- 17 Mart 2013
- 5.095
- 14.270
- 448
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #159.761
Dov kiz yeterki sen dovMerveeee zopa sanaaaaaa
Beeeenmeedimmmmmn
Menun guzel olmus canim yurut tabi kiz Allah ne demis yuru ya kulumMenum
Sabah 9
Bir bardak süt
Öğle 14:30
Bir bardak süt
Yarım domates
Yarım salatalık
2 çatal peynir
Bir haşlanmış yumurta
Ara 18
Şekersiz buzlu latte
Akşam 21
Sinemadaydik ancak bitti gec yedik ondan
Bir bardak ayran
2 çatal lahana salatası
2 parça tavuk ızgara
Su 1.5 litre az içtim bugün
Spor yarım saat yürüyüş
Dönüşte yuruttum adamı
Yaa sorma kuzum valla dayanamiyom bugun istahim cok acik...sen yine hayr duani et canim hafta ici yogurt yulafa devamTek yumurtanin patatesi olmayaymis kusum
az protein de ilave etsen mi acep
kusum bilemedim elestircem de 3 kilo dilekolay be yavrumyani yuruyus eritir sanirsam aksam khlar olmasa iyiymis
Allah yardim etsin nefsiyle mucadele aileyle mucadele toplum baskisiyla mucadele.zor is sisko olmak be halimize bak biri de destek olsun yani
ohhhh ohhhh menu senligi:)ne ettin kiz bu ne yavvv
Ye canim ye cikloteler boyle osun ki biz de cumaya yolumuzu bulalim:)hee hee.kizz merve ne kiz bu listebak sen dedin diye yulaf ypgurt yaptim muthis tokum hayir dua ettim.pisman etme beni
Haa haa cok guldum kizzz adam diycek noldu kiza:)
Ormantiklik istah kapatmis.masallqh menu su guzel spor da
Hafif olmus menun aferin kacamaksz atlasmisinMenum
sabah 8.30 sekersiz turk kahvesi
10.30 1 tb ekmek 2 yumurta 1 kk peynir domates salatalik
Ara 16.00 1 kase yogurt 2 yk yulaf
aksam 18.30 1tb ekmek 1 kk peynir domates
Aa 22.00 1 bardak sekersiz nescafelisut
su 2.5 litre
spor 50 +25 dk yuruyus
Ayy abla bende bundan korkuyodum ya cezami kendim kesicem ben yarin spor yapcam hafif yicem telafi etcm bu hafta 1kilo vercem bak gorKaptan yardimcisi olarak sen böyle yaparsan cemaat ne yapsin mervecik
Öyle dövün demekle olmuyor yarin güzel bi spor yapilacak
Hem cuma haric kacamaklara ceza yokmuydu
Bugün baya kacamak vardi menülerde
kizz adam dedi şunu yiyelim bunu yiyelim yok sagol cınımmm bu toto onları yeyince kuculmuyor dedimTek yumurtanin patatesi olmayaymis kusum
az protein de ilave etsen mi acep
kusum bilemedim elestircem de 3 kilo dilekolay be yavrumyani yuruyus eritir sanirsam aksam khlar olmasa iyiymis
Allah yardim etsin nefsiyle mucadele aileyle mucadele toplum baskisiyla mucadele.zor is sisko olmak be halimize bak biri de destek olsun yani
ohhhh ohhhh menu senligi:)ne ettin kiz bu ne yavvv
Ye canim ye cikloteler boyle osun ki biz de cumaya yolumuzu bulalim:)hee hee.kizz merve ne kiz bu listebak sen dedin diye yulaf ypgurt yaptim muthis tokum hayir dua ettim.pisman etme beni
Haa haa cok guldum kizzz adam diycek noldu kiza:)
Ormantiklik istah kapatmis.masallqh menu su guzel spor da
Fatmam senin menulerin çok guzel yaa afiyet olsunMenum
sabah 8.30 sekersiz turk kahvesi
10.30 1 tb ekmek 2 yumurta 1 kk peynir domates salatalik
Ara 16.00 1 kase yogurt 2 yk yulaf
aksam 18.30 1tb ekmek 1 kk peynir domates
Aa 22.00 1 bardak sekersiz nescafelisut
su 2.5 litre
spor 50 +25 dk yuruyus
Iyi geceler kuşumKislar ben yatiyorum oglan yeni uyudu.bu uc gun cok saldim hem evi h duzenimi.ins yarindan itibaren yine toparliycam.herkese bol eksili geceler
Betusumm kuzum geçmiş olsun önemli bisi varmı yaaAyyy bugun ewde deildimm anca gelebildim kizlarr
Menum
Sabah 12.00 : 3 catal patats kizartma+peynir+zeytin+ 2 bardak sekersiz cay
Ogle 16.00: 1 bardak ayran
Aksam 17.30: 1 dilim karpuz+zeytin+peynir
Saat 19.00: 1 turk kahwesi
Spor yok malesef
Kac gundur gogus agrisi cekioruum yattim bugun
Sağol kuzum adama bi haller olmuş pek bi iyi maşallahAllah mutlulugunuz daim etsin canim benim aranziin iyi olmasina cok sevindim
anammm mervem kiyamam ki ben san yaaa seviyom kız seniiiDov kiz yeterki sen dov
Aynen kuzummMenun guzel olmus canim yurut tabi kiz Allah ne demis yuru ya kulum
O kadar yorgunum ki alıntı yapamadım taa ki bunu okuyana kadarKızlar size söylemeyi unuttum. Babam beni bayadir görmemişti. Geçenlerde gittiğimde gördü. Bayramdada tatildeydi o gormemistim yani o zaman da. Adam beni görünce şok oldukızım bu ne hal sana evde ekmek vermiyorlarmi nasıl zayiflamissin sen dedi pek bi havaya girmiştim
Dün aksam da erdem geldi senin bele nolmus yav nere gitmiş dedi yaa
Sağol kuzum. Valla böyle şeyler duyunca acayip havaya giriyorum dahada hirslaniyorum. Bide bekarliktan kalma bi pantolonum vardı. Onu hala saklıyorum diyete başlamadan önce dizden yukarı çıkmıyordu. Suan totoma giriyor ama önü iliklenmiyor hedef ona girmek. Bidaha o pantolonu giymem ama hedefim var en azindanO kadar yorgunum ki alıntı yapamadım taa ki bunu okuyana kadarsanki kendim duymusum gibi sevindim
Vuuu maşallah kuzum tebrikler.Kızlar toplamda 2 saat yürüdüm 1 saat yavaş 1 saat orta su da 1.5 anca olur icemedim bugün yarın telafi ediciğim 3 km normalde 45-50 dk da gidiyorum geri kalanı da günün telafisi gibi oldu ama ayağım çok ağrıyor hepicinizi öptüm cici rüyalar
Ya hafif de acliktan yatamiyom kizHafif olmus menun aferin kacamaksz atlasmisin
ayyy adam soka girmis.yemez dokundurmaz bizim hatunun guven yerine geliyo amanin demis almis kiskancliktan iste abur cuburu:):)kizz adam dedi şunu yiyelim bunu yiyelim yok sagol cınımmm bu toto onları yeyince kuculmuyor dedimtuttum kendimi yani
Fatmam senin menulerin çok guzel yaa afiyet olsun
Iyi geceler kuşum
Betusumm kuzum geçmiş olsun önemli bisi varmı yaa
Menun de güzel patates kızartma hariç ama oda azıcık zaten
Sağol kuzum adama bi haller olmuş pek bi iyi maşallah
anammm mervem kiyamam ki ben san yaaa seviyom kız seniii
Ama menulere dikkat kuzum. Sonra bi bakmisiz toto aya çıkmış
Aynen kuzumm
ayyy masallah kizzzz iste insan nasil guzel azmettikce basariyor.butun aksamalara ragmen masallah kiz sana.hic moral bozmadan devam ettinKızlar size söylemeyi unuttum. Babam beni bayadir görmemişti. Geçenlerde gittiğimde gördü. Bayramdada tatildeydi o gormemistim yani o zaman da. Adam beni görünce şok oldukızım bu ne hal sana evde ekmek vermiyorlarmi nasıl zayiflamissin sen dedi pek bi havaya girmiştim
ohh bu hafta da bi 2 patlak bonibonumKızlar toplamda 2 saat yürüdüm 1 saat yavaş 1 saat orta su da 1.5 anca olur icemedim bugün yarın telafi ediciğim 3 km normalde 45-50 dk da gidiyorum geri kalanı da günün telafisi gibi oldu ama ayağım çok ağrıyor hepicinizi öptüm cici rüyalar
aynen yaa.bi koli var 68-70 arasi giydigim kiyafetler.bi girsem diye bakiyorum ama insallah olacak.motivasyon ve basariyi gordukce ben de asiliyom kusum hilalimSağol kuzum. Valla böyle şeyler duyunca acayip havaya giriyorum dahada hirslaniyorum. Bide bekarliktan kalma bi pantolonum vardı. Onu hala saklıyorum diyete başlamadan önce dizden yukarı çıkmıyordu. Suan totoma giriyor ama önü iliklenmiyor hedef ona girmek. Bidaha o pantolonu giymem ama hedefim var en azindan
Heee unutmadan erdem sonunda itiraf etti bide zayiflamami istemiyormuş kiskaniyormusondan hergün eve abur cubur getiriyormuş
Vuuu maşallah kuzum tebrikler.
Iyi geceler tatlış
Valla kuzum siz olmasanız bu dönemi kolay atlatamazdim. Kolay şeyler yaşamadım biliyorsunuz. Ama anladimki ne kadar zor şeyler yasarsam daha fazla hirslaniyorum.Ya hafif de acliktan yatamiyom kiz
ayyy adam soka girmis.yemez dokundurmaz bizim hatunun guven yerine geliyo amanin demis almis kiskancliktan iste abur cuburu:):)
ayyy masallah kizzzz iste insan nasil guzel azmettikce basariyor.butun aksamalara ragmen masallah kiz sana.hic moral bozmadan devam ettin
ohh bu hafta da bi 2 patlak bonibonum
aynen yaa.bi koli var 68-70 arasi giydigim kiyafetler.bi girsem diye bakiyorum ama insallah olacak.motivasyon ve basariyi gordukce ben de asiliyom kusum hilalim
Hilalim mutlulugun yorumlarada yansimiskizz adam dedi şunu yiyelim bunu yiyelim yok sagol cınımmm bu toto onları yeyince kuculmuyor dedimtuttum kendimi yani
Fatmam senin menulerin çok guzel yaa afiyet olsun
Iyi geceler kuşum
Betusumm kuzum geçmiş olsun önemli bisi varmı yaa
Menun de güzel patates kızartma hariç ama oda azıcık zaten
Sağol kuzum adama bi haller olmuş pek bi iyi maşallah
anammm mervem kiyamam ki ben san yaaa seviyom kız seniii
Ama menulere dikkat kuzum. Sonra bi bakmisiz toto aya çıkmış
Aynen kuzumm
ayy ins hep böyle olurum kuzum. Keyfim yerinde vallaHilalim mutlulugun yorumlarada yansimis
Iyi geceler mervemBende yatayim bekci gibi oldum kac gundursu ev islerine taktm kafayi bi kiralik bakiyom bi satilik kafamda deli sorular ne yapcaz hic bilmiyom yarinda ev bakmaya gelckler inşallah bunlar alir
Neyse herkeze tatli uykular bende yatar
Yagsizdi ortaam tava.1 tatlı k. Ha var ha yoktu. Dönme kız dönme. Yanındayız biz senin.destekciniz :)Canım menun güzel olmuş kahve li çikolatalar i biliyorum ama yinede tehlikeli bir de öğlen tava yağsız tuzsuz ise tamamdı afiyet olsun ortaam
Bilemedim canım elimden geleni yapıyorum ışte bu sefer dönmeyeceğim bu yoldan
Ay yo ben o lahana soğan karisimindan 1 yudum bi ictim de kaç gün midem bulandı. Yarasin kuzum sana. Sen buyur.Maşallah iradelisin aç da kalsan susuz da
çikiletalar tatlı rakiplerimiz bizimbu haftaki kilo verme yüzdesi birincimiz sıkı bir rakipsinn
Öğlen lahana akşam kabak yemeği yedim kabak yine neyse normal kabak yemeği domatesli hafiften yağlı biberli falan ama lahanaödem atmaya çalıştığım için su toplamayayım diye tuzsuz yedim lahana+soğan öldüm öldüm dirildim
Afiyet olsun kuzum. Yürüyüş ayarlanmis sıkıntı kalmayacak inşallah :)Sabah 9.30 kk peynir maydanoz 1 domatesle yumurta kırdım dibinde azıcık z.yağı vardı
Ara 12.00. 1 nektari
16.30 ne derseniz artik, 1 bardak ev yapımı şekersiz limonata 1 küçük tuzsuz açma
20.00 1 yk pilav 1 yk k. Fasulye 3 yk z.yağlı salata 1 bardak ayran 1 lokma ıspanaklı börek
Su 1.5 litre
Spor 30 dk yürümüştüm şimdi kuzenimle çıkıyorum yine hedefimiz 1 saat görüşürüz kızlar
Dondurma pilav gözleme. Hep üstüste sanki. Afiyet olsun. :)kızlar net paketi finish gelemiyorum. p. tesi akşam evdeyim.
menüm
sabah 10.00
1 dilim tb ekmek
3 zeytin
1 çay kaşığı çokokrem
domates
salatalık
öğle 16.00
2 top dondurma
akşam 19.00
çeyrek sade gözleme
1 kepçe mercimek çorba
4 köfte
3 yk pilav
3 lt su
1 saat yürüyüş
Baklava hariç dayaklik bişey yok bence. Reglin şiddetli etkisi o da belli ki.afiyet olsunSelam kizlar menumu yazayim hemen dovun beni
Sabah12
Yarim simit
3catal patates kizartmasi
Kk peynir
Zeytin
Cay
Ara16
1bardak ayran
Aksam18
1dilim karpuz
5zeytin
Kk peynir
Aksam saati hatrlamiyom
1 turk kahvesi
1baklava
Su 2.5
Spor yok hergun spor sart dedm ama ben bugun full yattim ilac aldm inanin regl agrm coktu
Bugun kotu gecti benim icin cikiletalar affedin regl patlamasi hep bunlar
Afiyet olsun.menu güzel de.ağrı niye hayırdır? Geçmiş olsun.Ayyy bugun ewde deildimm anca gelebildim kizlarr
Menum
Sabah 12.00 : 3 catal patats kizartma+peynir+zeytin+ 2 bardak sekersiz cay
Ogle 16.00: 1 bardak ayran
Aksam 17.30: 1 dilim karpuz+zeytin+peynir
Saat 19.00: 1 turk kahwesi
Spor yok malesef
Kac gundur gogus agrisi cekioruum yattim bugun
Oooohhh mis gibi bi yorum. Devamı da gelecek inşallah bi sürü bi sürü :)Kızlar size söylemeyi unuttum. Babam beni bayadir görmemişti. Geçenlerde gittiğimde gördü. Bayramdada tatildeydi o gormemistim yani o zaman da. Adam beni görünce şok oldukızım bu ne hal sana evde ekmek vermiyorlarmi nasıl zayiflamissin sen dedi pek bi havaya girmiştim
Bak telafi etmissin kaçamakları maşallah. Aman orti ağrı deme.geçmiş olsun.zorlama nolur. Ben çok cektim o yüzden kimse agrimasin isterimKızlar toplamda 2 saat yürüdüm 1 saat yavaş 1 saat orta su da 1.5 anca olur icemedim bugün yarın telafi ediciğim 3 km normalde 45-50 dk da gidiyorum geri kalanı da günün telafisi gibi oldu ama ayağım çok ağrıyor hepicinizi öptüm cici rüyalar
Oooohhh mis.ne güzel haberlerle gelmissin dün gece sen. Adama da bak sen.saboteci kıskanç kocis :))Sağol kuzum. Valla böyle şeyler duyunca acayip havaya giriyorum dahada hirslaniyorum. Bide bekarliktan kalma bi pantolonum vardı. Onu hala saklıyorum diyete başlamadan önce dizden yukarı çıkmıyordu. Suan totoma giriyor ama önü iliklenmiyor hedef ona girmek. Bidaha o pantolonu giymem ama hedefim var en azindan
Heee unutmadan erdem sonunda itiraf etti bide zayiflamami istemiyormuş kiskaniyormusondan hergün eve abur cubur getiriyormuş
Vuuu maşallah kuzum tebrikler.
Iyi geceler tatlış
Hayırlı geceler canım. Allahım gönlünce versin evi de.satilsin bi an once.Bende yatayim bekci gibi oldum kac gundursu ev islerine taktm kafayi bi kiralik bakiyom bi satilik kafamda deli sorular ne yapcaz hic bilmiyom yarinda ev bakmaya gelckler inşallah bunlar alir
Neyse herkeze tatli uykular bende yatar
Ayy ben de heycanlandım ya canım ne mutlu sanaKızlar size söylemeyi unuttum. Babam beni bayadir görmemişti. Geçenlerde gittiğimde gördü. Bayramdada tatildeydi o gormemistim yani o zaman da. Adam beni görünce şok oldukızım bu ne hal sana evde ekmek vermiyorlarmi nasıl zayiflamissin sen dedi pek bi havaya girmiştim
Günaydın fıstıklar
Biraz sonra yola çıkacağız. Aksama kadar gelemem.sehirdisinda piknik gezi vs bugün.
Kaçamak yapmayın ha bonibonlar.yarın eksi çıkmak lazım. Sabit de kalmayak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?