- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #159.241
Galeta Tercih Etmek Iyi mi Bi Bilgim yok canim. Afiyet OlsunMerhaba kızlar bugün sanki çok yedim ama karnım hala çok aç. Kızımın hareketliliği ve 3 makine çamaşırı ser katla yerleştir ve temizlik derken yemek yapamadım kendime
Menümmm
Sabah 10.00 2 galeta 1 kk peynir 1 domates biber
Ara 1 muz
Öğle 14.00 2 galeta 1 kk peynir domates biber maydanoz
Ara 3 kaşık nesfit 1 bardak süt
Akşam 18.30 1 kase yoğurda birer tatlı kaşığı keten tohumu nane pulbiber ve sumak karışımı yedim
Su 3 lt
Spor yapamadım az önce kızımı da yıkadım ve uyutup koltuğa yapıştım
sagol canimCurukElma canim menun guzel
Alinin_Annesi kiz masallah ne az.suyu bi kac bardak daha arttirsan super olcek
buseb canim iki -uc kasik bulgur az olsa guzel bence.abarti dil
ballikayfe yine epey firenlemissin kendini:):)masallah gitsin yaglar
S sumelegi menulerin epey toparlandi canim.farkindamisin bilmiyorum
golcln menu su spor hepsi guzel bence.
Canım bi kitapta okumuştum. Midemizdeki bakteri miydi enzim miydi neydi su sindirim yapan seyler isteKizlar ya ben ogunde sebze yedigimde asiri acikiyorum.sizde de oyle mi acaba?1 yumurta ile doydugum yerde 1 tabak yemek yogurt 1 dilim ekmekle ac kalkiyorum ya:/niye boyle oluyoru
menün çok hafif olmuş canım ondan öyle hissediyorsundur:) güzel menü olmuş canım afiyet olsunKizcelerrr merhabaaayiiiinnn ayy kendmi pek bi hafif hissediiiom psikolojik belkide
Menuuum
Sabah 12.00: 3 yumurtadan omlet oglusla yedim + 1 domates+ peynir
Ogle 15.00: 1 kupa yesil cay
Aksam 17.30 : 2 kase yogurtlu corba
Su 2bck ltre
Spor yok malesf
Acikirsam yogurt yicem
belki bulgur bağırsaklarını çalıştırır canım benim.. havuz iyi olmuş yakmışsındır inşallah:)menüm
sabah 7.30 3 ıslak hırma ve suyu
8.00 kahvaltı
1 fincan sütlü şekersiz nescafe
1 dilim tb ekmek
4 zeytin
yarım kücük domates
12.30
1 kase cacık
15.00 akşam
6 yk havuclu bulgur pilavı
1 yk yogurt
yatana kadar 3 lt su
2,5 saat havuz
bulgur pilavına yenildim kızlar öyle bi koktu kiton yiyecektim salata malzemesi bile bitmiş. light oldugu içinde tek başına saman gibi oluyor yenmiyor. pek olmadı sanki yaa off ama yarın ayran günü yapıyorum. ve wc hala yok
güzel menü olmuş canımMenü geliyorr
Sabah 10.30
Yarım domates 2 kk peynir çeyrek dilim ekmek
14.00öğle
1 kucuk kase bol maydonozlu sehriye çorbası
1 küçük kase yoğurt sehriyesi çok azdı
Ara 16.30
1 kase maydonozlu yoğurt
19.00 Akşam
Koca bi tabak kabak haslama 3 yi yoğurt
20.30 tarcinli kahve
2 lt su
Tüm gün ayaktaydim oturduğum toplam 15 dk amca vardır
Akşam 3 km yürüyeceğiz yine su 2 yi geçerse yazarım hedef iki
akşam çok az olmuş canım ya 6 kaşık yeseydin bari.. afiyet olsun canımmenüm
10.30; limonlu ılık su
11.00; kahvaltı
3 yk menemen
2 lokma açma
kk küçük peynir
şekersiz çay
13.00
yarım şeftali
orta türk kahvesi
16.20
1 fincan yesil çay (1 çay kaşığı bal kattım içinde)
18.30
yarım ekşi armut
19.45
akşam yemeği
3 yk bamya yemeği
yoğurt
2 lt su
spor ; 45 dk yürüyüş
spor da menü de süper süper süper olmuş canım cumaya bomba geliyor heralde senden:) bu arada tanışamadık kusura bakma. ben kübra 28 yaşındayım 10 aylık kızım var ocak ayından beri 9. takımdayım :)Gezmeye gidiyoruz şimdiden yazayım
Menüm
8:30 - 1 yumurta, 1 domates, 1 kk peynir, 1 dilim ekmek, 5 zeytin
10:40 - 3 kayısı kurusu
12:45 - 1 bardak yoğurt, 6 kşk lahana yemeği
15:30 - 3 kayısı kurusu
18:30 - 2 yumurta kadar balık, 1 bardak yoğurt, 2 domates, 1 dilim ekmek
2,5 litre su (3 olacak)
16:40 - 45 dk pilates
19:30 - 35 dk tempolu yürüyüş
yeşil çayı daha içmedim yatmadan içecem
patates kızartması nutella olmamış be kuşum. neyse yarın telafi edersin canım :)Iyi akşamlar
Bugünkü menum nasıl olmuş bakalım begenecekmisiniz
08.30 kahvaltı
2 dilim tt ekmek
3 zeytin
1 çatal peynir
1 tatlı kaşığı nutella
12 ara
2 tane tambugday bisküvi (tansiyon düşünce atistirma lazım oldu eve giderken)
13 öğle
4 yk tavugun beyaz etinden kavurma.yağsız.
1 dilim tt ekmek
1 ayran
14 ara
3 yk musli
Yarım sb süt
16 ara
1 muz
18 akşam yemeği
4 5 tane patates kızartması
4 kuru köfte
Su 2.5 lt
Spor 50 ×2 ip atlama
Aksam yemeğinden 10 dk sonra tüm gün yediklerimi istifra ettim. Midemi usutmusumbu da dipnot.
canım bende de öyle oluyordu. diyetisyenim demişti ki: mide sebzeyi çabuk öğütür ve açlık hissi çabuk gelir o yüzden sebze yediğim öğünler hep tb ekmek ve yoğurt veriyordu. yoğurdunu biraz artır istersen.Kizlar ya ben ogunde sebze yedigimde asiri acikiyorum.sizde de oyle mi acaba?1 yumurta ile doydugum yerde 1 tabak yemek yogurt 1 dilim ekmekle ac kalkiyorum ya:/niye boyle oluyoru
aslında dyetisyenim tek öğünde vermişti ama yemek yapamadığım için mecbur kaldım evde de kaç gündür yoktum alışveriş yapamadım mecbur kaldım yaniGaleta Tercih Etmek Iyi mi Bi Bilgim yok canim. Afiyet Olsun
sagol canim
Canım bi kitapta okumuştum. Midemizdeki bakteri miydi enzim miydi neydi su sindirim yapan seyler istebitkisel ürünleri daha kolay sindirirmis hayvansal olanları da daha zor sindirirmis. Bence ondan kaynaklı olabilir.
O zaman sıkıntı olmaz canım. Menunde abartı birşey görmedim çünküaslında dyetisyenim tek öğünde vermişti ama yemek yapamadığım için mecbur kaldım evde de kaç gündür yoktum alışveriş yapamadım mecbur kaldım yani
SayenizdeCurukElma canim menun guzel
Bisey yememissin ki caniim bi galeta yemissin ondanda bisey olcgni sanmiom o kadr harekete ohooMerhaba kızlar bugün sanki çok yedim ama karnım hala çok aç. Kızımın hareketliliği ve 3 makine çamaşırı ser katla yerleştir ve temizlik derken yemek yapamadım kendime
Menümmm
Ara 1 muz
Akşam 18.30 1 kase yoğurda birer tatlı kaşığı keten tohumu nane pulbiber ve sumak karışımı yedim
Su 3 lt
Menumu yaziyim aksam gelucem yine
sabah 10.00 2 yumurta 1 kk peynir 1 tb ekmek
ogle 12.30 5 yk semizotu 1 tb ekmek 1 kase yogurt
ara 15.30 1 sb nescafeli sut 3 kuru kayisi
aksam 18.30 1 tabak taze fasulye 1 kk peynir
ara 1 kase yogurt isotlu(planim)
Su 2.5 litre (3e tamamlanir)
Spor yok
Gezmeye gidiyoruz şimdiden yazayım
Menüm
8:30 - 1 yumurta, 1 domates, 1 kk peynir, 1 dilim ekmek, 5 zeytin
10:40 - 3 kayısı kurusu
12:45 - 1 bardak yoğurt, 6 kşk lahana yemeği
15:30 - 3 kayısı kurusu
18:30 - 2 yumurta kadar balık, 1 bardak yoğurt, 2 domates, 1 dilim ekmek
2,5 litre su (3 olacak)
16:40 - 45 dk pilates
19:30 - 35 dk tempolu yürüyüş
yeşil çayı daha içmedim yatmadan içecem
Yaptim kendmce biseyler wallayaaa kizzz varyaaa sen bana tas atinca walla basina geliyo gcen hafta ben oyleydim wc cikamadim eksi olmam gerekiodu dedim ama arti ciktim diee sen artisinn caniim odul faln yok demistim smdi sen benim gbi olduuun ins yarn bi cikarsinda rahatlarsin yaa insan patlicak gbi oluyo
Iyi akşamlar
08.30 kahvaltı
2 dilim tt ekmek
3 zeytin
1 çatal peynir
1 tatlı kaşığı nutella
12 ara
13 öğle
1 dilim tt ekmek
1 ayran
14 ara
3 yk musli
Yarım sb süt
16 ara
1 muz
18 akşam yemeği
4 kuru köfte
Su 2.5 lt
Spor 50 ×2 ip atlama
Aksam yemeğinden 10 dk sonra tüm gün yediklerimi istifra ettim. Midemi usutmusumbu da dipnot.
Ameliyat olan arkadasa geçmiş olsun gidiyoruz şimdi. Dönünce geçmişe bakmayı umuyorum.
Öpüyorum hepinizi ...
Menum
Sabah10
2yumurta ve az kasarla omlet
Domates
Zeytin
Peynir
Cay 1dilm tb ekmk
Ogle14
1kase tel sehriyli corba
3yk biberli yogurt
Aksam
Yarim simit (cisss biliyorum cok guzel koktu dayanamadm )
Ayran
Su 2.5
Spor 30dk yuruyus
Merhaba kızlar bugün sanki çok yedim ama karnım hala çok aç. Kızımın hareketliliği ve 3 makine çamaşırı ser katla yerleştir ve temizlik derken yemek yapamadım kendime
Menümmm
Ara 1 muz
Su 3 lt
CurukElma canim menun guzel
Kizlar ya ben ogunde sebze yedigimde asiri acikiyorum.sizde de oyle mi acaba?1 yumurta ile doydugum yerde 1 tabak yemek yogurt 1 dilim ekmekle ac kalkiyorum ya:/niye boyle oluyoru
menün çok hafif olmuş canım ondan öyle hissediyorsundur:) güzel menü olmuş canım afiyet olsun
belki bulgur bağırsaklarını çalıştırır canım benim.. havuz iyi olmuş yakmışsındır inşallah:)
güzel menü olmuş canım
akşam çok az olmuş canım ya 6 kaşık yeseydin bari.. afiyet olsun canım
spor da menü de süper süper süper olmuş canım cumaya bomba geliyor heralde senden:) bu arada tanışamadık kusura bakma. ben kübra 28 yaşındayım 10 aylık kızım var ocak ayından beri 9. takımdayım :)
patates kızartması nutella olmamış be kuşum. neyse yarın telafi edersin canım :)
canım bende de öyle oluyordu. diyetisyenim demişti ki: mide sebzeyi çabuk öğütür ve açlık hissi çabuk gelir o yüzden sebze yediğim öğünler hep tb ekmek ve yoğurt veriyordu. yoğurdunu biraz artır istersen.
Iyi geceler canim bende yarın ayran günü yapmayı düşünüyorumkızlar hepinizi öpüyorum yarına detoksları proları kendim dahil hepimizden bekliyorum. bol eksilere yolculuk ve kabızittinlere wc diliyorum
Teşekkürleerrgolcln menu su spor hepsi guzel bence.
Teşekkürler çarşamba sporu normale göre daha fazla yapıyorumMenü güzel ama spor harika olmuş
Diyetisyene gidiyorum günlük 4 dilim ekmek verdi küçük dilimli ekmek yiyorum (Metabolizmaya göre veriyor benimki hızlı çıktı) Bunlardan az yeme diye de tembih etti ben yine de günlük 3 yiyorum hatta bugün 2 tane yemiştim. Hesapladık yine de 1200 kalorinin altına düşüyorum düşmeyin diyorlar sağlıksız. 4 dilim ekmek yemem lazım aslında ben yemiyorumakşamki ekmek fazla olmuş canım afiyet olsun
Ay inşallah memnun oldum ben beyza 21 yaşındayım daha yeni yeni çözüyorum bu işlerispor da menü de süper süper süper olmuş canım cumaya bomba geliyor heralde senden:) bu arada tanışamadık kusura bakma. ben kübra 28 yaşındayım 10 aylık kızım var ocak ayından beri 9. takımdayım :)
' seyda kesti ewet onu bliom caniim sende ozellikle hatirlattin bna onu demek istiormmenü güzel sporda nazarlık napalım :)
uuvv bayaa yediriyor bakalım sonuc ne olacak merakla bekliyorum :)
onu ben demedim canım şeyda sana ceza kesti. sana değil artı çıkan herkese kesti ama sen hamburgeri yedin yinede o ayrı
wc hala yok karnımda şişti
hadi spor fena değil su iyide. menü bitik gibi sanki. sağlık olsun cok gecmiş olsun aysecim
muckk
kaşarrr simittt ama az oldugu şçin sorun görmüyorum acıkcası. afiyet olsun tatlış
muz olmasa iyiymiş afiyet olsun canım
bence de :)
hilal giibi biliyorum ben de canım :)
henüz çalıştırmadı ama inş calıstırır
Anladım tatlım o zaman sorun yok; )Teşekkürleerr
Teşekkürler çarşamba sporu normale göre daha fazla yapıyorum
Diyetisyene gidiyorum günlük 4 dilim ekmek verdi küçük dilimli ekmek yiyorum (Metabolizmaya göre veriyor benimki hızlı çıktı) Bunlardan az yeme diye de tembih etti ben yine de günlük 3 yiyorum hatta bugün 2 tane yemiştim. Hesapladık yine de 1200 kalorinin altına düşüyorum düşmeyin diyorlar sağlıksız. 4 dilim ekmek yemem lazım aslında ben yemiyorum
Ay inşallah memnun oldum ben beyza 21 yaşındayım daha yeni yeni çözüyorum bu işleri
Canım açma tehlikeli az yemissin ama yine de tehlikeli bir şey suyu arttirmalisin azıcık daha afiyet olsunmenüm
10.30; limonlu ılık su
11.00; kahvaltı
3 yk menemen
2 lokma açma
kk küçük peynir
şekersiz çay
13.00
yarım şeftali
orta türk kahvesi
16.20
1 fincan yesil çay (1 çay kaşığı bal kattım içinde)
18.30
yarım ekşi armut
19.45
akşam yemeği
3 yk bamya yemeği
yoğurt
2 lt su
spor ; 45 dk yürüyüş
Spor yarın yapmıyoruz zaten keşke bugün olsaydı afiyet olsun :)Menumu yaziyim aksam gelucem yine
sabah 10.00 2 yumurta 1 kk peynir 1 tb ekmek
ogle 12.30 5 yk semizotu 1 tb ekmek 1 kase yogurt
ara 15.30 1 sb nescafeli sut 3 kuru kayisi
aksam 18.30 1 tabak taze fasulye 1 kk peynir
ara 1 kase yogurt isotlu(planim)
Su 2.5 litre (3e tamamlanir)
Spor yok
Öncelikle geçmiş olsun canım ortim ben dipnotu göz önüne almadan yazacağım ama tabi bu bunu önemsememek değil normal durumda dikkat edilmesi gereken bir yorum olacak sonuçta yerken bilmiyordun aşk olsun ortim nutellaya tehlikeli cis o cis bisküvi mecburiyet ama yinede akşam ekmekle fazla geldi gözüme patates kizartmasiyla ben şok nasıl pisirdigini bilmiyorum tabi spor ve su iyi afiyet olsun :))Iyi akşamlar
08.30 kahvaltı
2 dilim tt ekmek
3 zeytin
1 çatal peynir
1 tatlı kaşığı nutella
12 ara
13 öğle
1 dilim tt ekmek
1 ayran
14 ara
3 yk musli
Yarım sb süt
16 ara
1 muz
18 akşam yemeği
4 kuru köfte
Su 2.5 lt
Spor 50 ×2 ip atlama
Canım az olduğu için kaşar ve simit çok kötü değil ama yinede dikkat etmelisin bizim bünye yemeye alışık old. İçin tehlikeli afiyet olsunMenum
Sabah10
2yumurta ve az kasarla omlet
Domates
Zeytin
Peynir
Cay 1dilm tb ekmk
Ogle14
1kase tel sehriyli corba
3yk biberli yogurt
Aksam
Yarim simit (cisss biliyorum cok guzel koktu dayanamadm )
Ayran
Su 2.5
Spor 30dk yuruyus
gözün aydın gözümüz aydın canimKızlar bu arada int paketi yaptım buralardayim artık
Ben bakayım diyeceğim ama cuma dahil bu ara belirsizim yardimci olamiyorum canim sana insallah bu hafta kavuşacağız9.takım formunaKizlar bu aksam menulere hic yorum yapamadm bu telefona biseler oldu alinti yapamiyorum deli oluyorum diger sayfaya gecince hepsi silindi
Genel olarak guzel yarin cok dikkat edelim amann gecen hafta berbatti sonucumuz bu hafta dereceye girelim bari
Bu aksam herkez menu yazdi dimi gozumden kacan olursa lutfen uyarin sizde tek basima kontrol edemiyorum yardimcilardan 2si izinde ona gore kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?