Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kalcayi duvara vurmanin baya etkisi olsun kardeşime.hem diyetle hem oryantalle destekleyince tabi. Şaka gibi :)
Afiyet olsun. Ben beğendim menünü.sadece 7 zeytin fazla geldi bana.yani ben yiyemem 7 zeytin.
9.takimin hatunlari huuuu nerdesiniz kizlar
Bende bilmiyorum nerde olduğumu :/
Bulgur akşam şişkinlik yapıyor. Yarına + cikarsan üzülme. Afiyet olsun.
Suya elim gitmiyor 2 3 gündür. Poğaça hataydi
Inşallah. Sakat ayakla baya zipladim bugün. Erisin diye.

valla tv baktıgım için kaçamadım cnm çektim kokuyu yemiş kadar oldum

Kızlar bugün bulunduğum yerde telefon pek çekmiyordu akşama doğru hepten gitti alintilarimda gitti şimdi arkadaşlarla yürüyüş planlıyoruz bakalım gelirim yine

tamam tatlım hadi bakalım

menü güzel canım sporda olsa iyi olurmus

afiyet olsun :)

güzel menü canım lavaşın tb olması çok iyi olmuş

güzel canım hatta az bile bence. zaten senin kilon da az benden

güzel olmuş bence günün. afiyet olsun canım

valla tv baktıgım için kaçamadım cnm çektim kokuyu yemiş kadar oldum

tamam tatlım hadi bakalım

menü güzel canım sporda olsa iyi olurmus

afiyet olsun :)
aslında spor yapmayı çok istiyorum hatta bir ara ebru şalının süper bir karın platesini yapıyordum o iki hafta herkes bana incelmişsin demişti ama uzun amandır kızım gündüzleri uyumuyor ve hep tehlikeli yerlere emekliyor günboyu peşinde gezmekten spora ve kendime zaman ayıramıyorum hiç

Sabah uuyaınca ılık limonlu su
Kahvaltı;
Kıymalı yumurta
Bir dilimin yarısı ekmek
Kk küçük peynir
Şekersiz çay

Akşam;
Bol yoğurtla Zeytinyağlı patlıcan yemeği
Şekersiz adaçayı

Spor; 1 saat yürüş
2.5 lt su

ayy o koşturmada spor gibi oluyorsur o zaman napcaksın bebiş bu :) maşallah yerim onu ooyy

menü güzel ama az canım yaa kalori olarak cok düşük yani
su spor güzel
afiyet olsun

Pogaca olmams kabak simit falan yokmuydu canim pogaca cok yagli kesinlikle yenmemesi gerekiyo bence
5kanatta cok geldi bana

Buse geldim kiz ben bugun cok durgun buralar noliyi bakim menu vermeyenlerrrrr huuu nerde bakim menuler
S sumelegi canim.menun guzelde saatleriye yaziyoruz
Ve menulere yorum yapiyoruz katilimin cok az bol paylasim yapman seninde yararina olacaktr

Salatana tebrikler cnm
Yaz günündeyiz ama menülerde doğru dürüst salata yeşillik görmüyorum

kızlar minicik wc oldu kücük parmak kadar şaka mı bu ya
O kadar ayrıntıya girmesek

Bazı sabahlar kahvaltını değiştşrebilirsin tatlım
Yoğurt kuru meyve kuruyemiş Chia

Seni fazla göremiyoruz cnm tatilde değilmisin şimdi
Sen de sohbete katılıp yorum yaparsan takımla daha çok kaynaşırsın
Yeniyim diye çekinme

semplice_signora ayy canim siyah ben de yiyemiyorum ama yesil zeytin diyince akan sular durur benim icin.bi avuc bile yiyebilirim limonlu...
S sumelegi canimcim menun guzel.ekmek cesidini saatleri bir de neyden ne kadar yedigini yazarsan daha iyi yorum yapilir.
Mefkurem zuhal abla yumurta can ya birakamiyorum ki.cok seviyorum ya:/hele haslanmis bol isotlu:)
Kizlar bu hafta isota dayandim.d.bakirda muthis yemek yiyolar ama kasik kasik isotla.hepsi coluk cocuk dolu ama 38-40 beden.isot zayiflatir diyolar.gorcez bakalim.ben de yatiyom.herkeslere bol eksili bi gece olsun

Kizlaar ben geldim sonunda geçmişte epey geriye gitmem gerek sanırım menü mu yazayım sabaha uyandikca doversiniz akillanayim tartı öncesi son 2
Sabah 09.30 1 çay k. Kaymak , bir parmak kadar pastırma (yağsız cemensiz ama cis sonuçta) çeyrek domates yarım kk peynir yarım dilim etimek
Öğle 12.45 yr kk peynir, 2 dl karpuz, çeyrek domates
Ara 15.00 1 k.erik ve küçücük armudun yarısı
Akşam 18.45 1 tabak menemen, 3 yk salata, bir lokma kepekli ekmek
Ara 21.00 kahve
Su 1 litreyi geçti su an ekleme yapıyorum. 2 olacak
Spor 15 dk leslie 3 km yürüyüş orta tempo

Pastırma çok cıss değil arada yenebilir ama tuzlu
Asıl cıss kaymak olmuş
Öğlen normal yemek yiyip sonraki ara olmayabilirmiş

Etimekde aslında beyaz ekmek ve pek sağlıklı değil kepeklide doğru seçim değil
Tam buğday Yada çavdar olsa daha iyi

istek güzelmiş bayağı güldüm :)
i sallah ayağın iyileşir ortak kısa zamanda ben de liste yapınca gözümde buyutmekten iş yapamıyorum bazen ama dediğin gibi atlamamak için de iyi oluyor =D
Wc repligine koptum bende burada okuyordum bende bari yok diyordum bende de başladı çıkamıyorum nasıl çalıştırdın ortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…