- 10 Ağustos 2016
- 139
- 292
- 18
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #159.801
Şükür olsunkı rabbıme onu bana bağışladıEtmem mi kizzz hep duamdasin hatta herkes
sorma dun gece de ben ayni seyi dusunuyodum.burada 3-5 olumlu bi cumle bile bize yetiyor gece yemelerim gecti sukur:/
ins bol bereket gor kusum.daha guzel evler mekanlar senin olsun insallah
iyi gezmeler canimcim bonibonluk
canim tekrar hosgeldin cok tatli masallah anlatimin.ufaklik vardi son numara onun sagligi nasil oldu ?
tebrikler boniboncuk tekrar
Verırım kız dımı bak evrene pozıtıf enerjıyıde yolladık ohhh yanıAyyy Inş Canım yaa
Günaydın tatlım iyi gezmeler size
Aynen kuzu fena motivasyon oluyor. Daha fazla hırs yapıyor insan
Günaydın canım amaaa bundan sonra yemiyoruz kiloları veriyoruz
Günaydın ablacim
Valla mutluyum abla her sey yoluna giriyor çok şükür
yaa nasıl bir enerjidir bu eminim sen gene verirsin bu kiloları bu enerjiye kilo dayanmaz
Günaydın tatlım
tatlım biraz fırsat yarat ama hem daha burda yenisin zaten
Günaydın mervemm
Cirkeflesme kizzzz moralini düzelt bakimmm
Karışmak gıbı olmasında acının her rengını ıyı tanırımGunaydin canlarim bugun nasilsiniz bakim herkeze mutlu kacamaksiz pazarlar diliyorum..
Bugün pek bi keyifsizm cekilmez bir kadin oldum iyice uykusuz aksi lanettparasiz saadet olmuyo sanirsam neyse ben gidiyom yine gircem menu vermeyenler lutfen dikkatt S sumelegi herkezin isleri var canim ama takimda sorumluluk gerektiyor bu yuzden 1.sayfadaki kurallari okutup kabul ediyoruz bizde dimi
Mutlaka sana Göre bişeyler vardır cnm onlardan yeBeni zorla nikaha getirdiler
Yemekliymis
Help
Aha bir ben daha Allah kolaylık versin diren golclnBeni zorla nikaha getirdiler
Yemekliymis
Help
Geçmiş olsunKarışmak gıbı olmasında acının her rengını ıyı tanırım
Caya şeker dıye katar oldum o denlı
Benım durumum cok ıyı şükürler olsun ama aylardır kızım hastane kapılarında bır tek nefesıne dünyayı yakarım oysa para belkı lazım ama paranında yapamadığı seyler var
Biraz geç kalktın diye dünyanın sonu gelmedi ya tatlım arada olur öyleBugünü batirdim üstümde bir ağırlık vardı ....... gibi uyumuşum noktaya istediğinizi koyabilirsiniz yarından itibaren saatleri mi su andan itibaren su spor ve yemeklerimi toparliyorum kızlar
Kız cevap yazdım sana GörmedinmiKız kaptan 5 mesajı doldurdum bak demedı deme
Nırde bacım ya.....Kız cevap yazdım sana Görmedinmi
Hoşgeldin tatlımMerbalar bende yarindan itibaren aranızdayim artık :)
Verme konusunda iyiyizde Bide Alma konusunda bu kadar becerikli olmasak iyi olacaktı şekerimNırde bacım ya.....
Hastaneden çıktımı cnmKarışmak gıbı olmasında acının her rengını ıyı tanırım
Benım durumum cok ıyı şükürler olsun ama aylardır kızım hastane kapılarında bır tek nefesıne dünyayı yakarım oysa para belkı lazım ama paranında yapamadığı seyler var
Geldim geldim bazı organizasyon işleri vardı artık buradayımNe işlerin var tatlım
Cuma bildiriminden sonra hiç görünmedin
2 gündür menünde yok
Bu senin deneme süreni uzatır
Canim sükür suan iyiyizHastaneden çıktımı cnm
Bence Verirsin Canım. Sanki cevrene enerji saçmak için varsın bilmiyorum ama öyle gördüm ben seniVerırım kız dımı bak evrene pozıtıf enerjıyıde yolladık ohhh yanı
Bebis nasıl oldu en son hastanedeydi sanırımKarışmak gıbı olmasında acının her rengını ıyı tanırım
Hosgeldin tatlım kendini tanitirsan biraz daha iyi olurMerbalar bende yarindan itibaren aranızdayim artık :)
Hoşgeldin tatlım
Ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul edersen Kendini tanıtmakla işe başlıyabilirsin
Bence Verirsin Canım. Sanki cevrene enerji saçmak için varsın bilmiyorum ama öyle gördüm ben seni
Bebis nasıl oldu en son hastanedeydi sanırım
Hosgeldin tatlım kendini tanitirsan biraz daha iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?