Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Tartı öncesi son menü günün de ilk menüsü benden
Sabah hem uyanamadim yorgunluktan hem bulantidan bir yudum bile yiyemedim ortalık da darmadagin di
13.00 yarım yumurta, 1 dl etimek, kk peynir , domates salatalık
16.00 1 çay bardağı kefir
19.00 1 kase yoğurt, kabak
20.00 kahve
Hedef 3 km yürüyüş su 2 lt yi zor bulur gene şimdiden yazdım çünkü fırsat bulamayavilirim hemde akşam kaçamak yapmak istemiyorum gorusuruz kizlaar

Vur şişenin dibine anacim :))

eveeett

etimek yerine çavdar ekmeği falan olsa iyiydi ama tercih şansın yoktu sanırım. güzel menü spor da olursa süper ama suyu arttırabilsen keşkee

eveeett

etimek yerine çavdar ekmeği falan olsa iyiydi ama tercih şansın yoktu sanırım. güzel menü spor da olursa süper ama suyu arttırabilsen keşkee
Ev yerlesirse artar yerlesmezse Sıkıntı biraz aynen canım seçim şansım yoktu ya beyaz ekmek ya etimek di

Cok bitigim ben ya findigi cuvalladik agzim burnum toz oldu bunedr yaa millet tatilde biz findikta
Aksamda gelemem simdiden affola dun gecede 6da yattik kocam beni asiklar tepesine cikardi 6ya kadar oturduk felanno yuzden cok yorgunum bebisler yarin sabaha eksi cikalm hadi bakimm

ooo sizi aşıklar siziii süpersiniz maşallah kız

olsun inş geliriniz bol olur :)

Menumude yazayim ben kacar
Sabah12 (gec kaktik malum)
1has yumurta
Domates
Peynir
Cay
1dlm tb

Ogle16
1tabak bamya hic sevmem ama başka yemek yoktu
Bolll yesillikli salata

Aksam18
1kase yulafli yogurt

Su3litre
Spor findik cuwallama

güzel menüüü çuval iyidir arada

ooo sizi aşıklar siziii süpersiniz maşallah kız

olsun inş geliriniz bol olur :)

güzel menüüü çuval iyidir arada
Ayy valla o kadar guzeldiki tepe Duzce ayaklrmzn altinda sanki azcikta olsa temiz hava iyi geldi valla ask yasadik liseliler gibi
Cuval butun sporlara bedel anacim canim cikti yarin sabah bakalim ne kadar eksi cikcam cok meraktaym catlicam

Cok az yemissin ama persembeye gore iyi diyelm canm afiyet olsun suyuda nasil icemiyon kiz anlamiyom sen yazin bu kadar iciyosan kisin ne yapiyon anacim

Ayy valla o kadar guzeldiki tepe Duzce ayaklrmzn altinda sanki azcikta olsa temiz hava iyi geldi valla ask yasadik liseliler gibi
Cuval butun sporlara bedel anacim canim cikti yarin sabah bakalim ne kadar eksi cikcam cok meraktaym catlicam

ayyy çok tatlısınııızzz

kocamı özledim kız şimdiii

Limon sık canim icine o zaman datlu olur

artık çok geç bi dahakine yapcam süper oldu bu bilgiii

Alinin_Annesi buseb aranizda bi gerginlik olmus sanrm boyle seyler olabilir biz burda bi aile gibi olduk yeri geliyo kendi ailemzle bile bazen surtusmeler oluyo o yuzden opun barisin bakim

ben küsmeeemmmm küsmek nooo :))

Ben yarinki kacamak hakkimi bu aksam kullansam nasil olur sacma olur canim cok fena cikilat istiyiiiiiyarın 1adet rodeo yicem ustunede 1 avuc cekirdek cok ozledim

kızzz aman diyimmm
bak o kadar merak ediyon sonucunu ben bile merak ettim bomba gibi geliyosun yarına bnceee :))

ben bueno alıcam canım. rodeo hiç yemedim onu bilmiyom vee güne sucuk ekmekle baslayabilirim ay daha anlatmayayım yarın ben patlama yasıycam

Sabret kız bi gece daha

O kadar alıntı yaptım bi tek bu kaldı

Ne zaman kavusuyosun kiz kocana
Ben butun bitki caylarima limon sikarim daha guzel oluyor aklinda olsun
Bende bomba gibi gelmek isterdimde bu sabah _500du yarina kadar 69.9 gorurum diye umud ediyordum ama sanki olmiycak bakalim..kiz kacamak hakkimiz sadece 1 ogun haberin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…