- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #159.781
Bende tam dünkü menünü soricedimm fıstığımKoskacaman günaydınlar efemmmmm
Takıma alındıgıma Nasıl sevındım bılemessınız o nedenle nasılsa takımada gırdım deyıp sununda tadına bakıyım derken gece mide spazmı gecırdım
Hem diyetler pazartesı başlar dermıssssssım
Neysem cümleten hosbulduk şirinceler
Duymak ıstedıgınden eminmisin sekerımBende tam dünkü menünü soricedimm fıstığım
Verme konusunda iyiyizde Bide Alma konusunda bu kadar becerikli olmasak iyi olacaktı şekerimDuymak ıstedıgınden eminmisin sekerım
İctimi yazsam kovulurum yendiğime gırmeyımm
Yönetim kim Can'ım su an
Aklımda ablacigim kahvaltimi yapayım hemen yazacağım bilmiyorum abla ya doktora gidicem de fırsat yok bir türlü bi hafta hastanedeyim nasılsa gorebilirsem kendi doktoru mu soru cam :)Günaydınnnnnnnnnnnn
Herkese mutlu umutlu kaçamaksız bi pazar diliyorum
Yarına eksi çıkmak isteyen bugün dikkat etsin
Ohh ne güzel dar kıyafetler olmaya başlamış iltifatlar alınmış kocişler kıskandırılmış
Daha ne olsun yaaa
Bundan büyük mutluluk varmı
Betül sen göğsüm ağrıyo demişsin Nasıl ağrı Kuzum
Ece bugün hikayeni yazmayı unutma guzellik
Senin dizin niye ağrıyor cnm Meniskus fslanmı var
Okudum bileeePaylaşımı yaptım ben kahvaltıya kaçar kızlar görüşürüz
Etmem mi kizzz hep duamdasin hatta herkesYaa sorma kuzum valla dayanamiyom bugun istahim cok acik...sen yine hayr duani et canim hafta ici yogurt yulafa devam
sorma dun gece de ben ayni seyi dusunuyodum.burada 3-5 olumlu bi cumle bile bize yetiyor gece yemelerim gecti sukur:/Valla kuzum siz olmasanız bu dönemi kolay atlatamazdim. Kolay şeyler yaşamadım biliyorsunuz. Ama anladimki ne kadar zor şeyler yasarsam daha fazla hirslaniyorum.
Ama siz olmasanız büyük ihtimal pes ederdim kuzum iyiki varsınız yaaa
ins bol bereket gor kusum.daha guzel evler mekanlar senin olsun insallahBende yatayim bekci gibi oldum kac gundursu ev islerine taktm kafayi bi kiralik bakiyom bi satilik kafamda deli sorular ne yapcaz hic bilmiyom yarinda ev bakmaya gelckler inşallah bunlar alir
Neyse herkeze tatli uykular bende yatar
iyi gezmeler canimcim bonibonlukGünaydın fıstıklar
Biraz sonra yola çıkacağız. Aksama kadar gelemem.sehirdisinda piknik gezi vs bugün.
Kaçamak yapmayın ha bonibonlar.yarın eksi çıkmak lazım. Sabit de kalmayak :)
Koskacaman günaydınlar efemmmmm
Takıma alındıgıma Nasıl sevındım bılemessınız o nedenle nasılsa takımada gırdım deyıp sununda tadına bakıyım derken gece mide spazmı gecırdım
canim tekrar hosgeldin cok tatli masallah anlatimin.ufaklik vardi son numara onun sagligi nasil oldu ?Kısaca kendımı tanıtayım
39 dıye kımlıkte bır sayı olsada yasımı gösteren
Ben bazen 7 bazen 70 olabilme potansıyeline sahibim
Cok cocukluyum masallah zayıflama yerıne üremeyi tercih edenlerdenım
Emekli ilkokul öğretmeniyim şimdilerde en sevdıgım isi yapıyorum arabalarla uğraşıyorum sanırım azıcık erkek fatmalık var içimde
Ikızler üniye başlıyor bır ıkı haftaya
Kalan sıpacıklarda benı büyütmeyle meşgul
Öküz modunda yemek yer hayvan gıbı spor yaparım hıc ortam yok kızceler anlayacagınız
Ha bırde meşhur herıfımle olan maceralarım var bu yüzden içip içip mefkusu uykusuz bıraktığım cok oldu
Gelelim zurnanın zırt dedıgı yere 176 boyunda 116 koloda yürüyen filden halliceyım
34 beden 64 kılodan buraya Nasıl geldıgımse brazılya dızısı tadında olup özetleyemıyecegim bir konu
Başka ne yazsam bılemedım yol uzun tanışırız nasılsa
Kaptanlar 5 mesajdan fazlasını listeye kadar beklemeyın haaaaa
Çokta kısamam denemede burda tatıldeyken yesem icmesem o bıle yeter
Sindik kaçtım
tebrikler boniboncuk tekrarPaylaşımı yaptım ben kahvaltıya kaçar kızlar görüşürüz
Ne işlerin var tatlımKızlar şu aralar çok işim var o nedenle pek giremiyorum buraya kusura bakmayın
Gunaydin canlarim bugun nasilsiniz bakim herkeze mutlu kacamaksiz pazarlar diliyorum..
Bugün pek bi keyifsizm cekilmez bir kadin oldum iyice uykusuz aksi lanettparasiz saadet olmuyo sanirsam neyse ben gidiyom yine gircem menu vermeyenler lutfen dikkatt S sumelegi herkezin isleri var canim ama takimda sorumluluk gerektiyor bu yuzden 1.sayfadaki kurallari okutup kabul ediyoruz bizde dimi
Sağ ol ablacim tamam i iyorum hemenn :)Okudum bileee
Hadi inşallah devamı gelsin
Su içmeyi unutma
Ayyy Inş Canım yaaOooohhh mis gibi bi yorum. Devamı da gelecek inşallah bi sürü bi sürü :)
Bak telafi etmissin kaçamakları maşallah. Aman orti ağrı deme.geçmiş olsun.zorlama nolur. Ben çok cektim o yüzden kimse agrimasin isterim
Oooohhh mis.ne güzel haberlerle gelmissin dün gece sen. Adama da bak sen.saboteci kıskanç kocis :))
Hayırlı geceler canım. Allahım gönlünce versin evi de.satilsin bi an once.
Günaydın tatlım iyi gezmeler sizeGünaydın fıstıklar
Biraz sonra yola çıkacağız. Aksama kadar gelemem.sehirdisinda piknik gezi vs bugün.
Kaçamak yapmayın ha bonibonlar.yarın eksi çıkmak lazım. Sabit de kalmayak :)
Aynen kuzu fena motivasyon oluyor. Daha fazla hırs yapıyor insanGünaydın hanımlaar
Ayy ben de heycanlandım ya canım ne mutlu sana
darısı da bizim başımıza inşallah
seninkini okurken zayıflarsam bizimkilerin ne kadar şaşıracağı geldi gözümün önüneeokuldaki arkadaşlarımı da çatlatacamm
Oo iyi gezmeler
Günaydın canım amaaa bundan sonra yemiyoruz kiloları veriyoruzKoskacaman günaydınlar efemmmmm
Günaydın ablacimGünaydınnnnnnnnnnnn
Herkese mutlu umutlu kaçamaksız bi pazar diliyorum
Yarına eksi çıkmak isteyen bugün dikkat etsin
Ohh ne güzel dar kıyafetler olmaya başlamış iltifatlar alınmış kocişler kıskandırılmış
Daha ne olsun yaaa
Bundan büyük mutluluk varmı
Betül sen göğsüm ağrıyo demişsin Nasıl ağrı Kuzum
Ece bugün hikayeni yazmayı unutma guzellik
Senin dizin niye ağrıyor cnm Meniskus fslanmı var
yaa nasıl bir enerjidir bu eminim sen gene verirsin bu kiloları bu enerjiye kilo dayanmazKısaca kendımı tanıtayım
39 dıye kımlıkte bır sayı olsada yasımı gösteren
Ben bazen 7 bazen 70 olabilme potansıyeline sahibim
Cok cocukluyum masallah zayıflama yerıne üremeyi tercih edenlerdenım
Emekli ilkokul öğretmeniyim şimdilerde en sevdıgım isi yapıyorum arabalarla uğraşıyorum sanırım azıcık erkek fatmalık var içimde
Ikızler üniye başlıyor bır ıkı haftaya
Kalan sıpacıklarda benı büyütmeyle meşgul
Öküz modunda yemek yer hayvan gıbı spor yaparım hıc ortam yok kızceler anlayacagınız
Ha bırde meşhur herıfımle olan maceralarım var bu yüzden içip içip mefkusu uykusuz bıraktığım cok oldu
Gelelim zurnanın zırt dedıgı yere 176 boyunda 116 koloda yürüyen filden halliceyım
34 beden 64 kılodan buraya Nasıl geldıgımse brazılya dızısı tadında olup özetleyemıyecegim bir konu
Başka ne yazsam bılemedım yol uzun tanışırız nasılsa
Kaptanlar 5 mesajdan fazlasını listeye kadar beklemeyın haaaaa
Çokta kısamam denemede burda tatıldeyken yesem icmesem o bıle yeter
Sindik kaçtım
Günaydın tatlımGünaydın kızlar
tatlım biraz fırsat yarat ama hem daha burda yenisin zatenKızlar şu aralar çok işim var o nedenle pek giremiyorum buraya kusura bakmayın
Günaydın mervemmGunaydin canlarim bugun nasilsiniz bakim herkeze mutlu kacamaksiz pazarlar diliyorum..
Bugün pek bi keyifsizm cekilmez bir kadin oldum iyice uykusuz aksi lanettparasiz saadet olmuyo sanirsam neyse ben gidiyom yine gircem menu vermeyenler lutfen dikkatt S sumelegi herkezin isleri var canim ama takimda sorumluluk gerektiyor bu yuzden 1.sayfadaki kurallari okutup kabul ediyoruz bizde dimi
Sen bunları bana sorcan şekercimballikayfe basari hikayeni okurken yukardaki dierlerini de okudum.kizlar birisi 5 gunde 5 kilo diyeti yapmis.ne dusunuyosunuz bu konuda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?