- 8 Aralık 2009
- 2.866
- 1.867
- 173
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #159.381
bosver betulcum olur oyle.canini sıkma.her vucut ayri iste.sen bi sabit olursun bi 1.5 verirsin.ben de mesela surekli azar azar veriyorum.bakinca ortalama ayda 2-2.5 vermissin sanirim o da guzel bence.ortalama hepimiz o civari tutturuyoruz sonucta.onemli olan motivasyona dahil olmak ve bisekilde kilo vermek.misal bu hafta ben:)basladigimdan beri sayilidir sabit oldugum bu hafta sabit mesela aglama ve moral bozuklugu etkisiyle.moral bozmadan devam edelim gitcek insallah hepsiInsallah dedigin gbi bombaa olurda okadar dikkat ettim hep sabit hep sabit cildiricim yarin ola hayr ola
Günaydın :)
Güncel 74.8
Gecen hafta75.7
Fark 900 gr (1.19)
Mesaj kızlar salak demeyin de ben bu mesaj sayısına nasıl bakildigini bulamadım hala.diğer takımda yoktu bu
84.9 kilom sabit
aslinda carsamba 84.3u gordum daha fazla verirdim sanirim ama acayip odem oldu sanirim dunku moralaizlik ve aglamayla.benim kilo problemim de bu iste:/
canım diyet haricinde kahvaltı alışkanlığım değildi zaten ve diyet süresinde elimden geldiği kadar saatlerimi düzenliyorum bu alışkanlık değildi imkan durumuydu teşekkürleeer :)
kayısılar fazla olmuş canım wc için sabah yersen daha iyi olur aç karnına üstüne de ılık su tabii
canım senin spor yapma imkanın hiç olmuyor sanırım o dikkatimi çekti bir şeyler yapmaya çalışsan iyi olur ama canım senin için az olsa da menü güzel
buseee maşallah sana iki seferdir ayran yapıyorsun inşallah emeğinin karşılığını alırsın
ayranla doyuyormusunuz kızlar yaa ben kendimden şüpheliyim
aynen canım ya kötü etkiliyor ama gecikince daha da kötü etkiliyor 13 yumurta mı anaam nettin kız ölürüm ben o kadar yumurtaya
iyi olmuş ortak balı keşke sabahtan kullansaydın
kahve şekersiz olsaydı daha iyiydi tabii şeker sağlıksız bir şey inciri de şekerli diye biliyorum ben canım ve pirinçde cıs barbunya ve turşu da dilerim artı çıkarmaz afiyet olsun su ve spor iyi
dondurma ile ilgili durumu biliyorsun canım keşke yarın yiyelim diyebilseydin geri kalanı güzel afiyet olsun
akşam meyve tamamen şekere dönüşüyor canım ama salatayı üste yediysen yine bir derece daha iyidir afiyet olsun
canım biz her türlü sebze bakliyat vs küçük küçük poşetleyip atıyoruz buzluğa hatta bazen bir kaç çeşit sebze bir arada atar annem sonra onu çıkarıp düdüklüye atar kendi kendine pişer o hafif suyla
canım ne diyeyim bilemedim ağlamak bazen rahatlatıyor ağla ama kendini sıkma canım Allah tez zamanda yardımcın olsun o kalabalıkla çekilmez ki ben sadece çekirdekçik aileyle bile zorda kalıyorum yeri geliyor
Insallah dedigin gbi bombaa olurda okadar dikkat ettim hep sabit hep sabit cildiricim yarin ola hayr ola
Cocuklar yukarda oynarken yanliz olmasin diye bulunuyor.ya ben sadece odamla alakaliyim ust kat tamamen bana tashih degil.esya duzeni sekli vs bana ait dil yani.dogru diyorsun canim ama bazen malesef duygulara yenik dusuyor insan.guclu olmak dogru olan:/arada oluyor iste hepimize zayif animizda.Allah razi olsun
evet salatayi meyve ustune yedim.amin insallah.aralikta onemli bir sinavim var is guvenligi uzmanligi.eylul 15 itibariyle ona yogunlasicam.is olursa calisamam.aralik sonrasi insallah iyi bi is nasip olsun.ve evet aglamak kesinlikle rahatlatti ve cok iyi geldi:)
o sinir sadece benim odam malesef.neyse iste dedigim gibi arada malesef oluyor oyle hepimizin zayif anlari.Onemli olan burda deatek gormus olmam Allah hepinizden razi olsun.simdiye bildigin sabaha kadar tikinirdim sikinti ve aglama yuzunden
corba da mantikli aslinda.bugun gunu birlik edirneye gidiyprum.h.sonu guzel bi stok yapayim insallah
84.9 kilom sabit
aslinda carsamba 84.3u gordum daha fazla verirdim sanirim ama acayip odem oldu sanirim dunku moralaizlik ve aglamayla.benim kilo problemim de bu iste:/
Kizlar insallah herkesincok guzel eksi aonuclari gelir.ben bugun edirnede olacagim.gelemem herkese iyi sonuclar ins
Günaydın :)
Güncel 74.8
Gecen hafta75.7
Fark 900 gr (1.19)
Mesaj kızlar salak demeyin de ben bu mesaj sayısına nasıl bakildigini bulamadım hala.diğer takımda yoktu bu
geçen hafta: 74
Bu hafra: 71.4
Fark : -2.6 (3.51)
Bende çok mutluyumneeee
kız bu neee maşallaaahh süpersiiinn
ypk anam yok emeğin karşılığı falansabittim ac bekliyom -100 oldum daha da bekliycem. el mi yaman beymiii
ben de sabittim aç bekledim 1 saat -100 oldum hala da bekliycem 1 saat daha 5 gün oldu sanırım wc siz. bugun karnım iyice şiş. hastanelik olucam böyle giderse. üzgünüm yainş. senden iyi haberler gelir
canım olsun üzülme. hilal güzel tüyolar vermiş buzluga at buzluguna da bakmaz artık. bence ne derse desin takma hatta niye layık göremedin mi benim senin gibi ayrı buzlugum yok içini doldurayım diye cevap ver bi daha öyle konusamasın canım. ben bile gıcık oldum.
olsun canım buna da şükür ödem oldugu belli. haftaya güzel verirsin
ohh iyi gezmeler canımm :)
ayşee tebrik ederim canım telde olmasam anlatırdım.
Kuzum zeytinyagi ictin mi bi de onu dene ya.o acayip iyi geliyo.belki tbye hassasiyetin vardir.bizim arkin vardu kabiz oluyodu direk.zeytinyagini bi ic ins sifa olur.Allah yardim etsin ya.bu da acayip gerer insani
vayyy6 super yaaa.masallah.tebrik ederim canimgeçen hafta: 74
Bugun zeytinyqgi ic ise yaramassa yarin muhakkak git canim drye.bagirsaklardan geri emilim olmasin Allah korusunypk anam yok emeğin karşılığı falansabittim ac bekliyom -100 oldum daha da bekliycem. el mi yaman beymiii
ben de sabittim aç bekledim 1 saat -100 oldum hala da bekliycem 1 saat daha 5 gün oldu sanırım wc siz. bugun karnım iyice şiş. hastanelik olucam böyle giderse. üzgünüm yainş. senden iyi haberler gelir
canım olsun üzülme. hilal güzel tüyolar vermiş buzluga at buzluguna da bakmaz artık. bence ne derse desin takma hatta niye layık göremedin mi benim senin gibi ayrı buzlugum yok içini doldurayım diye cevap ver bi daha öyle konusamasın canım. ben bile gıcık oldum.
olsun canım buna da şükür ödem oldugu belli. haftaya güzel verirsin
ohh iyi gezmeler canımm :)
ayşee tebrik ederim canım telde olmasam anlatırdım.
canım bende yatarken sporu ve suyu güncelleyip yatıyorum söyle ki bilelim ve övelim daha da motive edelimBugun persmbe oldugu icin spor yapmadim canim. Genelde sporumu saat 9 gbi yapiyorum menumu paylastiktan sonrada yazmiyorum buraya bisyler yapiom aslnda en buyuk spor cocukkkk :)
inşallah başarılı olursun canım dualar seninleevet salatayi meyve ustune yedim.amin insallah.aralikta onemli bir sinavim var is guvenligi uzmanligi.eylul 15 itibariyle ona yogunlasicam.is olursa calisamam.aralik sonrasi insallah iyi bi is nasip olsun.ve evet aglamak kesinlikle rahatlatti ve cok iyi geldi:)
edirne miii benden selam edirneye ciğer belki ama peynir helvası falan filan yiyim deme gıııııKizlar insallah herkesincok guzel eksi aonuclari gelir.ben bugun edirnede olacagim.gelemem herkese iyi sonuclar ins
tebrik ederim canımGünaydın :)
Güncel 74.8
Gecen hafta75.7
Fark 900 gr (1.19)
Eki Görüntüle 1872605
günaydın
ayran hiç bi işe yaramadı. dün sabah da sabittim bu sabah dün aç kaldım resmen ona rağmen sabit ve hala wc yok. hastanelik olcam sanırım. hiçbi şey yemeden 1 saat bekledim tartıldım -100 oldu kilom 1 saat daha bekliycem. üzgünüm ya
buse o kadar bekleyene kadar lavman yapaydın iki dakkada bütün eksileri görürdün kuzum
tebrikler canımmmgeçen hafta: 74
canım tebrik ederim sevindim dondurma + güzel sonuç durumuna :)merhaba canlar bu hafta dünden başka kaçamak yapmadım desem yeridir dünde kaçamakların en güzeli dondurmaydı zaten:)) öte yandan dün babamın gönlünü kırmamanın da mükafatı olabilir bu tabi:)))
İzne ayrıldığım kilom 66.7
Bugünkü kilom 65.3
Fark 1,4
Ayrılalı 4 hafta oldu sanırım yüzdeni nasıl hesaplayacağım bilemedim
Spor 2 saat nırmal tempo yürüyüş
Mesaj 34
Bugün misafirlerim geliyor ben hazırluğa koşuyorum akşam bakarım geçmişe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?