- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #159.281
Ay tamam kızCurukElma tamam kız işte bnde diyom ki ohh ne güzel internetine kavustun. bense tam tersi bitiyo paketim diyom
Oo yarına sıkı tutuyorum diyorsun. Inşallah eksi 1500 çıkarsın yarın. 74.9 çıktım kız bu sabah.lavman mıııı
no no no nooooo
cidden o kadar bulgur ekmek salatalık içimdeyken ben nasıl sabitim yaaa valla aslında 700 eksi oldugumu düşünüyorum yaa böyle bir şey nası olur ayşeeee
yaz kız yaaaz fazla tartı göz çıkarmaz ekside misiinn
ben bugun sabah 2 haş. yumurta patlattım sonrası ayran yapıyorum oohhh yarına -500 en aaaz en aaazzzz
3,5 lt de su içccem ohh
Günaydın. AmiiinGunaydin hatunlar.tarti oncesi son gun...haydeee bakalimmm.gelsin eksiler
Insallahhhhhh bol eksilerimiz olur....Günaydınnnnnnn 9.takımın fıstık adayları
Bugün perşembeeeeee
Menüleri hafif tutup eksileri görelim
Inşallah yarına güzel süprizler olur
Su kuşu. Ördek gibi cipcip sudasin maşallah. :tatlışlarrr havuzdayım hepinizi seviyor ve öpüyorum. böyle krizler aramızda olabilir cok kişiyiz önemli olan tatlıya baglayabilmek.
tatlı olalım tatlı yemiyelim
Bişey çıkmadı tahlillerde. Dis dedi geçti :/Busiş bugün dinlendiriyorum bacağımi akşam belki kısa keserim yürüyüşü dinlendirince geçiyor çünkü önceden de oldu
Kız bi tarafın değil her tarafın şişti ya şimdibunu düşün anacim oglanin ishali için doktor ne demişti..
Bayağı zorlandıniz o yüzden sordum canım başka bi rhatsizlik falan olmasındaOo yarına sıkı tutuyorum diyorsun. Inşallah eksi 1500 çıkarsın yarın. 74.9 çıktım kız bu sabah.
Günaydın. Amiiin
Insallahhhhhh bol eksilerimiz olur....
Su kuşu. Ördek gibi cipcip sudasin maşallah. :
Bişey çıkmadı tahlillerde. Dis dedi geçti :/
Valla bizde öyle sandik ama çok şükür bişey çıkmadı. Dişleri üstüste cikarinca ağır olmuş biraz dedi. Ateş yok ama ishal berbat halaBayağı zorlandıniz o yüzden sordum canım başka bi rhatsizlik falan olmasında
Kaptaan :) seni gordum daha iyi oldum. Hayırdır Almanya ? :)Kızlaaaaar dün gelemedim ne haldesiniz bakayım tartı öncesi son gün Can'larım ben cumartesi Almanya'ya gidiyorum inşallah
Ayy yaz gribi mi geliyor yoksa.EyvahAyyy kızlar 10 kere üst üste hapşırıp sürekli öksirüyorum
Kaptancim bizi biramkayasin alamanyalara gidipKızlaaaaar dün gelemedim ne haldesiniz bakayım tartı öncesi son gün Can'larım ben cumartesi Almanya'ya gidiyorum inşallah
Ayyy kızlar 10 kere üst üste hapşırıp sürekli öksirüyorum
Busiş bugün dinlendiriyorum bacağımi akşam belki kısa keserim yürüyüşü dinlendirince geçiyor çünkü önceden de oldu
Kız bi tarafın değil her tarafın şişti ya şimdibunu düşün anacim oglanin ishali için doktor ne demişti..
Ay tamam kızanladimmm
Ama int olmaması kötü yaa senin ne kadar süresi var yenilenmesine
Oo yarına sıkı tutuyorum diyorsun. Inşallah eksi 1500 çıkarsın yarın. 74.9 çıktım kız bu sabah.
Günaydın. Amiiin
Insallahhhhhh bol eksilerimiz olur....
Su kuşu. Ördek gibi cipcip sudasin maşallah. :
Bişey çıkmadı tahlillerde. Dis dedi geçti :/
Kızlaaaaar dün gelemedim ne haldesiniz bakayım tartı öncesi son gün Can'larım ben cumartesi Almanya'ya gidiyorum inşallah
Ayyy kızlar 10 kere üst üste hapşırıp sürekli öksirüyorum
kaptancim hosgeldin.iyiyuz tarti oncesi son kivranislar:)ohh sefan olsun gez kiz:)Kızlaaaaar dün gelemedim ne haldesiniz bakayım tartı öncesi son gün Can'larım ben cumartesi Almanya'ya gidiyorum inşallah
Hosgeldin Kaptanim. Almanya da napcan kız bi durum yok ınşKızlaaaaar dün gelemedim ne haldesiniz bakayım tartı öncesi son gün Can'larım ben cumartesi Almanya'ya gidiyorum inşallah
geçmiş olsun canım. Yaz günü hasta olmak kıştan daha zor oluyorAyyy kızlar 10 kere üst üste hapşırıp sürekli öksirüyorum
Daha çok varmış yaadinlendir tabi kuzu çok geçmiş olsun
evet çok kötü vee en vurucu soruyu sordun malesef ayın 10 undaama eve gidince ben yine rahatım neysekiii
kıızz ağzından bal damlamış bi de -100" falan çıkarmımmm off bombaaa :)
vee senin kilo da bomba kız maşallah sana daa
kaptaan hoşgeldin. hayırdır almanyaya tatile miii :))
Ablam findik isiyle ugrasiyo suan bnde ewdeyim cocugu uyuttum yatistayim canim
Neyin var ortaam bende regl ol cam demekten vazgeçtim artık bıktım mide bulantim ve yemek yeme isteğim başladı ama umudu kestim ben akşam bir iki fikrim var deneyeceğim zor bir dönem oluyor ama olmayınca insan kötü oluyor ya sıkıntı sinir bolca bugünlerde
Ohh ne guzel bende koşturup duruyorum yaa salonu elden geçirdim komple yoruldumAblam findik isiyle ugrasiyo suan bnde ewdeyim cocugu uyuttum yatistayim canim
Vur şişenin dibine anacim :))ayraaaannnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?