Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Betusum kuzum olmamış ki yaa sabah bide patates var. Afiyet olsun beybisi

Merhaba citirlar menum
Sabah11
2yk menemen
Zeytin
Kk peynir
Cay
1dlm tb ekmk

Ogle15
1kucuk kase kisir
1bardak ayran
1avuc findik

Aksam18
1kase ezogeln corba
Salata
1kase yogurt

Su 3litrr
Spor 45 dakika yuruyus
Anammm kızlar nolmus bugün size burdada kısır var yaa kısır olmasa da olurmuş mervem onun harici güzel afiyet olsun

Mavi_yosun16 hoşgeldin tatlim saglikli kilo vermeler dilerim oncelikle
Ismim merve 28 yasindayim 3aydr burdayim bu takim sayesinde neredeyse 10kilo verdim sende bol katilim ve istikrarli olursan kurtulursn kilolarindan
Hergun mutlaka menu paylas canim 2kes menu paylasmayan bir sari kart aliyor ve 3 sari kart diskalifiye habern olsn
Ole iste

Ayy biri kısır mi dedii canım çok çekiyor yaa .. kızlar ben Kpss maratonuna an itibariyle giriş yaptım inşallah devam ettirebilirim bu konuda desteginize ihtiyacım var azıcık da bunun için dürtüverin beni
Üni bitmeden giriliyomu tatlim

Peki cnm insallah:)memnun oldum bu arada

Un ve süt bir de yumurta ile yapılıyor yanlış hatırlamıyorsam krep pankeke benziyor ama daha ince oluyor

Kız onu demiyorum krep yemiyoruz Can'ım pastaya cıss demişsin de kreşte bende bayağa cıss un var içinde belki yulaftan ve 1 tane olursa ekmek yememek dışında olabilir ama bu şekilde değil güzelim un en kötüsü ya un şeker bu ikisinden kesinlikle uzak durmamız gerekiyor onu demek istedim yoksa Ne olduğunu biliyorum

Krepin ne oldugunu biliyoz sekercim
Seyda o ne derken niye yedin anlaminda dedi cünkü unlu bisey tüketmiyoruz
Biz krepi yulaf kepeginden yapiyorz

Aynen öyle canım

Merhaba citirlar menum
Sabah11
2yk menemen
Zeytin
Kk peynir
Cay
1dlm tb ekmk

Ogle15
1kucuk kase kisir
1bardak ayran
1avuc findik

Aksam18
1kase ezogeln corba
Salata
1kase yogurt

Su 3litrr
Spor 45 dakika yuruyus

Kısır ne ?? 1. Olduk diye salmışmıyız acep yapma güzelim ya şişiricektir yarına kesin zaten

Kaptanı deryam Almanya nasil kiz anlat bakim hele @seydan94 hic gitmisligim yok hep merak etmisimdr yurt disina cikmak nasil bise diye

Kız ben alışkınım yurtdışına çıkmaya iyi Almanya zaten daha önce Bi kaç defa geldiğim yer alışkın olduğum yerler yanı sorun yok geziyoruZ işte

Ayy biri kısır mi dedii canım çok çekiyor yaa .. kızlar ben Kpss maratonuna an itibariyle giriş yaptım inşallah devam ettirebilirim bu konuda desteginize ihtiyacım var azıcık da bunun için dürtüverin beni

Sen rahat ol dürteriz ama sakin bunu bahane olarak görme Can'ım bak benim bölümüm öyle Bi bölüm Kı bazen günlerce uyumadım ama mecburuz güzelim yoksa bahane çok yanı

Üni bitmeden giriliyomu tatlim
ablacım 3 bitti benim son bu yıl anca yetiştiririm
Sen rahat ol dürteriz ama sakin bunu bahane olarak görme Can'ım bak benim bölümüm öyle Bi bölüm Kı bazen günlerce uyumadım ama mecburuz güzelim yoksa bahane çok yanı
aynen bahane çok bende başlıyorum bu gece bir ders bitirip yatacağım sabahlarıda erken kalkıp çalışacağım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…