- 8 Aralık 2009
- 2.866
- 1.867
- 173
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #159.161
Canim sen zeytin yagi direk icmeyi denedin mi hic 1 tatli kasigi?ama amrket olani degil organigini9 da evden cıkcam havuza gidicem kızlar. sabah temiz oluyor su öğlende eve gelirim yoğurda devam. hatta yanıma marketten büyük ayran alıp gitcem havuza.
vayyss hadi bakalim ins cumaya daha guzel bi sonuc olcakdüne göre -. dün 59.9dum geçen hafta susuz kalmıştım o yüzden 59.5 idi
hep kolla ilgili sporla yaptığım için sadece oralar hafif kaslı
hafif kas candır
patatesi de bitirmişler patates daha tok tutardı. acaba kahvaltı ekmek peynir zeytin dom. yapıp sonra mı yoğurt yapsam?Mefkurem abla durumumu biliyosun yumurta bitmiş evde ne yapsam ben bugun +100 üm şuan. yine yoğurt günü yapcam ama kahvaltıyı normal mi yapim yoksa hep yoğurt ayran mı yiyim
@seydan94 ve kızlar ben bu hafta gerçekten dikkat ettim ama bu wc beni bitirdi. +100 üm şuan. bugun yogurt günü yapıcam. yarına + çıkmamak için elimden geleni yapıyorum.
bu hafta cok oldu sporum ve yediklerim cidden az. wc sorunum var ama sabahı atlattıktan sonra karnım falan da ağrımıyor. acaba yaglarım kasa mı dönüştü? eski diyetimde böyle bi şey yaşamıştım. bu konuya ne dersiniz?
Sende şu ex sin takıntılarından bi kurtulamadın tatlım yaaKizlar bugun vergi dairesinde isler var.benim ex ofisin parasini yatiriyoum diyip yatirmamis:/taaa 2013-2014e borc cikti.gideyim onlari hallediyimdonunce gelirim yine.hayddeee tartiya son iki:)
Bazen insanın mazareti olur yorum yapıp katılım sağlıyamaz buna anlayış gösteriliren de anlamıyorum canım herkes salmış gibi sanki. bazı arkadaşlar sadece menüsünü yazıyor. menülere yorum yapmıyor. 2-3 şeye cevap yazıp gidiyor geçmişe falan bakan da doğru dürüst yok. yazdıklarım cevapsız kaldıgı için anlıyorum ve bu sekilde davrananların haketmeyenlerin menülerine artık yorum yapmıyorum canım. benim canım sıkılmaya başladı çünkü bu haksızlık.
düne göre -. dün 59.9dum geçen hafta susuz kalmıştım o yüzden 59.5 idi
hep kolla ilgili sporla yaptığım için sadece oralar hafif kaslı
hafif kas candır
Gunaydin kizlar..
Canim sen zeytin yagi direk icmeyi denedin mi hic 1 tatli kasigi?ama amrket olani degil organigini
vayyss hadi bakalim ins cumaya daha guzel bi sonuc olcak
Kizlar bugun vergi dairesinde isler var.benim ex ofisin parasini yatiriyoum diyip yatirmamis:/taaa 2013-2014e borc cikti.gideyim onlari hallediyimdonunce gelirim yine.hayddeee tartiya son iki:)
Güzelim insan çok az yersede kabız olur
Biraz Zeytinyağlı sebzeler salatalar tüket
Kimilerinde ayran şişkinlik yapıyor ama sana iyi geliyor heralde
Bide hazır olmasa ev ayranı olsa daha iyi
Yağların kasa dönüşmesi diyede bi durum yok
Çünkü Kas dokusu ayrı yağ hücreleri ayrı
Kilo verdikçe yağ hücreleri küçülür
Spor yaptıkçada kaslar güçlenir
Ama bu çabucak olmaz
Sadece birden spora başlayanlarda kaslarda şişlik olabilir
O zaman 1 kş da zeytinyağı içoo hadi bakalım :)
yok denemedim evde var organik eve gidince denemeye çalışırım ama içebilir miyim bilmiyorum
amma takmış adam yaa yazıklar olsunnn
abla dün cacık yedim şçine azcık yarım çay kaşığı z. yağı döktüm nane de kattım. o zaman ben şiştim mi ooff şişmedim bence bütün sorun wc. ayran geçen sefer çok işe yaramıştı yine hazır ayrandı. evde yanıma alcak kadar ayranlık yoğurt yok. daha bi şey yemedim acıkcası şimdi yoğurt yiyom o zaman sonra full ayran yapcam ya.
20 dk ya cıkıom evden havuza geciktim vışş
Bazen insanın mazareti olur yorum yapıp katılım sağlıyamaz buna anlayış gösterilir
Ama genel tavrı böyleyse, Emek verene Emek verilir cnm
Sonuçta burda herkesin motivasyona ihtiyacı var
O zaman 1 kş da zeytinyağı iç
Üstüne hemen su iç
Ölmezsin yaa kızz
Varsa 1 tanede taze meyve ye yumuşak şeftali falan....
Buse 1 kş zeytinyağından bişey olmaz cnm anca bağırsaklarını yumuşatırmeyvw yok sucuk ekmek yiyo bu evdekilerabla suan kaliteli z. yagı var ama dogal mı bilmem tariş in salatalar için ama içmek istemiyorum yağ beni hep korkutur. bu arada ben bugunu perşembe sandım ödüm koptu yaaa ben bu ayranı yarına saklayayım bugun normal kahvaltı öğlen çorba aksama tonlu salata böyle kapatırım. yumurtada alırım yarın için ohhh yaaaa süperr
Bilemedim niye böyle oldum.Biraz yalnız kalmaya kafa dinlemeye ihtiyacım var sanırım.ay hayırdır canım ya noldu hersey yolundaydı gündüz keyfin iyiydi enerji doluyum diyodun :/
iyi geceler tatlım
Saatlerini de yazman gerekiyor :) Menü gayet güzel. Afiyet olsun.Sabah uuyaınca ılık limonlu su
Kahvaltı;
Kıymalı yumurta
Bir dilimin yarısı ekmek
Kk küçük peynir
Şekersiz çay
Akşam;
Bol yoğurtla Zeytinyağlı patlıcan yemeği
Şekersiz adaçayı
Spor; 1 saat yürüş
2.5 lt su
Bilmiyom orti.Tut elimdenAaa ortağım Noldu ki yaa
Pastane ürünleri her zaman midemi ağrıtır pek değil hiç yemem diyebilirim.Böyle istisnalar hariç. Bu durumlarda kötünün iyisi ne tercih etmeliyim? Çünkü kahvaltıyı geç yaparsam migrenden ölürüm bikaç günPogaca olmams kabak simit falan yokmuydu canim pogaca cok yagli kesinlikle yenmemesi gerekiyo bence
5kanatta cok geldi bana
Ben salatasız yapamayanlardanım ama üşengeçlikten yapmıyorum şu aralar.Haklısın galiba.Yaz bitmeden ben biraz salataya dayanayım.Marul salatasını pek sevmiyorum.Taze domates salatalık da kışın yokSalatana tebrikler cnm
Yaz günündeyiz ama menülerde doğru dürüst salata yeşillik görmüyorum
Afiyet olsun zeytinlerin o zaman.Pek iştahlı anlattın imrendim vallasemplice_signora ayy canim siyah ben de yiyemiyorum ama yesil zeytin diyince akan sular durur benim icin.bi avuc bile yiyebilirim limonlu...
@sumelegi canimcim menun guzel.ekmek cesidini saatleri bir de neyden ne kadar yedigini yazarsan daha iyi yorum yapilir.
Mefkurem zuhal abla yumurta can ya birakamiyorum ki.cok seviyorum ya:/hele haslanmis bol isotlu:)
Kizlar bu hafta isota dayandim.d.bakirda muthis yemek yiyolar ama kasik kasik isotla.hepsi coluk cocuk dolu ama 38-40 beden.isot zayiflatir diyolar.gorcez bakalim.ben de yatiyom.herkeslere bol eksili bi gece olsun
Öğleni biraz daha destekli yapsaydın 15 deki arada meyve şekeri almamış olurdun bencede. az ekmek yada çorba gibi.Kizlaar ben geldim sonundageçmişte epey geriye gitmem gerek sanırım menü mu yazayım sabaha uyandikca doversiniz akillanayim tartı öncesi son 2
Sabah 09.30 1 çay k. Kaymak , bir parmak kadar pastırma (yağsız cemensiz ama cis sonuçta) çeyrek domates yarım kk peynir yarım dilim etimek
Öğle 12.45 yr kk peynir, 2 dl karpuz, çeyrek domates
Ara 15.00 1 k.erik ve küçücük armudun yarısı
Akşam 18.45 1 tabak menemen, 3 yk salata, bir lokma kepekli ekmek
Ara 21.00 kahve
Su 1 litreyi geçti su an ekleme yapıyorum. 2 olacak
Spor 15 dk leslie 3 km yürüyüş orta tempo
Valla sabah 1 kayısılı çay içtim form marka. Bir de bimdeki müsliden 2 yk kaşığı kadar koydum tabağa girip çıkıp atıştırdım.Fazla olmuş sanırımistek güzelmiş bayağı güldüm :)
i sallah ayağın iyileşir ortak kısa zamanda ben de liste yapınca gözümde buyutmekten iş yapamıyorum bazen ama dediğin gibi atlamamak için de iyi oluyor =D
Wc repligine koptum bendeburada okuyordum bende bari yok diyordum bende de başladı çıkamıyorum nasıl çalıştırdın ortak
Buse kız bimdeki müsliyi dene bi anacım.Varmı etrafında alabilirmisin bilmiyorum ama@seydan94 ve kızlar ben bu hafta gerçekten dikkat ettim ama bu wc beni bitirdi. +100 üm şuan. bugun yogurt günü yapıcam. yarına + çıkmamak için elimden geleni yapıyorum.
bu hafta cok oldu sporum ve yediklerim cidden az. wc sorunum var ama sabahı atlattıktan sonra karnım falan da ağrımıyor. acaba yaglarım kasa mı dönüştü? eski diyetimde böyle bi şey yaşamıştım. bu konuya ne dersiniz?
Ayran beni inanılmaz tok tutuyor.Hiç bilmiyordum bu huyumu9 da evden cıkcam havuza gidicem kızlar. sabah temiz oluyor su öğlende eve gelirim yoğurda devam. hatta yanıma marketten büyük ayran alıp gitcem havuza.
Canım dün ben misafirlikteydim ve hiç gitmek istemedim yemek nedeniyle ama annem kizdi sinirlendi götürdü o savaştan ancak öyle sağ cikabildim ev sahibi aşırı ısrarcı biri ve çorba falan da yoktu en iyi şekilde atlattımBilemedim niye böyle oldum.Biraz yalnız kalmaya kafa dinlemeye ihtiyacım var sanırım.
Saatlerini de yazman gerekiyor :) Menü gayet güzel. Afiyet olsun.
Bilmiyom orti.Tut elimdenBi ağlayasım varki sorma
Pastane ürünleri her zaman midemi ağrıtır pek değil hiç yemem diyebilirim.Böyle istisnalar hariç. Bu durumlarda kötünün iyisi ne tercih etmeliyim? Çünkü kahvaltıyı geç yaparsam migrenden ölürüm bikaç günKanatlar minik olunca bi de ekmeksiz çabuk gitti. Tavada yağsız baharatlayarak yaparım ben tavuğu.Ama yine de yağlı tabi.
Ben salatasız yapamayanlardanım ama üşengeçlikten yapmıyorum şu aralar.Haklısın galiba.Yaz bitmeden ben biraz salataya dayanayım.Marul salatasını pek sevmiyorum.Taze domates salatalık da kışın yok
Afiyet olsun zeytinlerin o zaman.Pek iştahlı anlattın imrendim valla
Bende 1 haftadır falan bol acılı ve isotlu yiyorum.Urfadan gelmişti bendeki isot da.Acının yağ yaktığını bende duymuştum.
Öğleni biraz daha destekli yapsaydın 15 deki arada meyve şekeri almamış olurdun bencede. az ekmek yada çorba gibi.
Kaymak da fazla olmamış gibi.Leslieyi 2 mile çıkarmalısın bence.Zaten insan 15 dk da anca ısınıyor.Yürüyüş harika... Bu aralar benim de çok ihtiyacım var yürümeye.Bedensel değil de ruhsal açıdan...
Valla sabah 1 kayısılı çay içtim form marka. Bir de bimdeki müsliden 2 yk kaşığı kadar koydum tabağa girip çıkıp atıştırdım.Fazla olmuş sanırım
Buse kız bimdeki müsliyi dene bi anacım.Varmı etrafında alabilirmisin bilmiyorum ama2 yk kaşığı atıştırdım ondan bi de form kayısılı çay içtim valla dünden beri ishale döndü. Zeytinyağı konusunda mefkureme katılıyorum. Saf içemesen de suyla ayranla falan iç.
Ayran beni inanılmaz tok tutuyor.Hiç bilmiyordum bu huyumu
Ayyy gıcık evsahiplerinden desene.Şunlardan bikaç tanesini sallandırsalar meydanda da kimse kimseye manyaklar gibi ısrar edemese dimiCanım dün ben misafirlikteydim ve hiç gitmek istemedim yemek nedeniyle ama annem kizdi sinirlendi götürdü o savaştan ancak öyle sağ cikabildim ev sahibi aşırı ısrarcı biri ve çorba falan da yoktu en iyi şekilde atlattım
Canım savaş dedim ama misafirlik demeyi unutmuş olabilirim dün hem net sikintiliydi hem ben gergin ve sinirliydim isrardan dolayiAyyy gıcık evsahiplerinden desene.Şunlardan bikaç tanesini sallandırsalar meydanda da kimse kimseye manyaklar gibi ısrar edemese dimiGeçmiş olsun savaşın.Dün ben pek giremedim sohbetinize.Gözümden kaçmış misafirlikte olduğun.
Bende çok gerilirim ısrarlar arttıkça. Bi yol buldum kendimce buna. Baktım ısrarlar artıyor. Siz ısrar ettikçe ben gerilirim,iştahım kaçar,yiyemem diyorum.O zaman rahat bırakıyorlar.Bende onları kırmama adına en makul düzeyde yiyorum.İkram vs güzel arkadaş da o ne öyle her lokmamı sayıyor gibi.Ay yemedin bişey 1 dilim kek 2 poğaça çay da 2 tane içtin hadi Allah aşkına buyur demiyorlar mı bi de deli oluyorumCanım savaş dedim ama misafirlik demeyi unutmuş olabilirim dün hem net sikintiliydi hem ben gergin ve sinirliydim isrardan dolayi
Güzelim fazla kafanı dinlememeye çalışGünaydın zayıf insanlar
Bi keyifsizlik bi cansıkkınlığı falan çöktü bana dün akşam.
Dünya yansa umrumda değil gibiyim
Bu ruh hali yarıyor diyete aslında. İştah kesiliyor bende.
Neyse fazla uzatmayım ki sizin de moraliniz düşmesin.
Oğlumla büroya geldik bugün.İshali rezil etmeden döneceğim inşallah öğlene.
Biraz salata malzemesi alayım.Yaz bitiyor.O mis gibi taze sarımsaklı,yeşil soğanlı,yerli salatalıklı,pamuk gibi domatesli,miss gibi taze nane-fesleğen-maydanoz kokan salatayı özlicem kışın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?