- 14 Ağustos 2016
- 172
- 321
- 18
- 32
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #159.841
Isim soylemesem sorun olur mu yosun deyin bana spor icin hergün jillian yapsam yetermiSanada kolay gelsin cnm
Evdesin o zaman
Spora bol bol vaktin vardır
Ismin neydi tatlım
Içerikleri o kadar kötü değildeALINTIDIR
Sade Yeşil Çay:
Lipton Sade Yeşil Çay, yeşil çayın bütün zenginliklerini bir araya getiren lezzetiyle bir çay klasiği...
Yaseminli Yeşil Çay:
Yasemin çiçeğinin harika kokusu ve lezzeti yeşil çaya ayrı bir güzellik katıyor. Lipton Yaseminli Yeşil Çay hem lezzetli hem de hoş kokulu yapısı ile yeşil çay keyfine keyif katıyor.
Lipton Moroccan Mint Yeşil Çay:
Lipton Moroccan Mint Yeşil Çay’daki %50 nane içeriği, yeşil çay yapraklarının yoğun tadını dengeliyor ve yeşil çaya yumuşak içim özelliği katıyor. Bu ferahlatıcı çay ve nane birleşiminin enfes lezzetini denemelisiniz!
Elmalı Tarçınlı Bar:
Elma, hurma, chia tohumu(%22.2), ceviz, kuru üzüm, tarçın. himalaya tuzu. Eser miktarda kabuklu kuruyemiş, kuruyemiş kabuğu ve çekirdeği içerebilir.
Kırmızı Orman Meyveli Bar:
Hurma, kiraz, chia tokumu(%22.2), yaban mersini, kaju, himalaya tuzu. Eser miktarda kabuklu kuruyemiş, kuruyemiş kabuğu ve çekirdeği içerebilir.
Çikolatalı Bar:
Hurma, chia tohumu (%22.1), badem, kaju, kakao, ceviz, himalaya tuzu, tarçın. Eser miktarda kabuklu kuruyemiş, kuruyemiş kabuğu ve çekirdeği içerebilir.
Bir kutu içinde 21 adet atıştırmalık ve 21 adet yeşilçay bulabilirsiniz. Teatox paketi 7 günlük bir programdır.
Kuşluk:
Sade yeşil çay ve kırmızı meyveli ve chia tohumlu atıştırmalık.
İkindi:
Moroccan Mint yeşil çay ve nane karışımı ve kakaolu chia tohumlu atıştırmalık.
Gece:
Yaseminli yeşil çay ve elmalı tarçınlı chia tohumlu atıştırmalık.
her ara öğün 40 kaloriymiş ama bana içerikleri hiç uygun gelmedi
Tmm cnm sorun değil bizde yosun diye hitap ederizIsim soylemesem sorun olur mu yosun deyin bana spor icin hergün jillian yapsam yetermi
Dukan yaptigim donem 2 aya yakin jillian yaptim en guzel ve eglenceli sporlardan biri bence haftada kac gun spor yapcaz bide takimlar arasi birinci olmak cok mu önemli yani noluyo bu yarislarda az bilgilendirsene beni cnm yaTmm cnm sorun değil bizde yosun diye hitap ederiz
Spora alışkınsa vücudun Tabiki Jillian güzel olur
İnşallah canım ben de yeniyim hoş geldin bu arada ah şu kilolar başımıza dertTesekkurler kızlar1.62 boyunda 67 kiloyum hedefim 54 kilo olmak bu sene bahar ayında dukan diyetiyle 58e kadar indim sonra bi baktım 9 kilo almısım acilen bu kilolardan kurtulmam lazım verecek 13 kilom var 20 yaşındayım umarım hep beraber veririz kiloları
Geçmiş olsun canımkızlar çarşamba gününden itibaren hastane işlerim var. Kendime kilitli poşet aldım. Yanıma peynir domates salatalık ve türevi alıcam bir de salı günü ara öğün alışverişi yapıcam. Hastaneye yakın marketlerde var süt yoğurt almak için inşallah işlerimiz uzamaz annem hemen iyileşirde bir haftaya eve geçeriz. internet paketi de yaptım hızlı bitmezse buradan da kopmayacağım uyku düzenim de el mahkum en fazla 6-8 saat olacak hem stresliyim hem heyecanla bekliyorum cuma günki kilomu :)
Abla bu pazartesi ne oluyor ben anlayamadım daTatlım Ilk sayfadaki kuralları okudunmu
Hergün menünü suyunu Sporunu Liste olarak yazıyosun
Sonra herkes birbirine yorum yapıyor ayrıca sohbet muhabbet
Takım bütünlüğü ve Motivasyon için bu şart
Bol paylaşım yapmazsan Nasıl herkesle kaynaşıcaksın
Bşrbirimizi tanıcazki destek olabilelim
Hem sen bol paylaşımlı bi takım istemiştin
Pazartesi takım içi
Cumada Liste için kilo bildirimi var
Eğer bunları yapamam dersen Paylaşımı daha az takımlar var oraya gidebilirsin
Sagol canim sen kac yasindasinİnşallah canım ben de yeniyim hoş geldin bu arada ah şu kilolar başımıza dert
Grup icinde bildirim olacak snrm cnmAbla bu pazartesi ne oluyor ben anlayamadım daKilo bildirimi mi yapacağız
ne de olsa hazır ürün abla ya söyledim ama iyi sen otur sıkı diyetini yap didiIçerikleri o kadar kötü değilde
Bakalım ne kadarı doğru
sağ ol canımmGeçmiş olsun canım
Hmm tamam tesekkurler cnmS sumelegiMavi_yosun16 kızlar haftasonu kaçamaklarını kontrol altına almak için pazartesi bildirimlerimiz var grup içinde sadece..
rica ederim canım..Hmm tamam tesekkurler cnm
pilav yanına et 1 dilim domates 1 de biber vardı tabaklarda yanına dondurma+helva verdiler hiç birine dokunamadım Zühal ablaMutlaka sana Göre bişeyler vardır cnm onlardan ye
Sağol canım ya nedir bu çektiğimizAha bir ben daha Allah kolaylık versin diren golcln
Geçmiş olsun
Merbalar bende yarindan itibaren aranızdayim artık :)
Hoşgeldin canım ben de Beyza yaşımız yakınmış ben de 21'im üni son sınıfTesekkurler kızlar1.62 boyunda 67 kiloyum hedefim 54 kilo olmak bu sene bahar ayında dukan diyetiyle 58e kadar indim sonra bi baktım 9 kilo almısım acilen bu kilolardan kurtulmam lazım verecek 13 kilom var 20 yaşındayım umarım hep beraber veririz kiloları
canim sen bekar miydin
Takım ruhu anladım canimMavi_yosun16 Yosuncum bu bir yarışma yani alt yapısı zaten 1. olma çabası . hem bireysel olarak en çok yüzdesi olan 3 kişiyi hemde takım olarak 3 takımı seçiyoruz. Bir anlamda kendini düşünmüyorsan takımını düşün ve takımda çaba harcayanların emekleri boşa çıkmasın gibi bir şey
Evet cnm yaslarimiz yakinmis ins. Zayif olalim birliktepilav yanına et 1 dilim domates 1 de biber vardı tabaklarda yanına dondurma+helva verdiler hiç birine dokunamadım Zühal ablaçok yağlıydılar yan tabaklardan domateslerini istedim anca
çok güzel koktu bunalıma girdimama yemedim
Sağol canım ya nedir bu çektiğimiz
Hoşgeldin canım ben de Beyza yaşımız yakınmış ben de 21'im üni son sınıf
hep beraber zayıflayalım inşallah
Bekarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?