- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #159.261
Iyi geceler canim bende yarın ayran günü yapmayı düşünüyorum
Kızlar bu arada int paketi yaptım buralardayim artık
' seyda kesti ewet onu bliom caniim sende ozellikle hatirlattin bna onu demek istiorm
Kızlar su da takıldım 2 yi zor yaptım yürüyüş başarılı3 km ama diz kapaklarim ağrıyor krem sürüp sıkıca sardim en kısa zamanda doktora danisacagim canlarim iyi geceler yarın son lütfen dikkat edelim hem kendimiz hem takım için öpüldünüz iyi geceleer
Bütün alıntılar mı gider anacım ya
Hafızam sıfır olduğu için isim isim cevaplayamayacağım ama konulara açıklama yapayım.
Nutella olmadı haklısınız. Dayanamayıp yiyorum diye aylardır evime almıyorum kendisini.Dün ufak bi kavanoz aldım eşim ve kızım için.Ve o gözükörolasıca öyle bi koktuki kapağını açınca bi yerim şişecek diye aldım maalesefEkmekler de tam tahıl olduğu için masumdur diye düşündüm.
Kabızlık sorunu olan şeker.Onca birikmişe rağmen hala sabitsin ya bravo diyorumSenin bugün tek çözümün var o da: LAVMAN
Oğluşumu soran güzellik ateş sabit sayılır artık.İshal sorunumuz hala su gibi
Dünkü karbonhidrat ve şeker yüklemesinden sonra bugünü sapsade geçirmeyi planlıyorum. Sıkı bi kahvaltı ile başladım güne.Bol su ve akşam yoğurt ağırlıklı günü kapatırsam ne ala
Hala ağzımın tadı yok.Hem üşütmeden hem keyifsizlikten.. Bugün iki sıkı dostum program yapalım dedi.Hiç gidesim yok.
Epeydir kuzucuklarımın günlüklerini ihmal ediyorum.Bi toparlayım ucu kaçmadan,oğlum uyanmadan..
Günaydın bu arada
Kııııız yazmayı unuttum.Bu sabahki tartımı yazayım mı size?
Kinciliklee ne alakasii varr ablamla grup hakkinda konuduodukk bu ara bnde wcye cikamadim ablamda herks oyle busede oyle dedii ewtt yaa benm gecen haftaki durumum gbi oldu dediim zaten bu ara bn ne yasadysam aynisini yasio ona bi yaziyim dedm yazdmm. Yanls yerlere cektin. Nyse tmmdr artim bnm icinbendensin hilalimkooo
ooh benimkide tam tersi bitti bitecek
inanılmaz bi kafa yapın var canım ya çok kincisin ya da bu ne ben anlamadım. yani sana kural ihlal ettiğini söylemesemiydim bu ne şimdi? hamburger yemişsin diyorum ona bile bi çıkış yapıyosun zaten. her şeyi tenkit ettip kabullenmiyceksen sana yorum da yapmam kural da hatırlatmam benim karım ne ki zaten anlamadım. sen de bunu bi düşün istersen.
ya ben sana ne diyeyim be ece dedim sana dikkat et diye üzüldüm cidden
Gunaydin hatunlar.tarti oncesi son gun...haydeee bakalimmm.gelsin eksiler
Kinciliklee ne alakasii varr ablamla grup hakkinda konuduodukk bu ara bnde wcye cikamadim ablamda herks oyle busede oyle dedii ewtt yaa benm gecen haftaki durumum gbi oldu dediim zaten bu ara bn ne yasadysam aynisini yasio ona bi yaziyim dedm yazdmm. Yanls yerlere cektin. Nyse tmmdr artim bnm icin
Günaydınnnnnnn 9.takımın fıstık adayları
Bugün perşembeeeeee
Menüleri hafif tutup eksileri görelim
Inşallah yarına güzel süprizler olur
Yok yani 2 etti kinci diosun yorum yapmam canm artikk bu kadr sorunlu goruosan bni sorun yokcanım ben senin o lafından bahsetmiyorum. seydanın cezasını sana hatırlatmamı başıma kakıyorsun bu sadece bi örnek. belki sende farkında değilsin. 13 mezgit mi ne yediğinde batırmıssın dedim sana ablamda kızmıs o gün. sonra da sen çok sert çıktın ben seni kırdıgımı düşündüğüm için şakaya vurdum ciddiye almadım büyütmedim ama sende biraz dikkatli olursan sevinirim tatlım. takımda gerginliğe gerek yok iyi olmak istiyorum ben
oooo kesin eksideyim içimdekilere rağmen
Yok yani 2 etti kinci diosun yorum yapmam canm artikk bu kadr sorunlu goruosan bni sorun yok
Belki abartiyo olabilirim senin gozundebuseb ama benm suan regl zamanim hic olmadigim gibii sinirli gergin ve alinganim. Ama yorumlarimi bn burda yazarken ayni seyleri sende yasadign icn sakaya vurup yazmakti amacim. Ve bna yapilan kurallarida hatrlattgn icinde werilen bi cwpti o. Ama bu cwbi beklemiodum senden bn kmseyi bu sekilde kiramiyoruum oylesn bylesn diemiorm. Bundan sonraki yorumlarimda cok sewiyeli oluck artik
sagol canim. Valla burda olmayınca eksik hissediyorum nasıl alistiysam artıkCanım az olduğu için kaşar ve simit çok kötü değil ama yinede dikkat etmelisin bizim bünye yemeye alışık old. İçin tehlikeli afiyet olsun
gözün aydın gözümüz aydın canim
Ben bakayım diyeceğim ama cuma dahil bu ara belirsizim yardimci olamiyorum canim sana insallah bu hafta kavuşacağız9.takım formuna
Gunaydinnnnnn
günaydın kızçeleeer
düşününki haaalaaaaa wc ye cıkmadım ama suan sabitim inanılmaaaazzzz
yogurt ve ayran günü bugun gelsin eksiler wc olmasada eksi geleceeekk!!!
Kizz ben kac gündür internetsizvim amaabendensin hilalimkooo
inanılmaz bi kafa yapın var canım ya çok kincisin ya da bu ne ben anlamadım. yani sana kural ihlal ettiğini söylemesemiydim bu ne şimdi? hamburger yemişsin diyorum ona bile bi çıkış yapıyosun zaten. her şeyi tenkit ettip kabullenmiyceksen sana yorum da yapmam kural da hatırlatmam benim karım ne ki zaten anlamadım. sen de bunu bi düşün istersen.
yaz kızKııııız yazmayı unuttum.Bu sabahki tartımı yazayım mı size?
farketmeye bilir canımyarın akşam kocişim geliyo yarına -700 çıksam beni görmediğinden beri 1 kilo vermiş olcam farkedermi acep
tabi şuan sabitim ama ayranlıyorum gençleeer yarına eksiyim
günaydın fatmacimGunaydin hatunlar.tarti oncesi son gun...haydeee bakalimmm.gelsin eksiler
Günaydın ablaaaGünaydınnnnnnn 9.takımın fıstık adayları
Bugün perşembeeeeee
Menüleri hafif tutup eksileri görelim
Inşallah yarına güzel süprizler olur
Protein vücudumuzda daha geç sindirildiği için uzun süre tok tutarKizlar ya ben ogunde sebze yedigimde asiri acikiyorum.sizde de oyle mi acaba?1 yumurta ile doydugum yerde 1 tabak yemek yogurt 1 dilim ekmekle ac kalkiyorum ya:/niye boyle oluyoru
Busiş bugün dinlendiriyorum bacağımi akşam belki kısa keserim yürüyüşü dinlendirince geçiyor çünkü önceden de oldubendensin hilalimkooo
Kız bi tarafın değil her tarafın şişti ya şimdiBütün alıntılar mı gider anacım ya
Hafızam sıfır olduğu için isim isim cevaplayamayacağım ama konulara açıklama yapayım.
Nutella olmadı haklısınız. Dayanamayıp yiyorum diye aylardır evime almıyorum kendisini.Dün ufak bi kavanoz aldım eşim ve kızım için.Ve o gözükörolasıca öyle bi koktuki kapağını açınca bi yerim şişecek diye aldım maalesefEkmekler de tam tahıl olduğu için masumdur diye düşündüm.
Kabızlık sorunu olan şeker.Onca birikmişe rağmen hala sabitsin ya bravo diyorumSenin bugün tek çözümün var o da: LAVMAN
Oğluşumu soran güzellik ateş sabit sayılır artık.İshal sorunumuz hala su gibi
Dünkü karbonhidrat ve şeker yüklemesinden sonra bugünü sapsade geçirmeyi planlıyorum. Sıkı bi kahvaltı ile başladım güne.Bol su ve akşam yoğurt ağırlıklı günü kapatırsam ne ala
Hala ağzımın tadı yok.Hem üşütmeden hem keyifsizlikten.. Bugün iki sıkı dostum program yapalım dedi.Hiç gidesim yok.
Epeydir kuzucuklarımın günlüklerini ihmal ediyorum.Bi toparlayım ucu kaçmadan,oğlum uyanmadan..
Günaydın bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?