Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ay sorma sorma akşam da bana öyle yaptı ne o öyle bi menemenle olur mu makarna ye diye tutturdu dedim ki ben kabizim artık yerken midem bulanıyor kusarim falan arkamdan konuşursun falan diye soylendim sustu sonra

Müzik listemi yeniledim şimdi.Funda Arar,Yücel Arzen,Soner Sarıkabadayı ve bikaç tane güncel kulağıma takılan hoş şarkı :) Biraz da bunlarla takılayım dedim.Funda Arar fikstir benim için hep. Dipnot :)
Bence slow değilde oynak bişeyler dinle enerji verir

Ay sorma sorma akşam da bana öyle yaptı ne o öyle bi menemenle olur mu makarna ye diye tutturdu dedim ki ben kabizim artık yerken midem bulanıyor kusarim falan arkamdan konuşursun falan diye soylendim sustu sonra
Bende gittiğim yerlerde hiç zorlanmadım
Bikere hayır derim o da hayır olarak kalır

semplice_signora Ortak nasıl hissediyorsun tartı oncesi son 2 gün durumun nasil
-300 şu an.Günül isterki 74leri göreyim ama 2günde 400 gr vermek zor gibi.Olurmuki :) Bu hafta 1 kg falan bekliyordum olmadı
Sende durumlar ne orti?

Bu aralar çok koşturdum. Biraz sakinliğe,kendimle başbaşa kalmaya ihtiyacım var. Ne gecemin düzeni kaldı ne gündüzümün. O yüzden sıkıldım sanırım. Çok severim otu çöpü ben :) Akşama balık yapıyım da roka da yiyim en iyisi ben :)

Ayyy insanı ne hale sokuyor şu düşüncesiz insanlar
Bence slow değilde oynak bişeyler dinle enerji verir
Ruh halime göre elim gitmiş listelere :) Ama dinlediğim şarkı ruh halimi etkilemez benim.Yani slowla slowlanmam :)

Kızlar erdemin netide bitirdim
Dun ki menumu yazayim
Sabah 7:30
Bir dilim tb ekmeği
Kk peynir
Öğle 12
Bir domates
Kk peynir
2 yumurtadan omlet
Akşam 17:30
2 kepçe tavuk çorbası
Bir kase yogurt
Su 3 litre
Spor yarım saat yürüyüş

Canım sabah ve öğle az olmuş sanki ya gerçi öğle yumurta var ama ogün araları da bayağı var su iyi ama afiyet olsun :) sizin aranız nasıl bakayım düzelme var mi

Canım sabah ve öğle az olmuş sanki ya gerçi öğle yumurta var ama ogün araları da bayağı var su iyi ama afiyet olsun :) sizin aranız nasıl bakayım düzelme var mi
Şimdilik iyi gibiyiz canım. Icmiyor da çok şükür. Ama takipteyim genede. Dun güne erken basladigim icin erken kapattim canim

dün 7 civarında yazmıştım ablamm (bugün saatli ve litreli gelecek artık)
günaydın hanımlaar bu sabah tutamadım kendimi tartıldım 59.5
bir de tuvalete çıkabilsem neyse hap içtim artık
Oyleymis canim erken paylasinca unutmusum ozur
Kiz bana merve diyebilirsn abla demene gerek yok tatlm
Ne hapi ictinki

Çok güzel menun. Afiyet olsun :) çok sevindim olumlu gelişmelere. Inşallah daha iyi olur hersey.
Ne yapiyosunuzz kızlar
Evdeyim misafir ağırladım oğlumu uyuttum. Kız benim Karnım davul. Kabiz da değilim ama patlicak gibi sisim

Sende şu ex sin takıntılarından bi kurtulamadın tatlım yaa
sorma abla bitmiyor birini bitiriyorum oteki cikiyor normalde 400 liraymis ama faizle 700:/:/ustelik bugun gidemedim de
semplice_signora ohh canim be nasil salatayi anlattin resmen kokusu burnuma geldi:)
ballikayfe kiz ben cok israra kalmadan diyorum cuma tarti sonrasi serbest sen paket yap ben yerim cumaya.e o israrda yuzsuzse ben istemede daha yuzsuz:):):)sonra canimin cektiklerini hop buzluga atiyorum cuma icin.yiyemuycek gibi olduklarimi da ev ahalisine hayrina veriyorum:):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…