- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #159.941
Ay pardon canım gec geldim yarısmada oylama basladı az once gruptakilerle yazisiyoduk pastalardan falanyarindanda artik diyetliyim topige girdikce ic cekerim heralde sen napiyon cnm
olsun canım kiloları verdikten sonra resimlere iç çekecek kadar yasak olmayacak en azından tabi telafi ettiğimiz sürece şu an yiyomuşsun gibi geldi amaWalla bisi yemiyom
Yok yok yemiyorum 1 tabak patlamis mısır yedim aksam simdi bos bos oturuyormolsun canım kiloları verdikten sonra resimlere iç çekecek kadar yasak olmayacak en azından tabi telafi ettiğimiz sürece şu an yiyomuşsun gibi geldi ama
menünü yazdın mı canım senYok yok yemiyorum 1 tabak patlamis mısır yedim aksam simdi bos bos oturuyorm
he yarın başlıyordun di miYok yok yemiyorum 1 tabak patlamis mısır yedim aksam simdi bos bos oturuyorm
12den beri tek su ictimhe yarın başlıyordun di migerçi yarın oldu bırak artıkın :d
canım yulaf için kh denmişti yanılmıyorsam ama tam hatırlayamadım yiyende var diye hatırlıyorum gerçimenün güzel afiyet olsun kabak kullanımı görüyorum orada
Idare ettim sadece yogurt yedimAnjiyo oldu zaten epey oldu ablacım damar tıkanıklığı var
aciktim ama yemedim abla.birek yedin daha yeme didim2 yemek kş yulaf 1 dilim ekmek değerinde
Çok acıkırım dersen çok kötü değil
Pilav ve helva harici yenebilir geldi bana.2 top dondurma=1sb sut +2 meyvepilav yanına et 1 dilim domates 1 de biber vardı tabaklarda yanına dondurma+helva verdiler hiç birine dokunamadım Zühal ablaçok yağlıydılar yan tabaklardan domateslerini istedim anca
çok güzel koktu bunalıma girdimama yemedim
Sağol canım ya nedir bu çektiğimiz
Hoşgeldin canım ben de Beyza yaşımız yakınmış ben de 21'im üni son sınıf
hep beraber zayıflayalım inşallah
Bekarım
kabaklandik sayende.menuyu aynen kopyaliyim bu gun icin:)yarın için kahvaltıya haşlama yumurta salatası, öğlen patatesli köfteli kabak (sulu köfteden ayıracağım köfteleri sade kıyma), akşama da zeytinyağlı kabak düşünüyorum ara öğün için de kefir ve meyve var birde yarın hem sabah hem akşam yürüyüşüm var oh miss acayip gaza geldim şu an da kaynamış ılık su içiyorum cumaya kadar tekrar bomba olacağım bekleyin çikilerrrrr ben geliyoruumm boniler tutmayın beni
sorma hilal.uzun bi aradan sonra kacamak olduHosgeldin tatlım ben Hilal 24 yaşındayım. 2 ayı geçti burdayim yaklasik 10 kilo verdim suana kadar. 3 yaşında oğlum var :)
ya benimki erken oldu ama normalde günü geçmez iste canim. Ondan rahatsız oldum biraz
Geçmiş olsun tatlım. Yanına meyve kuruyemiş te alabilirsin yada sandviç yapıp posete koyabilirsin
Kız fatmamm börek gördüm sanki orda bir kaçamak var. Afiyet olsun kuzum
Kız bisi yememissinki amaa
Begendim tatlım afiyet olsun
Menü güzele benziyor tatlım bence yapabilirsin bu menüyü
Oo kaptancim iyi gezmeler:)Almanya'dan herkese merhaba :) nasılsınız
Canimcim hayirli olsun ins bi an once istedigin puani alir mezun olur olmaz atanirsinAyy biri kısır mi dedii canım çok çekiyor yaa .. kızlar ben Kpss maratonuna an itibariyle giriş yaptım inşallah devam ettirebilirim bu konuda desteginize ihtiyacım var azıcık da bunun için dürtüverin beni
hilal bi kasik yemisin cok dil benceBende size diyorum ama benim menumde kacamakliydi
Annem ben gelicem diye irmik helvası yapmış çok severim
Bende kadın uğraşmış üzülmesin diye tadına baktim. Allahtan bu kadarla kurtulabildim
Pilav ve helva harici yenebilir geldi bana.2 top dondurma=1sb sut +2 meyve
Idare ettim sadece yogurt yedim
Annene acil sifalar.ibs kolayca atlatirsiniz canim
aciktim ama yemedim abla.birek yedin daha yeme didim
kabaklandik sayende.menuyu aynen kopyaliyim bu gun icin:)
sorma hilal.uzun bi aradan sonra kacamak oldu
Oo kaptancim iyi gezmeler:)
Toparlarsin sen canımIdare ettim sadece yogurt yedim
Annene acil sifalar.ibs kolayca atlatirsiniz canim
aciktim ama yemedim abla.birek yedin daha yeme didim
kabaklandik sayende.menuyu aynen kopyaliyim bu gun icin:)
sorma hilal.uzun bi aradan sonra kacamak oldu
Oo kaptancim iyi gezmeler:)
bi kaşık ama devamı gelmesin diye zor tuttum kendimi vallaCanimcim hayirli olsun ins bi an once istedigin puani alir mezun olur olmaz atanirsin
hilal bi kasik yemisin cok dil bence
sevgili boniler;
cikiloteler pazar aşmis kendini.kesin biz kazancaz haberiniz olsun:)
günaydın canımGünaydın bayanlaar bonibonlar ve çikiletalar
günaydın ablamGünaydınnn şekerler
Hadi bakalım kimse tartılmadımı gelsin bildirimler
Evet canim bugün grup içi bildirim yapıcazGrup içi yarışma bildirimleri bugündü değil mi?
Evet şekerGrup içi yarışma bildirimleri bugündü değil mi?
gece çok içtiysen hepsi tam boşalmamıştır tatlımGünaydın kızlar en az bi 3 sayfa geçmiş hayal ettim ama konusulmamis gece ders çalıştım 3.30a kadar şimdi uyandım biraz bekleyip tartilacagim gelsin bildirimler gece 3 litreyi geçtim ve bir şey yemedim bol eksili bir gün olsun
2 günde çok güzel Fark tatlım Maşallah cumaya dahada iyi olurGeçen cuma: 59.1
Bugün: 58.7
Fark: -0.4
Fark yüzdesi: %0.676
Cuma hedef kilom: 58
Kötü değilki tatlım pazartesiye eksiyle başlamak büyük avantajCuma 71.9
Bugün 71.8
Fark 100 gr
Teşekkür ederim canım; :)Hosgeldin kaptanim tatil nasıl geçiyor
Sağol tatlım
fanta ve çekirdek olmasa iyi olurmuş tatlım afiyet olsun
Canım sürekli kh yuklemissin olmamış menulerin afiyet olsun
Doğum günün kutlu olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?