- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #159.001
Nabiyim kuzucum içimde kalıyorevet canım yaa bugun 3 gün oluyor hemde wc yokartı olmamam gerek yoksa çok dikkat ettim perşembeden beri. bi tek dün akşam biraz olmadı
ay olsun kız eksisin en azından
menü güzel ama spor yok su da az olmus kuzu
kız bnim bürün kıyafetlerim 34-36 beden. ben 3-5 parça kıyafetle geçiriyorum bu süreci kıyafet falan almıyorum yediremiyorum
vaay bee harikasııın
darıaı başımıza inşallah!!!
ben varım corç! ama mezure yok burda ölçü alamam
kız dur bi belimi incittim diyon sakatlık cıkarma basımıza iyi olmazsan spor falan yapmaa aaaa ne dozunu bilmez takım olduk yaaa
günaydın kızçeleeerrrr
karnına taş oturdu tartıldım 68.3 çok sevindim. bi wc yapsam eksideyim bunu anladım ama bugun iyice şiştim valla sonum hayır değil yani böyle giderse tedirginleşmeye başladım
kızlaar ben birazdan havuza gidicem. erken gidip öğleden sonraya kalmadan geleyim odaya diyorum sonra acıkıyorum. bugun makarna var evde ama yağsız onu havuzdan gelince yoğurtla yesem olur mu kızlar 5 kaşık falan? akşamda bugdaylı tarhana içerim 1 kepçe.
20 deki menü olmasaymış harikaymış.Suyu da fazlalaştırmalısın.BendeGirtlagimi tutamiyorjm ben ya aksama kadar cok iyi gelip aksam yine batirdim pis bir sisman olarak kalmagk hakediyorum galiba offf misafirlige gittik aksam
Sabah 10.30
1.5 haslanmis yumurta
5 zeytin
1 kk peynir
1 dilim tb
Domates salatalik
Ogle 14.30
1 kaseye yakin tarhana corba
Salatalik
Aksam 18.00
Yarim kase tarhama corba
5 yk et sote
1 kasik pilav
Ara 20.00
5 yk patates piyazi
2 yk patlocan salata
1 dilim kek
2 litre su
Harika ya. Afiyet olsun..Menum
Sabah 11
Bir bardak süt
Kk peynir
Yarım domates
Çok az patatesle 2 yumurtadan omlet
Akşam 19
Bir kase yoğurt
Bir kepçe tavuk çorbası
Bi tanecik mantı pismismi diye tadına baktım
Su 1.5 litre
Spor yok
Bu cuma hedefim 70su 7lerden kurtulmak istiyorum artik 4 senedr yapisti mubarek gitmiyorr
Maşallah :) Ben kendi adıma 24lü kızılay soda,3kg yağsız yoğurt,5-6 kg limon rica edeyim.Küre başlıcam cumaya,beleşe getireyim dedimAyyy kızlar eger bu cuma 70.2 gelisem toplamda 10 kilo vermis olucam inanamıyorum
Dileyin benden ne dilersiniz
Keşke ben diyebilsem.
Ortii yine formundasın. Bayıldım.Eki Görüntüle 1871157ben daha çok olur olmadık konuşanlara yapmak istiyorum
Getiriyim anama cistaka cistak@erdemhilal cancazim moral bozmak yok.hic umursamadan yedigimiz aylarca oldu.bi hafta gayret ettigin halde arti cikmissin olabilir.yilmadan devam canim.
KumraL_KrakeR merve bizi tiskoya goturrr:):)hadi ins 6lar seni bekler.bu arada evet kabiz oldum.pronun yogun hali bana hic iyi gelmiyormus yani:/
Üst bacağı kalınlaştırıyormuş diye duydum doğru mu ki doğru değilse ben de varım
Hoşgeldin cnm Bende bu takımdan mezun oldum şimdi arada takılıyorum
Eğer kilo vermeden squat yapılırsa hem dizler için iyi değil hemde bacaklar sıkılaşsa bile kalın kalabiliyor
Gunaydin citir bayanlar.bol eksili ve neseli bi gun olsun hepimize
Mefkurem zuhal abla sana da gunaydin.squat icin olan bilgi iyi oldu.ben 6li rakamlara inince bu tarz ozel calismalara girmeyi dusunuyorum.yani son 15de:)su an duzenli orta tempo yuruyus iki defa 40 dk iyi.sen ne dersin
Eki Görüntüle 1871157ben daha çok olur olmadık konuşanlara yapmak istiyorum
canım ne yapsak ya harbiden bu kadarı iyi değil
canım az yersen ve dünkü gibi havuzda takılırsan kabulüm
Günaydın
Sıfır kaçamaklı,bol proteinli,sıfır karbonhidratlı güzel bi gün olsun hepimize
Sabah kontrole gittim.Ameliyata gerek yok şimdilik dedi dr
Oğluşumun da durumu gittikçe iyileşiyor.
Ayyy enerji doluyum bugün
Şimdi evdeki ufak tefek işleri liste yapayım.Bi ucundan başlayımListe yapmak hastalık bende.Liste yapınca hem daha çabuk bitiyor hem de atlamamış oluyorum
Eeee sizler nasılsınız?Ne var ne yok ?
Ben burdayimmkızçeleeer zopalayacam siziiiii gelin kıızz
Ben burdayimm
Berbat gidiyor canım ya sabah cis yedimnasılsın beybiii :)) nasıl gidiyor
Ben vazgectim popoyu kaldrmak icinmis o benimki zaten yeterince kalkikKumraL_KrakeR kızzz benim popom suan tank gibi bunu squarla iyice füze olmasın kız ne diyon zayıflayınca mı yapsam? ama toparlanmaya çok ihtiyacı var gerçi yapim dimi? foto ekle tam olarak hangi şekilde yaptıgını başlayalım
Sağol cnm Bende iyiyimIyi zuhal ablacim.ne olcak buyukler musafirler aynen devamyok malesef.azar azar gidiyor ama surekli.kilo fazla oldugu icin bana bu sekil daha iyi geliyor.bitmez bu is vs tarzi dusunmuyorum.azar geldigi gibi gitcek diye inaniyorum bakalim:)sen nasilsin ablacim?torun geliyomu hala
Teşekkür ederim tatlımNabiyim kuzucum içimde kalıyor
zaten bugün pek fırsat kalmayacak gibi boyacı gelmedi hala toplandık bekliyoruz ha geldi ha gelecek diye bir ugrayayim kızlar neler kaynatmis bakayım dedim günaydın herkese :)Mefkurem sende hoş geldin
Misafir olduğun için değil anacim :)Teşekkür ederim tatlım
Kız ben misafir değilim her geldiğimde hoşgeldine gerek yok
Wc içime kaçtı ne kız :)))))) ne güldüm ya.benimki de bugun bi açıldı şaril şaril mübarekkız merveee duyuyon mu ben yapmıyom anam vazcaudım. zaten bacaklarım dolma gibi şişko yok yoook
aynen fatma ben 68 im ama tostombik hala özellikle üst bacak. 10 kilo sonra yapabilirim anca
ay koptum ayneen
valla hala tık yok. wc içime kaçtı sankişimdi geldim eve bi bakayım dedim cevabına yemeden. 4 sa havuzda cıpcıp kaydırak jakuziye tuttum yağlarımı bi de
oo bütün haberler iyi maşallah çok sevidin. wc sorunu hariç
iyi benim de tatlış bi skkıntı yok :)
Niye kız hayırdır ??kızçeleeer zopalayacam siziiiii gelin kıızz
Yap yap.ben.çok faydasını görüyorum. Iyi de alıştım 1 hafta ara verince baya özlüyorum :) aşık mi oldum yoksa ben bu küre :))))))kız ayşe şu senin ayran kürümüydü eve geçeyim bende yapcam
Orti moral bozmak yok. Bak hatanı bilmiş telafi etmeye calisiyorsun. Sıkıntı yokBerbat gidiyor canım ya sabah cis yedimleslie yaptım biraz daha da yapacağım ceza olarak sağ bacagim zorlanıyor ama yapacak bir şey yok bile bile yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?