Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Gunaydin kizlar..
9 da evden cıkcam havuza gidicem kızlar. sabah temiz oluyor su öğlende eve gelirim yoğurda devam. hatta yanıma marketten büyük ayran alıp gitcem havuza.
Canim sen zeytin yagi direk icmeyi denedin mi hic 1 tatli kasigi?ama amrket olani degil organigini
düne göre -. dün 59.9dum geçen hafta susuz kalmıştım o yüzden 59.5 idi
hep kolla ilgili sporla yaptığım için sadece oralar hafif kaslı
hafif kas candır
vayyss hadi bakalim ins cumaya daha guzel bi sonuc olcak

Güzelim insan çok az yersede kabız olur

Biraz Zeytinyağlı sebzeler salatalar tüket

Kimilerinde ayran şişkinlik yapıyor ama sana iyi geliyor heralde
Bide hazır olmasa ev ayranı olsa daha iyi

Yağların kasa dönüşmesi diyede bi durum yok
Çünkü Kas dokusu ayrı yağ hücreleri ayrı
Kilo verdikçe yağ hücreleri küçülür
Spor yaptıkçada kaslar güçlenir
Ama bu çabucak olmaz
Sadece birden spora başlayanlarda kaslarda şişlik olabilir

Kizlar bugun vergi dairesinde isler var.benim ex ofisin parasini yatiriyoum diyip yatirmamis:/taaa 2013-2014e borc cikti.gideyim onlari hallediyimdonunce gelirim yine.hayddeee tartiya son iki:)
Sende şu ex sin takıntılarından bi kurtulamadın tatlım yaa

Bazen insanın mazareti olur yorum yapıp katılım sağlıyamaz buna anlayış gösterilir
Ama genel tavrı böyleyse, Emek verene Emek verilir cnm
Sonuçta burda herkesin motivasyona ihtiyacı var

düne göre -. dün 59.9dum geçen hafta susuz kalmıştım o yüzden 59.5 idi
hep kolla ilgili sporla yaptığım için sadece oralar hafif kaslı
hafif kas candır

oo hadi bakalım :)

Gunaydin kizlar..

Canim sen zeytin yagi direk icmeyi denedin mi hic 1 tatli kasigi?ama amrket olani degil organigini

vayyss hadi bakalim ins cumaya daha guzel bi sonuc olcak

yok denemedim evde var organik eve gidince denemeye çalışırım ama içebilir miyim bilmiyorum

Kizlar bugun vergi dairesinde isler var.benim ex ofisin parasini yatiriyoum diyip yatirmamis:/taaa 2013-2014e borc cikti.gideyim onlari hallediyimdonunce gelirim yine.hayddeee tartiya son iki:)

amma takmış adam yaa yazıklar olsunnn

abla dün cacık yedim şçine azcık yarım çay kaşığı z. yağı döktüm nane de kattım. o zaman ben şiştim mi ooff şişmedim bence bütün sorun wc. ayran geçen sefer çok işe yaramıştı yine hazır ayrandı. evde yanıma alcak kadar ayranlık yoğurt yok. daha bi şey yemedim acıkcası şimdi yoğurt yiyom o zaman sonra full ayran yapcam ya.

20 dk ya cıkıom evden havuza geciktim vışş

O zaman 1 kş da zeytinyağı iç
Üstüne hemen su iç
Ölmezsin yaa kızz

Varsa 1 tanede taze meyve ye yumuşak şeftali falan....

O zaman 1 kş da zeytinyağı iç
Üstüne hemen su iç
Ölmezsin yaa kızz

Varsa 1 tanede taze meyve ye yumuşak şeftali falan....

meyvw yok sucuk ekmek yiyo bu evdekiler abla suan kaliteli z. yagı var ama dogal mı bilmem tariş in salatalar için ama içmek istemiyorum yağ beni hep korkutur. bu arada ben bugunu perşembe sandım ödüm koptu yaaa ben bu ayranı yarına saklayayım bugun normal kahvaltı öğlen çorba aksama tonlu salata böyle kapatırım. yumurtada alırım yarın için ohhh yaaaa süperr

Buse 1 kş zeytinyağından bişey olmaz cnm anca bağırsaklarını yumuşatır

Hurmalarını yedinmi

ay hayırdır canım ya noldu hersey yolundaydı gündüz keyfin iyiydi enerji doluyum diyodun :/

iyi geceler tatlım
Bilemedim niye böyle oldum.Biraz yalnız kalmaya kafa dinlemeye ihtiyacım var sanırım.

Saatlerini de yazman gerekiyor :) Menü gayet güzel. Afiyet olsun.
Aaa ortağım Noldu ki yaa
Bilmiyom orti.Tut elimden Bi ağlayasım varki sorma
Pogaca olmams kabak simit falan yokmuydu canim pogaca cok yagli kesinlikle yenmemesi gerekiyo bence
5kanatta cok geldi bana
Pastane ürünleri her zaman midemi ağrıtır pek değil hiç yemem diyebilirim.Böyle istisnalar hariç. Bu durumlarda kötünün iyisi ne tercih etmeliyim? Çünkü kahvaltıyı geç yaparsam migrenden ölürüm bikaç gün Kanatlar minik olunca bi de ekmeksiz çabuk gitti. Tavada yağsız baharatlayarak yaparım ben tavuğu.Ama yine de yağlı tabi.

Salatana tebrikler cnm
Yaz günündeyiz ama menülerde doğru dürüst salata yeşillik görmüyorum
Ben salatasız yapamayanlardanım ama üşengeçlikten yapmıyorum şu aralar.Haklısın galiba.Yaz bitmeden ben biraz salataya dayanayım.Marul salatasını pek sevmiyorum.Taze domates salatalık da kışın yok

Afiyet olsun zeytinlerin o zaman.Pek iştahlı anlattın imrendim valla
Bende 1 haftadır falan bol acılı ve isotlu yiyorum.Urfadan gelmişti bendeki isot da.Acının yağ yaktığını bende duymuştum.
Öğleni biraz daha destekli yapsaydın 15 deki arada meyve şekeri almamış olurdun bencede. az ekmek yada çorba gibi.
Kaymak da fazla olmamış gibi.Leslieyi 2 mile çıkarmalısın bence.Zaten insan 15 dk da anca ısınıyor.Yürüyüş harika... Bu aralar benim de çok ihtiyacım var yürümeye.Bedensel değil de ruhsal açıdan...

Valla sabah 1 kayısılı çay içtim form marka. Bir de bimdeki müsliden 2 yk kaşığı kadar koydum tabağa girip çıkıp atıştırdım.Fazla olmuş sanırım

Buse kız bimdeki müsliyi dene bi anacım.Varmı etrafında alabilirmisin bilmiyorum ama 2 yk kaşığı atıştırdım ondan bi de form kayısılı çay içtim valla dünden beri ishale döndü. Zeytinyağı konusunda mefkureme katılıyorum. Saf içemesen de suyla ayranla falan iç.

9 da evden cıkcam havuza gidicem kızlar. sabah temiz oluyor su öğlende eve gelirim yoğurda devam. hatta yanıma marketten büyük ayran alıp gitcem havuza.
Ayran beni inanılmaz tok tutuyor.Hiç bilmiyordum bu huyumu

Günaydın zayıf insanlar
Bi keyifsizlik bi cansıkkınlığı falan çöktü bana dün akşam.
Dünya yansa umrumda değil gibiyim
Bu ruh hali yarıyor diyete aslında. İştah kesiliyor bende.
Neyse fazla uzatmayım ki sizin de moraliniz düşmesin.
Oğlumla büroya geldik bugün.İshali rezil etmeden döneceğim inşallah öğlene.
Biraz salata malzemesi alayım.Yaz bitiyor.O mis gibi taze sarımsaklı,yeşil soğanlı,yerli salatalıklı,pamuk gibi domatesli,miss gibi taze nane-fesleğen-maydanoz kokan salatayı özlicem kışın.

Canım dün ben misafirlikteydim ve hiç gitmek istemedim yemek nedeniyle ama annem kizdi sinirlendi götürdü o savaştan ancak öyle sağ cikabildim ev sahibi aşırı ısrarcı biri ve çorba falan da yoktu en iyi şekilde atlattım

Müzik listemi yeniledim şimdi.Funda Arar,Yücel Arzen,Soner Sarıkabadayı ve bikaç tane güncel kulağıma takılan hoş şarkı :) Biraz da bunlarla takılayım dedim.Funda Arar fikstir benim için hep. Dipnot :)

Ayyy gıcık evsahiplerinden desene.Şunlardan bikaç tanesini sallandırsalar meydanda da kimse kimseye manyaklar gibi ısrar edemese dimi Geçmiş olsun savaşın.Dün ben pek giremedim sohbetinize.Gözümden kaçmış misafirlikte olduğun.

Günaydın herkesleree :) dün alintilari adam gibi yapamadım ama bugün buradayim.. dün ki savaşın üzerine bugün biraz daha rahat olacağım ve sanırım akşam yine yürüyüş var dedikodulu olunca 3 km nasıl geçti anlayamadım dün akşam nefes nefese :) tartı öncesi son şans lar ve ben kaçamak yapmamak adına gerekirse hep domates ya da yoğurt yemeyi tercih edeceğim yarın akşam kesin kabak var öğlen salata var bugün ne olur bilemiyorum evde badana var buralardayim dedikoduyu eksik etmeyin canlar

Canım savaş dedim ama misafirlik demeyi unutmuş olabilirim dün hem net sikintiliydi hem ben gergin ve sinirliydim isrardan dolayi

Canım savaş dedim ama misafirlik demeyi unutmuş olabilirim dün hem net sikintiliydi hem ben gergin ve sinirliydim isrardan dolayi
Bende çok gerilirim ısrarlar arttıkça. Bi yol buldum kendimce buna. Baktım ısrarlar artıyor. Siz ısrar ettikçe ben gerilirim,iştahım kaçar,yiyemem diyorum.O zaman rahat bırakıyorlar.Bende onları kırmama adına en makul düzeyde yiyorum.İkram vs güzel arkadaş da o ne öyle her lokmamı sayıyor gibi.Ay yemedin bişey 1 dilim kek 2 poğaça çay da 2 tane içtin hadi Allah aşkına buyur demiyorlar mı bi de deli oluyorum
Baya koşturmacanız var evde. Allah kolaylık versin

Güzelim fazla kafanı dinlememeye çalış
Insan olumsuzlukları düşündükçe daha çok Kendini kötü hissediyor

Salatayıda öyle bi anlattınki kızlara örnek olur inşallah
Hele sabah bol maydonoz roka tere yiyinki ödem asit kalmasın vücutta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…