- 14 Aralık 2012
- 6.167
- 6.595
- 148
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #159.061
Kuccuk kiz resimde buyuk cikmis 275mlogle yemegide yemedimde onun yerinede sayilabilir
Ben de geldim 9. takımaa
Selamlaar
Adım Beyza sitede gold, golden, golcln ve türevleri diyebilirsiniz
Hiç ideal kilomda olamadım, ama hiç olmadığım kadar azimle başladım iki haftadır diyet+spor ile alışmaya başladım bu sürece. Güncel kilom: 59.9 boyum: 1.59 Özellikle vücudumda orantısızlık var bunu gidermeyi çok istiyorum bakınız: bel:62 basen:104 üst bacak:60 alt bacak:38
Hedef kilom: 52
Başaracağım bu işikuralları da kabul ediyorumm hep birlikte kurtulalım bu kilolardan
Ayy ben hep rezene içerim dene istersen kuzum ya
Ben araştırdım onu.ondan daha etkili şeyler var dediler.kına daha yeni olduğu için kesinlikle zayiflatiyor diyemeyiz dediler.
Öyle deme kız. Markette 2 kere koşarak wcye gittim.rezillik yani
Öğlen yemeğin için üzüldüm. Cipcipina da bayıldım. Afiyet olsun.
3 yk yoğurt+1 sade soda+1 limon karıştırıp iciyorum. Sabah aç karnına akşam yatmadan önce. 15 gün yapıp 1 hafta ara veriyorsun.yağdan baldan gidiyor :)))
Gözün aydın
Afiyet olsun ana oğul size. :)
Hoşgeldin :) inşallah istediğin ölçülere en kisa zamanda ulaşır ve yıllarca o bedende kalırsın. :) ben ayşe. Hedefe kaldı son 5.7
Makarnayi 2yk kadar yiyebiliyoruz canim ama hem erken yedigin icin hemde cipcip yaotigin icin erimistr diye dusunuyorum
Canım su sıralar buna zaman ayırmam mumkun değil
Hoşgeldin canım ben ece 22 yaşındayım burada verdiğim kiloları unv.de geri aldım ama hep beraber veriyoruz inşallah kiloları başarılar
hoşgelsin tatlış :) ah o bel bende olacak
adım buse 27 yasındayım evliyim evdeyim ama şuan tatildeyim 1 hafta sonra evime döncem inş. bebiş yok.
Hoşbuldukk memnun oldumAllah hepimize ince bel + orantılı kalça ve bacak nasip etsinn aminn
buseb Keşke ton balıklı salata yeseydin cnm
Genelde menülerinde doğru dürüst yeşillik salata vs.olmadığı içinde kabız olursun
Sabah Kalkınca 1 tane taze meyve de iyi olur
Elma Armut şeftali nektarin kivi Yada bikaçtane vişne kiraz
Genelde K.kayısı Yediğin için vücut alışmış olabilir bunu arada değiştirerek yapmak gerekiyor
K.erik, hurma incir vs.
Kurumuyveleri akşamdan sıcak suya koyarsn daha etkili olur
ay amin canım. benim kuzenim var o da senin gibi. adın ne bu arada?
adım beyza. seninki buse mi?
bize armut vücut diyorlarmış
kuzeninin de mi bel ince bacaklar kalın? Öyleyse herhangi bir spor falan yaptı mı düzeltmek için?
İçini çıkar akşam sıcak suya ıslatabla sorma makarnayı yerken aklıma geldi denebilir. hemen ton devirdim üstüne ama makarna gram yagsızdı yani tadı da berbat oldu cunku tonda yagsızdı ağzımın tadı bozuldu limon sıktım zorla yedim.
aa doğru dedin abla bak hurma var hiç aklıma gelmedi napsam yesem mi bitane şimdi? zaten cacık ya da syogurt yiycem şimdi ne dersin?
Kabizlik icin bu ablaİçini çıkar akşam sıcak suya ıslat
Sabah suyunu iç kendisini ye 3 tane
Aç karna, üstüne ılık 2 bar su iç
Kahvaltınıda yarım saat sonra yap
Bide sabah Kalkınca biraz hoplamakda işe yarar
Kiz ben hic biyerimi olcmedim hee du bakim bende olciyim ne alemdeyimHoşbuldukk memnun oldumAllah hepimize ince bel + orantılı kalça ve bacak nasip etsinn aminn
Kiz ben hic biyerimi olcmedim hee du bakim bende olciyim ne alemdeyim
Bendede basen var bi ara 112diydim demekki ordanda gitmisBoya göre değişiyormuş onlar mesela ben 1.59um bu boy bayanlara göre alt bacak 32 üst bacak 50 idealmiş ama 1.65e alt bacak 34 falan ideal oluyordur
mesela alt bacaklarımız aynı olduğu halde sen ideale daha yakınsın
Bendede basen var bi ara 112diydim demekki ordanda gitmis
Evet cnmKabizlik icin bu abla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?