Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Biraz geç kalktın diye dünyanın sonu gelmedi ya tatlım arada olur öyle
ben 15,30a kadar yattım ama neyse yarından itibaren düzelteceğim el mahkum zaten çarşamba gününden itibaren hastane işlerim var
Kızlar regl oldum sanırım ondan bu hafta fazla kilo verememistim. 3 4 gün erken oldum kilo vermek regl dongumu bozdu sanırım normalde hiç sasmazdi günleri
canım inan gecikmesindense iyidir benimde 1 hafta önceden belirti verdi 1 hafta da gecikti 2 haftama kıydı yani cumaya kadar atlatırsın hem iyi olmuş :)
Merbalar bende yarindan itibaren aranızdayim artık :)

hoşgeldinnn aslında çok değil boy-kilo ama tabi görüntü olarak bilemedim şimdi hep birlikte verelim canımm bu arada dukandan memnunmuydun?

kızlar çarşamba gününden itibaren hastane işlerim var. Kendime kilitli poşet aldım. Yanıma peynir domates salatalık ve türevi alıcam bir de salı günü ara öğün alışverişi yapıcam. Hastaneye yakın marketlerde var süt yoğurt almak için inşallah işlerimiz uzamaz annem hemen iyileşirde bir haftaya eve geçeriz. internet paketi de yaptım hızlı bitmezse buradan da kopmayacağım uyku düzenim de el mahkum en fazla 6-8 saat olacak hem stresliyim hem heyecanla bekliyorum cuma günki kilomu :)

Tesekkurler canım aslında öyle cok tombik degilim su an gorenler kilo almada vermede boyle iyisin diyolar ama incecik olup taytlara rahatca sıgmak istiyorum. Bu arada ben 78den 64lere düstum gecen sene ergenlik yıllarımda malesef sismandım ama 18 yaşindan beri standart kilomdayım 62 falan bayram falan derken abarttim sanirim 67 oldum dukan diyeti öyle uzun sureli yapmadım cnm 13 gun yapabildim 65 den 62ye düştüm 13 gunde sonra baktim bunyem kaldirmiyo gozum falan kararmaya baslayinca bıraktım normal diyetle 58 oldum hedefim tekrar 60ın altina dusmek ins.hep birlikte ulasiriz

Burada düzenli paylaşım yaparsan eminim Hedefine ulaşırsın tatlım
Hele cuma günleri verilen kiloları görüp kıskanınca insanda iştah falan kalmıyor

Tabiki önemli olan sağlıklı beslenme ve spor

Inşallah Herşey yolunda gider cnm
Şu hastane telaşınıda atlatınca daha bi düzene girersin
Annenin ne kadar kalacağı bellimi
Ben böbrek sorunu var diye hatırlıyom ne ameliyatı olacak

Ne olduğunu bilmiyorum cnm
Çay falanmı

Bide cuma gunu bildirim yaparim ama hergun bildirim yapmak şart mi benim net.sıkıntım var biraz

Okdir ablacim benim 30 kg.her 10 kgde bir yapiyim o zaman ins.tesekkurler masallah zuhal abla uzman olmusdun resmen
Beni zorla nikaha getirdiler
Yemekliymis
Help
canim sen bekar miydin
Şükür olsunkı rabbıme onu bana bağışladı
Fros dıyom kısaca ne Zaman görüşeniz yatıyor cennetım
Masallah.toparlamis olmasina cok sevibdim.Rabbim size bagislasin:)
Merbalar bende yarindan itibaren aranızdayim artık :)

hosgeldin canim.kilon cok degil ama piyasada 20 yastakiler sifir beden gayrerinde olunca goze batiyor olabilirsin haklisin o yuzden.ins kurtuluruz kilolarimizdan:)
Hic duymadim ki.nasil bisey o?hayirdir hastane isin ne canim?

Evet cnm zayiflamak icin herkes diyetli su zamanda sıfır beden olmak istemiyorumda 54 olsam yeter bana çunku ne bileyim insan cok zayif olunca kemiklesiyor sanki ben oyle olmayida istemem ins hep beraber canim

Bide cuma gunu bildirim yaparim ama hergun bildirim yapmak şart mi benim net.sıkıntım var biraz
Tatlım Ilk sayfadaki kuralları okudunmu
Hergün menünü suyunu Sporunu Liste olarak yazıyosun
Sonra herkes birbirine yorum yapıyor ayrıca sohbet muhabbet
Takım bütünlüğü ve Motivasyon için bu şart
Bol paylaşım yapmazsan Nasıl herkesle kaynaşıcaksın
Bşrbirimizi tanıcazki destek olabilelim
Hem sen bol paylaşımlı bi takım istemiştin

Pazartesi takım içi
Cumada Liste için kilo bildirimi var

Eğer bunları yapamam dersen Paylaşımı daha az takımlar var oraya gidebilirsin

Evet kuralları okudum ayak uydururum ins.yarin olacak o zaman ilk grup ici bildirimi

Menum
sabah 9.00 sekersiz turk kahvesi
10.30 2 yumurta 1 kk peynir domates 1 tb ekmek
12.00 1/2 dilim borek
16.30 2 yumurta 1 kabak 1 kk peynirle omlet
18.00 1/2 sb sekersiz nescafeli sut
20.30 1 yk yulafla 1 kase yogurt(gece acikmiyim diye yemeyi planliyorum ama bu saatte yulaf tuketimi nasil olur sizce kizlar?)
Su 2.5
Spor 30 dk yuruyus

Hic duymadim ki.nasil bisey o?hayirdir hastane isin ne canim?
bende geçen gün rastgele nette karşılaştım 7 gün diyor günde 3 ara öğün için 3 farklı çay ve 3 farklı atıştırmalığı varmış. Annem kalp ameliyatı olacak

Evet kuralları okudum ayak uydururum ins.yarin olacak o zaman ilk grup ici bildirimi
Evet tatlım

Seninde 2 hafta deneme süren var
Eğer bu dönemde paylaşımın ve Kilo vermen yeterli olursa bildirim yaptığın 3.cuma listeye girebilirsin

Biraz kendinden bahsetsene cnm
Ne yapıyosun çalışıyomusun evlimisin vs.

Ben Zühal bu takımdan mezun oldum
45 yaşındayım 3 çocuk 1 torun var
Almanyada yaşıyorum

canım yulaf için kh denmişti yanılmıyorsam ama tam hatırlayamadım yiyende var diye hatırlıyorum gerçi menün güzel afiyet olsun kabak kullanımı görüyorum orada

bende geçen gün rastgele nette karşılaştım 7 gün diyor günde 3 ara öğün için 3 farklı çay ve 3 farklı atıştırmalığı varmış. Annem kalp ameliyatı olacak
Kalp ameliyatı derken??? Anjiyo falanmı

Içinde ne olduğunu bilmediğim için bişey diyemiyorum cnm
Ama böyle şeylere hiç gerek yok hep para tuzağı
Sen bitki çayını suyunu iç boğazına dikkat et Sporunu yap gerisi fasa fiso

ALINTIDIR

Sade Yeşil Çay:
Lipton Sade Yeşil Çay, yeşil çayın bütün zenginliklerini bir araya getiren lezzetiyle bir çay klasiği...
Yaseminli Yeşil Çay:
Yasemin çiçeğinin harika kokusu ve lezzeti yeşil çaya ayrı bir güzellik katıyor. Lipton Yaseminli Yeşil Çay hem lezzetli hem de hoş kokulu yapısı ile yeşil çay keyfine keyif katıyor.
Lipton Moroccan Mint Yeşil Çay:
Lipton Moroccan Mint Yeşil Çay’daki %50 nane içeriği, yeşil çay yapraklarının yoğun tadını dengeliyor ve yeşil çaya yumuşak içim özelliği katıyor. Bu ferahlatıcı çay ve nane birleşiminin enfes lezzetini denemelisiniz!

Elmalı Tarçınlı Bar:
Elma, hurma, chia tohumu(%22.2), ceviz, kuru üzüm, tarçın. himalaya tuzu. Eser miktarda kabuklu kuruyemiş, kuruyemiş kabuğu ve çekirdeği içerebilir.
Kırmızı Orman Meyveli Bar:
Hurma, kiraz, chia tokumu(%22.2), yaban mersini, kaju, himalaya tuzu. Eser miktarda kabuklu kuruyemiş, kuruyemiş kabuğu ve çekirdeği içerebilir.
Çikolatalı Bar:
Hurma, chia tohumu (%22.1), badem, kaju, kakao, ceviz, himalaya tuzu, tarçın. Eser miktarda kabuklu kuruyemiş, kuruyemiş kabuğu ve çekirdeği içerebilir.
Bir kutu içinde 21 adet atıştırmalık ve 21 adet yeşilçay bulabilirsiniz. Teatox paketi 7 günlük bir programdır.
Kuşluk:
Sade yeşil çay ve kırmızı meyveli ve chia tohumlu atıştırmalık.
İkindi:
Moroccan Mint yeşil çay ve nane karışımı ve kakaolu chia tohumlu atıştırmalık.
Gece:
Yaseminli yeşil çay ve elmalı tarçınlı chia tohumlu atıştırmalık.

her ara öğün 40 kaloriymiş ama bana içerikleri hiç uygun gelmedi

Anjiyo oldu zaten epey oldu ablacım damar tıkanıklığı var

2 yemek kş yulaf 1 dilim ekmek değerinde
Çok acıkırım dersen çok kötü değil

Tamam canim 2 hafta dikkat edelim bakalım bu arada zühal ablam hurmetlermash.torunda varmis ben evli degilim uni.hazirligi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…