Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar misafirlikteyim su an karşıdan annem gözümün içine içine bakıyor o ları ye diye ama direniyorum açım bir de öğle yemeği yedirmeden çıkardı evden pff
Masada ne var Kuzum
Sana Göre bişey yokmu
Bidahada evden çıkmadan annenle konuşki seni zorlamasın
Senin yüzünden ceza alıyom de

Masada ne var Kuzum
Sana Göre bişey yokmu
Bidahada evden çıkmadan annenle konuşki seni zorlamasın
Senin yüzünden ceza alıyom de
Söyledim de dinleme taraftarı değil pek böyle tutuyor ışte ev yapımı şekersiz limonatayla annem için yapılan tuzsuz açmayı yedim diğerleri hep pgaca börek kurabiye falan di cenaze evi diye dışarı da çıkamadım akşam normal yemek olacak sanırım

Onu söyleyen akademisyen değil bir özel kurs hocam di ama tr genelinde de var akademisyen vs

Kumrular sizi :))

Kızlar misafirlikteyim su an karşıdan annem gözümün içine içine bakıyor o ları ye diye ama direniyorum açım bir de öğle yemeği yedirmeden çıkardı evden pff
Tatlım bisi sorucam senin annende seni kiskanma huyu varmı acaba

Aynen öyle canım bu kiloları verecek olan bizleriz diyetisyenler değil hadi bakalım bomba bekliyoruz senden
Aynen kimse senin adına birkaç kilo vereyim demiyor. Dese de dalga geçiyordur daha beter

canim ben en az 5 dietisyene gittim bir suru sok diyet yaptim en son sonuc KENDI AZMIN OLMAZSA HEPSI FOS
Aynen ya ben de şimdi daha da gayretlendim bu kilolar gidecek!

günaydın tatlım. Vücudunu en iyi kendin bilirsin kuzum. Yılmadan devam edersen kalmaz bu kilolar
Ben de yeni yeni tanıyorum kendimi. Buradan da sen de dahil olmak üzere şunlar çok olmuş cnm falan diyen vardı sağolsunlar canım sen de sağol

Diyetisyenler de herkese aynı diyeti veriyor ara öğünlerle mideyi daha çok çalıştıracağım daha çok vereceğim diye düşünüyorsun ama herkesin bünyesi farklı ben de artık bu tür diyetlere uymak yerine kendimi tanımaya dikkat vereceğim. Kendi diyetimi kendim oluşturacağım

Aaa öğün atlatmış sanaa hiç dinleme biz diyetçilere söz + bakış + ima yoluyla şunu ye falan dediklerinde hiç takmayalım

Bu sefer takmama gücüm oldukça yüksek ama annem bildiğin anne fırçası atıyor bazen hem aç bırakıyor hem aç durma diyor
Boniboncuğumm boncuğum benim niye uzuyorsun cikiletacilari bakiiim

Abla Yaa tamam elletmem

Amin fatmam ınş böyle devam eder. Adama sabah sabah bi haller oldu
Ellet kiz yazzzikkkk:):)haa haaa vicdanli ol sabuhaolsun iyidir canim Akli basina gelmis iste ne guzel masallah
Onu söyleyen akademisyen değil bir özel kurs hocam di ama tr genelinde de var akademisyen vs

Kumrular sizi :))
iyybu tarz insanlarin hepsi gicik ya:/sanirsin kendi bratt pitt
ayyy tipik anne ya.canim sana ve tercihlerine malesef saygi pek yok demek ki.bi tane de ben de var oyle.yemen giyimin tarzin hepsi elestri konusudur
vuhuuu boni bonimm benim

Monum :)
08.30 kahvaltı
1 dilim TT ekmeği
2 çay
1 kk peynir
3 zeytin
Yarım domates
2 yeşil biber sogurulmus

11 ara kupa çay

13 öğle yemeği
1 parça tavuk Adana
4 yk patatesli yumurta tava
Yarım domates
1 küçük kase yogurt

15 ara
1 Türk Kahvesi sade
2 minik kahveli çikolata (çikelatalar sevinmeyin boyutu findiktan kucuktu :))

19 akşam yemeği
1 kase salata
1 kase yogurt
4 bardak ayran

Az sonra çaya gideceğiz. Sadece çay icecegim.

Su 2.5 lt
Spor 1.5 saat orta tempo yürüyüş

Kız abartma bikarsin bir de hem de tek tip beslenme gibi olmasın her gün he r öğün üst üste yapma
Şaka kız. Kabak duymasın da öyle çok çok yiyemem kendisini.pek sevmiyorum :/ ama aldım 2 kg. Salatasini denicem

Kız senin annen cikelatacilardan mi yoksa :))))) o anneye rağmen 1.oluyorsun ya 1 kere daha helal kiz sana
En iyisini yaparsın. Yanindayiz :)
Nasıl bişey lahana kabak ?yani özel bi tarifi kürümü var ? Nasıl yiyorsun?kız bende bonibonum bana da tüyo ver.

Canım menun güzel olmuş kahve li çikolatalar i biliyorum ama yinede tehlikeli bir de öğlen tava yağsız tuzsuz ise tamamdı afiyet olsun ortaam
Bilemedim canım elimden geleni yapıyorum ışte bu sefer dönmeyeceğim bu yoldan

Bu sefer takmama gücüm oldukça yüksek ama annem bildiğin anne fırçası atıyor bazen hem aç bırakıyor hem aç durma diyor

Boniboncuğumm boncuğum benim niye uzuyorsun cikiletacilari bakiiim
Maşallah iradelisin aç da kalsan susuz da
çikiletalar tatlı rakiplerimiz bizim bu haftaki kilo verme yüzdesi birincimiz sıkı bir rakipsinn

Nasıl bişey lahana kabak ?yani özel bi tarifi kürümü var ? Nasıl yiyorsun?kız bende bonibonum bana da tüyo ver.
Öğlen lahana akşam kabak yemeği yedim kabak yine neyse normal kabak yemeği domatesli hafiften yağlı biberli falan ama lahana ödem atmaya çalıştığım için su toplamayayım diye tuzsuz yedim lahana+soğan öldüm öldüm dirildim

Menümm

9:00 - 1 kk peynir, zeytin, 1 yumurta, 2 domates
10:30 - iki erik
12:40 - 1 kase lahana yemeği, yarım bardak yoğurt
15:20 - iki kayısı kurusu
18:50 - 1 kase kabak yemeği, yarım bardak yoğurt
21:00 - bir bardak süt(şimdi içecem)

19:30 - 50 dk koşu bandında yürüyüş
2,5 lt su oldu 3 olur yatana kadar

Sabah 9.30 kk peynir maydanoz 1 domatesle yumurta kırdım dibinde azıcık z.yağı vardı
Ara 12.00. 1 nektari
16.30 ne derseniz artik, 1 bardak ev yapımı şekersiz limonata 1 küçük tuzsuz açma
20.00 1 yk pilav 1 yk k. Fasulye 3 yk z.yağlı salata 1 bardak ayran 1 lokma ıspanaklı börek
Su 1.5 litre
Spor 30 dk yürümüştüm şimdi kuzenimle çıkıyorum yine hedefimiz 1 saat görüşürüz kızlar

Canım tek basonayken diyete sadık kala biliyorum da bugün cenaze evindeyim yine tabi sürat astım duymazlıktan geldim falan ama bazı şeyleri yedim su an da sinirli yim ama cenaze evinde de kavga edemeyecegime göre kuzenimi kandordkm yürüyüşe çıkıyorum
Afiyet olsunn çok güzel

canım olsun nasılsa gireceksin o bluzaa

biz bonibonuz herseyi yaparıızz

aynen canım ben de 3 kez gitmiştim hep foss

ay ne güzel bana tüm kaçamaklar yarıyor malesef

hem cocukla hem de yemekle bas edemeyecegini düşünüyordur canım. zor olabilir.

en kısa zamanda aramıza katılırsın umarım ucunu daha fazla kacırmadan.

muckk

hoşgeldin konu sahibesiiii :)

Kendi ellerimle 1.liğimizi onayladım
Darısı diğer haftalara inşallah

oohh ohh suyundan daaa

Kızlar erdem le dışarı çıkıyoruz. Burda olmam bugün. Çocuk yokken gezelim dedi. Sinemaya filan gidicez

ay maşallah sizeeee kumrulaaar

Selam bonibonlarim ve sisman cikelatalar
:)))))
Market pazar icin çıkacağız şimdi evden.kabak alcam 8 10 kg. Ayy zaten pek hoslanmam kendisinden tiksinmeyim bi de :))))))

kabakcı güZeli bonibooon hadi bakalıım

zor bi durum canım. yine iyi atlatmıssın :)

oooo bonibooonn kim tutaar süpersiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…