Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ogunlerin saatlerinide yaz tatlim bidahaki menunde birde litre olarak yazarsin suyunu
Sabah kahvaltilarinda yumurtani eksik etme hergun mutlaka 1 adet ye bence birde ekmek fazla geldi bana ama daha yeni baslamsissin yavas yavas azaltabilirsin mesela haftaya aksam yemeginde yeme diger hafta ogle yemegindende cikar sonra alisinca sadece sabah ye ben ole yapmistim

adım beyza. seninki buse mi?
bize armut vücut diyorlarmış
kuzeninin de mi bel ince bacaklar kalın? Öyleyse herhangi bir spor falan yaptı mı düzeltmek için?

evet canım :) canım kuzenimin beli incecik senin gibi üst bacagı da alt bacagıda kalın. popoda geniş. kolları da ince mesela. senin kolun da ince mi? yani sanki üst başka alt başka birinin vücudu gibi

İçini çıkar akşam sıcak suya ıslat
Sabah suyunu iç kendisini ye 3 tane
Aç karna, üstüne ılık 2 bar su iç
Kahvaltınıda yarım saat sonra yap
Bide sabah Kalkınca biraz hoplamakda işe yarar

3 tane hurmanın çekirdeğini çıkarıp ılık suya bırakcam geceden. sabah ilk olarak suyunu içccem sonra da hurmaları yiycem üzerine de 2 bardak ılık su. sonra zıplıyxam 30 dk beklicem :) tamamdır ohhh sağ ol ablacııımm

pişmişmi bariii suyu arttır bakem

Amaninn perşembe regl gunum gelmis cumaya denk gelmesine sinir oluyom ya arti cikmam umarim gerci bu sabah tartildim cok mutlu oldum ama adi hayrlisi

anaaam lütfen ama sakıın inş eksi çıkarız hepimiz

Bel:80
Basen:108
Ust bacak:52
Alt bacak:38
Alt bacagim cokmus sanki ya
çben de eve gidince ölçücem kendimi çok merak ettim.

bence akşamki ekmek ve sevçbze yemeği fazla. zaten sabah 2 dilim ekmek yemişsin o da 1 olmalı. senin kilon çok değil. bu yediklerin fazla bence canım zayıflamak için bir de öğünlere saat de yazıyoruz. suyu bardak olarak değil lirre olarak yazıyoruz. bir su bardagı 200 ml o şekilde hesaplayıp yazabilirsin. hatta bence kendine bi matara al o şekilde dahha kolay. ben de 750 ml tupperwere matara var ben onu doldurup doldurup içiyorum hep yanımda oluyor rahat oluyor

KumraL_KrakeR kusum yulaf da kh.kh yogun olmus sanki.sabah da 1.5.bi de tek sarmada da pirinc
Ben de geldim 9. takımaa
Hosgeldin canim.ben de fatma.33 yasindayim.3.5 yasinda oglum var.meslektasiz.o bel basen problemi meslek hastaligi diyelim.unide bir beden basen atar genelde hep oturuldugu ve gece uykusu olmadigi icin.ins bi an once kurtuluruz bu paketlerden
Tatlım heralde sen chiayla karıştırdın
hakkat abla karistirmisimya sen diyince farkettim:):):).bununla kisir gibi salatayla karisim yaptiriyodu dietisyen nar eksili vs.ama bildigin yesil kercimegin kabuksuzuyla bulgur arasi bi tadi vardi.bi kere denedim sonra vazgectim.
Yarın da bir tabata deneyeceğim o nasıl birşey olacak ölücem mi kalıcam mı bilmiyorum cevap yazamazsam ambulans çağırın
Tabata ne ki yaf

ekmeği normalde yemezdim diyetisyene gittim bunları verdi yediklerini yaz dedi yumurta haftada 5 ye falan aslında yine de yemesem mi daha hızlı kilo veririm?
4-10 dk ağır egzersiz bitince de yağ yakmaya devam ediyormuşsun haftada 2 defa yapın daha fazlasına kalp dayanmaz diyorlar

Yediklerimi diyetisyen verdi ya ben de harfi harfine uydum belki de yememeliyim 12 bardak galiba 2,5 litre falan oluyor ama yatmadan önce 3e tamamlayacam

Aynen benimki de öyle ya kollar da ince üstte 1 gram yağ yok alt aldı başını gidiyor hiçbir giydiğim yakışmıyor

Hoşbulduk Allah bağışlasın harbiden mimarların mesleksel problemi ben de daha kötü olmadan birşeyler yapayım dedim bakalım ne olcak

Tabata da birkaç dklik bitirdiğinde dahi yağ yakımı devam eden egzersizler
aletsiz yapılıyormuş bir deneyeceğim ölüyor muyum kalıyor muyum yazayım buraya

Yumurtayi ben hergun yerim benim diyetisyenim hergun mutlaka ye demisti canim

Menum
sabah 9.00 sekersiz turk kahvesi
10.00 2 yumurta 1 kk peynir ile yagsiz onlet.7 zeytin.1/2 avuc yer fistigi
13.30 2 dilim ananas
16.00 2 yk haslanmis kus basi 1/2 tb lavas.
18.30 1 sb sekersiz sut
21.00 1 kase yogurt(planliyorum)
Su 2 (3u bulur)
Spor 35 dk yuruyus

golcln amin insallah.yumurtayi biz burda gunde ikiser yiyoz ekmegi azaltiyoruz acikcasi.gunde max 2 dilim.evet bi an once onunu almak daha iyi.mezun olup uyumaya basliyinca da biraz aliyor insan.bi de piyasada is ortami direk gorsel malesef.is bulmayi bile etkiliyor:/

Yumurtayi ben hergun yerim benim diyetisyenim hergun mutlaka ye demisti canim
ben de biraz değişiklik yapacağım sabahki ekmeği 1e indiriyorum yumurta her güne. normalde her gün 45 dk yürüyüş 30 dk pilates yapıyordum bugün biraz kaçamak oldu 45 dk pilates yaptım sadece
yarın bunları denemeye başlayacam
bu arada ben tuvalete 2-3 günde bir çıkmaya başladım ya kuru kayısı salatalık yiyorum yeşil çay su 3 litre içiyorum olmuyor

Menun azmi ya sanki lavas yedigin icin erken bitirmsn anladgm kadaryla ama kotu degil guzel olmus afiyet olsun canm

Menun azmi ya sanki lavas yedigin icin erken bitirmsn anladgm kadaryla ama kotu degil guzel olmus afiyet olsun canm
yok kiz ne azi:)kh meyve sut yogurt yumurta zeytin kuruyemis.bi sebze salata yok.o da alisveris yapamiyorum bu ara.ne varsa onla idare.o yuzden.bi de ben iki ogun cok rahat ediyorum ya.acep iyimidir kotu mu bilemedim:/3e cikarinca cok yakin yiyorum ya

Kabizlik sorunum hiç olmadi ama burda olan arkadaslar var az once Mefkurem yazmis bak istersen birde onlari dene buseye yazmisti..zamanla sana ne iyi geliyor hangi besin kilo vermeni etkiliyir anlarsn zaten kuzum ben kendimi cozdum mesela artik ilk zamanlara gore ne yemem gerektigini cok daha iyi biliyorum

Bu aralar bende sabah askam yapmya basladim yani ogleni sadece yogurtla geciriyorum biraz degisiklik yapayim dedm ama geceleri artik resmen ac uyuyorum midem gurulduyo buda kuculuyor demekmis ne kadar dogruysa

Aynen ya görünüş her yerde önemli bir etkenmiş üniversitede daha iyi anladım iş dünyasında da büyük etkisi olacağına eminim
Zaten ilk başta veriyordum kilo şu sıralar azaldı verme yüzdesi ekmekleri de kesiyorum artık azar azar

İşin garip tarafı kabız da değilim yapmakta hiç problem yaşamıyorum karnım vb ağrımıyor hiç ama 3 günde bir çıkıyorum yapı meselesi mi acaba daha önce hiç dikkat etmemiştim kaç güne bir çıktığıma

3 gun fazla bence ben gunde 3kez çıkıyorum kiz

hakkat abla karistirmisimya sen diyince farkettim:):):).bununla kisir gibi salatayla karisim yaptiriyodu dietisyen nar eksili vs.ama bildigin yesil kercimegin kabuksuzuyla bulgur arasi bi tadi vardi.bi kere denedim sonra vazgecti
Chiada çok faydalı cnm Hatta keten tohumundan bile daha fazla
Sabahları 1 kş yoğurdun içine konabilir

Şişme özelliği olduğu için süt kurumeyveyle beraber puding vs.yapılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…