- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #159.181
Ay sorma sorma akşam da bana öyle yaptı ne o öyle bi menemenle olur mu makarna ye diye tutturdu dedim ki ben kabizim artık yerken midem bulanıyor kusarim falan arkamdan konuşursun falan diye soylendim sustu sonraBende çok gerilirim ısrarlar arttıkça. Bi yol buldum kendimce buna. Baktım ısrarlar artıyor. Siz ısrar ettikçe ben gerilirim,iştahım kaçar,yiyemem diyorum.O zaman rahat bırakıyorlar.Bende onları kırmama adına en makul düzeyde yiyorum.İkram vs güzel arkadaş da o ne öyle her lokmamı sayıyor gibi.Ay yemedin bişey 1 dilim kek 2 poğaça çay da 2 tane içtin hadi Allah aşkına buyur demiyorlar mı bi de deli oluyorum
Baya koşturmacanız var evde. Allah kolaylık versin
Bence slow değilde oynak bişeyler dinle enerji verirMüzik listemi yeniledim şimdi.Funda Arar,Yücel Arzen,Soner Sarıkabadayı ve bikaç tane güncel kulağıma takılan hoş şarkı :) Biraz da bunlarla takılayım dedim.Funda Arar fikstir benim için hep. Dipnot :)
Bende gittiğim yerlerde hiç zorlanmadımAy sorma sorma akşam da bana öyle yaptı ne o öyle bi menemenle olur mu makarna ye diye tutturdu dedim ki ben kabizim artık yerken midem bulanıyor kusarim falan arkamdan konuşursun falan diye soylendim sustu sonra
-300 şu an.Günül isterki 74leri göreyim ama 2günde 400 gr vermek zor gibi.Olurmuki :) Bu hafta 1 kg falan bekliyordum olmadısemplice_signora Ortak nasıl hissediyorsun tartı oncesi son 2 gün durumun nasil
Bu aralar çok koşturdum. Biraz sakinliğe,kendimle başbaşa kalmaya ihtiyacım var. Ne gecemin düzeni kaldı ne gündüzümün. O yüzden sıkıldım sanırım. Çok severim otu çöpü ben :) Akşama balık yapıyım da roka da yiyim en iyisi ben :)Güzelim fazla kafanı dinlememeye çalış
Insan olumsuzlukları düşündükçe daha çok Kendini kötü hissediyor
Salatayıda öyle bi anlattınki kızlara örnek olur inşallah
Hele sabah bol maydonoz roka tere yiyinki ödem asit kalmasın vücutta
Ayyy insanı ne hale sokuyor şu düşüncesiz insanlarAy sorma sorma akşam da bana öyle yaptı ne o öyle bi menemenle olur mu makarna ye diye tutturdu dedim ki ben kabizim artık yerken midem bulanıyor kusarim falan arkamdan konuşursun falan diye soylendim sustu sonra
Ruh halime göre elim gitmiş listelere :) Ama dinlediğim şarkı ruh halimi etkilemez benim.Yani slowla slowlanmam :)Bence slow değilde oynak bişeyler dinle enerji verir
Evet yazms bide yorum yapmisimGolcln yazdıya cnm yoksa benmi karıştırdım
Olursun canim bence sknti yapma 2gun var daha bugun ve yarin guzel beslen yürüyüş imkanin varsa bol bol yuru inersinkilom 68.1karnım iyice şişti ve içim gaz dolu oooff yarına en az 67.6 falan olmalıyım fıttırdım
Canım sabah ve öğle az olmuş sanki ya gerçi öğle yumurta var ama ogün araları da bayağı var su iyi ama afiyet olsun :) sizin aranız nasıl bakayım düzelme var miKızlar erdemin netide bitirdim
Dun ki menumu yazayim
Sabah 7:30
Bir dilim tb ekmeği
Kk peynir
Öğle 12
Bir domates
Kk peynir
2 yumurtadan omlet
Akşam 17:30
2 kepçe tavuk çorbası
Bir kase yogurt
Su 3 litre
Spor yarım saat yürüyüş
Şimdilik iyi gibiyiz canım. Icmiyor da çok şükür. Ama takipteyim genede. Dun güne erken basladigim icin erken kapattim canimCanım sabah ve öğle az olmuş sanki ya gerçi öğle yumurta var ama ogün araları da bayağı var su iyi ama afiyet olsun :) sizin aranız nasıl bakayım düzelme var mi
Oyleymis canim erken paylasinca unutmusum ozurdün 7 civarında yazmıştım ablamm (bugün saatli ve litreli gelecek artık)
günaydın hanımlaarbu sabah tutamadım kendimi tartıldım 59.5
bir de tuvalete çıkabilsem neyse hap içtim artık
Evde tembellik yapıyorumNe yapiyosunuzz kızlar
Çok güzel menun. Afiyet olsun :) çok sevindim olumlu gelişmelere. Inşallah daha iyi olur hersey.Kızlar erdemin netide bitirdim
Dun ki menumu yazayim
Sabah 7:30
Bir dilim tb ekmeği
Kk peynir
Öğle 12
Bir domates
Kk peynir
2 yumurtadan omlet
Akşam 17:30
2 kepçe tavuk çorbası
Bir kase yogurt
Su 3 litre
Spor yarım saat yürüyüş
Evdeyim misafir ağırladım oğlumu uyuttum. Kız benim Karnım davul. Kabiz da değilim ama patlicak gibi sisimNe yapiyosunuzz kızlar
Evde tembellik yapıyorum
Sen neler yapıyorsun
Evde iş güç temizlik uğraşıyorum eyvah ortak inşallah iner şişlikÇok güzel menun. Afiyet olsun :) çok sevindim olumlu gelişmelere. Inşallah daha iyi olur hersey.
Evdeyim misafir ağırladım oğlumu uyuttum. Kız benim Karnım davul. Kabiz da değilim ama patlicak gibi sisim
Valla bi garibim 2 gündür. Açlık hissi var ama şiş gibiyim.wc de iyi. Bilemedim. Musli yedim şimdi bakalım ne olacak.74.9 bari olsam ne güzel olur.Evde iş güç temizlik uğraşıyorum eyvah ortak inşallah iner şişlik
sorma abla bitmiyor birini bitiriyorum oteki cikiyor normalde 400 liraymis ama faizle 700:/:/ustelik bugun gidemedim deSende şu ex sin takıntılarından bi kurtulamadın tatlım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?