- 14 Aralık 2012
- 6.167
- 6.595
- 148
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #159.041
Eki Görüntüle 1871350 kislarrr napiyosunuz bakim biz ara öğün yapiyoz oglusla
Kuccuk kiz resimde buyuk cikmis 275mlooo afiyet olsun daa sanki seninki ara öğün değil öğün olmuş merveee kase büyük mü sanki
Cok uzak kalmamaya calis o zamn canim erken gelrsen yetisirsin sen hizli veriyosun cunku tatlimMrb mervecim. Kilom almis basini gidiordu bende su siralar dur dedim. Simdi biraktigim kilodan yarim kilo fazlam var. Gelmem biraz daha surecek sanirim. Valla merve ya burasi olmayinca kilo vermesi de baya zor oluyo. Sen masallah 71 olmussun. Artik sana yetisemem sanirim. Neyse sen mezun olmadan gelirim ins. Cok optum
Vazgecti sanirsam@Dual Canım geldin kaçtın ben pek görmedim sanki seni iddiadan caz mi geçtiniz yoksam
Hosgeldin canim kendini tanitirmisim bizeBen de geldim 9. takımaa
1.sayfadaki kurallari oku kabul edersen sende katil aramizaBen de geldim 9. takımaa
1.sayfadaki kurallari oku kabul edersen sende katil aramiza
aa çok iyi oldu bu bilgi canım cok sağ ol. canım bn wc çıkamıyoım bu 3. gün çatlarım artık bugunde cıkmazsam
Ayy ben hep rezene içerim dene istersen kuzum yaaa çok iyi oldu bu bilgi canım cok sağ ol. canım bn wc çıkamıyoım bu 3. gün çatlarım artık bugunde cıkmazsam
Tatlım heralde sen chiayla karıştırdınKizlar kinoa keten tohumu gibi bi tohum.ozellikle yulaf kepegini pisirirken kullandiriyordu dietisyen.yanliz gunde max 1 tatli kasigi.fazlasi kilo verdirmekten cok aldiriyor.ben belli bi faydasini gormedim ama bilmiyorum.yeni duydugumuz bisey.tuketici kandirmacasi bos laf da olabilir.olmazsa olmaz olarak gormuyirum acikcasi
Ben araştırdım onu.ondan daha etkili şeyler var dediler.kına daha yeni olduğu için kesinlikle zayiflatiyor diyemeyiz dediler.Kızlar kinoa diye bişey duydum bilginiz var mı
Öyle deme kız. Markette 2 kere koşarak wcye gittim.rezillik yaniayy yapmasaydın keşkeee ben dahal dünki minik sucugun ızdırabındayımbacagını da zorlama aknspraspor yapamazsın bi şey olursa sağlıgına
güzeldi canım erken gittim öğleni evde yemek için kaçamak olmasın dedim tost most
kız zaten bacaklar kalın kalıyomus ben ondan vazgeçtim10 kilo sonra yapıcam :)
aman valla kabız olmada çalışsın motor daha iyieve gideyim ben de yapıcam bana da fayda eder inş :))
ohh yumurtalı da daa bi süper ohh afiyet olsun hem pro da almıs oldun
canım ben de senin gibi duydum ama nedir ne işe yarıyor bilmiyorum
Öğlen yemeğin için üzüldüm. Cipcipina da bayıldım. Afiyet olsun.bugun ilk menü benden
sabah 8.40
1 kurukayısı
kahvaltı 9.00
1 dilim tb ekmeği
3 siyah zeytin
1 küçük boy domates
1 kk peynir
öğle 13.30
5 yk yağsız makarna üzerine 1 büyük konserve light yağsız ton balığı (tadı rezildi kimseye önermiyorum makarnalı)
üzerine 1 fincan sade t. kahvesi
akşam 18.00
1 kase cacık ya da 3-4 yk yoğurt yiycem
yatana kadar 3 lt su
4 saate yakın havuz cıpcıp
3 yk yoğurt+1 sade soda+1 limon karıştırıp iciyorum. Sabah aç karnına akşam yatmadan önce. 15 gün yapıp 1 hafta ara veriyorsun.yağdan baldan gidiyor :)))semplice_signora canim gecmis olsun.Allah korusun melegini.sen ayran kurunu nasil yapiyon bi anlatsana hele
Mefkurem zuhal abla buralar cok serindi bugun isindi:)
Gözün aydınayy kızlar cuma gece kociş de geliyor ohh özledim valla ya. p. tesi dönüyoruz hepberaber. evimi de özledim yaaa :))
Afiyet olsun ana oğul size. :)Eki Görüntüle 1871350 kislarrr napiyosunuz bakim biz ara öğün yapiyoz oglusla
Hoşgeldin :) inşallah istediğin ölçülere en kisa zamanda ulaşır ve yıllarca o bedende kalırsın. :) ben ayşe. Hedefe kaldı son 5.7Ben de geldim 9. takımaa
Hoşgeldin cnm Bende ZühalSelamlaar
Adım Beyza sitede gold, golden, golcln ve türevleri diyebilirsiniz
Hiç ideal kilomda olamadım, ama hiç olmadığım kadar azimle başladım iki haftadır diyet+spor ile alışmaya başladım bu sürece. Güncel kilom: 59.9 boyum: 1.59 Özellikle vücudumda orantısızlık var bunu gidermeyi çok istiyorum bakınız: bel:62 basen:104 üst bacak:60 alt bacak:38
Hedef kilom: 52
Başaracağım bu işikuralları da kabul ediyorumm hep birlikte kurtulalım bu kilolardan
Bende Merve memnun oldum beyzacim 28 yasindaym 4 yasinda bi oglum.var 3 aydr burdayim 9kilo verdim istedikten sonra basaramiycgmz bisey yok tatlimSelamlaar
Hiç ideal kilomda olamadım, ama hiç olmadığım kadar azimle başladım iki haftadır diyet+spor ile alışmaya başladım bu sürece. Güncel kilom: 59.9 boyum: 1.59 Özellikle vücudumda orantısızlık var bunu gidermeyi çok istiyorum bakınız: bel:62 basen:104 üst bacak:60 alt bacak:38
Başaracağım bu işikuralları da kabul ediyorumm hep birlikte kurtulalım bu kilolardan
Makarnayi 2yk kadar yiyebiliyoruz canim ama hem erken yedigin icin hemde cipcip yaotigin icin erimistr diye dusunuyorumbugun ilk menü benden
sabah 8.40
1 kurukayısı
kahvaltı 9.00
1 dilim tb ekmeği
3 siyah zeytin
1 küçük boy domates
1 kk peynir
öğle 13.30
5 yk yağsız makarna üzerine 1 büyük konserve light yağsız ton balığı (tadı rezildi kimseye önermiyorum makarnalı)
üzerine 1 fincan sade t. kahvesi
akşam 18.00
1 kase cacık ya da 3-4 yk yoğurt yiycem
yatana kadar 3 lt su
4 saate yakın havuz cıpcıp
Ayda 3 kilo yaniiiBende Merve memnun oldum beyzacim 28 yasindaym 4 yasinda bi oglum.var 3 aydr burdayim 9kilo verdim istedikten sonra basaramiycgmz bisey yok tatlim
Senin yas kac ne isle mesgulsn
Yani oyle gibi diyelim azmi yoksa ablamAyda 3 kilo yaniii
Canım su sıralar buna zaman ayırmam mumkun değilöyleyse bence bacagını hiç daha zorlama ters bi durum olusmadan git önlemini al göster canım sonra cok kötü olabilir gerçekten
Hoşgeldin canım ben ece 22 yaşındayım burada verdiğim kiloları unv.de geri aldım ama hep beraber veriyoruz inşallah kiloları başarılarSelamlaar
Hoşgeldin cnm Bende Zühal
Beline Göre basenin biraz kalın
Sağlıklı beslenme ve sporla halledersin
Bende Merve memnun oldum beyzacim 28 yasindaym 4 yasinda bi oglum.var 3 aydr burdayim 9kilo verdim istedikten sonra basaramiycgmz bisey yok tatlim
Senin yas kac ne isle mesgulsn
Hoşgeldin canım ben ece 22 yaşındayım burada verdiğim kiloları unv.de geri aldım ama hep beraber veriyoruz inşallah kiloları başarılar
Tabiki kötü değil ama arada salmaların olmasaydı 2-3 kilo daha vermiş olurdunYani oyle gibi diyelim azmi yoksa ablam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?