- Konu Sahibi Handandandan
-
- #159.961
Ben yanlış anlamışım ya özür dilerimKrepin ne oldugunu biliyoz sekercim
Seyda o ne derken niye yedin anlaminda dedi cünkü unlu bisey tüketmiyoruz
Biz krepi yulaf kepeginden yapiyorz
Menün güzel afiyet olsunMerhaba citirlar menum
Sabah11
2yk menemen
Zeytin
Kk peynir
Cay
1dlm tb ekmk
Ogle15
1kucuk kase kisir
1bardak ayran
1avuc findik
Aksam18
1kase ezogeln corba
Salata
1kase yogurt
Su 3litrr
Spor 45 dakika yuruyus
Bence iyi artı olmasından çok daha iyidirCuma 71.9
Bugün 71.8
Fark 100 gr
Aynisi hemide:)kopya hee :)
Ama yine de buyuk basari benceToparlarsin sen canım
bi kaşık ama devamı gelmesin diye zor tuttum kendimi valla
günaydın canım
günaydın ablam
Evet canim bugün grup içi bildirim yapıcaz
guzel gitmis bence canim.tebriklerGeçen cuma: 59.1
Bugün: 58.7
Fark: -0.4
Fark yüzdesi: %0.676
Cuma hedef kilom: 58
Çok verememişim
hilal bence guzel ya.cumaya eksilirsin dahaCuma 71.9
Bugün 71.8
Fark 100 gr
ever seker tuketmedigimiz icin kacamak sonrasi vucut odem tutuyor malesef:/Geçen cuma: 71.4
Bu gün: 72
Fark: +600 gr
Yok bir daha pasta masta
Bu aralar karnımda şişlik var inşallah ondandır ya
Ama gelişin bomba olacak gibi geliyor bana ablacim :)Fistiklar günaydin
Bir bakiniyim cikiyim
Sonra geliyom
Kiz kaptani mefkusum burda Tartu yok hem 3 Hafta var Hem tatildeyim
Ay tembel ögrenciler gibi siraladim yine
Ortaam çok tebrik cumaya daha da iyi olur inşallah-500 ile günaydın :) Geçmiş okuyorum döncem anacım
Ne yapalım cnm artık eve dönünce bakarsınFistiklar günaydin
Bir bakiniyim cikiyim
Sonra geliyom
Oooo harikasın tatlım Cuma senden bi süpriz gelecek heralde-500 ile günaydın :) Geçmiş okuyorum döncem anacım
Tek pasta değil güzelimGeçen cuma: 71.4
Yok bir daha pasta masta
Çok güzel Fatmam bu hafta daha iyi olacak heraldeCuma :84.9
P.tesi :84.6
Fark :-300
Bugün için farketmez tatlımSabit 73.5 kızlar suyu akşam ağırlıklı içtim gece yarım litre içtim ve wc çıktım ama bilemiycem etkisini az eksi çıktım diyenler bence hiç az değil artı çıkanlar da üzülmesin önümüzde cuma var :)
Perşembe günü akşam 6ya kadar yogun sonra da az az içiyorum ablacim zatenBugün için farketmez tatlım
Ama perşembe tartı öncesi akşam 10 Dan sonra sıvı alımını bırakmak gerekiyorki sabaha ne var ne yok boşalsın
Bence azda olsa eksidesindir sen
Güzel vermissin bence canım üzülmeGeçen cuma: 59.1
Bugün: 58.7
Fark: -0.4
Fark yüzdesi: %0.676
Cuma hedef kilom: 58
Çok verememişim
100 gr az ama ablaKötü değilki tatlım pazartesiye eksiyle başlamak büyük avantaj
orasi oyle canim ama keske daha fazla verseydimBence iyi artı olmasından çok daha iyidir
gunaydin abla. Bence sen simdiden başla dikkat etmeye eve dönünce güzel sürpriz olur tartidaki rakamı görmekFistiklar günaydin
Bir bakiniyim cikiyim
Sonra geliyom
Çok güzel aysecim tebrikler-500 ile günaydın :) Geçmiş okuyorum döncem anacım
Bu hafta dikkat et canım cumaya toparlarsinGeçen cuma: 71.4
Yok bir daha pasta masta
Tebrikler fatmacim güzel başlangıçCuma :84.9
Inş fatmam yaa.Aynisi hemide:)
Ama yine de buyuk basari bence
guzel gitmis bence canim.tebrikler
hilal bence guzel ya.cumaya eksilirsin daha
ever seker tuketmedigimiz icin kacamak sonrasi vucut odem tutuyor malesef:/
Sağol kuzumm. Günaydın sanadaKizzlllarrrr cok guzelll yepyeni eksili bir hafta sizin olsun...gunaydinlar herkese
Sudan dir Bence de canım sıkıntı yapmaSabit 73.5 kızlar suyu akşam ağırlıklı içtim gece yarım litre içtim ve wc çıktım ama bilemiycem etkisini az eksi çıktım diyenler bence hiç az değil artı çıkanlar da üzülmesin önümüzde cuma var :)
Ay sen ne kadar enerjisi yüksek birisin.Ya da acılarını saklamak için enerji maskenle dolaşıyorsun.Maşallah nazar değmesin. Haftasını doldurmaktan bahsettiğine göre yeni doğummu yaptın?Kusura bakma detay soruyorum ama. Hastane işleri insanı çok yıpratır.Tek tek anlat,detaylandır vs.Çok çok iyi bilirim.Anlatmak istemezsen kırılmam. Çok geçmiş olsun.Allahım şifa versin hastana.Kısaca kendımı tanıtayım
39 dıye kımlıkte bır sayı olsada yasımı gösteren
Ben bazen 7 bazen 70 olabilme potansıyeline sahibim
Cok cocukluyum masallah zayıflama yerıne üremeyi tercih edenlerdenım
Emekli ilkokul öğretmeniyim şimdilerde en sevdıgım isi yapıyorum arabalarla uğraşıyorum sanırım azıcık erkek fatmalık var içimde
Ikızler üniye başlıyor bır ıkı haftaya
Kalan sıpacıklarda benı büyütmeyle meşgul
Öküz modunda yemek yer hayvan gıbı spor yaparım hıc ortam yok kızceler anlayacagınız
Ha bırde meşhur herıfımle olan maceralarım var bu yüzden içip içip mefkusu uykusuz bıraktığım cok oldu
Gelelim zurnanın zırt dedıgı yere 176 boyunda 116 koloda yürüyen filden halliceyım
34 beden 64 kılodan buraya Nasıl geldıgımse brazılya dızısı tadında olup özetleyemıyecegim bir konu
Başka ne yazsam bılemedım yol uzun tanışırız nasılsa
Kaptanlar 5 mesajdan fazlasını listeye kadar beklemeyın haaaaa
Çokta kısamam denemede burda tatıldeyken yesem icmesem o bıle yeter
Sindik kaçtım
Hemen okuyorum ne yazmışsın çok merak ettim orti. :)Paylaşımı yaptım ben kahvaltıya kaçar kızlar görüşürüz
Çok basit görünen ama sıkıcı bi diyet bence.2.gün öğleden sonra bırakmak zorunda kalmıştım ben.Tansiyonum zaten düşüktür iyice yerle bir oldu tek tip beslenmeyle.4 4lük uyan birini okumuştum 3,5 kg vermişti 5 günde.Sıfır kaçamaksız ve sporla.ballikayfe basari hikayeni okurken yukardaki dierlerini de okudum.kizlar birisi 5 gunde 5 kilo diyeti yapmis.ne dusunuyosunuz bu konuda?
Beni zorla nikaha getirdiler
Yemekliymis
Help
Geçmiş olsun tekrar.Paranın desteğini güvenini de kimse vermiyor diye düşünenlerdenim ben.Allah sağ gözü soldakine muhtaç etmesin.İnsanlar çirkin,seviyesiz,ahlaksız çünkü.Karışmak gıbı olmasında acının her rengını ıyı tanırım
Caya şeker dıye katar oldum o denlı
Benım durumum cok ıyı şükürler olsun ama aylardır kızım hastane kapılarında bır tek nefesıne dünyayı yakarım oysa para belkı lazım ama paranında yapamadığı seyler var
Kız kaptan 5 mesajı doldurdum bak demedı deme
Merbalar bende yarindan itibaren aranızdayim artık :)
Hoşgeldin çıtır kız. Sıfır beden merakı gençliğin yeni hastalığı bence. Kendini iyi hissettiğin kilona inmen dileğiyle.Ben ayşe.bir fıstığım bir de fındıgım var 35 yaşındayım. 14 kg fazlam vardı başladığımda şu an 4,8 kaldıTesekkurler kızlar1.62 boyunda 67 kiloyum hedefim 54 kilo olmak bu sene bahar ayında dukan diyetiyle 58e kadar indim sonra bi baktım 9 kilo almısım acilen bu kilolardan kurtulmam lazım verecek 13 kilom var 20 yaşındayım umarım hep beraber veririz kiloları
Allahım şifa versin anneciğine kuzum. Sağsalim ayağa kalksın,sağlığına kavuşsun inşallah. Bu sıkıntının arasında bi de diyeti sıkıştırmışsın canım ya.Nasıl da hazırlık yapmışsın poşet vs. Valla örnek almak lazım seni.Bi öğünde dışarda oluyorum da hemen kaçamak yapıyorum.Utandım kendimden şimdikızlar çarşamba gününden itibaren hastane işlerim var. Kendime kilitli poşet aldım. Yanıma peynir domates salatalık ve türevi alıcam bir de salı günü ara öğün alışverişi yapıcam. Hastaneye yakın marketlerde var süt yoğurt almak için inşallah işlerimiz uzamaz annem hemen iyileşirde bir haftaya eve geçeriz. internet paketi de yaptım hızlı bitmezse buradan da kopmayacağım uyku düzenim de el mahkum en fazla 6-8 saat olacak hem stresliyim hem heyecanla bekliyorum cuma günki kilomu :)
Hiç duymadım kuzum bunu.Bakayım bi netten bende. Devamlı olarak değil de böyle hastane tatil vs olaylarda kullanılabilir geldi bana.İçeriği çok da sıkıntılı değil bence de.kızlar bir de 7 günlük lipton teatox diye bir şey var ara öğünler için arkadaşım almış ama benim kafama hiç yatmadı bi de size sorayım dedim. yani yanındaki atıştırmalıklar hazır sonuçta
Burada düzenli paylaşım yaparsan eminim Hedefine ulaşırsın tatlım
Hele cuma günleri verilen kiloları görüp kıskanınca insanda iştah falan kalmıyor
Tabiki önemli olan sağlıklı beslenme ve spor
Inşallah Herşey yolunda gider cnm
Şu hastane telaşınıda atlatınca daha bi düzene girersin
Annenin ne kadar kalacağı bellimi
Ben böbrek sorunu var diye hatırlıyom ne ameliyatı olacak
Ne olduğunu bilmiyorum cnm
Çay falanmı
Sen bulaştırdın kabağı hayatımıza zilli. Bi de gülüyor katıla katıla.canım yulaf için kh denmişti yanılmıyorsam ama tam hatırlayamadım yiyende var diye hatırlıyorum gerçimenün güzel afiyet olsun kabak kullanımı görüyorum orada
Bu gün öyle yapacağım abla artık daha dikkatli olacağımOooo harikasın tatlım Cuma senden bi süpriz gelecek heralde
Tek pasta değil güzelim
1 gün içinde fazla kh almışın
Protein sebze salata ağırlıklı beslen
Çok güzel Fatmam bu hafta daha iyi olacak heralde
-500 ile günaydın :) Geçmiş okuyorum döncem anacım
Kızlar çok iyisiniz maşallahCuma :84.9
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?