- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #159.861
gel kız gaza gel bende seni böyle görünce gaza geldim o su 3 litre olacak bugünTakım ruhu anladım canimgoreyim sizi kızlar bu grubu 1.yapalım hep 1 ci kalalım fena gaza geldim
yaaa yüyürüyüş bandını özledim ben yaaaBugünkü menümm
9:00 1 yumurta, 1 dlm ekmek, 3 zeytin, 1 kk peynir, 1 küçük domates
10:55 2 kuru kayısı
13:10 1 kase lahana, yarım bardak yoğurt
15:50 1 kuru kayısı
18:50 1 kase kabak, 1 yumurta kadar balık, yarım bardak yoğurt
14:20 45 dk koşu bandında yürüyüş
su 2 lt oldu 3e tamamlayacam
Sağolsun babam taa ne zaman önce almış eve annem de kilolu oluncayaaa yüyürüyüş bandını özledim ben yaaamenün güzel olmuş canım afiyet olsun
Olsun 3 lt. Bende yarin icecem bugun son tatilimgel kız gaza gel bende seni böyle görünce gaza geldim o su 3 litre olacak bugün
Olsun 3 lt. Bende yarin icecem bugun son tatilimazcik dondurma yaliyim
yala kuzum ama yarın hepisi cısss
Ee sen kac yasinsin cnmgızlaaaaaaaaaaaar nirdesinizzz
heaa ben sana tanıtmadım kendimi çok pardonn :) adım ece 22 yaşındayım üni okuyorum daha önce yarıştım mezun oldum ama ünv geri aldım kilolarımı :) şimdi tekrar veriyorumEe sen kac yasinsin cnm
Hadiya 2 yas buyuksun benden en ne guzel bak daha motive oldum simdi ece bu grubu 1. İdekheaa ben sana tanıtmadım kendimi çok pardonn :) adım ece 22 yaşındayım üni okuyorum daha önce yarıştım mezun oldum ama ünv geri aldım kilolarımı :) şimdi tekrar veriyorum
aynen canımm :) birde gözüme kestirdiğim bir çocuk var okuduğum yerde, eskilerdende bir ikisine gıcıklığım var bomba gibi düşeceğim bu yıla.. böyle diye diye listeye de bomba gibi girdimHadiya 2 yas buyuksun benden en ne guzel bak daha motive oldum simdi ece bu grubu 1. İdekhersey takim icin
Ondan mi diyonuz boniler cikiler diyeaynen canımm :) birde gözüme kestirdiğim bir çocuk var okuduğum yerde, eskilerdende bir ikisine gıcıklığım var bomba gibi düşeceğim bu yıla.. böyle diye diye listeye de bomba gibi girdimVe tabiki tüm motivasyon tüm paylaşım 9. takım için boniler ve çikiler için.. Canım biz bu hafta kura çektik takım 2ye ayrıldı kendi içimizde de yarışıyoruz senide dahil eder herhalde gaptan yardımcımız
aynen canım :)Ondan mi diyonuz boniler cikiler diye
19 yaşındayımSagol canim sen kac yasindasin
Büyük hissediyorumsevgili çikiler ve boniler yarın ki tartı için ne düşünüyorsunuz? nasıl hissediyorsunuz?
Bizim takım gencmis ya insan daha bi motive oluyo19 yaşındayım
Hazır kavurma yağlı değil mimenüm
11,00 2 lokma kavurma (hazırlardan)
16,30 1 domates, kk peynir, 1 dl etimek, 2 kırmızı erik
21,00 3 yk yoğurt (plan)
2,5 lt su
20 dk dans, 100 yan hareketi, 50 bacak hareketi, 50 kol hareketi
neredeyse bütün gün uyuduğumdan uyanıkken de annemle kavgalı olduğumdan böyle oldu bugün eleştiri kabul ediyorum bugün için çünkü evdeydim geç oldu ama kabak aldırdım babama yarın telafi edeceğimm
Afiyet olsun canım inşallah balık yağda değildirBugünkü menümm
9:00 1 yumurta, 1 dlm ekmek, 3 zeytin, 1 kk peynir, 1 küçük domates
10:55 2 kuru kayısı
13:10 1 kase lahana, yarım bardak yoğurt
15:50 1 kuru kayısı
18:50 1 kase kabak, 1 yumurta kadar balık, yarım bardak yoğurt
14:20 45 dk koşu bandında yürüyüş
su 2 lt oldu 3e tamamlayacam
Orasida oyle ablamda insaniz iste duygularimiza yon vermek bazen elimizde olmuyor su siralar maddi sknti yasadigim icin bana parasz mutlu olunamiyo gibi geliyo bi anlik gaflet iste sagligimiza sukur etmeyi unutuyoruz bununda farkindayimda iste ne diyimki duygusal patlama yaşıyorum bu aralarOooo asabi Kadın gelmişşş
Paralıda olmuyor be güzelim
Görüyoz çok zenginlerde intihar edip gidiyolar
O yüzden önce sağlık
Bide elimizdekilere şükretmeyi bilmemiz lazım
Sürekli olumsuzluklara odaklanırsak bunalımdan çıkamayız
Buda kendimizi kötü hissetmekten başka işe yaramaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?