- 17 Mart 2013
- 5.095
- 14.270
- 448
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #159.921
Betusum kuzum olmamış ki yaaMerhaba kizlarr bugun giremedim esimle gezmelerdeydim gogus agrimi sormustunuz bende bilmiyorum neyin nesidr bi kac gundur agriyo bugun biraz daha hafif oldgunu hissediorumm bugun migde bulantisindan olucem neyse menumu yaziyim
Sabah 12.00: sucuklu yumurta ( yumurta 1 sucuk 3 dilim) + 3 catal haslama patates + peynir + zeytin
Ogle 16.00: 1 peynirli borek ( cıss evet ama dayanamadm o yuzdende bidaha hic bisey yemedim gunu kapattim )
Su 2 bck lt
Spor yarim saat yuruyus
Namazmi kilayim once sonra insallah gecmisi okucam kizlar
Anammm kızlar nolmus bugün size burdada kısır var yaaMerhaba citirlar menum
Sabah11
2yk menemen
Zeytin
Kk peynir
Cay
1dlm tb ekmk
Ogle15
1kucuk kase kisir
1bardak ayran
1avuc findik
Aksam18
1kase ezogeln corba
Salata
1kase yogurt
Su 3litrr
Spor 45 dakika yuruyus
Kiz baska yemek yoktu yaaa valla yarin arti cikicam ben herhalde heeAnammm kızlar nolmus bugün size burdada kısır var yaakısır olmasa da olurmuş mervem onun harici güzel afiyet olsun
Bende size diyorum ama benim menumde kacamakliydiKiz baska yemek yoktu yaaa valla yarin arti cikicam ben herhalde hee
Üni bitmeden giriliyomu tatlimAyy biri kısır mi dedii canım çok çekiyor yaa .. kızlar ben Kpss maratonuna an itibariyle giriş yaptım inşallah devam ettirebilirim bu konuda desteginize ihtiyacım var azıcık da bunun için dürtüverin beni
Peki cnm insallah:)memnun oldum bu aradaMavi_yosun16 hoşgeldin tatlim saglikli kilo vermeler dilerim oncelikle
Ismim merve 28 yasindayim 3aydr burdayim bu takim sayesinde neredeyse 10kilo verdim sende bol katilim ve istikrarli olursan kurtulursn kilolarindan
Hergun mutlaka menu paylas canim 2kes menu paylasmayan bir sari kart aliyor ve 3 sari kart diskalifiye habern olsn
Ole iste
Un ve süt bir de yumurta ile yapılıyor yanlış hatırlamıyorsam krep pankeke benziyor ama daha ince oluyor
Krepin ne oldugunu biliyoz sekercim
Seyda o ne derken niye yedin anlaminda dedi cünkü unlu bisey tüketmiyoruz
Biz krepi yulaf kepeginden yapiyorz
Merhaba citirlar menum
Sabah11
2yk menemen
Zeytin
Kk peynir
Cay
1dlm tb ekmk
Ogle15
1kucuk kase kisir
1bardak ayran
1avuc findik
Aksam18
1kase ezogeln corba
Salata
1kase yogurt
Su 3litrr
Spor 45 dakika yuruyus
Kaptanı deryam Almanya nasil kiz anlat bakim hele @seydan94 hic gitmisligim yok hep merak etmisimdr yurt disina cikmak nasil bise diye
Ayy biri kısır mi dedii canım çok çekiyor yaa .. kızlar ben Kpss maratonuna an itibariyle giriş yaptım inşallah devam ettirebilirim bu konuda desteginize ihtiyacım var azıcık da bunun için dürtüverin beni
ablacım 3 bitti benim son bu yıl anca yetiştiririmÜni bitmeden giriliyomu tatlim
aynen bahane çok bende başlıyorum bu gece bir ders bitirip yatacağım sabahlarıda erken kalkıp çalışacağım inşallahSen rahat ol dürteriz ama sakin bunu bahane olarak görme Can'ım bak benim bölümüm öyle Bi bölüm Kı bazen günlerce uyumadım ama mecburuz güzelim yoksa bahane çok yanı
ablacım 3 bitti benim son bu yıl anca yetiştiririm
aynen bahane çok bende başlıyorum bu gece bir ders bitirip yatacağım sabahlarıda erken kalkıp çalışacağım inşallah
Iyi gecelerIyi geceler kızlar
içiyorum bende zateen :) suya verdim kendimi 3 olmak üzere.. hatırlatma içinde teşekkürlerrAllah kolaylık versin bitanem gece bol su içmeyi ihmal etme çalışırken
Ay pardon canım gec geldim yarısmada oylama basladı az once gruptakilerle yazisiyoduk pastalardan falanMavi_yosun16 kıız ne yapıyosun bakıyım ordaaa
Walla bisi yemiyomMavi_yosun16 kıız ne yapıyosun bakıyım ordaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?