- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #159.401
Insallah canim ama deli olucaaam bi 73 u goremedim yaaabosver betulcum olur oyle.canini sıkma.her vucut ayri iste.sen bi sabit olursun bi 1.5 verirsin.ben de mesela surekli azar azar veriyorum.bakinca ortalama ayda 2-2.5 vermissin sanirim o da guzel bence.ortalama hepimiz o civari tutturuyoruz sonucta.onemli olan motivasyona dahil olmak ve bisekilde kilo vermek.misal bu hafta ben:)basladigimdan beri sayilidir sabit oldugum bu hafta sabit mesela aglama ve moral bozuklugu etkisiyle.moral bozmadan devam edelim gitcek insallah hepsi
Git bi doktra yaa rahatla artik. Ayy bnde dun hic bsy yemedim ama gram gtmedi yaa deli oldumypk anam yok emeğin karşılığı falansabittim ac bekliyom -100 oldum daha da bekliycem. el mi yaman beymiii
ben de sabittim aç bekledim 1 saat -100 oldum hala da bekliycem 1 saat daha 5 gün oldu sanırım wc siz. bugun karnım iyice şiş. hastanelik olucam böyle giderse. üzgünüm yainş. senden iyi haberler gelir
canım olsun üzülme. hilal güzel tüyolar vermiş buzluga at buzluguna da bakmaz artık. bence ne derse desin takma hatta niye layık göremedin mi benim senin gibi ayrı buzlugum yok içini doldurayım diye cevap ver bi daha öyle konusamasın canım. ben bile gıcık oldum.
olsun canım buna da şükür ödem oldugu belli. haftaya güzel verirsin
ohh iyi gezmeler canımm :)
ayşee tebrik ederim canım telde olmasam anlatırdım.
Bende çok mutluyumaslında dün daha düşüktü sabah ne yazık ki böyle çıktı
merhaba canlar bu hafta dünden başka kaçamak yapmadım desem yeridir dünde kaçamakların en güzeli dondurmaydı zaten:)) öte yandan dün babamın gönlünü kırmamanın da mükafatı olabilir bu tabi:)))
İzne ayrıldığım kilom 66.7
Bugünkü kilom 65.3
Fark 1,4
Ayrılalı 4 hafta oldu sanırım yüzdeni nasıl hesaplayacağım bilemedim
Spor 2 saat nırmal tempo yürüyüş
Mesaj 34
Bugün misafirlerim geliyor ben hazırluğa koşuyorum akşam bakarım geçmişe
Kuzum zeytinyagi ictin mi bi de onu dene ya.o acayip iyi geliyo.belki tbye hassasiyetin vardir.bizim arkin vardu kabiz oluyodu direk.zeytinyagini bi ic ins sifa olur.Allah yardim etsin ya.bu da acayip gerer insani
vayyy6 super yaaa.masallah.tebrik ederim canim
Bugun zeytinyqgi ic ise yaramassa yarin muhakkak git canim drye.bagirsaklardan geri emilim olmasin Allah korusun
arada hepimiz hassas oluruz canım. Ama önemli olan bunları atlatabilmek sende sıkma canını biz hep yanındayız senin kuzumCocuklar yukarda oynarken yanliz olmasin diye bulunuyor.ya ben sadece odamla alakaliyim ust kat tamamen bana tashih degil.esya duzeni sekli vs bana ait dil yani.dogru diyorsun canim ama bazen malesef duygulara yenik dusuyor insan.guclu olmak dogru olan:/arada oluyor iste hepimize zayif animizda.Allah razi olsun
evet salatayi meyve ustune yedim.amin insallah.aralikta onemli bir sinavim var is guvenligi uzmanligi.eylul 15 itibariyle ona yogunlasicam.is olursa calisamam.aralik sonrasi insallah iyi bi is nasip olsun.ve evet aglamak kesinlikle rahatlatti ve cok iyi geldi:)
o sinir sadece benim odam malesef.neyse iste dedigim gibi arada malesef oluyor oyle hepimizin zayif anlari.Onemli olan burda deatek gormus olmam Allah hepinizden razi olsun.simdiye bildigin sabaha kadar tikinirdim sikinti ve aglama yuzunden
corba da mantikli aslinda.bugun gunu birlik edirneye gidiyprum.h.sonu guzel bi stok yapayim insallah
kuzum stresten olduğunu biliyoruz sıkma sakin canını84.9 kilom sabit
aslinda carsamba 84.3u gordum daha fazla verirdim sanirim ama acayip odem oldu sanirim dunku moralaizlik ve aglamayla.benim kilo problemim de bu iste:/
görüşürüz fatmacimKizlar insallah herkesincok guzel eksi aonuclari gelir.ben bugun edirnede olacagim.gelemem herkese iyi sonuclar ins
Günaydın :)
Güncel 74.8
Gecen hafta75.7
Fark 900 gr (1.19)
Mesaj kızlar salak demeyin de ben bu mesaj sayısına nasıl bakildigini bulamadım hala.diğer takımda yoktu bu
Eki Görüntüle 1872605
günaydın
ayran hiç bi işe yaramadı. dün sabah da sabittim bu sabah dün aç kaldım resmen ona rağmen sabit ve hala wc yok. hastanelik olcam sanırım. hiçbi şey yemeden 1 saat bekledim tartıldım -100 oldu kilom 1 saat daha bekliycem. üzgünüm ya
geçen hafta: 74
Bu hafra: 71.4
Fark : -2.6 (3.51)
merhaba canlar bu hafta dünden başka kaçamak yapmadım desem yeridir dünde kaçamakların en güzeli dondurmaydı zaten:)) öte yandan dün babamın gönlünü kırmamanın da mükafatı olabilir bu tabi:)))
İzne ayrıldığım kilom 66.7
Bugünkü kilom 65.3
Fark 1,4
Ayrılalı 4 hafta oldu sanırım yüzdeni nasıl hesaplayacağım bilemedim
Spor 2 saat nırmal tempo yürüyüş
Mesaj 34
Bugün misafirlerim geliyor ben hazırluğa koşuyorum akşam bakarım geçmişe
yahu kızlar mesajları ne aralıkta sayıyorsunuz geçen cuma gününü katıyorum di mi ve dün geceye kadar
Gecen hafta: 74.8
Bu hafta : 74.4
Fark : 0.4 ( %0.53)
Kızlar tebriklerMesaj +80 sabredemedim sonuna kadar
geçen hafta 76,5
bu hafta 73,5
fark 3,0
76,5/73,5/3,0/%3,92
geçen haftaki rakamdan şüphe etmiştim ama bugün de şişlik ve bir kaç günlük birikmişliğim olduğundan şüphem gitti en azından çok fark olmadığını düşünüyorummutluyummm
canım bende yatarken sporu ve suyu güncelleyip yatıyorum söyle ki bilelim ve övelim daha da motive edelim
inşallah başarılı olursun canım dualar seninle
edirne miii benden selam edirneye ciğer belki ama peynir helvası falan filan yiyim deme gıııııayy çok özledim bennn
tebrik ederim canım
buse o kadar bekleyene kadar lavman yapaydın iki dakkada bütün eksileri görürdün kuzumay şaka maka bana da bulaştı ben çıkıyorum ama çıktığıma bin şahit ister dolu olduğumu hissedebiliyorum pff
tebrikler canımmm
canım tebrik ederim sevindim dondurma + güzel sonuç durumuna :)
yahu kızlar mesajları ne aralıkta sayıyorsunuz geçen cuma gününü katıyorum di mi ve dün geceye kadar
Gecen hafta: 74.8
Git bi doktra yaa rahatla artik. Ayy bnde dun hic bsy yemedim ama gram gtmedi yaa deli oldum
Mesaj +80 sabredemedim sonuna kadar
geçen hafta 76,5
bu hafta 73,5
fark 3,0
76,5/73,5/3,0/%3,92
geçen haftaki rakamdan şüphe etmiştim ama bugün de şişlik ve bir kaç günlük birikmişliğim olduğundan şüphem gitti en azından çok fark olmadığını düşünüyorummutluyummm
Mesaj +80 sabredemedim sonuna kadar
geçen hafta 76,5
bu hafta 73,5
fark 3,0
76,5/73,5/3,0/%3,92
Tebrikler canim bana yaklasiyosun hadi bakalmGeçen hafta 72.8
Bugün 71.9
Fark 900 gr
Yüzde 1.24
Mesaj 30+
arada hepimiz hassas oluruz canım. Ama önemli olan bunları atlatabilmek sende sıkma canını biz hep yanındayız senin kuzum
Bu arada corbayi sicakken koyacaksın kavanoza canım. Öyle kapatacaksin. Yoksa kavanoz tutmaz bozulur
kuzum stresten olduğunu biliyoruz sıkma sakin canını
görüşürüz fatmacim
Kızlar tebriklermaşallah çok guzel gitmiş kilolar
Buse kız sende kabizliga rağmen eksisin maşallah
Geçen hafta 72.8
Bugün 71.9
Fark 900 gr
Yüzde 1.24
Mesaj 30+
Yinede vermisin tebrikler caniko haftaya kesin dahada inicek inanıyorumGecen hafta: 74.8
Tebrikler canim bana yaklasiyosun hadi bakalm
Teşekkür ederim inşallah yaolsun canım ödemdir :)) dikkat edersn haftaya ödemde gider yine böyle güzel sonuc alırsıntebriik
geçmişe bakıyormusun canım? menülerine yorumlar yapmıstık. ben korkmustum artı cıkarsın diye ama hem dondurma hem güzel sonuc süpersin ohhh maşallah tebrikler canım :)
içmedim z. yağı. bugun kahvaltımda kaçamağımı yaptım. çıkmam lazım bugun. geri bağırsak ne canım Allah korusunyine çıkamazsam yarın sabahtan içerim z. yağı muhakkak
valla gerim gerim gerildim ya :/
Olsun fatmacim uzulme arti degilsin ya en azindan bunada sukur diyelm..skntilarn varms okudum kimse icin can sikmaya degmez canim ben artık bunu bilir bunu solerm84.9 kilom sabit
aslinda carsamba 84.3u gordum daha fazla verirdim sanirim ama acayip odem oldu sanirim dunku moralaizlik ve aglamayla.benim kilo problemim de bu iste:/
Tebrikler aysecikGünaydın :)
Güncel 74.8
Gecen hafta75.7
Fark 900 gr (1.19)
Mesaj kızlar salak demeyin de ben bu mesaj sayısına nasıl bakildigini bulamadım hala.diğer takımda yoktu bu
Bende ayni canim troid ve insulin direncme baktircam 2 ayda 6 kilo verdm bnmde seninle ayni cok yawas weriormm bn dha ck gtsn istiormkız nasıl yapam ya çok zor bi şey o
evet canım tabiki o günleri de sayıyosun :) ve 60 dan sonrasını saymana gerek yok +60 yazcaksın
kııızz betüül çok iyi benceee snde de wc sorunu vardı ona rağmen iyii ohh tebrik
ya burda gitmek istemiyorumilk defa bu kadar oluyor. bugun yedim canım kahvaltı da bi şeyler. çıkarım bugunden ümitliyim. şunu da düşündüm acaba yediklerim az oldugu için mi çıkamadım?
geçen hafta benim de ayranla ödemim komple gitmişti -300 olmustum ama bu hafta hiç fayda etmedi resmen aç bekleyerek gördüm -200 canım direttim resmensanki duraklama yasıyor hissine kapıldım hiç fayda etmediği için ama bilmiyorum. önce benim su wc yi halletmem lazım.
inş haftaya en az 1 kg veririz. 2 haftadır sadece 500 gr vermiş oldum. tam bir rezilimtiroite baktırcam şüpheleniyorum. 1,5 ay oldu sadece 3 kg verdim şuana kadar
aboooo süpersin kıızzz süperrr
çok tebrik ederim aslanım eceee!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?