- 8 Aralık 2009
- 2.866
- 1.867
- 173
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #159.201
Oyleymis canim erken paylasinca unutmusum ozur
Kiz bana merve diyebilirsn abla demene gerek yok tatlm
Ne hapi ictinki
Sonuç ne canım bi gelişme var miValla bi garibim 2 gündür. Açlık hissi var ama şiş gibiyim.wc de iyi. Bilemedim. Musli yedim şimdi bakalım ne olacak.74.9 bari olsam ne güzel olur.
Ehhe güzelmiş :) denerim tabi ki ama sanmıyorum bu insanda ise yarayacağınısorma abla bitmiyor birini bitiriyorum oteki cikiyor normalde 400 liraymis ama faizle 700:/:/ustelik bugun gidemedim de
semplice_signora ohh canim be nasil salatayi anlattin resmen kokusu burnuma geldi:)
ballikayfe kiz ben cok israra kalmadan diyorum cuma tarti sonrasi serbest sen paket yap ben yerim cumaya.e o israrda yuzsuzse ben istemede daha yuzsuz:):):)sonra canimin cektiklerini hop buzluga atiyorum cuma icin.yiyemuycek gibi olduklarimi da ev ahalisine hayrina veriyorum:):):)
kabak?Kabızlık önleyici hap
Bir sürü su içtim
Tatsız tuzsuz lahana yemeği yedim
kuru kayısılar falan filan daha neler neler hap da içtim tık yok
CurukElma Menü çok güzel olmuş afiyet olsun sanırım ben daha oturtamadım menülerimi
Çok güzel menun. Afiyet olsun :) çok sevindim olumlu gelişmelere. Inşallah daha iyi olur hersey.
Evdeyim misafir ağırladım oğlumu uyuttum. Kız benim Karnım davul. Kabiz da değilim ama patlicak gibi sisim
Sağolun kızlarCurukElma kusum menu guzel.araniz guzel.daha ne olsun Allah agzinin tadini bozmasin insallah
semplice_signora canim yeni sagligina kavustu oglus.enerjin bitti tabi.cuma tartidan sonra daha bi toparlarsin ins
Suyu biraz artır canım afiyet olsunAnnemlerdeyim çıkmadan menumu yazayım
Sabah 11
Bir lokma ekmek
Yarım domates
Kk peynir
Bir salatalık
Bir bardak süt
Akşam 17
Bir buçuk kase mantarlı tavuk
Bir dilim çavdar ekmeği
Su 2 ye yakın
Spor yarım saat yürüyüş
2 saat yüzme
Acikirsam bi kase yoğurt yerim kızlar
Buse 1 kş zeytinyağından bişey olmaz cnm anca bağırsaklarını yumuşatır
Hurmalarını yedinmi
Bilemedim niye böyle oldum.Biraz yalnız kalmaya kafa dinlemeye ihtiyacım var sanırım.
Saatlerini de yazman gerekiyor :) Menü gayet güzel. Afiyet olsun.
Bilmiyom orti.Tut elimdenBi ağlayasım varki sorma
Pastane ürünleri her zaman midemi ağrıtır pek değil hiç yemem diyebilirim.Böyle istisnalar hariç. Bu durumlarda kötünün iyisi ne tercih etmeliyim? Çünkü kahvaltıyı geç yaparsam migrenden ölürüm bikaç günKanatlar minik olunca bi de ekmeksiz çabuk gitti. Tavada yağsız baharatlayarak yaparım ben tavuğu.Ama yine de yağlı tabi.
Ben salatasız yapamayanlardanım ama üşengeçlikten yapmıyorum şu aralar.Haklısın galiba.Yaz bitmeden ben biraz salataya dayanayım.Marul salatasını pek sevmiyorum.Taze domates salatalık da kışın yok
Afiyet olsun zeytinlerin o zaman.Pek iştahlı anlattın imrendim valla
Bende 1 haftadır falan bol acılı ve isotlu yiyorum.Urfadan gelmişti bendeki isot da.Acının yağ yaktığını bende duymuştum.
Öğleni biraz daha destekli yapsaydın 15 deki arada meyve şekeri almamış olurdun bencede. az ekmek yada çorba gibi.
Kaymak da fazla olmamış gibi.Leslieyi 2 mile çıkarmalısın bence.Zaten insan 15 dk da anca ısınıyor.Yürüyüş harika... Bu aralar benim de çok ihtiyacım var yürümeye.Bedensel değil de ruhsal açıdan...
Valla sabah 1 kayısılı çay içtim form marka. Bir de bimdeki müsliden 2 yk kaşığı kadar koydum tabağa girip çıkıp atıştırdım.Fazla olmuş sanırım
Buse kız bimdeki müsliyi dene bi anacım.Varmı etrafında alabilirmisin bilmiyorum ama2 yk kaşığı atıştırdım ondan bi de form kayısılı çay içtim valla dünden beri ishale döndü. Zeytinyağı konusunda mefkureme katılıyorum. Saf içemesen de suyla ayranla falan iç.
Ayran beni inanılmaz tok tutuyor.Hiç bilmiyordum bu huyumu
Günaydın zayıf insanlar
Bi keyifsizlik bi cansıkkınlığı falan çöktü bana dün akşam.
Dünya yansa umrumda değil gibiyim
Bu ruh hali yarıyor diyete aslında. İştah kesiliyor bende.
Neyse fazla uzatmayım ki sizin de moraliniz düşmesin.
Oğlumla büroya geldik bugün.İshali rezil etmeden döneceğim inşallah öğlene.
Biraz salata malzemesi alayım.Yaz bitiyor.O mis gibi taze sarımsaklı,yeşil soğanlı,yerli salatalıklı,pamuk gibi domatesli,miss gibi taze nane-fesleğen-maydanoz kokan salatayı özlicem kışın.
Güzelim fazla kafanı dinlememeye çalış
Insan olumsuzlukları düşündükçe daha çok Kendini kötü hissediyor
Salatayıda öyle bi anlattınki kızlara örnek olur inşallah
Hele sabah bol maydonoz roka tere yiyinki ödem asit kalmasın vücutta
Olursun canim bence sknti yapma 2gun var daha bugun ve yarin guzel beslen yürüyüş imkanin varsa bol bol yuru inersin
Kızlar erdemin netide bitirdim
Dun ki menumu yazayim
Sabah 7:30
Bir dilim tb ekmeği
Kk peynir
Öğle 12
Bir domates
Kk peynir
2 yumurtadan omlet
Akşam 17:30
2 kepçe tavuk çorbası
Bir kase yogurt
Su 3 litre
Spor yarım saat yürüyüş
Şimdilik iyi gibiyiz canım. Icmiyor da çok şükür. Ama takipteyim genede. Dun güne erken basladigim icin erken kapattim canim
Annemlerdeyim çıkmadan menumu yazayım
Sabah 11
Bir lokma ekmek
Yarım domates
Kk peynir
Bir salatalık
Bir bardak süt
Akşam 17
Bir dilim çavdar ekmeği
Su 2 ye yakın
Spor yarım saat yürüyüş
2 saat yüzme
Kizcelerrr merhabaaayiiiinnn ayy kendmi pek bi hafif hissediiiom psikolojik belkide
Menuuum
Sabah 12.00: 3 yumurtadan omlet oglusla yedim + 1 domates+ peynir
Ogle 15.00: 1 kupa yesil cay
Aksam 17.30 : 2 kase yogurtlu corba
Su 2bck ltre
Spor yok malesf
Acikirsam yogurt yicem
Mantarlı tavuk güzel olmuş bence ikisi de protein değeri oldukça yüksek besinlerAnnemlerdeyim çıkmadan menumu yazayım
Sabah 11
Bir lokma ekmek
Yarım domates
Kk peynir
Bir salatalık
Bir bardak süt
Akşam 17
Bir dilim çavdar ekmeği
Su 2 ye yakın
Spor yarım saat yürüyüş
2 saat yüzme
Iyii caniim senden naberr burdayim kizz benn bi dun ewde deildiim cok gec geldim giremedm hicAlinin_Annesi hu huu betül canım naber? bu aralar göremiyorum seni burda nerelerdesin?
Menü güzel olmuş afiyet olsun sporu da eklersen süper olurKizcelerrr merhabaaayiiiinnn ayy kendmi pek bi hafif hissediiiom psikolojik belkide
Menuuum
Sabah 12.00: 3 yumurtadan omlet oglusla yedim + 1 domates+ peynir
Ogle 15.00: 1 kupa yesil cay
Aksam 17.30 : 2 kase yogurtlu corba
Su 2bck ltre
Spor yok malesf
Acikirsam yogurt yicem
Aynen pilav olmamiiss keske yemeseydiinn cuma en az 500 olucm demstn ve hala artiisin canim yarini iyi degerlendirmenüm
sabah 7.30 3 ıslak hırma ve suyu
8.00 kahvaltı
1 fincan sütlü şekersiz nescafe
1 dilim tb ekmek
4 zeytin
yarım kücük domates
12.30
1 kase cacık
15.00 akşam
6 yk havuclu bulgur pilavı
1 yk yogurt
yatana kadar 3 lt su
2,5 saat havuz
bulgur pilavına yenildim kızlar öyle bi koktu kiton yiyecektim salata malzemesi bile bitmiş. light oldugu içinde tek başına saman gibi oluyor yenmiyor. pek olmadı sanki yaa off ama yarın ayran günü yapıyorum. ve wc hala yok
Daha ne işte hiç yapmamaktan bin kat daha iyidirKizlarr aslinda ben spor yaptmda cok bsy yapamadim ondan yazmadim
50 karin hareketi + 50 yan hareket yaptm sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?