- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #159.141
Pek secenegim yok canım etimek konusunda elimden geldiğince yememeye çalışıyorum kepekli kullanıyorum ekmek de kepekli haricinde alamıyorum her zaman bugün kötü oldu menü farkındayım ama çok fazla savaşmış halim bu hep en son seçenekler sabah hariç, sabah dayanamadımPastırma çok cıss değil arada yenebilir ama tuzlu
Asıl cıss kaymak olmuş
Öğlen normal yemek yiyip sonraki ara olmayabilirmiş
Etimekde aslında beyaz ekmek ve pek sağlıklı değil kepeklide doğru seçim değil
Tam buğday Yada çavdar olsa daha iyi
Duvara vurmakla ilgili geçende kkda bi konu okumuştum ak diyen var kara diyen varMenum
Sabah11:30
1.5 haslanmis yımırta
Domates
Kk peynir
5zeytin
1.5dilim tb ekmk
2cay (sekersiz)
Ogle 16 yada 17
1kase yulaf ezmeli yogurt
Aksam18
1kase mercimek corba
Kk peynir
2domates
1yaprak sarma (pismismi diye baktim bende hilal gibi)
Su 2litre
Spor pop muzikte dans ettik yaklasik 30dk baya terledim sonra hemen vcye
Bide 50kez kalcami duvara vurdum ne faydasi var bilmiyom ama
Bende regl bekleye vekleye bi hal oldum ya belirtiler teker teker yokluyor ama ortada bir şey diş ve boğaz ağrım oldu yoğun ama hap icemedim sırf gecikmesin diye benimde korkum cuma yi bulmasiAmaninn perşembe regl gunum gelmis cumaya denk gelmesine sinir oluyom ya arti cikmam umarim gerci bu sabah tartildim cok mutlu oldum ama adi hayrlisi
Menunde ciss yokki neden dovelim kizKizlaar ben geldim sonundageçmişte epey geriye gitmem gerek sanırım menü mu yazayım sabaha uyandikca doversiniz akillanayim tartı öncesi son 2
Sabah 09.30 1 çay k. Kaymak , bir parmak kadar pastırma (yağsız cemensiz ama cis sonuçta) çeyrek domates yarım kk peynir yarım dilim etimek
Öğle 12.45 yr kk peynir, 2 dl karpuz, çeyrek domates
Ara 15.00 1 k.erik ve küçücük armudun yarısı
Akşam 18.45 1 tabak menemen, 3 yk salata, bir lokma kepekli ekmek
Ara 21.00 kahve
Su 1 litreyi geçti su an ekleme yapıyorum. 2 olacak
Spor 15 dk leslie 3 km yürüyüş orta tempo
biraz dengesiz oldu canım ya ben toparlanmaya çalıştıkça sinaniyorum ama pes etmiucem bugün çok anlattım olmadı soylendim olmadı sürat astım yanındakilere direndim yemediklerim de bayağı var ama pes etmeyeceğimMenunde ciss yokki neden dovelim kiz
Ben bu gece çok geciktim ama net te sorun vardı sonra da yürüyüşe gittim beklettiysem özürTakim kurallarini unutmayalim lutfen ben menu takibi yapiyorum her aksam 12ye kadar yazarsaniz sevinirim...
Benide yormayin tek tek bakiyorum olmuyor boyle ama
9.takima duyrulur
İyi geceleer :) geç oldu ama olsunIyi geceler...
Golcln yazdıya cnm yoksa benmi karıştırdım
Sut ic
Buse geldim kiz ben bugun cok durgun buralar noliyi bakimmenu vermeyenlerrrrr huuu nerde bakim menuler
@sumelegi canim.menun guzelde saatleriye yaziyoruz
Ve menulere yorum yapiyoruz katilimin cok az bol paylasim yapman seninde yararina olacaktr
O kadar ayrıntıya girmesek
Bazı sabahlar kahvaltını değiştşrebilirsin tatlım
Yoğurt kuru meyve kuruyemiş Chia
Seni fazla göremiyoruz cnm tatilde değilmisin şimdi
Sen de sohbete katılıp yorum yaparsan takımla daha çok kaynaşırsın
Yeniyim diye çekinme
Bugünkü menüm:
sabah: 1 k.k. peynir, 7 zeytin, 2 dilim ekmek, 2 domates
Kuşluk: elma kurusu (1 orta boy elma kadar)
Öğle: 2 domates, 1 salatalık, 1 dilim ekmek, 1 bardak yoğurt (bugün de sebze yemeği yoktuu)
İkindi: 3 kuru kayısı
Akşam: 2 yumurta kadar balık, 1 dilim ekmek, 1 bardak yoğurt, iki kaşık sebze yemeği, 2 domates
Gece: 1 bardak süt (içmedim daha içecem)
45 dk da pilates yaptım ebru şallının 2 haftada 2 beden incelme videosundan
12 bardak su içildi
yasemin aromalı yeşil çay içildi
hala tuvalete çıkamıyorum
@seydan94
bu hafta cok oldu sporum ve yediklerim cidden az. wc sorunum var ama sabahı atlattıktan sonra karnım falan da ağrımıyor. acaba yaglarım kasa mı dönüştü? eski diyetimde böyle bi şey yaşamıştım. bu konuya ne dersiniz?
dün 7 civarında yazmıştım ablamm (bugün saatli ve litreli gelecek artık)
günaydın hanımlaarbu sabah tutamadım kendimi tartıldım 59.5
bir de tuvalete çıkabilsem neyse hap içtim artık
yağların kasa dönüşmesi konusu benim de kafamı karıştırıyor bu cuma diyetisyene asıl ondan gideceğim yağ-kas dokusu nasıl değişmiş ona bakacam inşallah kaslanma falan olmuyordur
- misin yani canım? geçen haftaki kilonu hatırlamıyorum k. bakma :)
kas oluşumu iyi abartı olmadıgı seni kalınlaştırmadığı sürece. kaslar metoyu hızlandırıyor canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?