Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kuccuk kiz resimde buyuk cikmis 275ml ogle yemegide yemedimde onun yerinede sayilabilir

eneeem cidden minnakmış

Ben de geldim 9. takımaa

hoşgelsin tatlış :) ah o bel bende olacak
adım buse 27 yasındayım evliyim evdeyim ama şuan tatildeyim 1 hafta sonra evime döncem inş. bebiş yok.

Ayy ben hep rezene içerim dene istersen kuzum ya

anam yok burdaki markette. yarın merkeze gidicez alcam buldugumu ama önceliğim lipton slim kiraz saplı çay :) çok teşekkürler tatlım rezene de alırım eve geçince o da dursun lazım oluyor hem faydalı :)

kız o dereceee
motoru bozdun o zaman anam sen tühhh

Makarnayi 2yk kadar yiyebiliyoruz canim ama hem erken yedigin icin hemde cipcip yaotigin icin erimistr diye dusunuyorum

şeyda sporum iyi oldugu için izin erdi canım 5 kaşık. ama hiç yemesemde olurmus sonradan akıl edip üstüne döktüm ton u unutmustum

Canım su sıralar buna zaman ayırmam mumkun değil

Hoşgeldin canım ben ece 22 yaşındayım burada verdiğim kiloları unv.de geri aldım ama hep beraber veriyoruz inşallah kiloları başarılar

o zaman bacagını zorlama canım yat bacaklarını ayaga kaldırıp bisiklet cevir yatarak bacagını yana falan kaldır. bu sekilde kendinş zorlamadan da bacak çalıştırabilirsin

buseb Keşke ton balıklı salata yeseydin cnm

Genelde menülerinde doğru dürüst yeşillik salata vs.olmadığı içinde kabız olursun

Sabah Kalkınca 1 tane taze meyve de iyi olur
Elma Armut şeftali nektarin kivi Yada bikaçtane vişne kiraz

Genelde K.kayısı Yediğin için vücut alışmış olabilir bunu arada değiştirerek yapmak gerekiyor
K.erik, hurma incir vs.
Kurumuyveleri akşamdan sıcak suya koyarsn daha etkili olur

abla sorma makarnayı yerken aklıma geldi denebilir. hemen ton devirdim üstüne ama makarna gram yagsızdı yani tadı da berbat oldu cunku tonda yagsızdı ağzımın tadı bozuldu limon sıktım zorla yedim.

aa doğru dedin abla bak hurma var hiç aklıma gelmedi napsam yesem mi bitane şimdi? zaten cacık ya da syogurt yiycem şimdi ne dersin?

ay amin canım. benim kuzenim var o da senin gibi. adın ne bu arada?

adım beyza. seninki buse mi?
bize armut vücut diyorlarmış
kuzeninin de mi bel ince bacaklar kalın? Öyleyse herhangi bir spor falan yaptı mı düzeltmek için?

İçini çıkar akşam sıcak suya ıslat
Sabah suyunu iç kendisini ye 3 tane
Aç karna, üstüne ılık 2 bar su iç
Kahvaltınıda yarım saat sonra yap
Bide sabah Kalkınca biraz hoplamakda işe yarar

Menum
Sabah11:30
1.5 haslanmis yımırta
Domates
Kk peynir
5zeytin
1.5dilim tb ekmk
2cay (sekersiz)

Ogle 16 yada 17
1kase yulaf ezmeli yogurt

Aksam18
1kase mercimek corba
Kk peynir
2domates
1yaprak sarma (pismismi diye baktim bende hilal gibi )

Su 2litre
Spor pop muzikte dans ettik yaklasik 30dk baya terledim sonra hemen vcye
Bide 50kez kalcami duvara vurdum ne faydasi var bilmiyom ama

golcln sanki yakin olculerimiz ama sen benden cok daha zayifsin nasil oluyo bole anlamdm ben

Boya göre değişiyormuş onlar mesela ben 1.59um bu boy bayanlara göre alt bacak 32 üst bacak 50 idealmiş ama 1.65e alt bacak 34 falan ideal oluyordur
mesela alt bacaklarımız aynı olduğu halde sen ideale daha yakınsın

Bendede basen var bi ara 112diydim demekki ordanda gitmis

Bendede basen var bi ara 112diydim demekki ordanda gitmis

4 cm incelmiş mi oluyor bence gayet iyi bacaklar-basen daha zor eriyor diyorlar
darısı benim başıma

Bugünkü menüm:
sabah: 1 k.k. peynir, 7 zeytin, 2 dilim ekmek, 2 domates
Kuşluk: elma kurusu (1 orta boy elma kadar)
Öğle: 2 domates, 1 salatalık, 1 dilim ekmek, 1 bardak yoğurt (bugün de sebze yemeği yoktuu)
İkindi: 3 kuru kayısı
Akşam: 2 yumurta kadar balık, 1 dilim ekmek, 1 bardak yoğurt, iki kaşık sebze yemeği, 2 domates
Gece: 1 bardak süt (içmedim daha içecem)

45 dk da pilates yaptım ebru şallının 2 haftada 2 beden incelme videosundan
12 bardak su içildi
yasemin aromalı yeşil çay içildi
hala tuvalete çıkamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…