Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Size bisey danisicam kizlar.bana pratik ve evde cok zamn almayacak kokusu az olan yemek olatak ne yapabilirim.ornegin markette dondurulmus gida kismindan ne onerirsiniz?herkese pisiremiyorum vakit ve maddi olarak yetiremiyorum giden gelen vs.evde buyukler oldugu icin hep hamur kh.alisveris de cok detayli yapamiyorum gelin surekli buzdolabini acip bakiniyor gereksiz yorum vs.emek saatimde hemen 15 dkya hazir olcak tavsiyeler bekliyorum:))bi yardimci olsaniz cok mutlu olucam.zaten spora cikamiyorum bi de yemek problemi cikinca iyice zivanadan cikiyorum:/

Bunu tup mide ameliyati olan bi hatun var instagramda onu takip ediyom o kullaniyo.drsi tavsiye etmis.ama icinde sinameki varsa sorun o ya:/o da aliskanlik yapiyomus

evet canım hem de içindekiler kısmında sinameke ilk sırada sonra kiraz sapı geliyor. yani içinde en çok bulunan bitki sinameke ama arada kullanılır haftada 2 kez falan :)

Menum
sabah 9.30 2 yumurta 1 kk peynir 1/2 tb ekmek
Ogle 13.00 1 su bardagi yogurtla sulu naneli ayran 1.5 tb ekmek
aksam 19.00 4 kucuk erik
bol salata
su 2.5 litre
sporyok

menü güzel canım hatta az bile. afiyet olsun :) sporda olsa azcık tam süper olurmuş

canım bence kasaptan köfte al kasaplar hazırlıyor onu evde yagsız tavada hemen hazırlarsın ya da marketlerde %100 dana olan köfteler var onlardan da olabilir bence. tavuk göğüs te aynı şekilde ucuz ama uzun zamanda pişiyor ama ızgara yapan tost makinen varsa abartmıyorum 5 dk da pişiyor

bir de ben tam anlamadım canım evde kaç aile yaşıyorsunuz? gelin annenlerde mi yaşıyor abinle?

ay fatmaa kokusu az demişsin onu bilemedim canım ya öyle bi şey ne var ki? köfteyi tavada kapağını kapatıp pişir. pencereden dışarı doğru aç kapağı ilk kokusu cıkınca al tabaga ye. başka da bilemedim cidden. bir de bak marketlerde pişmiş yemekler satılıyor biraz maliyetli olur ama cok pratik. ya da haşlanmış barbunya haşlanmıs k. fasulye falan var. dök üstüne yoğurtu soğan kavur bi de ilave et tatlandır baharat falan ye :)

Menum
aksam 19.00 4 kucuk erik
bol salata
su 2.5 litre
sporyok
Afiyet Olsun Fatmacim
Canım bakliyatlari haslayip dolaba koyabilirsin. Ben genelde paketin hepsini haslar. Yenecegi kadar buzdolabı posetlerine koyarım. Sonra buzluga atarım. Yarım saatte hazır oluyor yemekler

sagol canim ya.ammann sorma abimler de kizkardesim gilde ikiser sokak uzakta oturuyolar.yani zirt pirt bi aeadayiz.ev dubleks ben ustte yasiyorum.ufacik bi amerikan mutfak var.lakin cocuk odasi yukarda oldugu icin cocuklar ve gelin genelde benim katta.hersey didikleniyor yani.cok canim sıkkın aslinda bugun.hic ozelim kalmiyo buyuklerle yasarken:/herseyim agizda elestriliyor.kendi buzdolabi tiklim ekstra ikinci bi dondurucusu var.az bisey bile alisveris yapsam oo bu ne zenginlik muhabbeti oluyor.kimse de agzini acip savunmuyor:/

Afiyet Olsun Fatmacim

Canım bakliyatlari haslayip dolaba koyabilirsin. Ben genelde paketin hepsini haslar. Yenecegi kadar buzdolabı posetlerine koyarım. Sonra buzluga atarım. Yarım saatte hazır oluyor yemekler
ok canim bu da mantikli.peki pisirip 1 porsiyonluk kaplarla buzluga koysam olur mu acep

bu ne zenginlik nasıl laf yaaa çok densizlik. yeme der gibiiii
dinimiz bile yediğinle giydiğin senin diyor.

çocuk odasıyla gelinin alakası ne canım neden senin kata cıkıyor?

Ben accik aglamaya gidiyom kizlar.cok moralsizim bu gece bana dua edin olmaz mi CurukElma ve buseb sagolun canlar deniycem ikisini de.iyi geceler bol eksiler takimcim

canım lütfen ağlama hersey hallolucak zamanla. sen meslek sahibi bi insansın hem güçlüsün. istersen herseyi basarırsın. bak kilo veriyorsun. menülerin hep çok güzel kolay mı? hadi morallen. dualarım seninle.

iyi geceler kuzum

Kahvaltı yapmamayı alışkanlık etme önemli bir öğün onun dışında menün güzel
canım diyet haricinde kahvaltı alışkanlığım değildi zaten ve diyet süresinde elimden geldiği kadar saatlerimi düzenliyorum bu alışkanlık değildi imkan durumuydu teşekkürleeer :)

kayısılar fazla olmuş canım wc için sabah yersen daha iyi olur aç karnına üstüne de ılık su tabii
Menum
Sabah 7.30 : tb ekmeginden yarim peynirli tost
Ogle 13.00: 2 haslanmis yumurta + 2bardak ayran
Sonrasi yok wallaa uyumusum buyuk ihtimal hic bisey yemicem dayanamazsam ayran icicem
Su 2bck lt
Spor yok
canım senin spor yapma imkanın hiç olmuyor sanırım o dikkatimi çekti bir şeyler yapmaya çalışsan iyi olur ama canım senin için az olsa da menü güzel

menüm

10.00
2 haşlanmıs yumurta

geriye kalan tüm gün acıktıkca ayran :) suana kadar 3 bardak içtim yatana kadar 5 olur

3 lt su
3 saat havuz
buseee maşallah sana iki seferdir ayran yapıyorsun inşallah emeğinin karşılığını alırsın
Menum
Sabah 8
15 tane leblebi
Bir haşlanmış yumurta
Bi bardak ayran
Geri kalan tüm gün ayran
Su 2 yi gecti
Spor bolca temizlik
ayranla doyuyormusunuz kızlar yaa ben kendimden şüpheliyim
aynen canım ya kötü etkiliyor ama gecikince daha da kötü etkiliyor 13 yumurta mı anaam nettin kız ölürüm ben o kadar yumurtaya
iyi olmuş ortak balı keşke sabahtan kullansaydın
kahve şekersiz olsaydı daha iyiydi tabii şeker sağlıksız bir şey inciri de şekerli diye biliyorum ben canım ve pirinçde cıs barbunya ve turşu da dilerim artı çıkarmaz afiyet olsun su ve spor iyi
dondurma ile ilgili durumu biliyorsun canım keşke yarın yiyelim diyebilseydin geri kalanı güzel afiyet olsun
Menum
aksam 19.00 4 kucuk erik
bol salata
su 2.5 litre
sporyok
akşam meyve tamamen şekere dönüşüyor canım ama salatayı üste yediysen yine bir derece daha iyidir afiyet olsun
canım biz her türlü sebze bakliyat vs küçük küçük poşetleyip atıyoruz buzluğa hatta bazen bir kaç çeşit sebze bir arada atar annem sonra onu çıkarıp düdüklüye atar kendi kendine pişer o hafif suyla
canım ne diyeyim bilemedim ağlamak bazen rahatlatıyor ağla ama kendini sıkma canım Allah tez zamanda yardımcın olsun o kalabalıkla çekilmez ki ben sadece çekirdekçik aileyle bile zorda kalıyorum yeri geliyor

kızlar akşam i.y. enfeksiyonu için bir hap içtim ayın başında denize gitmiştim üşütmüşsem falan rahatlasın diye hem yeme isteğim hem bulantım ve artık ağrılarım regl habercisi inşallah bir de arveles içtim hem dizimdeki ağrı geçtiğinde ne hissedeceğimi anlamak için hem de reglimi söker umuduyla şimdi yatacağım sabah tartıyı merak ediyorum iyi geceler herkesee

ok canim bu da mantikli.peki pisirip 1 porsiyonluk kaplarla buzluga koysam olur mu acep
olur herhalde canım. Bide çorba yapıp kavanozda saklama vardı. Kavanozun ağzını kapatıp ters ceviriyorsun kapağın üstü içine gocunce kavanozlanmis oluyor. Anlatamadim ama anla kuzum yaa. 3 4 ay bozulmadan kalıyormuş çorba ısıtıp içmeye hazır yani
Ben accik aglamaya gidiyom kizlar.cok moralsizim bu gece bana dua edin olmaz mi CurukElma ve buseb sagolun canlar deniycem ikisini de.iyi geceler bol eksiler takimcim
Fatmam sıkma canını ya onların laflarını bosver. Gerekirse üst kat yerine alt katta otursunlar. Sen uzulecegine sınırlarını bilsinler kuzum
ben de yatıyorum uykuda kilo vereyim bi de basım agrıyo gecen ayran güNümdede böyleydim açlıktan

iyi geceler kızlar
Iyi geceler tatlım
valla aciktigimda içtim canim açlığımı geçirdi. Ama acikmaya basladim ufaktan
Iyi geceler tatlım

Bugun persmbe oldugu icin spor yapmadim canim. Genelde sporumu saat 9 gbi yapiyorum menumu paylastiktan sonrada yazmiyorum buraya bisyler yapiom aslnda en buyuk spor cocukkkk :)

Insallah dedigin gbi bombaa olurda okadar dikkat ettim hep sabit hep sabit cildiricim yarin ola hayr ola

bu ne zenginlik nasıl laf yaaa çok densizlik. yeme der gibiiii
dinimiz bile yediğinle giydiğin senin diyor.

çocuk odasıyla gelinin alakası ne canım neden senin kata cıkıyor?

Cocuklar yukarda oynarken yanliz olmasin diye bulunuyor.ya ben sadece odamla alakaliyim ust kat tamamen bana tashih degil.esya duzeni sekli vs bana ait dil yani.dogru diyorsun canim ama bazen malesef duygulara yenik dusuyor insan.guclu olmak dogru olan:/arada oluyor iste hepimize zayif animizda.Allah razi olsun
evet salatayi meyve ustune yedim.amin insallah.aralikta onemli bir sinavim var is guvenligi uzmanligi.eylul 15 itibariyle ona yogunlasicam.is olursa calisamam.aralik sonrasi insallah iyi bi is nasip olsun.ve evet aglamak kesinlikle rahatlatti ve cok iyi geldi:)
o sinir sadece benim odam malesef.neyse iste dedigim gibi arada malesef oluyor oyle hepimizin zayif anlari.Onemli olan burda deatek gormus olmam Allah hepinizden razi olsun.simdiye bildigin sabaha kadar tikinirdim sikinti ve aglama yuzunden
corba da mantikli aslinda.bugun gunu birlik edirneye gidiyprum.h.sonu guzel bi stok yapayim insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…