- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #159.121
Kalcayi duvara vurmanin baya etkisi olsun kardeşime.hem diyetle hem oryantalle destekleyince tabi. Şaka gibi :)Menum
Sabah11:30
1.5 haslanmis yımırta
Domates
Kk peynir
5zeytin
1.5dilim tb ekmk
2cay (sekersiz)
Ogle 16 yada 17
1kase yulaf ezmeli yogurt
Aksam18
1kase mercimek corba
Kk peynir
2domates
1yaprak sarma (pismismi diye baktim bende hilal gibi)
Su 2litre
Spor pop muzikte dans ettik yaklasik 30dk baya terledim sonra hemen vcye
Bide 50kez kalcami duvara vurdum ne faydasi var bilmiyom ama
Afiyet olsun. Ben beğendim menünü.sadece 7 zeytin fazla geldi bana.yani ben yiyemem 7 zeytin.Menum
sabah 9.00 sekersiz turk kahvesi
10.00 2 yumurta 1 kk peynir ile yagsiz onlet.7 zeytin.1/2 avuc yer fistigi
13.30 2 dilim ananas
16.00 2 yk haslanmis kus basi 1/2 tb lavas.
18.30 1 sb sekersiz sut
21.00 1 kase yogurt(planliyorum)
Su 2 (3u bulur)
Spor 35 dk yuruyus
Bende bilmiyorum nerde olduğumu :/9.takimin hatunlari huuuu nerdesiniz kizlar
Bulgur akşam şişkinlik yapıyor. Yarına + cikarsan üzülme. Afiyet olsun.Slm kizlar menumu yazayim
Sabah:11.00 bir tabak menemen,bir kase yogurt,bir dilim ekmek.
Ara ogun:iki tane kucuk seftali.
Aksam:18.00 bir tabak kabak yemegi,uc kasik bulgur pilavi ve cacik.
2 litre su,50 dk yuruyus yapildi.
Kizlar bu sabah -400 dum cok mutlu oldum.
Suya elim gitmiyor 2 3 gündür. Poğaça hataydicanım belden lastikli gibi yere kadar olan etekler varya ondan al bi giy altına da topuklu giy topugu kapatsın etek bak gör afet oluyon mu olmuyon mu :)
ablaa valla beni sınıyolar şimdide ekmek arası sucuk yiyolar her yer kokuyo kaçcak yer yok Beni sınıyo bunlar ama hayır tabiki yemiyorum yemiycem !!!
ne demek canım görevimiz tehlike
tatlım poğacayı anladım. sadece suyu biraz daha içsen tamamdırafiyet olsun
Inşallah. Sakat ayakla baya zipladim bugün. Erisin diye.KumraL_KrakeR hadi insallah kuculuyodur.epey guruldadim iki gundur.
Mefkurem zuhal abla ben bikac oyle sismis halini yedim.jelimsi bisey oluyo ya sisince o damak tadima pek hitap etmedi.o yuzden biraktim.evde hala biraz var.baslasam mi yine de acep
buseb hadi gerisi de gelir insallah diyim.sen onlar oyle yerken yanlarinda oturma bence.bi balkona cik bisey yap yer degistir.sinir hastasi olurdum ben olsam:/
semplice_signora canimcim pogca harici iyi.o da sabah yenmis erimis gitmistir insallah:)
KumraL_KrakeR hadi insallah kuculuyodur.epey guruldadim iki gundur.
Mefkurem zuhal abla ben bikac oyle sismis halini yedim.jelimsi bisey oluyo ya sisince o damak tadima pek hitap etmedi.o yuzden biraktim.evde hala biraz var.baslasam mi yine de acep
buseb hadi gerisi de gelir insallah diyim.sen onlar oyle yerken yanlarinda oturma bence.bi balkona cik bisey yap yer degistir.sinir hastasi olurdum ben olsam:/
semplice_signora canimcim pogca harici iyi.o da sabah yenmis erimis gitmistir insallah:)
Kızlar bugün bulunduğum yerde telefon pek çekmiyordu akşama doğru hepten gitti alintilarimda gitti şimdi arkadaşlarla yürüyüş planlıyoruz bakalım gelirim yine
merhaba kızlar sonunda evime geldim mutluyum :)) bugünkü menümü yazayım, kızımı uyutayım tekrar gelip geçmişe bakacağım.
menüm
sabah 10.00 3kaşık nesfit 1 bardak süt 1 muz
öğle 13.30 6 kaşık zeytinyağlı yeşil fasulye 1 kase yoğurt
ara yarım şeftali
akşam 20.00 2 galeta 1 kk peynir 2 bardak ayran
su 3 lt
spor yok
Hiç tadım yok bugün.
Sohbetinize giremedim kızlar.
Iyi geceler hepinize.
Bol eksili sabahlariniz olsun. ...
güzel menü canım lavaşın tb olması çok iyi olmuşMenum
sabah 9.00 sekersiz turk kahvesi
10.00 2 yumurta 1 kk peynir ile yagsiz onlet.7 zeytin.1/2 avuc yer fistigi
13.30 2 dilim ananas
16.00 2 yk haslanmis kus basi 1/2 tb lavas.
18.30 1 sb sekersiz sut
21.00 1 kase yogurt(planliyorum)
Su 2 (3u bulur)
Spor 35 dk yuruyus
güzel canım hatta az bile bence. zaten senin kilon da az bendenSlm kizlar menumu yazayim
Sabah:11.00 bir tabak menemen,bir kase yogurt,bir dilim ekmek.
Ara ogun:iki tane kucuk seftali.
Aksam:18.00 bir tabak kabak yemegi,uc kasik bulgur pilavi ve cacik.
2 litre su,50 dk yuruyus yapildi.
Kizlar bu sabah -400 dum cok mutlu oldum.
güzel olmuş bence günün. afiyet olsun canımIyi akşamlar.bugünkü menum
08.30 kahvaltı
1 poğaça (hastaneye yetişmeye çalışırken mecburen aldim)
11 ara
1 ceviz
12 ara
2 kupa çay
1 incir
14 öğle yemeği
5 tavuk kanat ızgara
1 büyük kase salata
18 akşam yemeği
4 yk yumurtalı kabak yemeği
2 bardak ayran
20 ara
Yarım havuç
Su 2 lt
Spor 50×5 ip atlama
aslında spor yapmayı çok istiyorum hatta bir ara ebru şalının süper bir karın platesini yapıyordum o iki hafta herkes bana incelmişsin demişti ama uzun amandır kızım gündüzleri uyumuyor ve hep tehlikeli yerlere emekliyor günboyu peşinde gezmekten spora ve kendime zaman ayıramıyorum hiçvalla tv baktıgım için kaçamadım cnm çektim kokuyu yemiş kadar oldum
tamam tatlım hadi bakalım
menü güzel canım sporda olsa iyi olurmus
afiyet olsun :)
Aaa ortağım Noldu ki yaaHiç tadım yok bugün.
Sohbetinize giremedim kızlar.
Iyi geceler hepinize.
Bol eksili sabahlariniz olsun. ...
aslında spor yapmayı çok istiyorum hatta bir ara ebru şalının süper bir karın platesini yapıyordum o iki hafta herkes bana incelmişsin demişti ama uzun amandır kızım gündüzleri uyumuyor ve hep tehlikeli yerlere emekliyor günboyu peşinde gezmekten spora ve kendime zaman ayıramıyorum hiç
Sabah uuyaınca ılık limonlu su
Kahvaltı;
Kıymalı yumurta
Bir dilimin yarısı ekmek
Kk küçük peynir
Şekersiz çay
Akşam;
Bol yoğurtla Zeytinyağlı patlıcan yemeği
Şekersiz adaçayı
Spor; 1 saat yürüş
2.5 lt su
Pogaca olmams kabak simit falan yokmuydu canim pogaca cok yagli kesinlikle yenmemesi gerekiyo benceIyi akşamlar.bugünkü menum
08.30 kahvaltı
11 ara
1 ceviz
12 ara
2 kupa çay
1 incir
14 öğle yemeği
5 tavuk kanat ızgara
1 büyük kase salata
18 akşam yemeği
2 bardak ayran
20 ara
Yarım havuç
Su 2 lt
Spor 50×5 ip atlama
Sut icacıkmaya başladııımm
Salatana tebrikler cnmIyi akşamlar.bugünkü menum
08.30 kahvaltı
11 ara
1 ceviz
12 ara
2 kupa çay
1 incir
14 öğle yemeği
5 tavuk kanat ızgara
1 büyük kase salata
18 akşam yemeği
2 bardak ayran
20 ara
Yarım havuç
Su 2 lt
Spor 50×5 ip atlama
O kadar ayrıntıya girmesekkızlar minicik wc oldu kücük parmak kadar şaka mı bu ya
Bazı sabahlar kahvaltını değiştşrebilirsin tatlımKumraL_KrakeR hadi insallah kuculuyodur.epey guruldadim iki gundur.
Seni fazla göremiyoruz cnm tatilde değilmisin şimdiSabah uuyaınca ılık limonlu su
Kahvaltı;
Kıymalı yumurta
Bir dilimin yarısı ekmek
Kk küçük peynir
Şekersiz çay
Akşam;
Bol yoğurtla Zeytinyağlı patlıcan yemeği
Şekersiz adaçayı
Spor; 1 saat yürüş
2.5 lt su
Pastırma çok cıss değil arada yenebilir ama tuzluKizlaar ben geldim sonundageçmişte epey geriye gitmem gerek sanırım menü mu yazayım sabaha uyandikca doversiniz akillanayim tartı öncesi son 2
Sabah 09.30 1 çay k. Kaymak , bir parmak kadar pastırma (yağsız cemensiz ama cis sonuçta) çeyrek domates yarım kk peynir yarım dilim etimek
Öğle 12.45 yr kk peynir, 2 dl karpuz, çeyrek domates
Ara 15.00 1 k.erik ve küçücük armudun yarısı
Akşam 18.45 1 tabak menemen, 3 yk salata, bir lokma kepekli ekmek
Ara 21.00 kahve
Su 1 litreyi geçti su an ekleme yapıyorum. 2 olacak
Spor 15 dk leslie 3 km yürüyüş orta tempo
istek güzelmiş bayağı güldüm :)20 deki menü olmasaymış harikaymış.Suyu da fazlalaştırmalısın.BendeAfiyet olsun
Harika ya. Afiyet olsun..
Maşallah :) Ben kendi adıma 24lü kızılay soda,3kg yağsız yoğurt,5-6 kg limon rica edeyim.Küre başlıcam cumaya,beleşe getireyim dedim
Keşke ben diyebilsem.Şu ayaklarımı toparlayım.Bi de eve spor ayakkabı alayım başlıcam bende.
Ortii yine formundasın. Bayıldım.
i sallah ayağın iyileşir ortak kısa zamanda ben de liste yapınca gözümde buyutmekten iş yapamıyorum bazen ama dediğin gibi atlamamak için de iyi oluyor =DGünaydın
Sıfır kaçamaklı,bol proteinli,sıfır karbonhidratlı güzel bi gün olsun hepimize
Sabah kontrole gittim.Ameliyata gerek yok şimdilik dedi dr
Oğluşumun da durumu gittikçe iyileşiyor.
Ayyy enerji doluyum bugün
Şimdi evdeki ufak tefek işleri liste yapayım.Bi ucundan başlayımListe yapmak hastalık bende.Liste yapınca hem daha çabuk bitiyor hem de atlamamış oluyorum
Eeee sizler nasılsınız?Ne var ne yok ?
Wc repligine koptum bendeWc içime kaçtı ne kız :)))))) ne güldüm ya.benimki de bugun bi açıldı şaril şaril mübarek(( ayakta duramiyorum takatsizlikten
Niye kız hayırdır ??
Yap yap.ben.çok faydasını görüyorum. Iyi de alıştım 1 hafta ara verince baya özlüyorum :) aşık mi oldum yoksa ben bu küre :))))))
Orti moral bozmak yok. Bak hatanı bilmiş telafi etmeye calisiyorsun. Sıkıntı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?