Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Galeta Tercih Etmek Iyi mi Bi Bilgim yok canim. Afiyet Olsun
sagol canim
Kizlar ya ben ogunde sebze yedigimde asiri acikiyorum.sizde de oyle mi acaba?1 yumurta ile doydugum yerde 1 tabak yemek yogurt 1 dilim ekmekle ac kalkiyorum ya:/niye boyle oluyoru
Canım bi kitapta okumuştum. Midemizdeki bakteri miydi enzim miydi neydi su sindirim yapan seyler iste bitkisel ürünleri daha kolay sindirirmis hayvansal olanları da daha zor sindirirmis. Bence ondan kaynaklı olabilir.

menün çok hafif olmuş canım ondan öyle hissediyorsundur:) güzel menü olmuş canım afiyet olsun

belki bulgur bağırsaklarını çalıştırır canım benim.. havuz iyi olmuş yakmışsındır inşallah:)

güzel menü olmuş canım

akşam çok az olmuş canım ya 6 kaşık yeseydin bari.. afiyet olsun canım

spor da menü de süper süper süper olmuş canım cumaya bomba geliyor heralde senden:) bu arada tanışamadık kusura bakma. ben kübra 28 yaşındayım 10 aylık kızım var ocak ayından beri 9. takımdayım :)

patates kızartması nutella olmamış be kuşum. neyse yarın telafi edersin canım :)

Kizlar ya ben ogunde sebze yedigimde asiri acikiyorum.sizde de oyle mi acaba?1 yumurta ile doydugum yerde 1 tabak yemek yogurt 1 dilim ekmekle ac kalkiyorum ya:/niye boyle oluyoru
canım bende de öyle oluyordu. diyetisyenim demişti ki: mide sebzeyi çabuk öğütür ve açlık hissi çabuk gelir o yüzden sebze yediğim öğünler hep tb ekmek ve yoğurt veriyordu. yoğurdunu biraz artır istersen.

aslında dyetisyenim tek öğünde vermişti ama yemek yapamadığım için mecbur kaldım evde de kaç gündür yoktum alışveriş yapamadım mecbur kaldım yani

Bisey yememissin ki caniim bi galeta yemissin ondanda bisey olcgni sanmiom o kadr harekete ohoo

menü güzel sporda nazarlık napalım :)

uuvv bayaa yediriyor bakalım sonuc ne olacak merakla bekliyorum :)

onu ben demedim canım şeyda sana ceza kesti. sana değil artı çıkan herkese kesti ama sen hamburgeri yedin yinede o ayrı

wc hala yok karnımda şişti

hadi spor fena değil su iyide. menü bitik gibi sanki. sağlık olsun cok gecmiş olsun aysecim

Ameliyat olan arkadasa geçmiş olsun gidiyoruz şimdi. Dönünce geçmişe bakmayı umuyorum.
Öpüyorum hepinizi ...

muckk

Menum
Sabah10
2yumurta ve az kasarla omlet
Domates
Zeytin
Peynir
Cay 1dilm tb ekmk

Ogle14
1kase tel sehriyli corba
3yk biberli yogurt

Aksam
Yarim simit (cisss biliyorum cok guzel koktu dayanamadm )
Ayran

Su 2.5
Spor 30dk yuruyus

kaşarrr simittt ama az oldugu şçin sorun görmüyorum acıkcası. afiyet olsun tatlış

muz olmasa iyiymiş afiyet olsun canım

bence de :)

hilal giibi biliyorum ben de canım :)

henüz çalıştırmadı ama inş calıstırır

kızlar hepinizi öpüyorum yarına detoksları proları kendim dahil hepimizden bekliyorum. bol eksilere yolculuk ve kabızittinlere wc diliyorum

golcln menu su spor hepsi guzel bence.
Teşekkürleerr

Menü güzel ama spor harika olmuş
Teşekkürler çarşamba sporu normale göre daha fazla yapıyorum

akşamki ekmek fazla olmuş canım afiyet olsun
Diyetisyene gidiyorum günlük 4 dilim ekmek verdi küçük dilimli ekmek yiyorum (Metabolizmaya göre veriyor benimki hızlı çıktı) Bunlardan az yeme diye de tembih etti ben yine de günlük 3 yiyorum hatta bugün 2 tane yemiştim. Hesapladık yine de 1200 kalorinin altına düşüyorum düşmeyin diyorlar sağlıksız. 4 dilim ekmek yemem lazım aslında ben yemiyorum

Ay inşallah memnun oldum ben beyza 21 yaşındayım daha yeni yeni çözüyorum bu işleri

' seyda kesti ewet onu bliom caniim sende ozellikle hatirlattin bna onu demek istiorm

Anladım tatlım o zaman sorun yok; )

Canım açma tehlikeli az yemissin ama yine de tehlikeli bir şey suyu arttirmalisin azıcık daha afiyet olsun
Spor yarın yapmıyoruz zaten keşke bugün olsaydı afiyet olsun :)
Öncelikle geçmiş olsun canım ortim ben dipnotu göz önüne almadan yazacağım ama tabi bu bunu önemsememek değil normal durumda dikkat edilmesi gereken bir yorum olacak sonuçta yerken bilmiyordun aşk olsun ortim nutellaya tehlikeli cis o cis bisküvi mecburiyet ama yinede akşam ekmekle fazla geldi gözüme patates kizartmasiyla ben şok nasıl pisirdigini bilmiyorum tabi spor ve su iyi afiyet olsun :))

Menum
Sabah10
2yumurta ve az kasarla omlet
Domates
Zeytin
Peynir
Cay 1dilm tb ekmk

Ogle14
1kase tel sehriyli corba
3yk biberli yogurt

Aksam
Yarim simit (cisss biliyorum cok guzel koktu dayanamadm )
Ayran

Su 2.5
Spor 30dk yuruyus
Canım az olduğu için kaşar ve simit çok kötü değil ama yinede dikkat etmelisin bizim bünye yemeye alışık old. İçin tehlikeli afiyet olsun
Kızlar bu arada int paketi yaptım buralardayim artık
gözün aydın gözümüz aydın canim
Kizlar bu aksam menulere hic yorum yapamadm bu telefona biseler oldu alinti yapamiyorum deli oluyorum diger sayfaya gecince hepsi silindi
Genel olarak guzel yarin cok dikkat edelim amann gecen hafta berbatti sonucumuz bu hafta dereceye girelim bari
Ben bakayım diyeceğim ama cuma dahil bu ara belirsizim yardimci olamiyorum canim sana insallah bu hafta kavuşacağız9.takım formuna
Bu aksam herkez menu yazdi dimi gozumden kacan olursa lutfen uyarin sizde tek basima kontrol edemiyorum yardimcilardan 2si izinde ona gore kizlar

Kızlar su da takıldım 2 yi zor yaptım yürüyüş başarılı3 km ama diz kapaklarim ağrıyor krem sürüp sıkıca sardim en kısa zamanda doktora danisacagim canlarim iyi geceler yarın son lütfen dikkat edelim hem kendimiz hem takım için öpüldünüz iyi geceleer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…