Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Tatlım diyetisyene gidiyorsan Onun verdiği listeyle devam et

Slm kizlar menumu yazayim

Sabah:11.00 bir tabak menemen,bir kase yogurt,bir dilim ekmek.

Ara ogun:iki tane kucuk seftali.

Aksam:18.00 bir tabak kabak yemegi,uc kasik bulgur pilavi ve cacik.

2 litre su,50 dk yuruyus yapildi.

Kizlar bu sabah -400 dum cok mutlu oldum.

Kabak yemegi sademiydi canim bulguru oglen tuketirsen sislik yapmaz aksam hafif yiyelim zeynebim
Yine verirsin kilonu azcık dikkat istiyor sadece

Tatlım diyetisyene gidiyorsan Onun verdiği listeyle devam et

En iyisi cumaya kadar devam edeyim cuma da diyetisyene gideceğim belki de listeyi değiştirir zaten ortalama günlük yediğimi hesapladık 1140 kalori falan çıktı (ekmek de tahıllı olunca biraz az kalori oluyor galiba beyaza göre) 1140 kalori nasıl bir diyet sizce
Her yediğimin yağsız olmasına dikkat ediyorum

canım en yıllar önce diyetisyne gitmiştim. harfi harfie uydum 2 hafta sonra gittim geri tartıldım vermek bir yana 1 kilo almışım. şok oldum. bi de kadın uymadın yedin mi demez mi. bıraktım hemen. her diyetisyen bu işi yapamıyor. sen 1 hafta uy listeye bence harfiyen veriyormusun görmüş olur devam edersin

tabataya bende bakcam valla süpermiş :))

valla benim kuzen acayip kamufle ediyor yüksek bel bol etek giyip ince beli ortaa cıkarıyor üstüne kısa ceket koklar ince ortaya cıkıyor ooff bi de topuklu sen de öyle giyinirsen popoyu gizlersen zayıf olursun. ona zayıfsın diyo herkes ama altı gösterince ooo oluyolar

menü güzel bnce suyu azcık arttır :)

Kizlar ben oglusla ilgileniyim banyo yemek uyku.gelirim yine.haydi spor yapmayanlar yatmadan 100 kere ziplayalim

oohh zıpla bakemmm. tamam tatlış görüşrüz

kız aynı ben gibisin bn de bugun 3. gün sabah bi şişkinlik geldi öğleden sonra o da gitti :)

9.takimin hatunlari huuuu nerdesiniz kizlar

yetişmeye calışıom burdayım anam

ay ben de hep küçük büyük yolu gözlüyom ama ben ishal falan olmuyorum. genelde 2 güne 1 çıkarım bu kez uzadı biraz

Senin kilona Göre normal cnm
Zaten en sağlıklısı 1200 kl.altına düşmemek
Tabiki sağlıklı kaliteli kalori

Tambuğday ekmegi yle beyaz ekmeğin kalorisi farketmiyor ama içeriği başka.

kızlar annem taze kavrulmus çekirdek almış ve suan babam karsımda annem sagımda çitliyor buram buram kokuyor delircem

Ben de 1-2 ay önce o stile geçtim üste küçücük gömlekler-bluzlar bele kadar gelen orda daralan pantolon-etekler
Gömleğin ucunu da içeri sıkıştırıyorum
tek sorun etek giyemiyorum hiç alışık değilim etek pantolonlar da genelde popoya oturup üst bacakta bollaşıyor popo ortaya çıkıyor istediğim modeli bulamıyorum belde dar gerisi bol olanlardan
bu cuma diyetisyenin verdiği listeye de bakacağım haftada 1 kilo verememişsem değişim lazım
ben de büyük yolu gözlüyorum ya bir gelse uça uça gidecem tuvalete
yaldızlı davetiye bekliyor herhalde

Senin kilona Göre normal cnm
Zaten en sağlıklısı 1200 kl.altına düşmemek
Tabiki sağlıklı kaliteli kalori

Tambuğday ekmegi yle beyaz ekmeğin kalorisi farketmiyor ama içeriği başka.

O zaman ekmekten kısıp yumurta yemeliyim belki de bakalım cuma diyetisyen ne diyecek değişiklik yapacak mı
ilk yaptığım diyet sefasında yardımlarınıza müteşekkirim bayanlar KumraL_KrakeR Mefkurem buseb

Kabak yemegi sademiydi canim bulguru oglen tuketirsen sislik yapmaz aksam hafif yiyelim zeynebim
Yine verirsin kilonu azcık dikkat istiyor sadece
Evet canim sade zeytinyagli yapiyorum ben,iki ogun yaptigim icin aksam yedim pilavi ama haklisin bir sure disimi skayim aksamlari pilav dahil kh hic almayayim:)

Iyi akşamlar.bugünkü menum
08.30 kahvaltı
1 poğaça (hastaneye yetişmeye çalışırken mecburen aldim)

11 ara
1 ceviz

12 ara
2 kupa çay
1 incir

14 öğle yemeği
5 tavuk kanat ızgara
1 büyük kase salata

18 akşam yemeği
4 yk yumurtalı kabak yemeği
2 bardak ayran

20 ara
Yarım havuç

Su 2 lt
Spor 50×5 ip atlama

canım belden lastikli gibi yere kadar olan etekler varya ondan al bi giy altına da topuklu giy topugu kapatsın etek bak gör afet oluyon mu olmuyon mu :)

Sen Kendini tutup yemediğin için özelsin cnm
Bu her babayiğitin harcı değil

ablaa valla beni sınıyolar şimdide ekmek arası sucuk yiyolar her yer kokuyo kaçcak yer yok Beni sınıyo bunlar ama hayır tabiki yemiyorum yemiycem !!!

ne demek canım görevimiz tehlike

tatlım poğacayı anladım. sadece suyu biraz daha içsen tamamdır afiyet olsun

KumraL_KrakeR hadi insallah kuculuyodur.epey guruldadim iki gundur.
Mefkurem zuhal abla ben bikac oyle sismis halini yedim.jelimsi bisey oluyo ya sisince o damak tadima pek hitap etmedi.o yuzden biraktim.evde hala biraz var.baslasam mi yine de acep
buseb hadi gerisi de gelir insallah diyim.sen onlar oyle yerken yanlarinda oturma bence.bi balkona cik bisey yap yer degistir.sinir hastasi olurdum ben olsam:/
semplice_signora canimcim pogca harici iyi.o da sabah yenmis erimis gitmistir insallah:)

Son düzenleme:
Kızlar bugün bulunduğum yerde telefon pek çekmiyordu akşama doğru hepten gitti alintilarimda gitti şimdi arkadaşlarla yürüyüş planlıyoruz bakalım gelirim yine

merhaba kızlar sonunda evime geldim mutluyum :)) bugünkü menümü yazayım, kızımı uyutayım tekrar gelip geçmişe bakacağım.
menüm
sabah 10.00 3kaşık nesfit 1 bardak süt 1 muz
öğle 13.30 6 kaşık zeytinyağlı yeşil fasulye 1 kase yoğurt
ara yarım şeftali
akşam 20.00 2 galeta 1 kk peynir 2 bardak ayran
su 3 lt
spor yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…