- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #159.301
Nazar var nazar geçmiş olsun canimTakım olarak bir haller var bizde ama hayırlısı benim de 20 lik dişim mahvetti bu gün beni çok ağrıyor ya
Vur şişenin dibine anacim :))
Tartı öncesi son menü günün de ilk menüsü benden
Sabah hem uyanamadim yorgunluktan hem bulantidan bir yudum bile yiyemedim ortalık da darmadagin di
13.00 yarım yumurta, 1 dl etimek, kk peynir , domates salatalık
16.00 1 çay bardağı kefir
19.00 1 kase yoğurt, kabak
20.00 kahve
Hedef 3 km yürüyüş su 2 lt yi zor bulur gene şimdiden yazdım çünkü fırsat bulamayavilirim hemde akşam kaçamak yapmak istemiyorum gorusuruz kizlaar
Ev yerlesirse artar yerlesmezse Sıkıntı biraz aynen canım seçim şansım yoktu ya beyaz ekmek ya etimek dieveeett
etimek yerine çavdar ekmeği falan olsa iyiydi ama tercih şansın yoktu sanırım. güzel menü spor da olursa süper ama suyu arttırabilsen keşkee
Ev yerlesirse artar yerlesmezse Sıkıntı biraz aynen canım seçim şansım yoktu ya beyaz ekmek ya etimek di
Cok bitigim ben ya findigi cuvalladik agzim burnum toz oldu bunedr yaa millet tatilde biz findikta
Cok bitigim ben ya findigi cuvalladik agzim burnum toz oldu bunedr yaa millet tatilde biz findikta
Aksamda gelemem simdiden affola dun gecede 6da yattik kocam beni asiklar tepesine cikardi 6ya kadar oturduk felanno yuzden cok yorgunum bebisler yarin sabaha eksi cikalm hadi bakimm
Menumude yazayim ben kacar
Sabah12 (gec kaktik malum)
1has yumurta
Domates
Peynir
Cay
1dlm tb
Ogle16
1tabak bamya hic sevmem ama başka yemek yoktu
Bolll yesillikli salata
Aksam18
1kase yulafli yogurt
Su3litre
Spor findik cuwallama
Ayy valla o kadar guzeldiki tepe Duzce ayaklrmzn altinda sanki azcikta olsa temiz hava iyi geldi valla ask yasadik liseliler gibiooo sizi aşıklar siziii süpersiniz maşallah kız
olsun inş geliriniz bol olur :)
güzel menüüü çuval iyidir arada
Limon sık canim icine o zaman datlu olurEki Görüntüle 1872344
kızlaaarrr sonunda kavuştuukk
B burnfat55 fatmaaa anam bunun tadı ııykkk ama içiyom tabi. içinde sinameke varmış fazla içilmez bu. kimdi bununla zayıflayan kız?
Cok az yemissin ama persembeye gore iyi diyelm canm afiyet olsun suyuda nasil icemiyon kiz anlamiyom sen yazin bu kadar iciyosan kisin ne yapiyon anacimTartı öncesi son menü günün de ilk menüsü benden
Sabah hem uyanamadim yorgunluktan hem bulantidan bir yudum bile yiyemedim ortalık da darmadagin di
13.00 yarım yumurta, 1 dl etimek, kk peynir , domates salatalık
16.00 1 çay bardağı kefir
19.00 1 kase yoğurt, kabak
20.00 kahve
Hedef 3 km yürüyüş su 2 lt yi zor bulur gene şimdiden yazdım çünkü fırsat bulamayavilirim hemde akşam kaçamak yapmak istemiyorum gorusuruz kizlaar
Gecmis olsun canim ahh o 20lik disler yokmu doktra git istersen cikmaya yer yoksa agri yapar ilerlemedn aldir hemenTakım olarak bir haller var bizde ama hayırlısı benim de 20 lik dişim mahvetti bu gün beni çok ağrıyor ya
Idare eder diyelim sen nasiln seydacimKızlaaaaar dün gelemedim ne haldesiniz bakayım tartı öncesi son gün Can'larım ben cumartesi Almanya'ya gidiyorum inşallah
Ayy valla o kadar guzeldiki tepe Duzce ayaklrmzn altinda sanki azcikta olsa temiz hava iyi geldi valla ask yasadik liseliler gibi
Cuval butun sporlara bedel anacim canim cikti yarin sabah bakalim ne kadar eksi cikcam cok meraktaym catlicam
Limon sık canim icine o zaman datlu olur
Alinin_Annesi buseb aranizda bi gerginlik olmus sanrm boyle seyler olabilir biz burda bi aile gibi olduk yeri geliyo kendi ailemzle bile bazen surtusmeler oluyo o yuzden opun barisin bakim
Ben yarinki kacamak hakkimi bu aksam kullansam nasil olursacma olur canim cok fena cikilat istiyiiiii yarın 1adet rodeo yicem ustunede 1 avuc cekirdek cok ozledim
Sabret kız bi gece dahaayyy çok tatlısınııızzz
kocamı özledim kız şimdiii
artık çok geçbi dahakine yapcam süper oldu bu bilgiii
ben küsmeeemmmm küsmek nooo :))
kızzz aman diyimmm
bak o kadar merak ediyon sonucunu ben bile merak ettim bomba gibi geliyosun yarına bnceee :))
ben bueno alıcam canım. rodeo hiç yemedim onu bilmiyom vee güne sucuk ekmekle baslayabilirim ay daha anlatmayayım yarın ben patlama yasıycam
Ne zaman kavusuyosun kiz kocanaayyy çok tatlısınııızzz
kocamı özledim kız şimdiii
artık çok geçbi dahakine yapcam süper oldu bu bilgiii
ben küsmeeemmmm küsmek nooo :))
kızzz aman diyimmm
bak o kadar merak ediyon sonucunu ben bile merak ettim bomba gibi geliyosun yarına bnceee :))
ben bueno alıcam canım. rodeo hiç yemedim onu bilmiyom vee güne sucuk ekmekle baslayabilirim ay daha anlatmayayım yarın ben patlama yasıycam
Yarısı çıktı 3 yıldır hala çıkacak yer var sadece çıkarken çok ağrı yapıyorGecmis olsun canim ahh o 20lik disler yokmu doktra git istersen cikmaya yer yoksa agri yapar ilerlemedn aldir hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?