeme yeme makarnaafiyet olsun
bugun ilk menü benden
sabah 8.40
1 kurukayısı
kahvaltı 9.00
1 dilim tb ekmeği
3 siyah zeytin
1 küçük boy domates
1 kk peynir
öğle 13.30
5 yk yağsız makarna üzerine 1 büyük konserve light yağsız ton balığı (tadı rezildi kimseye önermiyorum makarnalı)
üzerine 1 fincan sade t. kahvesi
akşam 18.00
1 kase cacık ya da 3-4 yk yoğurt yiycem
yatana kadar 3 lt su
4 saate yakın havuz cıpcıp
Kizlar kinoa keten tohumu gibi bi tohum.ozellikle yulaf kepegini pisirirken kullandiriyordu dietisyen.yanliz gunde max 1 tatli kasigi.fazlasi kilo verdirmekten cok aldiriyor.ben belli bi faydasini gormedim ama bilmiyorum.yeni duydugumuz bisey.tuketici kandirmacasi bos laf da olabilir.olmazsa olmaz olarak gormuyirum acikcasi
Menu guzel kusum makarna gereksiz ve lezzetsiz kalori olmus sana:/ben ton baligi yanina 1 kk peynir az salca veya domates sosu koyuyorum ustune.baharatla 1 tb ekmekle cok guzel bi ogun oluyor:)
ışte ben bu yüzden sizlere soruyorum internete güven olmuyor insan düşünüyor ama düşünmediği kadarını tecrübeli olanlardan öğreniyor teşekkürler :)Kizlar kinoa keten tohumu gibi bi tohum.ozellikle yulaf kepegini pisirirken kullandiriyordu dietisyen.yanliz gunde max 1 tatli kasigi.fazlasi kilo verdirmekten cok aldiriyor.ben belli bi faydasini gormedim ama bilmiyorum.yeni duydugumuz bisey.tuketici kandirmacasi bos laf da olabilir.olmazsa olmaz olarak gormuyirum acikcasi
Canım alışma açısı değil ama kanımca yaptıkça alisacak bir sağlık durumumdan dolayı o acıyı hissediyorum daha öncede defalarca bu nedenle bıraktım sporu eğer kalıcı ağrı olursa doktora gideceğim ve bir çözüm isteyeceğimpeki cnm alışma acısıysa sorun yok zaten.
tamam bakayım linke :)
kaptandan izinli yedim canım sabah sordum. yoğurtla yiycektim ama ton pro oldugu için diyete daha iyi olacagını düşündüm
buseb aynen canim.maksat baska seylere umut baglatip tukettirmek bence
ışte ben bu yüzden sizlere soruyorum internete güven olmuyor insan düşünüyor ama düşünmediği kadarını tecrübeli olanlardan öğreniyor teşekkürler :)
Canım alışma açısı değil ama kanımca yaptıkça alisacak bir sağlık durumumdan dolayı o acıyı hissediyorum daha öncede defalarca bu nedenle bıraktım sporu eğer kalıcı ağrı olursa doktora gideceğim ve bir çözüm isteyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?