Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ismin beril sanirim menun oldum bende Merve 28 yasindayim 4 yasinda bi oglum var ev hanimiyim ayni zamanda okuloncesi ogretmnlik okuyorum
Yasinizdan oturu size abla demem daha dogru sanrim Beril ablacim grubumuza hoşgeldin bol katilimli guzel kilo vermeli gunler diliyorum kilonuz var ama verilmiycek bi kilo degil hepsini hallederiz evellallah

Öyle anlatmışsın ki ben de gaza geldim şimdi

Yaa cok dogru soluyon ablacim halimize sukurler olsun kizinada acil sifalar diliyorum..
Bazen para cozum degil ama parasizlikta zor oluyo iste insan bazen duygularina yenik dusuyo bende ole oldum bugun ama geçti

Büyük hissediyorum cumartesi günü doğum günüm vardı abartmadım ama biraz kaçamak yaptım
Kız ben senin menünü hatırlamıyorum dün yorum yapmadım mi yoksaa ne kaa ayıp bu arada nice yillaraaa
Öyle anlatmışsın ki ben de gaza geldim şimdi
Gel gel sen boni miydin çiki mi
Cok gecmis olsun acil sifalar versin Allah umarm en kisa zamanda iyilesir gecmis olsun dileklerimi ilet canim annene
Sağ ol canimm :)

Hosgeldin tatlım ben Hilal 24 yaşındayım. 2 ayı geçti burdayim yaklasik 10 kilo verdim suana kadar. 3 yaşında oğlum var :)
ya benimki erken oldu ama normalde günü geçmez iste canim. Ondan rahatsız oldum biraz
Geçmiş olsun tatlım. Yanına meyve kuruyemiş te alabilirsin yada sandviç yapıp posete koyabilirsin
Kız fatmamm börek gördüm sanki orda bir kaçamak var. Afiyet olsun kuzum
Kız bisi yememissinki amaa
Begendim tatlım afiyet olsun
Menü güzele benziyor tatlım bence yapabilirsin bu menüyü

Dukan yaptigim donem 2 aya yakin jillian yaptim en guzel ve eglenceli sporlardan biri bence haftada kac gun spor yapcaz bide takimlar arasi birinci olmak cok mu önemli yani noluyo bu yarislarda az bilgilendirsene beni cnm ya
Diğer günler bol bol yapıp perşembe şişlik olmaması için spora ara verilirse daha iyi olur cnm

Takım ruhunuda yaşadıkça daha iyi anlıcaksın
Toplamda 11 takım ve bisürü üye var
Bunların içinde 1.olmak Tabiki ayrıcalık

Bide yüzdesi düşük olan takım ceza alıyor o da işin diğer kısmı

Abla bu pazartesi ne oluyor ben anlayamadım da Kilo bildirimi mi yapacağız
Evet cnm cumaya Göre kaç kilo olduğunu yazacaksın
Bakalım Haftasonu kim ne yapmış ne etmiş

sevgili çikiler ve boniler yarın ki tartı için ne düşünüyorsunuz? nasıl hissediyorsunuz?
Ben tarafsız olduğum için herkes eksi çıksın inşallah

Niye bunalıma gircen bebişim aksine kendinle gurur duy
Bide tartıda göreceğin eksileri düşün
Haa Bide sana yeme diyen hocayı

Büyük hissediyorum cumartesi günü doğum günüm vardı abartmadım ama biraz kaçamak yaptım
yeni yaşın sağlık mutluluk huzur getirsin guzellik
Daha nice çıtır olacağın yaşlara

Beril benden önceki kaptan cnm
Bana da kilo vermemde çok destek oldu saolsun
Bunun dışında aylarca bisürü şeyler paylaştık

Kız ben senin menünü hatırlamıyorum dün yorum yapmadım mi yoksaa ne kaa ayıp bu arada nice yillaraaa
Nasıl görcen fıstık
Yazmadıki

Bugünkü menu
08.30 kahvaltı
1haslama yumurta
2 zeytin
1 çatal peynir
1 dilim TT ekmeği
2 çay

11 ara
3 taze badem ağacından çıtır çıtır :)

14 öğle
Bol salata
1 bardak fanta
7 8 parça mangal.tavuk köfte kusbasi karışık.
1 sogurme patlıcan
2 minik soğurme soğan
1 dilim ekmek

17 ara
Bol çay
2 dilim kavun
1 avuç çekirdek

Su 3 lt
Spor dağ tepe yürüyüş 2 saat kadar

Biliyorum berbat bi menu oldu bugün. Regl yaklaşıyor açıldı iştah bahane de değil regl biliyorum. Yarına artı çıkmam umarım. Çok aşırı yorgunum. Geçmişi okuyamayacagim şimdi.
Iyi geceler

Amin ablam teşekkür ederim

Bitanem fanta içmiyoruz biliyorsunn ve ayrıca çekirdek bildiğin yağlı bişey hiç olmaz ikiside maalesef lütfen sporuna ek olarak spor yapıp yarın yaz regl bahane değil bende regliyim ve şu an yurtdoşındauım ama önüme gelse dahi yemiyorum kendini tutmalısın güzelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…