- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #159.721
Masada ne var KuzumKızlar misafirlikteyim su an karşıdan annem gözümün içine içine bakıyor o ları ye diye ama direniyorum açım bir de öğle yemeği yedirmeden çıkardı evden pff
Söyledim de dinleme taraftarı değil pek böyle tutuyor ışte ev yapımı şekersiz limonatayla annem için yapılan tuzsuz açmayı yedim diğerleri hep pgaca börek kurabiye falan di cenaze evi diye dışarı da çıkamadım akşam normal yemek olacak sanırımMasada ne var Kuzum
Sana Göre bişey yokmu
Bidahada evden çıkmadan annenle konuşki seni zorlamasın
Senin yüzünden ceza alıyom de
Pazartesiye kadar yazabilirsin cnmMefkurem Abla ben kaça kadar birinciler sırlarını paylaşıyor kısmına yazabilirim süresi varmı burada yazamıyorum da uzun uzun
Onu söyleyen akademisyen değil bir özel kurs hocam di ama tr genelinde de var akademisyen vs
Kumrular sizi :))
Tatlım bisi sorucam senin annende seni kiskanma huyu varmı acabaKızlar misafirlikteyim su an karşıdan annem gözümün içine içine bakıyor o ları ye diye ama direniyorum açım bir de öğle yemeği yedirmeden çıkardı evden pff
Bilmiyorum canım oluyor mu öyle anne lerde kendi fikirleri hisleri sürekli değişiyor çevresindeki herkes de ona uysun onun istediği gibi olsun istiyor ben bunu çıkardım yani bi yaşıma kadar
Tatlım bisi sorucam senin annende seni kiskanma huyu varmı acaba
Aynen kimse senin adına birkaç kilo vereyim demiyor. Dese de dalga geçiyordur daha beterAynen öyle canım bu kiloları verecek olan bizleriz diyetisyenler değil hadi bakalım bomba bekliyoruz senden
Aynen ya ben de şimdi daha da gayretlendim bu kilolar gidecek!canim ben en az 5 dietisyene gittim bir suru sok diyet yaptim en son sonuc KENDI AZMIN OLMAZSA HEPSI FOS
Ben de yeni yeni tanıyorum kendimi. Buradan da sen de dahil olmak üzere şunlar çok olmuş cnm falan diyen vardı sağolsunlar canım sen de sağolgünaydın tatlım. Vücudunu en iyi kendin bilirsin kuzum. Yılmadan devam edersen kalmaz bu kilolar
Diyetisyenler de herkese aynı diyeti veriyor ara öğünlerle mideyi daha çok çalıştıracağım daha çok vereceğim diye düşünüyorsun ama herkesin bünyesi farklı ben de artık bu tür diyetlere uymak yerine kendimi tanımaya dikkat vereceğim. Kendi diyetimi kendim oluşturacağımBende zamanında diyetisyene gitme gafletinde bulunmustum. Ters tepti resmen. Sağlıklı beslenip düzenli spor yapınca kendiliğinden oluyor kilo verme işi. En iyi kararı vermissin bence de.senin vücudunu senden daha iyi taniyamaz hickimse.
Kızlar misafirlikteyim su an karşıdan annem gözümün içine içine bakıyor o ları ye diye ama direniyorum açım bir de öğle yemeği yedirmeden çıkardı evden pff
Bu sefer takmama gücüm oldukça yüksek ama annem bildiğin anne fırçası atıyor bazen hem aç bırakıyor hem aç durma diyorAynen kimse senin adına birkaç kilo vereyim demiyor. Dese de dalga geçiyordur daha beter
Aynen ya ben de şimdi daha da gayretlendim bu kilolar gidecek!
Ben de yeni yeni tanıyorum kendimi. Buradan da sen de dahil olmak üzere şunlar çok olmuş cnm falan diyen vardı sağolsunlar canım sen de sağol
Diyetisyenler de herkese aynı diyeti veriyor ara öğünlerle mideyi daha çok çalıştıracağım daha çok vereceğim diye düşünüyorsun ama herkesin bünyesi farklı ben de artık bu tür diyetlere uymak yerine kendimi tanımaya dikkat vereceğim. Kendi diyetimi kendim oluşturacağım
Aaa öğün atlatmış sanaa hiç dinleme biz diyetçilere söz + bakış + ima yoluyla şunu ye falan dediklerinde hiç takmayalım
Boniboncuğumm boncuğum benimLahana + kabak yoğunluklu diyetimin ilk gününde tok olduğum ve lıkır lıkır suları içtiğim halde 59.4 çıktımmm
normalde hiç tok tartılmam ama merak ettim bu sefer
Cumaya inş bomba haberleri veririm size
Ellet kiz yazzzikkkk:):)haa haaa vicdanli ol sabuhaAbla Yaatamam elletmem
Amin fatmam ınş böyle devam eder. Adama sabah sabah bi haller oldu
iyybu tarz insanlarin hepsi gicik ya:/sanirsin kendi bratt pittOnu söyleyen akademisyen değil bir özel kurs hocam di ama tr genelinde de var akademisyen vs
Kumrular sizi :))
ayyy tipik anne ya.canim sana ve tercihlerine malesef saygi pek yok demek ki.bi tane de ben de var oyle.yemen giyimin tarzin hepsi elestri konusudurKızlar misafirlikteyim su an karşıdan annem gözümün içine içine bakıyor o ları ye diye ama direniyorum açım bir de öğle yemeği yedirmeden çıkardı evden pff
vuhuuu boni bonimm benimLahana + kabak yoğunluklu diyetimin ilk gününde tok olduğum ve lıkır lıkır suları içtiğim halde 59.4 çıktımmm
Şaka kız. Kabak duymasın da öyle çok çok yiyemem kendisini.pek sevmiyorum :/ ama aldım 2 kg. Salatasini denicemKız abartmabikarsin bir de hem de tek tip beslenme gibi olmasın her gün he r öğün üst üste yapma
Kız senin annen cikelatacilardan mi yoksa :))))) o anneye rağmen 1.oluyorsun ya 1 kere daha helal kiz sanaKızlar misafirlikteyim su an karşıdan annem gözümün içine içine bakıyor o ları ye diye ama direniyorum açım bir de öğle yemeği yedirmeden çıkardı evden pff
En iyisini yaparsın. Yanindayiz :)Aynen kimse senin adına birkaç kilo vereyim demiyor. Dese de dalga geçiyordur daha beter
Aynen ya ben de şimdi daha da gayretlendim bu kilolar gidecek!
Ben de yeni yeni tanıyorum kendimi. Buradan da sen de dahil olmak üzere şunlar çok olmuş cnm falan diyen vardı sağolsunlar canım sen de sağol
Diyetisyenler de herkese aynı diyeti veriyor ara öğünlerle mideyi daha çok çalıştıracağım daha çok vereceğim diye düşünüyorsun ama herkesin bünyesi farklı ben de artık bu tür diyetlere uymak yerine kendimi tanımaya dikkat vereceğim. Kendi diyetimi kendim oluşturacağım
Aaa öğün atlatmış sanaa hiç dinleme biz diyetçilere söz + bakış + ima yoluyla şunu ye falan dediklerinde hiç takmayalım
Nasıl bişey lahana kabak ?yani özel bi tarifi kürümü var ? Nasıl yiyorsun?kız bende bonibonum bana da tüyo ver.Lahana + kabak yoğunluklu diyetimin ilk gününde tok olduğum ve lıkır lıkır suları içtiğim halde 59.4 çıktımmm
Canım menun güzel olmuş kahve li çikolatalar i biliyorum ama yinede tehlikeli bir de öğlen tava yağsız tuzsuz ise tamamdı afiyet olsun ortaamMonum :)
08.30 kahvaltı
1 dilim TT ekmeği
2 çay
1 kk peynir
3 zeytin
Yarım domates
2 yeşil biber sogurulmus
11 ara kupa çay
13 öğle yemeği
1 parça tavuk Adana
4 yk patatesli yumurta tava
Yarım domates
1 küçük kase yogurt
15 ara
1 Türk Kahvesi sade
2 minik kahveli çikolata (çikelatalar sevinmeyin boyutu findiktan kucuktu :))
19 akşam yemeği
1 kase salata
1 kase yogurt
4 bardak ayran
Az sonra çaya gideceğiz. Sadece çay icecegim.
Su 2.5 lt
Spor 1.5 saat orta tempo yürüyüş
Bilemedim canım elimden geleni yapıyorum ışte bu sefer dönmeyeceğim bu yoldanŞaka kız. Kabak duymasın da öyle çok çok yiyemem kendisini.pek sevmiyorum :/ ama aldım 2 kg. Salatasini denicem
Kız senin annen cikelatacilardan mi yoksa :))))) o anneye rağmen 1.oluyorsun ya 1 kere daha helal kiz sana
En iyisini yaparsın. Yanindayiz :)
Nasıl bişey lahana kabak ?yani özel bi tarifi kürümü var ? Nasıl yiyorsun?kız bende bonibonum bana da tüyo ver.
Maşallah iradelisin aç da kalsan susuz daBu sefer takmama gücüm oldukça yüksek ama annem bildiğin anne fırçası atıyor bazen hem aç bırakıyor hem aç durma diyor
Boniboncuğumm boncuğum benimniye uzuyorsun cikiletacilari bakiiim
Öğlen lahana akşam kabak yemeği yedim kabak yine neyse normal kabak yemeği domatesli hafiften yağlı biberli falan ama lahanaNasıl bişey lahana kabak ?yani özel bi tarifi kürümü var ? Nasıl yiyorsun?kız bende bonibonum bana da tüyo ver.
Canım tek basonayken diyete sadık kala biliyorum da bugün cenaze evindeyim yine tabi sürat astım duymazlıktan geldim falan ama bazı şeyleri yedim su an da sinirli yim ama cenaze evinde de kavga edemeyecegime göre kuzenimi kandordkm yürüyüşe çıkıyorumMaşallah iradelisin aç da kalsan susuz da
çikiletalar tatlı rakiplerimiz bizimbu haftaki kilo verme yüzdesi birincimiz sıkı bir rakipsinn
Öğlen lahana akşam kabak yemeği yedim kabak yine neyse normal kabak yemeği domatesli hafiften yağlı biberli falan ama lahanaödem atmaya çalıştığım için su toplamayayım diye tuzsuz yedim lahana+soğan öldüm öldüm dirildim
Afiyet olsunn çok güzelMenümm
9:00 - 1 kk peynir, zeytin, 1 yumurta, 2 domates
10:30 - iki erik
12:40 - 1 kase lahana yemeği, yarım bardak yoğurt
15:20 - iki kayısı kurusu
18:50 - 1 kase kabak yemeği, yarım bardak yoğurt
21:00 - bir bardak süt(şimdi içecem)
19:30 - 50 dk koşu bandında yürüyüş
2,5 lt su oldu 3 olur yatana kadar
Ay denedim o bluzu hala daracık o kadar da hevesle aldım olur sandimdi moralim düştü biraz , kız azıcık zorlamadan hiç spor olmuyor ama yarın bu kadar zorlamayacam bakarsın canım evde yaparsın mis
Menü zengin maşallah benimde canım dondurma çekiyordu ama evde yoktu yiyemedim( afiyet olsun snaa
Günaydın hanımlaar
Resmi olarak diyetisyenin verdiği diyeti bırakmış bulunuyorum
Hiç işe yaramadığı tarafımca onaylanmıştır (geçen haftaki kilomu da diyette yaptığım hafif değişiklikler sayesinde vermiştim)
Artık hafif kalorili diyet. genelde kabak + lahana
Bolca spor
Diyet kafamda bir sürü soru işareti bırakıyordu diyetisyene gidecektim cuma günü. Diyetisyen yoktu gelmemiş
Bana cuma gel demişti halbuki
Yok canlar yaa insanı en iyi kendisi tanıyor kendisi uğraşıyor başka kimse uğraşmıyor sizin adınıza
Bu kiloları verecek benim diyetisyen değil
Güzel canım
Olsun canım yine de güzel
Çok iyi ya tebrikler
Haftaya dahaiyi olur inşallah
Bakıyırum canım senin yorumunu beğenmiştim hatta yarın tartıya yansımaz inş demiştin:) canım nırmalde herşwyi tam ölçüsünde yediğim için arada yaptığım bu ufak kaçamaklar zatar vermiyor
Süpersin ya
Çok iyi canı
Mezun olucam canım :)) haftaya giderim heralde:)
Güzel canım tebrikler
Selam kizlar ben anladim irade toplamak bana gore bisi dgil hep diyorum yapicam 3 4 gun cok guzel yapiyorum daha sonra kendimi gece bisuler yerken buluyorum sizide oyalamaya hakkim yok menume youm yapmak icin zaman ayiriyosunuz tesekkur ederim o bile bi hak gercekten kendimi topladigimda gelirim bi duze oturttugum zaman tam duzeni oturtyn dedm temizlik girdi araya kaynanam bende kalip elife bakio biliosunuz yemek filan yapmio o saatten sonra gelip de yemek yapmak yerine kahvalti abur cubur atistirmasi oluo oda lop kilo oluo ise basladigimdan beri bu konuda catisiyoruz ama yapmio kadin bende saldim artik gencayla konustum dun bana yardimci olacagini soledi pazartesoden itibaren bi duzen oturtcaz ama tabiki bunu tam anlamiyla oturtunca araniza gelicm hepnizi cok seviyorum cipcitir hatunlat olun ins. Opuyorum hepinizi
Selammmm
Aslında Eylül sonu gelmek ıstıyordum çünkü bitmeyen tatillerin bırındeyım yıne
Sabah es kaza eczanede tartılayım dedım olma olaydı....
Neyse konuya gelıyım yerınız varsa benım koca totıse gelmek ısterım hatta ılgılı tipiğe yazıp davet beklerım- burda bır küçük Emrah bakışı-
Eğer alırsanız deneme süredinde karınca gıbı tatil dönüşü listede beygır gıbı koşar kılo verırım...,
Sonracıgıma gozlerınizden öper sevgılerımı sunarım....
Kestane kebap acele cevap dıye ekler mesajımın kenarını asker mektubu gıbı yaktığımı hayal etmenızı ısterım
Kendi ellerimle 1.liğimizi onayladım
Darısı diğer haftalara inşallah
Kızlar erdem le dışarı çıkıyoruz. Burda olmam bugün. Çocuk yokken gezelim dedi. Sinemaya filan gidicez
Selam bonibonlarim ve sisman cikelatalar
:)))))
Market pazar icin çıkacağız şimdi evden.kabak alcam 8 10 kg. Ayy zaten pek hoslanmam kendisinden tiksinmeyim bi de :))))))
Kızlar misafirlikteyim su an karşıdan annem gözümün içine içine bakıyor o ları ye diye ama direniyorum açım bir de öğle yemeği yedirmeden çıkardı evden pff
Lahana + kabak yoğunluklu diyetimin ilk gününde tok olduğum ve lıkır lıkır suları içtiğim halde 59.4 çıktımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?