Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Menun guzel olmus canim yurut tabi kiz Allah ne demis yuru ya kulum

Yaa sorma kuzum valla dayanamiyom bugun istahim cok acik...sen yine hayr duani et canim hafta ici yogurt yulafa devam

Menum
sabah 8.30 sekersiz turk kahvesi
10.30 1 tb ekmek 2 yumurta 1 kk peynir domates salatalik
Ara 16.00 1 kase yogurt 2 yk yulaf
aksam 18.30 1tb ekmek 1 kk peynir domates
Aa 22.00 1 bardak sekersiz nescafelisut
su 2.5 litre
spor 50 +25 dk yuruyus
Hafif olmus menun aferin kacamaksz atlasmisin

Kaptan yardimcisi olarak sen böyle yaparsan cemaat ne yapsin mervecik
Öyle dövün demekle olmuyor yarin güzel bi spor yapilacak

Hem cuma haric kacamaklara ceza yokmuydu
Bugün baya kacamak vardi menülerde
Ayy abla bende bundan korkuyodum ya cezami kendim kesicem ben yarin spor yapcam hafif yicem telafi etcm bu hafta 1kilo vercem bak gor
Bugun istahim acildi nedense hataliyim biliyorum cemaat sakin siz bana uymayin

kizz adam dedi şunu yiyelim bunu yiyelim yok sagol cınımmm bu toto onları yeyince kuculmuyor dedim tuttum kendimi yani
Menum
sabah 8.30 sekersiz turk kahvesi
10.30 1 tb ekmek 2 yumurta 1 kk peynir domates salatalik
Ara 16.00 1 kase yogurt 2 yk yulaf
aksam 18.30 1tb ekmek 1 kk peynir domates
Aa 22.00 1 bardak sekersiz nescafelisut
su 2.5 litre
spor 50 +25 dk yuruyus
Fatmam senin menulerin çok guzel yaa afiyet olsun
Kislar ben yatiyorum oglan yeni uyudu.bu uc gun cok saldim hem evi h duzenimi.ins yarindan itibaren yine toparliycam.herkese bol eksili geceler
Iyi geceler kuşum
Betusumm kuzum geçmiş olsun önemli bisi varmı yaa
Menun de güzel patates kızartma hariç ama oda azıcık zaten
Allah mutlulugunuz daim etsin canim benim aranziin iyi olmasina cok sevindim
Sağol kuzum adama bi haller olmuş pek bi iyi maşallah
Dov kiz yeterki sen dov
anammm mervem kiyamam ki ben san yaaa seviyom kız seniii
Ama menulere dikkat kuzum. Sonra bi bakmisiz toto aya çıkmış
Menun guzel olmus canim yurut tabi kiz Allah ne demis yuru ya kulum
Aynen kuzumm

Kızlar size söylemeyi unuttum. Babam beni bayadir görmemişti. Geçenlerde gittiğimde gördü. Bayramdada tatildeydi o gormemistim yani o zaman da. Adam beni görünce şok oldu kızım bu ne hal sana evde ekmek vermiyorlarmi nasıl zayiflamissin sen dedi pek bi havaya girmiştim
Dün aksam da erdem geldi senin bele nolmus yav nere gitmiş dedi yaa

O kadar yorgunum ki alıntı yapamadım taa ki bunu okuyana kadar sanki kendim duymusum gibi sevindim

O kadar yorgunum ki alıntı yapamadım taa ki bunu okuyana kadar sanki kendim duymusum gibi sevindim
Sağol kuzum. Valla böyle şeyler duyunca acayip havaya giriyorum dahada hirslaniyorum. Bide bekarliktan kalma bi pantolonum vardı. Onu hala saklıyorum diyete başlamadan önce dizden yukarı çıkmıyordu. Suan totoma giriyor ama önü iliklenmiyor hedef ona girmek. Bidaha o pantolonu giymem ama hedefim var en azindan
Heee unutmadan erdem sonunda itiraf etti bide zayiflamami istemiyormuş kiskaniyormus ondan hergün eve abur cubur getiriyormuş
Vuuu maşallah kuzum tebrikler.
Iyi geceler tatlış

Hafif olmus menun aferin kacamaksz atlasmisin
Ya hafif de acliktan yatamiyom kiz
ayyy adam soka girmis.yemez dokundurmaz bizim hatunun guven yerine geliyo amanin demis almis kiskancliktan iste abur cuburu:):)
ayyy masallah kizzzz iste insan nasil guzel azmettikce basariyor.butun aksamalara ragmen masallah kiz sana.hic moral bozmadan devam ettin
ohh bu hafta da bi 2 patlak bonibonum
aynen yaa.bi koli var 68-70 arasi giydigim kiyafetler.bi girsem diye bakiyorum ama insallah olacak.motivasyon ve basariyi gordukce ben de asiliyom kusum hilalim

Valla kuzum siz olmasanız bu dönemi kolay atlatamazdim. Kolay şeyler yaşamadım biliyorsunuz. Ama anladimki ne kadar zor şeyler yasarsam daha fazla hirslaniyorum.
Ama siz olmasanız büyük ihtimal pes ederdim kuzum iyiki varsınız yaaa

Hilalim mutlulugun yorumlarada yansimis

Hilalim mutlulugun yorumlarada yansimis
ayy ins hep böyle olurum kuzum. Keyfim yerinde valla
Bende yatayim bekci gibi oldum kac gundur su ev islerine taktm kafayi bi kiralik bakiyom bi satilik kafamda deli sorular ne yapcaz hic bilmiyom yarinda ev bakmaya gelckler inşallah bunlar alir
Neyse herkeze tatli uykular bende yatar
Iyi geceler mervem
Inş satılır ev herşey gönlünce olsun kuzummmm

Yagsizdi ortaam tava.1 tatlı k. Ha var ha yoktu. Dönme kız dönme. Yanındayız biz senin.destekciniz :)

Ay yo ben o lahana soğan karisimindan 1 yudum bi ictim de kaç gün midem bulandı. Yarasin kuzum sana. Sen buyur.
Afiyet olsun kuzum. Yürüyüş ayarlanmis sıkıntı kalmayacak inşallah :)
Dondurma pilav gözleme. Hep üstüste sanki. Afiyet olsun. :)
Baklava hariç dayaklik bişey yok bence. Reglin şiddetli etkisi o da belli ki.afiyet olsun
Afiyet olsun.menu güzel de.ağrı niye hayırdır? Geçmiş olsun.

Oooohhh mis gibi bi yorum. Devamı da gelecek inşallah bi sürü bi sürü :)
Bak telafi etmissin kaçamakları maşallah. Aman orti ağrı deme.geçmiş olsun.zorlama nolur. Ben çok cektim o yüzden kimse agrimasin isterim
Oooohhh mis.ne güzel haberlerle gelmissin dün gece sen. Adama da bak sen.saboteci kıskanç kocis :))
Bende yatayim bekci gibi oldum kac gundur su ev islerine taktm kafayi bi kiralik bakiyom bi satilik kafamda deli sorular ne yapcaz hic bilmiyom yarinda ev bakmaya gelckler inşallah bunlar alir
Neyse herkeze tatli uykular bende yatar
Hayırlı geceler canım. Allahım gönlünce versin evi de.satilsin bi an once.

Günaydın hanımlaar

Ayy ben de heycanlandım ya canım ne mutlu sana
darısı da bizim başımıza inşallah
seninkini okurken zayıflarsam bizimkilerin ne kadar şaşıracağı geldi gözümün önünee okuldaki arkadaşlarımı da çatlatacamm

Günaydın fıstıklar
Biraz sonra yola çıkacağız. Aksama kadar gelemem.sehirdisinda piknik gezi vs bugün.
Kaçamak yapmayın ha bonibonlar.yarın eksi çıkmak lazım. Sabit de kalmayak :)

Oo iyi gezmeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…