Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Şükür olsunkı rabbıme onu bana bağışladı
Fros dıyom kısaca ne Zaman görüşeniz yatıyor cennetım

Verırım kız dımı bak evrene pozıtıf enerjıyıde yolladık ohhh yanı

Karışmak gıbı olmasında acının her rengını ıyı tanırım
Caya şeker dıye katar oldum o denlı
Benım durumum cok ıyı şükürler olsun ama aylardır kızım hastane kapılarında bır tek nefesıne dünyayı yakarım oysa para belkı lazım ama paranında yapamadığı seyler var

Beni zorla nikaha getirdiler
Yemekliymis
Help
Aha bir ben daha Allah kolaylık versin diren golcln
Geçmiş olsun

Bugünü batirdim üstümde bir ağırlık vardı ....... gibi uyumuşum noktaya istediğinizi koyabilirsiniz yarından itibaren saatleri mi su andan itibaren su spor ve yemeklerimi toparliyorum kızlar

Bugünü batirdim üstümde bir ağırlık vardı ....... gibi uyumuşum noktaya istediğinizi koyabilirsiniz yarından itibaren saatleri mi su andan itibaren su spor ve yemeklerimi toparliyorum kızlar
Biraz geç kalktın diye dünyanın sonu gelmedi ya tatlım arada olur öyle

Nırde bacım ya.....
Verme konusunda iyiyizde Bide Alma konusunda bu kadar becerikli olmasak iyi olacaktı şekerim

Ne yapalım tekrar sil baştan bismillah diyecez
Heralde biz burda ölüp gidecez
Eski kızlardan ses çıkmadığına Göre onlarda işler yolunda heralde

Hele içtiklerini hiç duymak istemiyom Biliyosun cinler hemen ziyaretime geliyor

Zaten baştan sıkma Kendini tatlım yavaş yavaş başla
Listeye girince normal düzene geçersin

Yönetime gelince Şeyda kaptan 4-5 günlüğüne almanyaya gitti kocişiyle tatile
3 de yardımcımız var
2 si izinde Merve tek başına mücadele ediyor

Bende aynı maydonozluk görevime devam ediyom

Hastaneden çıktımı cnm

Verırım kız dımı bak evrene pozıtıf enerjıyıde yolladık ohhh yanı
Bence Verirsin Canım. Sanki cevrene enerji saçmak için varsın bilmiyorum ama öyle gördüm ben seni
Bebis nasıl oldu en son hastanedeydi sanırım
Merbalar bende yarindan itibaren aranızdayim artık :)
Hosgeldin tatlım kendini tanitirsan biraz daha iyi olur

Kızlar regl oldum sanırım ondan bu hafta fazla kilo verememistim. 3 4 gün erken oldum kilo vermek regl dongumu bozdu sanırım normalde hiç sasmazdi günleri

Hoşgeldin tatlım
Ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul edersen Kendini tanıtmakla işe başlıyabilirsin

Bence Verirsin Canım. Sanki cevrene enerji saçmak için varsın bilmiyorum ama öyle gördüm ben seni

Bebis nasıl oldu en son hastanedeydi sanırım

Hosgeldin tatlım kendini tanitirsan biraz daha iyi olur

Tesekkurler kızlar 1.62 boyunda 67 kiloyum hedefim 54 kilo olmak bu sene bahar ayında dukan diyetiyle 58e kadar indim sonra bi baktım 9 kilo almısım acilen bu kilolardan kurtulmam lazım verecek 13 kilom var 20 yaşındayım umarım hep beraber veririz kiloları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…