- 17 Mart 2013
- 5.095
- 14.270
- 448
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #159.101
Küçük abdeste bayağı çıkıyorum ama büyük abdest3 gun fazla bence ben gunde 3kez çıkıyorum kiz
Tatlım diyetisyene gidiyorsan Onun verdiği listeyle devam etYediklerimi diyetisyen verdi ya ben de harfi harfine uydum belki de yememeliyim12 bardak galiba 2,5 litre falan oluyor ama yatmadan önce 3e tamamlayacam
Aynen benimki de öyle ya kollar da ince üstte 1 gram yağ yok alt aldı başını gidiyor hiçbir giydiğim yakışmıyor
Hoşbulduk Allah bağışlasın harbiden mimarların mesleksel problemi ben de daha kötü olmadan birşeyler yapayım dedim bakalım ne olcak
Tabata da birkaç dklik bitirdiğinde dahi yağ yakımı devam eden egzersizler
aletsiz yapılıyormuş bir deneyeceğim ölüyor muyum kalıyor muyum yazayım buraya
Himm enterasanKüçük abdeste bayağı çıkıyorum ama büyük abdest
geçen artık gittim ilaç aldım kullandım
3 gün çıkamayınca kabız olması beklenir ama ben bayağı ishal oluyorum bence ben bir doktora gideyim
Kabak yemegi sademiydi canim bulguru oglen tuketirsen sislik yapmaz aksam hafif yiyelim zeynebimSlm kizlar menumu yazayim
Sabah:11.00 bir tabak menemen,bir kase yogurt,bir dilim ekmek.
Ara ogun:iki tane kucuk seftali.
Aksam:18.00 bir tabak kabak yemegi,uc kasik bulgur pilavi ve cacik.
2 litre su,50 dk yuruyus yapildi.
Kizlar bu sabah -400 dum cok mutlu oldum.
Tatlım diyetisyene gidiyorsan Onun verdiği listeyle devam et
Yediklerimi diyetisyen verdi ya ben de harfi harfine uydum belki de yememeliyim12 bardak galiba 2,5 litre falan oluyor ama yatmadan önce 3e tamamlayacam
Aynen benimki de öyle ya kollar da ince üstte 1 gram yağ yok alt aldı başını gidiyor hiçbir giydiğim yakışmıyor
Hoşbulduk Allah bağışlasın harbiden mimarların mesleksel problemi ben de daha kötü olmadan birşeyler yapayım dedim bakalım ne olcak
Tabata da birkaç dklik bitirdiğinde dahi yağ yakımı devam eden egzersizler
aletsiz yapılıyormuş bir deneyeceğim ölüyor muyum kalıyor muyum yazayım buraya
Menum
sabah 9.00 sekersiz turk kahvesi
10.00 2 yumurta 1 kk peynir ile yagsiz onlet.7 zeytin.1/2 avuc yer fistigi
13.30 2 dilim ananas
16.00 2 yk haslanmis kus basi 1/2 tb lavas.
18.30 1 sb sekersiz sut
21.00 1 kase yogurt(planliyorum)
Su 2 (3u bulur)
Spor 35 dk yuruyus
Kizlar ben oglusla ilgileniyim banyo yemek uyku.gelirim yine.haydi spor yapmayanlar yatmadan 100 kere ziplayalim
Aynen ya görünüş her yerde önemli bir etkenmiş üniversitede daha iyi anladım iş dünyasında da büyük etkisi olacağına eminim
Zaten ilk başta veriyordum kilo şu sıralar azaldı verme yüzdesi ekmekleri de kesiyorum artık azar azar
İşin garip tarafı kabız da değilim yapmakta hiç problem yaşamıyorum karnım vb ağrımıyor hiç ama 3 günde bir çıkıyorum yapı meselesi mi acaba daha önce hiç dikkat etmemiştim kaç güne bir çıktığıma
9.takimin hatunlari huuuu nerdesiniz kizlar
Küçük abdeste bayağı çıkıyorum ama büyük abdest
geçen artık gittim ilaç aldım kullandım
3 gün çıkamayınca kabız olması beklenir ama ben bayağı ishal oluyorum bence ben bir doktora gideyim
Senin kilona Göre normal cnmEn iyisi cumaya kadar devam edeyim cuma da diyetisyene gideceğim belki de listeyi değiştirir zaten ortalama günlük yediğimi hesapladık 1140 kalori falan çıktı (ekmek de tahıllı olunca biraz az kalori oluyor galiba beyaza göre) 1140 kalori nasıl bir diyet sizce
canım en yıllar önce diyetisyne gitmiştim. harfi harfie uydum 2 hafta sonra gittim geri tartıldım vermek bir yana 1 kilo almışım. şok oldum. bi de kadın uymadın yedin mi demez mi. bıraktım hemen. her diyetisyen bu işi yapamıyor. sen 1 hafta uy listeye bence harfiyen veriyormusun görmüş olur devam edersin
tabataya bende bakcam valla süpermiş :))
valla benim kuzen acayip kamufle ediyor yüksek bel bol etek giyip ince beli ortaa cıkarıyor üstüne kısa ceket koklar ince ortaya cıkıyor ooff bi de topuklu sen de öyle giyinirsen popoyu gizlersen zayıf olursun. o çna zayıfaındiyomherkes ama altı gösterince ooo oluyolar
kız aynı ben gibisin bn de bugun 3. gün sabah bi şişkinlik geldi öğleden sonra o da gitti :)
ay ben de hep küçükbüyük yolu gözlüyom ama ben ishal falan olmuyorum. genelde 2 güne 1 çıkarım bu kez uzadı biraz
Sen Kendini tutup yemediğin için özelsin cnmkızlar annem taze kavrulmus çekirdek almış ve suan babam karsımda annem sagımda çitliyor buram buram kokuyor delircem
Senin kilona Göre normal cnm
Zaten en sağlıklısı 1200 kl.altına düşmemek
Tabiki sağlıklı kaliteli kalori
Tambuğday ekmegi yle beyaz ekmeğin kalorisi farketmiyor ama içeriği başka.
Evet canim sade zeytinyagli yapiyorum ben,iki ogun yaptigim icin aksam yedim pilavi ama haklisin bir sure disimi skayim aksamlari pilav dahil kh hic almayayim:)Kabak yemegi sademiydi canim bulguru oglen tuketirsen sislik yapmaz aksam hafif yiyelim zeynebim
Yine verirsin kilonu azcık dikkat istiyor sadece
Ben de 1-2 ay önce o stile geçtim üste küçücük gömlekler-bluzlar bele kadar gelen orda daralan pantolon-etekler
Gömleğin ucunu da içeri sıkıştırıyorum
tek sorun etek giyemiyorum hiç alışık değilim etek pantolonlar da genelde popoya oturup üst bacakta bollaşıyor popo ortaya çıkıyor istediğim modeli bulamıyorum belde dar gerisi bol olanlardan
bu cuma diyetisyenin verdiği listeye de bakacağım haftada 1 kilo verememişsem değişim lazım
ben de büyük yolu gözlüyorum ya bir gelse uça uça gidecem tuvalete
yaldızlı davetiye bekliyor herhalde
Sen Kendini tutup yemediğin için özelsin cnm
Bu her babayiğitin harcı değil
O zaman ekmekten kısıp yumurta yemeliyim belki de bakalım cuma diyetisyen ne diyecek değişiklik yapacak mı
ilk yaptığım diyet sefasında yardımlarınıza müteşekkirim bayanlarKumraL_KrakeR Mefkurem buseb
Iyi akşamlar.bugünkü menum
08.30 kahvaltı
1 poğaça (hastaneye yetişmeye çalışırken mecburen aldim)
11 ara
1 ceviz
12 ara
2 kupa çay
1 incir
14 öğle yemeği
5 tavuk kanat ızgara
1 büyük kase salata
18 akşam yemeği
4 yk yumurtalı kabak yemeği
2 bardak ayran
20 ara
Yarım havuç
Su 2 lt
Spor 50×5 ip atlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?