Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Nabiyim kuzucum içimde kalıyor

zaten bugün pek fırsat kalmayacak gibi boyacı gelmedi hala toplandık bekliyoruz ha geldi ha gelecek diye bir ugrayayim kızlar neler kaynatmis bakayım dedim günaydın herkese :) Mefkurem sende hoş geldin

canım az yersen ve dünkü gibi havuzda takılırsan kabulüm

20 deki menü olmasaymış harikaymış.Suyu da fazlalaştırmalısın.Bende Afiyet olsun
Menum
Sabah 11
Bir bardak süt
Kk peynir
Yarım domates
Çok az patatesle 2 yumurtadan omlet
Akşam 19
Bir kase yoğurt
Bir kepçe tavuk çorbası
Bi tanecik mantı pismismi diye tadına baktım
Su 1.5 litre
Spor yok
Harika ya. Afiyet olsun..
Bu cuma hedefim 70 su 7lerden kurtulmak istiyorum artik 4 senedr yapisti mubarek gitmiyorr

Ayyy kızlar eger bu cuma 70.2 gelisem toplamda 10 kilo vermis olucam inanamıyorum
Dileyin benden ne dilersiniz
Maşallah :) Ben kendi adıma 24lü kızılay soda,3kg yağsız yoğurt,5-6 kg limon rica edeyim.Küre başlıcam cumaya,beleşe getireyim dedim
Yarin squata baslicam kizlar kim bana katilmak ister bakim
Eki Görüntüle 1870998
Keşke ben diyebilsem. Şu ayaklarımı toparlayım.Bi de eve spor ayakkabı alayım başlıcam bende.
Eki Görüntüle 1871157 ben daha çok olur olmadık konuşanlara yapmak istiyorum
Ortii yine formundasın. Bayıldım.

Günaydın
Sıfır kaçamaklı,bol proteinli,sıfır karbonhidratlı güzel bi gün olsun hepimize
Sabah kontrole gittim.Ameliyata gerek yok şimdilik dedi dr
Oğluşumun da durumu gittikçe iyileşiyor.
Ayyy enerji doluyum bugün
Şimdi evdeki ufak tefek işleri liste yapayım.Bi ucundan başlayım Liste yapmak hastalık bende.Liste yapınca hem daha çabuk bitiyor hem de atlamamış oluyorum
Eeee sizler nasılsınız?Ne var ne yok ?

Getiriyim anama cistaka cistak

Üst bacağı kalınlaştırıyormuş diye duydum doğru mu ki doğru değilse ben de varım

Hoşgeldin cnm Bende bu takımdan mezun oldum şimdi arada takılıyorum

Eğer kilo vermeden squat yapılırsa hem dizler için iyi değil hemde bacaklar sıkılaşsa bile kalın kalabiliyor

kız merveee duyuyon mu ben yapmıyom anam vazcaudım. zaten bacaklarım dolma gibi şişko yok yoook

aynen fatma ben 68 im ama tostombik hala özellikle üst bacak. 10 kilo sonra yapabilirim anca

Eki Görüntüle 1871157 ben daha çok olur olmadık konuşanlara yapmak istiyorum

ay koptum ayneen

canım ne yapsak ya harbiden bu kadarı iyi değil

canım az yersen ve dünkü gibi havuzda takılırsan kabulüm

valla hala tık yok. wc içime kaçtı sanki şimdi geldim eve bi bakayım dedim cevabına yemeden. 4 sa havuzda cıpcıp kaydırak jakuziye tuttum yağlarımı bi de

oo bütün haberler iyi maşallah çok sevidin. wc sorunu hariç
iyi benim de tatlış bi skkıntı yok :)

Ben vazgectim popoyu kaldrmak icinmis o benimki zaten yeterince kalkik

Sağol cnm Bende iyiyim
Bikaç gündür burdada havalar ısındı biraz güneş gördük
Torunda yine geliyor arada

Teşekkür ederim tatlım
Kız ben misafir değilim her geldiğimde hoşgeldine gerek yok

Wc içime kaçtı ne kız :)))))) ne güldüm ya.benimki de bugun bi açıldı şaril şaril mübarek (( ayakta duramiyorum takatsizlikten
kızçeleeer zopalayacam siziiiii gelin kıızz
Niye kız hayırdır ??
kız ayşe şu senin ayran kürümüydü eve geçeyim bende yapcam
Yap yap.ben.çok faydasını görüyorum. Iyi de alıştım 1 hafta ara verince baya özlüyorum :) aşık mi oldum yoksa ben bu küre :))))))
Berbat gidiyor canım ya sabah cis yedim leslie yaptım biraz daha da yapacağım ceza olarak sağ bacagim zorlanıyor ama yapacak bir şey yok bile bile yedim
Orti moral bozmak yok. Bak hatanı bilmiş telafi etmeye calisiyorsun. Sıkıntı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…