- Konu Sahibi Handandandan
-
- #159.881
97 liyimBizim takım gencmis ya insan daha bi motive oluyo96 lımisin 97 mi
Ismin beril sanirim menun oldum bende Merve 28 yasindayim 4 yasinda bi oglum var ev hanimiyim ayni zamanda okuloncesi ogretmnlik okuyorumKısaca kendımı tanıtayım
39 dıye kımlıkte bır sayı olsada yasımı gösteren
Ben bazen 7 bazen 70 olabilme potansıyeline sahibim
Cok cocukluyum masallah zayıflama yerıne üremeyi tercih edenlerdenım
Emekli ilkokul öğretmeniyim şimdilerde en sevdıgım isi yapıyorum arabalarla uğraşıyorum sanırım azıcık erkek fatmalık var içimde
Ikızler üniye başlıyor bır ıkı haftaya
Kalan sıpacıklarda benı büyütmeyle meşgul
Öküz modunda yemek yer hayvan gıbı spor yaparım hıc ortam yok kızceler anlayacagınız
Ha bırde meşhur herıfımle olan maceralarım var bu yüzden içip içip mefkusu uykusuz bıraktığım cok oldu
Gelelim zurnanın zırt dedıgı yere 176 boyunda 116 koloda yürüyen filden halliceyım
34 beden 64 kılodan buraya Nasıl geldıgımse brazılya dızısı tadında olup özetleyemıyecegim bir konu
Başka ne yazsam bılemedım yol uzun tanışırız nasılsa
Kaptanlar 5 mesajdan fazlasını listeye kadar beklemeyın haaaaa
Çokta kısamam denemede burda tatıldeyken yesem icmesem o bıle yeter
Sindik kaçtım
Öyle anlatmışsın ki ben de gaza geldim şimdiyarın için kahvaltıya haşlama yumurta salatası, öğlen patatesli köfteli kabak (sulu köfteden ayıracağım köfteleri sade kıyma), akşama da zeytinyağlı kabak düşünüyorum ara öğün için de kefir ve meyve var birde yarın hem sabah hem akşam yürüyüşüm var oh miss acayip gaza geldim şu an da kaynamış ılık su içiyorum cumaya kadar tekrar bomba olacağım bekleyin çikilerrrrr ben geliyoruumm boniler tutmayın beni
Yaa cok dogru soluyon ablacim halimize sukurler olsun kizinada acil sifalar diliyorum..Karışmak gıbı olmasında acının her rengını ıyı tanırım
Caya şeker dıye katar oldum o denlı
Benım durumum cok ıyı şükürler olsun ama aylardır kızım hastane kapılarında bır tek nefesıne dünyayı yakarım oysa para belkı lazım ama paranında yapamadığı seyler var
Cok gecmis olsun acil sifalar versin Allah umarm en kisa zamanda iyilesir gecmis olsun dileklerimi ilet canim anneneAnjiyo oldu zaten epey oldu ablacım damar tıkanıklığı var
Kız ben senin menünü hatırlamıyorum dün yorum yapmadım mi yoksaaBüyük hissediyorumcumartesi günü doğum günüm vardı abartmadım ama biraz kaçamak yaptım
Gel gel sen boni miydin çiki miÖyle anlatmışsın ki ben de gaza geldim şimdi
Sağ ol canimm :)Cok gecmis olsun acil sifalar versin Allah umarm en kisa zamanda iyilesir gecmis olsun dileklerimi ilet canim annene
Yok canım yağlı-kızartma vb hiçbir şeye elimi sürmüyorumAfiyet olsun canım inşallah balık yağda değildir
Hosgeldin tatlım ben Hilal 24 yaşındayım. 2 ayı geçti burdayim yaklasik 10 kilo verdim suana kadar. 3 yaşında oğlum var :)Tesekkurler kızlar1.62 boyunda 67 kiloyum hedefim 54 kilo olmak bu sene bahar ayında dukan diyetiyle 58e kadar indim sonra bi baktım 9 kilo almısım acilen bu kilolardan kurtulmam lazım verecek 13 kilom var 20 yaşındayım umarım hep beraber veririz kiloları
ya benimki erken oldu ama normalde günü geçmez iste canim. Ondan rahatsız oldum birazben 15,30a kadar yattım amaneyse yarından itibaren düzelteceğim el mahkum zaten çarşamba gününden itibaren hastane işlerim var
canım inan gecikmesindense iyidir benimde 1 hafta önceden belirti verdi 1 hafta da gecikti 2 haftama kıydı yani cumaya kadar atlatırsın hem iyi olmuş :)
hoşgeldinnn aslında çok değil boy-kilo ama tabi görüntü olarak bilemedim şimdi hep birlikte verelim canımm bu arada dukandan memnunmuydun?
Geçmiş olsun tatlım. Yanına meyve kuruyemiş te alabilirsin yada sandviç yapıp posete koyabilirsinkızlar çarşamba gününden itibaren hastane işlerim var. Kendime kilitli poşet aldım. Yanıma peynir domates salatalık ve türevi alıcam bir de salı günü ara öğün alışverişi yapıcam. Hastaneye yakın marketlerde var süt yoğurt almak için inşallah işlerimiz uzamaz annem hemen iyileşirde bir haftaya eve geçeriz. internet paketi de yaptım hızlı bitmezse buradan da kopmayacağım uyku düzenim de el mahkum en fazla 6-8 saat olacak hem stresliyim hem heyecanla bekliyorum cuma günki kilomu :)
Kız fatmamm börek gördüm sanki orda bir kaçamak var. Afiyet olsun kuzumMenum
sabah 9.00 sekersiz turk kahvesi
10.30 2 yumurta 1 kk peynir domates 1 tb ekmek
12.00 1/2 dilim borek
16.30 2 yumurta 1 kabak 1 kk peynirle omlet
18.00 1/2 sb sekersiz nescafeli sut
20.30 1 yk yulafla 1 kase yogurt(gece acikmiyim diye yemeyi planliyorum ama bu saatte yulaf tuketimi nasil olur sizce kizlar?)
Su 2.5
Spor 30 dk yuruyus
Kız bisi yememissinki amaamenüm
11,00 2 lokma kavurma (hazırlardan)
16,30 1 domates, kk peynir, 1 dl etimek, 2 kırmızı erik
21,00 3 yk yoğurt (plan)
2,5 lt su
20 dk dans, 100 yan hareketi, 50 bacak hareketi, 50 kol hareketi
neredeyse bütün gün uyuduğumdan uyanıkken de annemle kavgalı olduğumdan böyle oldu bugün eleştiri kabul ediyorum bugün için çünkü evdeydim geç oldu ama kabak aldırdım babama yarın telafi edeceğimm
Begendim tatlım afiyet olsunBugünkü menümm
9:00 1 yumurta, 1 dlm ekmek, 3 zeytin, 1 kk peynir, 1 küçük domates
10:55 2 kuru kayısı
13:10 1 kase lahana, yarım bardak yoğurt
15:50 1 kuru kayısı
18:50 1 kase kabak, 1 yumurta kadar balık, yarım bardak yoğurt
14:20 45 dk koşu bandında yürüyüş
su 2 lt oldu 3e tamamlayacam
Menü güzele benziyor tatlım bence yapabilirsin bu menüyüyarın için kahvaltıya haşlama yumurta salatası, öğlen patatesli köfteli kabak (sulu köfteden ayıracağım köfteleri sade kıyma), akşama da zeytinyağlı kabak düşünüyorum ara öğün için de kefir ve meyve var birde yarın hem sabah hem akşam yürüyüşüm var oh miss acayip gaza geldim şu an da kaynamış ılık su içiyorum cumaya kadar tekrar bomba olacağım bekleyin çikilerrrrr ben geliyoruumm boniler tutmayın beni
Diğer günler bol bol yapıp perşembe şişlik olmaması için spora ara verilirse daha iyi olur cnmDukan yaptigim donem 2 aya yakin jillian yaptim en guzel ve eglenceli sporlardan biri bence haftada kac gun spor yapcaz bide takimlar arasi birinci olmak cok mu önemli yani noluyo bu yarislarda az bilgilendirsene beni cnm ya
Evet cnm cumaya Göre kaç kilo olduğunu yazacaksınAbla bu pazartesi ne oluyor ben anlayamadım daKilo bildirimi mi yapacağız
Ben tarafsız olduğum için herkes eksi çıksın inşallahsevgili çikiler ve boniler yarın ki tartı için ne düşünüyorsunuz? nasıl hissediyorsunuz?
pilav yanına et 1 dilim domates 1 de biber vardı tabaklarda yanına dondurma+helva verdiler hiç birine dokunamadım Zühal ablaçok yağlıydılar yan tabaklardan domateslerini istedim anca
çok güzel koktu bunalıma girdimama yemedim
yeni yaşın sağlık mutluluk huzur getirsin guzellikBüyük hissediyorumcumartesi günü doğum günüm vardı abartmadım ama biraz kaçamak yaptım
Beril benden önceki kaptan cnmIsmin beril sanirim menun oldum bende Merve 28 yasindayim 4 yasinda bi oglum var ev hanimiyim ayni zamanda okuloncesi ogretmnlik okuyorum
Yasinizdan oturu size abla demem daha dogru sanrim Beril ablacim grubumuza hoşgeldin bol katilimli guzel kilo vermeli gunler diliyorum kilonuz var ama verilmiycek bi kilo degil hepsini hallederiz evellallah
Nasıl görcen fıstıkKız ben senin menünü hatırlamıyorum dün yorum yapmadım mi yoksaane kaa ayıp bu arada nice yillaraaa
Yazamadım dünKız ben senin menünü hatırlamıyorum dün yorum yapmadım mi yoksaane kaa ayıp bu arada nice yillaraaa
Gel gel sen boni miydin çiki mi
Sağ ol canimm :)
Afiyet olsun canimKızlar menum
Sabah 11
Bir bardak süt
Öğle 14
Bir bardak süt
2 dilim tb ekmeği
2 dilim domates
Kk peynirden sandviç
Ara 16
Bir kaşık irmik helvası annem yapmış tadına baktım
Akşam 19
Bir kase yoğurt
O zaman afiyet olsun canımYok canım yağlı-kızartma vb hiçbir şeye elimi sürmüyorum
Amin ablam teşekkür ederimDiğer günler bol bol yapıp perşembe şişlik olmaması için spora ara verilirse daha iyi olur cnm
Takım ruhunuda yaşadıkça daha iyi anlıcaksın
Toplamda 11 takım ve bisürü üye var
Bunların içinde 1.olmak Tabiki ayrıcalık
Bide yüzdesi düşük olan takım ceza alıyor o da işin diğer kısmı
Evet cnm cumaya Göre kaç kilo olduğunu yazacaksın
Bakalım Haftasonu kim ne yapmış ne etmiş
Ben tarafsız olduğum için herkes eksi çıksın inşallah
Niye bunalıma gircen bebişim aksine kendinle gurur duy
Bide tartıda göreceğin eksileri düşün
Haa Bide sana yeme diyen hocayı
yeni yaşın sağlık mutluluk huzur getirsin guzellik
Daha nice çıtır olacağın yaşlara
Beril benden önceki kaptan cnm
Bana da kilo vermemde çok destek oldu saolsun
Bunun dışında aylarca bisürü şeyler paylaştık
Nasıl görcen fıstık
Yazmadıki
Bugünkü menu
08.30 kahvaltı
1haslama yumurta
2 zeytin
1 çatal peynir
1 dilim TT ekmeği
2 çay
11 ara
3 taze badem ağacından çıtır çıtır :)
14 öğle
Bol salata
1 bardak fanta
7 8 parça mangal.tavuk köfte kusbasi karışık.
1 sogurme patlıcan
2 minik soğurme soğan
1 dilim ekmek
17 ara
Bol çay
2 dilim kavun
1 avuç çekirdek
Su 3 lt
Spor dağ tepe yürüyüş 2 saat kadar
Biliyorum berbat bi menu oldu bugün. Regl yaklaşıyor açıldı iştahbahane de değil regl biliyorum. Yarına artı çıkmam umarım. Çok aşırı yorgunum. Geçmişi okuyamayacagim şimdi.
Iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?