Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Pek secenegim yok canım etimek konusunda elimden geldiğince yememeye çalışıyorum kepekli kullanıyorum ekmek de kepekli haricinde alamıyorum her zaman bugün kötü oldu menü farkındayım ama çok fazla savaşmış halim bu hep en son seçenekler sabah hariç, sabah dayanamadım

Duvara vurmakla ilgili geçende kkda bi konu okumuştum ak diyen var kara diyen var sen denemissjn ışte
Amaninn perşembe regl gunum gelmis cumaya denk gelmesine sinir oluyom ya arti cikmam umarim gerci bu sabah tartildim cok mutlu oldum ama adi hayrlisi
Bende regl bekleye vekleye bi hal oldum ya belirtiler teker teker yokluyor ama ortada bir şey diş ve boğaz ağrım oldu yoğun ama hap icemedim sırf gecikmesin diye benimde korkum cuma yi bulmasi

Menunde ciss yokki neden dovelim kiz

Menunde ciss yokki neden dovelim kiz
biraz dengesiz oldu canım ya ben toparlanmaya çalıştıkça sinaniyorum ama pes etmiucem bugün çok anlattım olmadı soylendim olmadı sürat astım yanındakilere direndim yemediklerim de bayağı var ama pes etmeyeceğim
Takim kurallarini unutmayalim lutfen ben menu takibi yapiyorum her aksam 12ye kadar yazarsaniz sevinirim...
Benide yormayin tek tek bakiyorum olmuyor boyle ama
9.takima duyrulur
Ben bu gece çok geciktim ama net te sorun vardı sonra da yürüyüşe gittim beklettiysem özür
İyi geceleer :) geç oldu ama olsun

damacana oldun zati kııız

Buse geldim kiz ben bugun cok durgun buralar noliyi bakim menu vermeyenlerrrrr huuu nerde bakim menuler
@sumelegi canim.menun guzelde saatleriye yaziyoruz
Ve menulere yorum yapiyoruz katilimin cok az bol paylasim yapman seninde yararina olacaktr

ben de anlamıyorum canım herkes salmış gibi sanki. bazı arkadaşlar sadece menüsünü yazıyor. menülere yorum yapmıyor. 2-3 şeye cevap yazıp gidiyor geçmişe falan bakan da doğru dürüst yok. yazdıklarım cevapsız kaldıgı için anlıyorum ve bu sekilde davrananların haketmeyenlerin menülerine artık yorum yapmıyorum canım. benim canım sıkılmaya başladı çünkü bu haksızlık.

zuhal abla bugun şişti iyice karnım. hurmayı yaptım bakıcaz. ve tartıldım düne göre -200 ama hala +100 üm

patatesi de bitirmişler patates daha tok tutardı. acaba kahvaltı ekmek peynir zeytin dom. yapıp sonra mı yoğurt yapsam? Mefkurem abla durumumu biliyosun yumurta bitmiş evde ne yapsam ben bugun +100 üm şuan. yine yoğurt günü yapcam ama kahvaltıyı normal mi yapim yoksa hep yoğurt ayran mı yiyim

@seydan94 ve kızlar ben bu hafta gerçekten dikkat ettim ama bu wc beni bitirdi. +100 üm şuan. bugun yogurt günü yapıcam. yarına + çıkmamak için elimden geleni yapıyorum.

bu hafta cok oldu sporum ve yediklerim cidden az. wc sorunum var ama sabahı atlattıktan sonra karnım falan da ağrımıyor. acaba yaglarım kasa mı dönüştü? eski diyetimde böyle bi şey yaşamıştım. bu konuya ne dersiniz?

dün 7 civarında yazmıştım ablamm (bugün saatli ve litreli gelecek artık)
günaydın hanımlaar bu sabah tutamadım kendimi tartıldım 59.5
bir de tuvalete çıkabilsem neyse hap içtim artık

yağların kasa dönüşmesi konusu benim de kafamı karıştırıyor bu cuma diyetisyene asıl ondan gideceğim yağ-kas dokusu nasıl değişmiş ona bakacam inşallah kaslanma falan olmuyordur

dün 7 civarında yazmıştım ablamm (bugün saatli ve litreli gelecek artık)
günaydın hanımlaar bu sabah tutamadım kendimi tartıldım 59.5
bir de tuvalete çıkabilsem neyse hap içtim artık

- misin yani canım? geçen haftaki kilonu hatırlamıyorum k. bakma :)

yağların kasa dönüşmesi konusu benim de kafamı karıştırıyor bu cuma diyetisyene asıl ondan gideceğim yağ-kas dokusu nasıl değişmiş ona bakacam inşallah kaslanma falan olmuyordur

kas oluşumu iyi abartı olmadıgı seni kalınlaştırmadığı sürece. kaslar metoyu hızlandırıyor canım :)

- misin yani canım? geçen haftaki kilonu hatırlamıyorum k. bakma :)

kas oluşumu iyi abartı olmadıgı seni kalınlaştırmadığı sürece. kaslar metoyu hızlandırıyor canım :)

düne göre -. dün 59.9dum geçen hafta susuz kalmıştım o yüzden 59.5 idi
hep kolla ilgili sporla yaptığım için sadece oralar hafif kaslı
hafif kas candır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…