Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

yaaa yüyürüyüş bandını özledim ben yaaa menün güzel olmuş canım afiyet olsun

yarın için kahvaltıya haşlama yumurta salatası, öğlen patatesli köfteli kabak (sulu köfteden ayıracağım köfteleri sade kıyma), akşama da zeytinyağlı kabak düşünüyorum ara öğün için de kefir ve meyve var birde yarın hem sabah hem akşam yürüyüşüm var oh miss acayip gaza geldim şu an da kaynamış ılık su içiyorum cumaya kadar tekrar bomba olacağım bekleyin çikilerrrrr ben geliyoruumm boniler tutmayın beni

heaa ben sana tanıtmadım kendimi çok pardonn :) adım ece 22 yaşındayım üni okuyorum daha önce yarıştım mezun oldum ama ünv geri aldım kilolarımı :) şimdi tekrar veriyorum
Hadiya 2 yas buyuksun benden en ne guzel bak daha motive oldum simdi ece bu grubu 1. İdekhersey takim icin

Hadiya 2 yas buyuksun benden en ne guzel bak daha motive oldum simdi ece bu grubu 1. İdekhersey takim icin
aynen canımm :) birde gözüme kestirdiğim bir çocuk var okuduğum yerde, eskilerdende bir ikisine gıcıklığım var bomba gibi düşeceğim bu yıla.. böyle diye diye listeye de bomba gibi girdim Ve tabiki tüm motivasyon tüm paylaşım 9. takım için boniler ve çikiler için.. Canım biz bu hafta kura çektik takım 2ye ayrıldı kendi içimizde de yarışıyoruz senide dahil eder herhalde gaptan yardımcımız

Ondan mi diyonuz boniler cikiler diye

Hazır kavurma yağlı değil mi
Şu ve spor güzel canım afiyet olsun

Afiyet olsun canım inşallah balık yağda değildir

Orasida oyle ablamda insaniz iste duygularimiza yon vermek bazen elimizde olmuyor su siralar maddi sknti yasadigim icin bana parasz mutlu olunamiyo gibi geliyo bi anlik gaflet iste sagligimiza sukur etmeyi unutuyoruz bununda farkindayimda iste ne diyimki duygusal patlama yaşıyorum bu aralar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…