Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Insallah canim ama deli olucaaam bi 73 u goremedim yaaa

Git bi doktra yaa rahatla artik. Ayy bnde dun hic bsy yemedim ama gram gtmedi yaa deli oldum

Bende çok mutluyum aslında dün daha düşüktü sabah ne yazık ki böyle çıktı

olsun canım ödemdir :)) dikkat edersn haftaya ödemde gider yine böyle güzel sonuc alırsın tebriik

geçmişe bakıyormusun canım? menülerine yorumlar yapmıstık. ben korkmustum artı cıkarsın diye ama hem dondurma hem güzel sonuc süpersin ohhh maşallah tebrikler canım :)

içmedim z. yağı. bugun kahvaltımda kaçamağımı yaptım. çıkmam lazım bugun. geri bağırsak ne canım Allah korusun yine çıkamazsam yarın sabahtan içerim z. yağı muhakkak

valla gerim gerim gerildim ya :/

Mesaj +80 sabredemedim sonuna kadar
geçen hafta 76,5
bu hafta 73,5
fark 3,0
76,5/73,5/3,0/%3,92
geçen haftaki rakamdan şüphe etmiştim ama bugün de şişlik ve bir kaç günlük birikmişliğim olduğundan şüphem gitti en azından çok fark olmadığını düşünüyorum mutluyummm

arada hepimiz hassas oluruz canım. Ama önemli olan bunları atlatabilmek sende sıkma canını biz hep yanındayız senin kuzum
Bu arada corbayi sicakken koyacaksın kavanoza canım. Öyle kapatacaksin. Yoksa kavanoz tutmaz bozulur
84.9 kilom sabit
aslinda carsamba 84.3u gordum daha fazla verirdim sanirim ama acayip odem oldu sanirim dunku moralaizlik ve aglamayla.benim kilo problemim de bu iste:/
kuzum stresten olduğunu biliyoruz sıkma sakin canını
Kizlar insallah herkesincok guzel eksi aonuclari gelir.ben bugun edirnede olacagim.gelemem herkese iyi sonuclar ins
görüşürüz fatmacim
Günaydın :)
Güncel 74.8
Gecen hafta75.7
Fark 900 gr (1.19)
Mesaj kızlar salak demeyin de ben bu mesaj sayısına nasıl bakildigini bulamadım hala.diğer takımda yoktu bu

geçen hafta: 74
Bu hafra: 71.4
Fark : -2.6 (3.51)

yahu kızlar mesajları ne aralıkta sayıyorsunuz geçen cuma gününü katıyorum di mi ve dün geceye kadar

Gecen hafta: 74.8
Bu hafta : 74.4
Fark : 0.4 ( %0.53)

Kızlar tebrikler maşallah çok guzel gitmiş kilolar
Buse kız sende kabizliga rağmen eksisin maşallah

kız nasıl yapam ya çok zor bi şey o

yahu kızlar mesajları ne aralıkta sayıyorsunuz geçen cuma gününü katıyorum di mi ve dün geceye kadar

evet canım tabiki o günleri de sayıyosun :) ve 60 dan sonrasını saymana gerek yok +60 yazcaksın

Gecen hafta: 74.8
Bu hafta : 74.4
Fark : 0.4 ( %0.53)

kııızz betüül çok iyi benceee snde de wc sorunu vardı ona rağmen iyii ohh tebrik

Git bi doktra yaa rahatla artik. Ayy bnde dun hic bsy yemedim ama gram gtmedi yaa deli oldum

ya burda gitmek istemiyorum ilk defa bu kadar oluyor. bugun yedim canım kahvaltı da bi şeyler. çıkarım bugunden ümitliyim. şunu da düşündüm acaba yediklerim az oldugu için mi çıkamadım?

geçen hafta benim de ayranla ödemim komple gitmişti -300 olmustum ama bu hafta hiç fayda etmedi resmen aç bekleyerek gördüm -200 canım direttim resmen sanki duraklama yasıyor hissine kapıldım hiç fayda etmediği için ama bilmiyorum. önce benim su wc yi halletmem lazım.

inş haftaya en az 1 kg veririz. 2 haftadır sadece 500 gr vermiş oldum. tam bir rezilim tiroite baktırcam şüpheleniyorum. 1,5 ay oldu sadece 3 kg verdim şuana kadar

aboooo süpersin kıızzz süperrr
çok tebrik ederim aslanım eceee!!!

ben sokkk kiz aferinnn ucmussun

kız anam sabittim direttim resmen eksi gördüm tam bi psikopata bagladım sabah ama şükür 67 yi gördüm ya buna şükür yaa cidden

hadi seni merak ediyorum yaz artttıkkk

Teşekkür ederim inşallah ya

84.9 kilom sabit
aslinda carsamba 84.3u gordum daha fazla verirdim sanirim ama acayip odem oldu sanirim dunku moralaizlik ve aglamayla.benim kilo problemim de bu iste:/
Olsun fatmacim uzulme arti degilsin ya en azindan bunada sukur diyelm..skntilarn varms okudum kimse icin can sikmaya degmez canim ben artık bunu bilir bunu solerm

Bende ayni canim troid ve insulin direncme baktircam 2 ayda 6 kilo verdm bnmde seninle ayni cok yawas weriormm bn dha ck gtsn istiorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…